Vízteszt egy Pékségben
A Powl’s Feed Service nevű pékség az Egyesült Államokban nem kapott hivatalos működési engedélyt a vizükben lévő magas baktériumszint és nitrát koncentráció miatt.
Miután betelepítettek egy Teljes Ház EVR-t, készítettek egy újabb labortesztet, ami azt mutatja, hogy a baktériumok száma 200,5 col/100 ml-ről 0 col/100 ml-re esett.
A nitrát-nitrogén 10,8 mg/l volt az EVR beszerelése előtt. Az EVR beszerelését követően pedig a nitrát-nitrogén 6,7 mg/l-re csökkent.
Isaac B. Stoltzfus levele a Pékségből
“Szükségünk volt egy U.S.A.D. által elfogadott víztesztre a pékségünk minőségi tanúsítására. Az EVR (Eredeti Víz-Revitalizáló) telepítése után jó eredményeket kaptunk, ami azt mutatja, hogy a nitrát 11-ről 6-ra csökkent, a baktériumok pedig teljesen eltűntek. A víz ízét is jobban szeretjük így az EVR-el.”
Isaac B. Stoltzfus, USA
Az alábbiakban a két laboreredmény fotója látható:
Laboreredmény az Eredeti Víz-Revitalizáló telepítése előtt
Laboreredmény az Eredeti Víz-Revitalizáló telepítése után