kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Vízteszt egy Pékségben
 
 
A Powl’s Feed Service nevű pékség az Egyesült Államokban nem kapott hivatalos működési engedélyt a vizükben lévő magas baktériumszint és nitrát koncentráció miatt.
 
Miután betelepítettek egy Teljes Ház EVR-t, készítettek egy újabb labortesztet, ami azt mutatja, hogy a baktériumok száma 200,5 col/100 ml-ről 0 col/100 ml-re esett.
 
A nitrát-nitrogén 10,8 mg/l volt az EVR beszerelése előtt. Az EVR beszerelését követően pedig a nitrát-nitrogén 6,7 mg/l-re csökkent.
 
Isaac B. Stoltzfus levele a Pékségből
 
“Szükségünk volt egy U.S.A.D. által elfogadott víztesztre a pékségünk minőségi tanúsítására. Az EVR (Eredeti Víz-Revitalizáló) telepítése után jó eredményeket kaptunk, ami azt mutatja, hogy a nitrát 11-ről 6-ra csökkent, a baktériumok pedig teljesen eltűntek. A víz ízét is jobban szeretjük így az EVR-el.”
 
Isaac B. Stoltzfus, USA
 
Az alábbiakban a két laboreredmény fotója látható:

 
Laboreredmény az Eredeti Víz-Revitalizáló telepítése előtt

 
Laboreredmény az Eredeti Víz-Revitalizáló telepítése után

 
“Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, 
és a mélyre kell leásni érte!” - Seneca

KUTATÁSOK ÉS LINKEK


Interjú Dr. Wolfgang Ludwig-al a Vízről 
Dr. David Schweitzer kutatásai
Cassandra Belisle Kirlian-fotói a Vízről
Vízteszt egy pékségben
Ajánlott irodalom
Hasznos linkek

1003DE51-FE71-41D6-8D57-3D064D285AA4.html49FC70EA-49E2-4B50-84AD-43B15B8E40D8.html2443C55D-1CE5-4832-8664-6E4F263A3438.html6FFD3C54-DB40-40F3-8F21-5C34707482D2.html10E6653F-3C2F-47E0-BB60-2369370A902C.htmlshapeimage_16_link_0shapeimage_16_link_1shapeimage_16_link_2shapeimage_16_link_3shapeimage_16_link_4shapeimage_16_link_5