kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Interjú Dr. Wofgang Ludwig-al a Vízről
 
 
A Természetes Orvosság (Enviromental Medicine) című könyvben - Dr. Michael Treven és Peter P. Talkenberger könyve - van egy interjú Dr. Wolfgang Ludwig német fizikussal, melyben Dr. Ludwig a víz memóriájáról, valamint annak információszállító tulajdonságáról beszél.

Íme néhány kivonat az interjúból:
 
A Víz memóriája
 
"Minden életfolyamat közvetve, vagy közvetlen módon kapcsolatban van a vízzel, ezért a víz magas prioritást élvez a környezetünkben" - Dr. Ludwig szerint.
 
Kérdés: "Dr. Ludwig, Ön megfogalmazta azt a diplomatikus kijelentést, hogy a víz ugyanolyan memóriával rendelkezik, mint egy elefánt. Pontosan mit ért ez alatt?"
 
Dr. Ludwig: "Ez az állítás a következőket célozza: a víznek megvan az a képessége, hogy olyan információt szállítson az élő organizmusokba, melyet egyszer már megszerzett. Mielőtt adatokkal világítanám meg ezt, fel fogjuk idézni a víz néhány alapvető jellemvonását.

Tudjuk azt, hogy a mi szervezetünk 75%-a víz. Életben tudnánk több hétig is maradni élelmiszer nélkül, de víz nélkül csak pár napot lennénk képesek túlélni.

Amikor mérgekkel teli vizet fogyasztunk, az idő múlása során betegségeket és általános gyenge egészségi feltételeket teremtünk meg magunk számára. A világon mindenütt gyakran vegyileg és mechanikailag is "megtisztítják" a vizet annak figyelembe vétele nélkül, hogy mennyire mérgező is lehet ez a sok vegyi-anyag. Ennek alkalmazása még korlátozott mennyiségben sem megfelelő. Ha például a nitrátot vesszük, az még akár ártalmatlan is lehet a felnőttekre nézve, míg a csecsemőkre viszont rendkívül veszélyes. Ez nem egy politikai, hanem egy tudományos megállapítás."
 
Milyen jó az Ivóvizünk?
 
Kérdés: Legyünk nagyon specifikusak. A víz egy információhordozó! Mit jelent ez? Mit állítanak ennek valóságáról a modern tudomány fizikusai manapság?
 
Dr. Ludwig: "Amit néhány ember is tud, az alábbi ténymegállapítást tükrözi: károsan/mérgezően telített/terhelt a vizünk manapság a forrásainkban, a helyi vízellátásunkban, a folyóinkban, tavainkban, talajvizeinkben, stb. egyaránt, melyek gyakran olyan kémiai anyagokkal szennyezettek, mint az ólom, kadmium, nitrát és a háztartásokból, gazdaságokból és üzemekből származó egyéb káros hatású anyagok. Az összes vizet vegyileg kezelik a víz megtisztításának céljából, és a különböző baktériumok kiküszöbölése érdekében, de miután a vízkezelési eljárással "megtisztították" a vizet, a "tegnap tudománya" aggódik-e azért, hogy a víz még így is különböző elektromos frekvenciákat, oszcillációkat, különleges frekvenciatartományokban (hullámhossz) hordoz magában. Analízisek által képesek vagyunk ezeket nyomon követni, így pontosan azokat a káros hatásokat illetően is, melyeket a vízkezelést követően is detektáltak."

Ebből kifolyólag a vízkezelés és víztisztítás eljárást követően, a víz még mindig tartalmaz nem kívánatos jelenségeket - frekvenciák formájában - ezekből a mérgező anyagokból, melyek a hullámhosszuktól függően lehetnek pusztítók, és / vagy ártalmasak egészségünkre.
 
Összefüggés a Negatív Víz és a betegségek között
 
Riporter: Volt itt egy nagyon komoly kijelentés! Ez azt jelzi, hogy a mi friss vizünk nagymértékben ártalmas lehet az egészségünkre minden erőfeszítésünk ellenére, amit a víz tisztításának érdekében teszünk? Még az irodai és az otthoni (fordított ozmózis, klórszűrő, stb.) víztisztító eljárásaink esetén is, mivel a tárolt információ/adat ezekből a vegyületekből, melyek a tisztítási eljáráson átesve is még mindig a vízben maradnak, - ugyanis annak ellenére, hogy pl. kiszűrjük a nehézfémet fizikailag - hordozni fogják magukban a nehézfémek mérgező információit - frekvenciáit - az emberei szervezetbe?
 
Dr. Ludwig: Pontosan így van. A nehéz-fémmel szennyezett víz bizonyos elektromágneses frekvenciáit megtalálták ugyancsak a rákos szövetekben is! Vegyük csak az 1.8 hertz frekvenciát, ami egy nagyon alacsony frekvencia. Képesek voltunk rá, hogy bebizonyítsuk, hogy a friss víz egy bizonyos német városban igenis hordozza ezt az 1.8 hz-es frekvenciát. Ez a víz kétszer esett át desztilláláson, még mielőtt megmérték volna!

Ebből kifolyólag levonhatjuk az alábbi következtetést: Bármilyen tisztítást - legyen az kémiai, vízkezelési, fizikai szűrési, vagy akár desztillálási eljárás is - követően a szennyeződések, vagy "ártalmas információk" - az elektromágneses frekvenciák/oszcillációk - képesek az emberi szervezetbe jutni. Azok ott mérhetően kimutathatók a vízmolekulákban bármilyen vízszűrési, víztisztítási eljárás előtt, vagy után egyaránt! Akárcsak, amikor a friss vizünkben hagyományos kémiai tisztítás történik, az még mindig szennyező információkkal van tele a tisztítási eljárás előtt és után is.

Ezek a szennyeződések nem kémiai anyagok, melyek akkor befolyásolják az emberi szervezetet, amikor vizet iszunk, hanem nemkívánatos frekvenciák.
 
Energetikailag Halott Víz
 
Dr. Ludwig: "Az a víz, ami már egyszer ki volt téve szennyező anyagoknak, az halott. Még a legalaposabb és legmodernebb szennyvízkezelés sem képes feléleszteni azt. Ez a víz energetikailag halott és nem tartalmaz hasznos információt. A biológiailag értékes víznek tartalmaznia kell bizonyos hasznos frekvenciákat is abból a célból, hogy az emberi szervezet számára előnyös legyen.

Ezen tények ellenére, a tudományos kutatóintézetek nem tudnak ezekről a tényekről és fontolóra sem veszik azokat. Legalábbis egyenlőre nem!

Az energetikai, valamint az anyagok és a biológiai rendszerek közötti kölcsönhatások területén még a mai napig csak nagyon korlátozott a kutatás. Az a néhány eredmény, melyet az avantgard tudósok találtak, furcsán hangzik, de ismert volt már az emberek által több ezer évvel ezelőtt, különösképpen az amerikai bennszülöttek körében.

Ennek megfelelően, ismerünk geo-biológiát olyan helyekről, ahol egy különleges erő, vagy erőforrás van, ahol olyan különleges növények nőnek, melyek más helyeken nincsenek. A fizikai méréseredmények megmutatják, hogy a normál gamma-sugárzásnak egy alacsonyabb szintű jelenléte van ezeken az erő-pontokon. De ez a tényezők széles spektrumának, melyekről még sejtésünk sincsen, csak egy paramétere.

Az igazság extrém megsértése lenne, ha egy civilizációként azt jelentenénk ki, hogy tudósaink az összes természeti jelenséget és csodát már tanulmányozták és megmagyarázták. Csak egy apró darabkáját ismerjük annak, ami valójában történik. A mi ritka tudásunknak csak egy kis része az, amit a víz képességeiről és a víz az élő szervezetekre gyakorolt hatásáról ismerünk."

 
“Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, 
és a mélyre kell leásni érte!” - Seneca

KUTATÁSOK ÉS LINKEK


Interjú Dr. Wolfgang Ludwig-al a Vízről 
Dr. David Schweitzer kutatásai
Cassandra Belisle Kirlian-fotói a Vízről
Vízteszt egy pékségben
Ajánlott irodalom
Hasznos linkek

49FC70EA-49E2-4B50-84AD-43B15B8E40D8.html2443C55D-1CE5-4832-8664-6E4F263A3438.html0DD34488-703C-449D-AE1D-727802ECCE5E.html6FFD3C54-DB40-40F3-8F21-5C34707482D2.html10E6653F-3C2F-47E0-BB60-2369370A902C.htmlshapeimage_16_link_0shapeimage_16_link_1shapeimage_16_link_2shapeimage_16_link_3shapeimage_16_link_4shapeimage_16_link_5