kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Hasznos Linkek
 
 
Földi Mennyország
 
 
“A Földbolygó és a rajta élő Emberiség, jelenleg óriási változásokon megy át. Ezek a változások sokak számára fizikai és lelki szinten egyaránt érezhetők. Az emberiség megteremtette magának azt a lehetőséget, hogy végleg leszámolhasson a szenvedéssel, boldogtalansággal, elnyomással és erőszakkal, mely jelenleg uralkodik a bolygón. Lehetőséget kaptunk egy Új Világ megteremtésére, melyben csak a Tiszta és Feltétel Nélküli Szeretet, Boldogság, Együttérzés, Bőség, Egészség, Biztonság és Jólét érvényesül, és ezt hívják Aranykornak, vagy más néven Földi Mennyországnak. Az emberek úgy döntöttek, hogy a Mennyországot itt a Földön kívánják megtapasztalni, és ez most sokkal lehetségesebb, mint valaha az emberiség történelmében. Az oldal célja az, hogy információt adjon a jelenleg is zajló folyamatok hátteréről, és segítsen megteremteni a Boldog Aranykort, a Mennyországot itt a Földön, mindannyiunk számára."
 
Bögre Harmónia - Energia Bögre
 
 
Az elfogyasztásra kerülő folyadékot, vagy élelmiszert minél pozitívabb kisugárzású dolgok veszik körül, annál kedvezőbb energiamintázatot vesz fel, és annál előnyösebb és táplálóbb a szervezet számára. A Bögre Harmónia Energia Bögrék egy pozitív energiájú környezetben energetizálódnak, valamint harmonizáló emblémák kerülnek rájuk, így pozitív harmonizáló energiát képesek átadni a beléjük töltött folyadéknak, mely elfogyasztásakor a harmonikus rezgések átjutnak a szervezetbe is. Az Energia Bögrék praktikus kiegészítői lehetnek az Élő Víznek és az Energia Átalakítóknak.
 
BIOWEBÁRUHÁZ - Bio, Reform és Egészségmegőrző
 
 
“Minden ami bio, reform és egészséges. Részletes termékleírásokkal és kedvező árakkal állunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére.”
 
 
Organikus Növénytermesztés Skandináv Élő Víz-Rendszerekkel
Nemes Ökögazdaság - Nemes Mátyás Biogazda
6116 Fülöpjakab, Tanya 630.
 
 
 
Nemes Mátyás ökogazdasága az öntözéshez a Skanadináv Élő Víz-Rendszereket alkalmazza. A gazdaságban fóliás és szabadföldi biogazdálkodás egyaránt folyik, évente 50 féle zöldséget termel. A helyszínen időpont egyeztetéssel vásárolni is lehet, illetve a kert bármikor megtekinthető. A Nemes Ökogazdaság bio-terményei a Magyar Biokultúra Szövetség, MOM Kulturális Központnál üzemeltetett, Budapest XII. kerület, Csörsz utcai BioPiacán is megtekinthetők és megvásárolhatók.
 
Telefon: 06 70 586-0667, 06 76 714-866, 06 76 714-872
E-mail:
nemesmatyas@biodinamikus.hu
 
 
GEBE Vízvezetékszerelő Gyorsszolgálat
 
 
Az Eredeti Víz-Revitalizáló vízvezetékre szerelhető változatainak a telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember szükséges. Mivel cégünk nem nem vállal vízszerelési munkálatot, jó tapasztalataink alapján ajánljuk szeretettel  minden kedves érdeklődő
számára a több mint 30 éves múltra visszatekintő Gebe Kft. szakembereit. A Gebe Kft. szolgáltatásai közé vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, lakásfelújítás, és fűtésrendszer javítás is beletartozik, melyet rövid határidővel, szakértelemmel és garanciával vállalnak minden kedves megrendelő számára.
 
Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
 
Nap-Ra - Bio és Reformélelmiszer - Tisztítószer - Kozmetikum
 
 
“Sokéves tapasztalataink révén, folyamatos ellenőrzés mellett minőségi, elsősorban bio élelmiszereket biztosítunk a tudatos életmód és táplálkozás híveinek. Termékválasztékunkat úgy állítottuk össze, hogy a lehető legegészségesebb összetevőkkel rendelkező áruk legyenek csak polcainkon. Vegetáriánus boltunkban nincs olyan élelmiszer, ami húst vagy tojást tartalmazna, akár csak rejtett formában is. Nem tartunk az egészségre ártalmas adalékokat, színezékeket, tartósítószereket tartalmazó árukat sem. Azonnal fogyasztható süteményeink, pékáruink, élelmiszereink esetében külön jelöljük, hogy azok candida kúrát végzők, cukorbetegek vagy tejtermékekre érzékenyek számára fogyaszthatók-e. Sokszor a termelőktől közvetlenül beszerezve áruinkat, illetve a sok éve kiépített és fenntartott kapcsolataink miatt kapott extra kedvezmények révén a lehető legalacsonyabb árakra törekszünk. Az egészséges élelmiszerek rendkívül széles skálájával, szakértelemmel és a lehető legalacsonyabb árakkal, szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat!"
 
Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
 
Földugárzásmérés Baja és környékén térítésmentesen
 
Időmhöz mérten minden kért földsugárzásmérést szívesen elvégzek térítésmentesen.
Dr. Francsovics István - 06 30 9955212
 
A “Mi a Csudát Tudunk a Világról?” c. film magyar oldala
 
 
“A "Mi a csudát tudunk a világról?!" rendkívül különleges film. Látszólagos célja a kvantummechanikának, a fizika ezen absztrakt ágazatának a demokratizálása. A film interjúk sorozatából áll össze, melyek nagyobbrészt fizikusokkal készültek, de megszólalnak benne teológusok és metafizikus "guruk" is. Többek között Fred Alan Wolf, Amit Goswami és John Hagelin, de Ramtha legújabb reinkarnációja is nyilatkozik. Az interjúkat egybefogja egy kerettörténet, melyben egy fiatal depressziós és süket fotográfusnő (Marillee Maitilin) a különböző kvantikus "realitásokon" keresztül (nagyszerű komputeranimációkkal megjelenítve) fedezi fel a kvantummechanika gyakorlatát."
 
Supreme Master Television
 
 
“Ingyenes műholdas, interneten is nézhető TV-csatorna, mely a nap 24 óráján át  közvetített változatos programokkal Nemességet és Spiritualitást hoz életünkbe."
 
"Az Angyalok Nem Játszanak HAARP-t" Című Könyvből
 
 
Néhány kormány régóta kísérletezik olyan időjárás-befolyásoló technológiákkal, melyek a Bolygó elektromagnetikus hálójának felépítését is nagyban befolyásolják! Az Egyesült Államok rendelkezik egy HAARP elnevezésű földi-bázisú "Csillagháborús" fegyverrel, melyet Alaszkában tesztelnek. Ez az új rendszer oly módom manipulálja a környezetet, hogy képes megbomlasztani az emberi mentális folyamatokat, képes összezavarni a globális kommunikációs rendszereket, hatalmas területek fölött képes megváltoztatni az időjárási mintákat, képesek olyan csapongó, hirtelen változó mintákkal zavart kelteni, melyek negatívan hatnak egészségünkre és természetellenes hatást gyakorolnak a Föld atmoszférájára.

"A Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program elnevezés egész békésen hangzik, s azt hihetnénk, hátterében esetleg az ozonoszféra megmentésének, vagy a globális felmelegedés megakadályozásának kikísérletezése áll. Tudományos szakértők és katonai elemzők azonban rámutatnak, hogy minderről szó sincs. Sokkal inkább egy – már Tesla által megsejtett módszer alapján megvalósított – rendkívül sokoldalú fegyvert takar az elnevezés, olyan jellegű fegyvert, mellyel a Star Wars sorozatban találkozhattunk. Eddig legalábbis."
 
 
“Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk 
a nyomukba eredni.” - Walt Disney

HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ajánlott Irodalom
Hasznos Linkek


6FFD3C54-DB40-40F3-8F21-5C34707482D2.htmlshapeimage_18_link_0shapeimage_18_link_1