kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Szeretettel Köszöntjük Kedves Látogató!
 
 
Ezen az oldalon keresztül, segítséget kívánunk nyújtani mindazok számára, akik egy sokkal tisztább, egészségesebb, boldogabb és szeretettel telibb életet kívánnak élni.
 
Szándékunkban áll olyan információkat megosztani Önökkel, melyek megismerése révén egy teljesen új minőségű, egészséges, és tiszta környezetet tudunk együtt megteremteni a Földbolygó, és a rajta élő valamennyi élőlény számára. Mindennapjaink problémái közé tartozik, hogy a számunkra legfontosabb és legkeresettebb információk létezéséről nem is tudunk. Pedig léteznek és arra várnak, hogy rájuk találjunk. Ezen az oldalon keresztül olyan termékeket, szolgáltatásokat és információkat teszünk közzé, melyek nemcsak személyes életünket, hanem a körülöttünk élők életét is képesek megváltoztatni, mindazt egy sokkal jobb irányba terelni, és még környezetünk fizikai és nem-fizikai szintű megtisztításához is jelentősen hozzájárulnak. Az általunk ajánlott eszközök és információk pozitív hatással lehetnek életünkre, és ez által a körülöttünk élőkére is, más emberekre, a növényvilág, vagy az állatvilág lakóira, valamint a természet elemeire és az ásványok birodalmára egyaránt.

Amennyiben kedvet érez hozzá, oldalunkon keresztül többet is megtudhat minderről.
 
Bevezető Tájékoztató
 
 
Eredeti Víz-Revitalizáló
 
Tevékenységünk alapja, a Skandináv Élő Víz-Rendszerek, egy forradalmian új vízkezelési eljárást nyújt az egész világ számára.


Ez a rendszer az Anyatermészet azon erőteljes elveit alkalmazza, melyek képesek vizünket teljesen élővé és energetizálttá alakítani. Ez a csodálatos felélesztett víz pedig visszakapja természetes öntisztító képességeit, és rendkívül jótékonyan hat szervezetünkre és környezetünkre egyaránt. A termékek bemutatásán kívül, további információkkal kívánjuk ellátni mindazokat, akik ezen témakörök iránt érdeklődnek, melyek segítségével képesek lehetünk mindennapi életünk megváltoztatására, egészségünk helyreállítására és fenntartására, a vágyott harmónia, jólétünk és bőségünk megteremtésére.
 
Revitalizálás Másképp
 
A Revitalizáló Spirál is nagyszerű költségmentes eszköz a revitalizálásra. Alternatív megoldásként kínálunk, mindazonáltal nem a Skandináv Élő Víz-Rendszerek részeként, egy másfajta, rendkívül költségkímélő, sokrétű és egyben teljesen mobil revitalizáló eszközt, a Revitalizáló Spiráltölcsért, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk vizünket, vagy bármilyen italunkat is! A tölcsérbe helyezhető
különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon keresztül nem csak víz, hanem bármilyen folyadék átfolyatható. A kis szerkezet a Skandináv Élő Víz-Rendszerek kiegészítőjeként, és önmagában is megállja a helyét.
 
Már KONYHA és ZUHANY változatban is, melyek lehetőséget biztosítanak a nagy sikerű kalibrált revitalizáló spirál CSAPOKRA és ZUHANYCSŐRE való csatlakoztathatóságra egyaránt.
 
Energia Átalakítók
 
A Skandináv Élő Víz-Rendszerek mellett, olyan Energia Átalakító szerkezetekkel is tudunk minden kedves érdeklődő számára szolgálni, melyek kifejezetten a környezetünkben előforduló negatív energiák ártalmatlanítására szolgálnak. Az Energia Átalakítók átalakítják a negatív energiákat,  visszaállítják a negatív és pozitív energiák természetes egyensúlyát, és semlegesítik a negatív interferenciákat. A szerkezetek önmagukban, és a Skandináv Élő Víz-Rendszerek kiegészítőiként is kitűnően alkalmazhatók. Egy külső energiaburkot képezve, rendkívül erős védelemmel szolgálnak a környezetünkben előforduló negatív energiákkal (földsugárzások, vízerek, negatív frekvenciák, stb...) szemben. Az Energia Átalakítók többféle kialakításban léteznek, a különböző felhasználási igények szerint.
 
Pozitív Változások
 
Joggal kérdezhetnénk, hogy ha ez ilyen egyszerű, akkor miért van olyan sok ember, aki még mindig nem tudott kilépni a mindennapok általános problémáiból? Mert még nem mondta el nekik senki, hogy meg tudják csinálni, hogy léteznek erre megfelelő eszközök, információk, és még nem is kerülnek olyan sokba, hogy ne lennénk képesek azokhoz viszonylag rövid idő alatt hozzájutni.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nekünk nem kell tennünk semmit a változás érdekében, de ezek az eszközök képesek segíteni abban, hogy megtegyük az első ki-lépést problémáinkból, majd a további lépéseket, hogy a helyes útra térjünk át, amennyiben tényleg azt akarjuk. Ugyanis sokan félnek a változástól, pedig ha tudnák, hogy egy sokkal jobb élet várhat rájuk ha van bátorságuk meglépni bizonyos változásokat életük terén, akkor nem haboznának.

Termékeinkkel mi lehetőségeket kínálunk életkörülményeink pozitív irányú megváltoztatásához azok számára, akik valóban szeretnék azt egy magasabb minőségre juttatni. Azonban mindenkinek magának kell megélni személyes változásának körülményeit. Az eddig tapasztalatok alapján, biztosak vagyunk benne, hogy ezek az eszközök és információk pozitív töltésük által képesek megoldást nyújtani mindannyiunk számára.
 
A Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizáló egy belső, az általa nyújtott Élő Vizet remekül kiegészítő Energia Átalakítók pedig egy külső energetikai védelemmel szolgálnak.
 
Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink visszajelzéseit, és bátorítunk mindenkit, hogy kövessék figyelemmel személyes tapasztalataikat. Nagyra becsüljük a visszajelzéseket Önöktől. Amennyiben úgy érzi, hogy szeretné másokkal is megosztani tapasztalatait a termékekkel kapcsolatban, nagy örömmel fogadjuk.
 
Revitalizált Víz
 
A Víz az Eredeti Víz-Revitalizálóval történő újjáélesztésének, vagy Revitalizálásának néhány fontos jótéteménye a sok közül a következő:
 
  1. Az így eredeti természetes állapotába visszajuttatott víz azonnal felszívódik a testben anélkül, hogy azt előbb még meg kellene "emészteni", az íze kellemessé válik, és energiával tölti fel a testet!
  2. Megnövekszik a víz oxigén tartalma annak eredeti természetes szintjére, ami a sejtek megfelelő működésében játszik jelentős szerepet!
  3. A baktériumok megtelepedése a vízben, valamint a vízzel kölcsönhatásba kerülő helyeken is lehetetlenné válik!
  4. A káros anyagok (nehézfémek, féregirtó szerek, műtrágya, különféle vegyi anyagok, mesterséges fluorid, nitrátok, klór, gyógyszer és hormonmaradványok...) polaritása megfordul, és kiürülnek a szervezetből, így már nem tudnak negatív hatást gyakorolni a szervezetre!
  5. A negatív energiák (káros anyagok frekvenciális lenyomatai, földsugárzások, mikrohullámú és elektromágneses sugárzások, vízerek, adótornyok sugárzásai...) az Élő Víz által ártalmatlanokká válnak!
 
Dokumentációink között az Eredeti Víz-Revitalizáló használatának előnyei megtekinthetők, többek között az is, ahogyan az a szennyvizet is szinte kristály tiszta vízzé alakítja át.

A Skandináv Élő Víz-Rendszerek termékei lehetőséget kínálnak testi, lelki és szellemi életminőségünk tökéletesítésére, valamint a testünkben felhalmozódott káros anyagok megtisztítására egyaránt. Nemcsak jobban nézhetünk ki, hanem jobban is érezhetjük magunkat, sokkal energikusabbá, élet igenlőbbé, és egészségesebbé is válhatunk általa!

 
Ez a Revitalizált Víz még használata után is Revitalizált marad, és az Anyatermészetbe visszajutva, előnyös hatással lesz még a környezetre is!
 
Megtapasztalhatjuk az Igazi Vizet Életünkben!
 
A Víz a Legfőbb Életadó a Földön
 
Élő víz, Kristályos víz, Gyorsított víz, Revitalizált víz, Oxigenizált víz, Katalizált víz, Eleven víz, Örvénylő víz, Helyreállított víz, Szent víz, Strukturált víz, Grander víz, Gyógyító víz, Szűrt víz, Lézerezett víz

Amint láthatjuk a víz fajtáinak különböző elnevezéseit, sokkal több olyan tudományos elnevezés létezik, mely a H20-ra utal. A víz természetének mélyebb megértése feltárja számunkra azt, hogy a több kilométeres csővezetékeken való keresztülhaladásra kényszerített víz jelentős mértékben károsodik, és rávilágít arra is, hogy az minden könyökcsőben 90 fokos erőteljes elfordulásra van rákényszerítve. Ráadásul ezeken a nagynyomású turbinapumpákat alkalmazó természetellenes elosztó rendszereken keresztül, a víz természetellenes haladási irányt kénytelen felvenni. Nem csoda, hogy a víz áporodottá válik, és fogékony lesz a baktériumok elszaporodására is. Hát ez az, amit az Eredeti Víz-Revitalizáló a legcsodálatosabb módon ellensúlyozni képes!

 
Tekintse meg az oldal teljes tartalmát, és meg fogja érteni, hogy milyen sok értékes tudás volt ez idáig eltemetve a víz képességeivel kapcsolatban. Megtekintheti azt is, ahogyan az Eredeti Víz-Revitalizáló egy olyan technikát alkalmazva képes megoldani ezeket a problémákat, mely valóban harmóniában áll az Anyatermészettel és a Kozmosszal egyaránt és nemhogy semmilyen káros mellékhatása nincs, hanem csak jótékony és környezetbarát hatással rendelkezik!

További részletes információkért kérjük, olvassa végig ezt az oldalt, majd válassza az ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK menüpontot.
 
Az Élő Víz Előnyei
 
Olvashat arról, hogy az a víz, melyet nap mint nap megiszunk (legyen az akár palackozott, vagy akár szűrt víz) valójában "halott". Az Eredeti Víz-Revitalizáló pedig "élővé" teszi a vizet újra. Ez távol meghaladja mindazt, amit bármilyen vízszűrő, desztilláló, vagy fordított ozmózisos víztisztító-rendszer képes tenni.

A Revitalizált Víz sokkal több természetes oxigént fog szállítani a sejtekhez, és sokkal könnyebben fogja eltávolítani a mérgeket a szervezetünkből, valamint tökéletesíti a tápanyagok beépülését testünkbe.Oldalunkon keresztül tájékozódhat az Eredeti Víz-Revitalizáló használatának csodálatos eredményeiről, és a világszerte végzett kutatásokról. Ön is végezhet kísérleteket.

Olvashat cikkeket arról, hogy a Revitalizált Vizet sikerrel alkalmazzák Ipari és Kereskedelmi Létesítményekben, valamint a Gazdaságokban.
 
 
Ahogyan a víz városaink alatt halad, a geopatikus zónákból (negatív földsugárzás), és különösképpen az elektromágneses mezőkből (EMF), különböző stressz-energiákat vesz fel és hordoz magával, melyet a víz elfogyasztásakor szervezetünk is képes átvenni. Az Élő Víz képes ártalmatlanítani az ilyen zavaró frekvenciákat is.

Különböző forrásanyagokat biztosítunk az oldalon, melyek által sokkal több információt tudhatunk meg a vízről és annak képességeiről.
 
A Skandináv Élő Víz-Rendszerek Bizonyítékai
 
Beszámolunk az Eredeti Víz-Revitalizáló alkalmazása során történt változásokról, melyeket emberek éltek át életükben és egészségük terén.

Megtekinthet videofelvételt és fényképeket is arról, ahogyan a Víz az Eredeti Víz-Revitalizálón keresztül spirálozik.
 
Hogyan Lehet Hozzájutni a Termékekhez?
 
Amennyiben úgy döntene, hogy valamelyik termékünket meg szeretné vásárolni, mindössze egy az oldalunkon elhelyezett űrlapot kell kitöltenie, vagy a megrendeléshez szükséges adatokat e-mailen, faxon, esetleg telefonon keresztül juttathatja el részünkre! Megrendelését örömmel és szeretettel szállítjuk ki Önnek!
 
 
Az Információ Terjesztése
 
További kérdésekkel kapcsolatban, vagy ha esetleg szeretne hozzájutni információs anyagunk papírra rögzített változatához, örömmel vesszük szíves érdeklődését a megadott elérhetőségeinken.
 
Bízunk benne, hogy hamarosan egyre többen megismerik azokat a csodálatos lehetőségeket, melyek segítségével képessé válunk egy új világot megteremteni, melyben az egészség, a gazdagság, a bőség és a szeretet válik természetes mindennapjainkká, mindannyiunk számára. Mindezek mielőbbi megvalósulása érdekében, ha úgy érzi, hogy szeretne segíteni másokkal is megismertetni ezeket az ismereteket, az eszközök pozitív hatásait, melyeket az emberek a termékek használata és az információk olvasása során tapasztalnak életükben, örömmel vesszük és szívesen látjuk el információkkal.
 
 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos

ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK
A Víz Fontossága
Milyen Vizet Iszunk?
A Vízszűrő Rendszerek Miért Nem Elegendők?
A Megoldás: az Eredeti Víz-Revitalizáló
Miért Különleges a Revitalizált Víz?
Hogyan Működik az Eredeti Víz-Revitalizáló? 
Kísérlet, vagy Bizonyíték?
Az Élő Víz Egyenlő Velünk
C8ED2C71-CBC4-40C5-A6CF-BDCF1D354220.htmlF884B3A2-A0D2-4ED5-A623-0FA94907714D.html4A01FF6D-1337-43B6-A29C-BE93B25D5E21.html51B9E00A-E931-4E40-849D-8F84C8CF9F87.htmlAA90F114-2BF6-49ED-947E-F43CEA8A166E.html320B11BB-A778-4971-BC18-05C8B00B9C40.htmlB74FC5C9-4BF4-47E7-96A5-C98E9BB11D7F.html68EE9048-3FB9-4A9D-947B-9121A580D786.htmlshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1shapeimage_10_link_2shapeimage_10_link_3shapeimage_10_link_4shapeimage_10_link_5shapeimage_10_link_6shapeimage_10_link_7
ÚJ!