ermékeink T
 
 
 
“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry
 
A képre kattintva tovább léphet az
EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ termékekre
 
A különböző típusú és méretű EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház, iroda, üzem, gazdaság, vagy település Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.
 
Az Élő Víz ártalmatlanítja a káros anyagokat és baktériumokat, megfordítja a káros anyagok polaritását, ártalmatlanítja a negatív frekvenciákat, megemeli a PH értéket, több oxigént juttat a szervezetbe, és segíti a tápanyagok és vitaminok beépülését.
 
 
 
A képre kattintva tovább léphet a
REVITALIZÁLÓ SPIRÁL termékekre
 
A különböző kialakítású REVITALIZÁLÓ SPIRÁL modellek lelke egy igen apró, különlegesen kalibrált fém spirál, mely rendkívül hatékony módon segíti vizünket, vagy bármilyen italunkat feléleszteni, revitalizálni.
 
 
 
A képre kattintva tovább léphet az
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ termékekre
 
A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben lévő negatív energiák ártalmatlanítására szolgálnak. Egy szoba, lakás, ház, vagy annál jóval nagyobb területek pozitív energiákkal történő ellátására alkalmasak.
 
Az ENERGIA ÁTALAKÍTÓ egy olyan pozitív energiamezőt generál, mely megszünteti a negatív interferenciákat, vagyis pozitív életenergiává alakítja át a negatív földsugárzások, vízerek, elektroszmog, és más negatív mezők szervezetre káros kisugárzását.
 
 
 
A képre kattintva tovább léphet az
ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ termékekre
 
Az ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ anyagok fémezett textíliák, melyek fizikai védelmet nyújtanak a magas frekvenciás sugárzások, iletve részben bizonyos földsugárzások ellen is. Függönyként, vagy faliszőnyeg mögé, esetleg padlóra  helyezve, megvédik lakásunkat a közeli adótornyok, vagy a szomszédok vezeték nélküli  eszközeinek átsugárzásától.
 
 
 
A képre kattintva tovább léphet az
EXTRA-HALK MOBILKLÍMÁK és PÁRÁTLANÍTÓK, valamint EGYÉB hasznos termékekre
 
Számos esetben, a mobilklíma az egyetlen alternatíva a forróság enyhítésére, ha nem szeretnénk nagyobb átalakításokat végezni, és engedélyeztetést kérni. Kínálatunkban szerepelnek olyan EXTRA-HALK MOBIL KLÍMÁK, melyek egy továbbfejlesztett technológiát alkalmazva, CSENDESEBB módon képesek működni. Továbbá NAGY TELJESÍTMÉNYŰ és HALK működésű PÁRAMENTESÍTŐ készülékek, valamint terveink szerint hamarosan további hasznos termékek (pl. légtisztító, párásító) is elérhetők.