kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
 
 
 
Hogyan működik az Eredeti Víz-Revitalizáló
 
 
A Revitalizált Víz megfordítja a polaritását (negatívról pozitívra) a mérgező vegyületeknek, mint pl. a nehézfémek, féregirtó szerek, nitrátok, gyógyszermaradványok, klór, stb. Mivel sejtjeink is pozitív töltéssel rendelkeznek, ezek a pozitív töltésűvé változtatott mérgező elemek nem tudnak beépülni a testbe, ugyanis a sejtek így elektromágnesesen taszítják azokat. Az ily módon hatástalanított mérgező elemek átmennek a rendszeren és kitoloncolódnak. Ezen kívül, a már meglévő lerakódott negatív töltésű mérgek is - azáltal hogy a pozitív elektromágneses töltésű Revitalizált Vízmolekulákhoz vonzódnak - kimosódnak a rendszerből.

Az Eredeti Víz-Revitalizáló esetében, az alábbi két módszert használjuk a víz természetes egészségének helyreállításához:
  1. Dupla Spirál mozgás: A mi kis szerkezetünk segítségével, a vizet egy dupla-spirál áramlási formán vezetjük keresztül, ami egy erőteljes örvénylő energiamezőt teremt. Az örvényforma a természetben mindenütt megtalálható a kagylóktól kezdve a növényeken át az antilopok szarváig. Minden esetben ez az a legtermészetesebb út, mely legkisebb ellenállással rendelkezik ahhoz, hogy a szabadon áramló víz megtarthassa egészségét és energetizáltságát.
 
  1. Energiával való Feltöltöttség: Az Eredeti Víz-Revitalizáló anyaga fel van töltve energiával. Részben emiatt is van az, hogy az erről a vízről készített képek oly sok energiát mutatnak.
A dupla-spirál mozgás és az energiával való töltöttség a revitalizálón áthaladó vízre olyan hatással van, hogy az képes visszanyerni emlékezetét és életenergiáját, továbbá kristályszerkezete is rendezetté válik.
 
 
Egy tudományosabb magyarázat
A Vízvarázsló című könyvből
 
Dupla-Spirál Áramlású Cső (Melyet az 1930-as években fából készítettek). - Megjegyzés: A mi Eredeti Víz-Revitalizálónk természetesen nem fából, hanem fémből készül.

"A víz-tömegek egy dupla-spirál áramlású cső mentén, oly módon áramlanak, hogy a periférián a víz egyéni szálainak mozgása egy elsődleges spirál útján, másodlagos spirális mozgást vesz fel.

Ez az elrendeződés biztosítja, hogy a centrifugális és a centripetális erők egyidejűleg alakuljanak ki a cső keresztmetszetében. Ezek az erők a víznél nehezebb részecskék szállítását végzik, míg a vízáramlás középső részében a víznél könnyebb részecskék haladnak.

Az ily módon vezetett víztömegek kissé felmelegednek a cső belső felszínén történő súrlódás következtében, ami oxigén kiválasztódáshoz vezet. Ez később a perifériákon koncentrálódik.

Az oxigén kiválásával egyidejűleg, az összes baktérium is a periféria felé vándorol, mivel a keresztmetszet közepén az életfeltételek már nem ideálisak. A baktériumokkal együtt a többi szennyező részecske szintén a cső perifériája felé halad.

A víz így könnyedén és egyidejűleg megtisztul a lerakódott anyagoktól.
 
A dupla-Spirálcső áramlási dinamikája

Miután a baktériumok az életben maradásukhoz nélkülözhetetlen oxigént keresik, kikerülnek a perifériára, ahol külső tényezők nem érik őket, és a helyi oxigén koncentrációja miatt semmisülnek meg.

Ily módon szerencsére pontosan azok a patogén baktériumok, melyek az oxigéntöbbletre érzékenyek megsemmisülnek, míg a nem-patogén baktériumok, melyek nem károsak, hanem sok esetben még előnyösek is, bizonyos mértékben megmaradnak.

Miközben a felvett oxigéntartalom különválik a széntől - amit minden víz tartalmaz -, a víz felületi feszültsége fizikailag leredukálódik és a víz közepe egy egyszerű spirális mozgásban halad előre (örvénylő mozgást végez a hosszanti tengely mentén).

A felületi feszültség fizikai csökkenése egy mechanikai gyorsulásban nyilvánul meg, mely öntisztításhoz és a víztömegek központi gyorsulásának energetikai változáshoz vezet. Másfelől, ez az energiafeltöltés segíti elő a középpontban felgyorsított testek, és az energiában gazdag víz közötti egyensúlyi folyamatok kapcsolatát, valamint növeli a későbbi folyamatok eredményességét.

Az ez után szimultán hűlő részecskék elkülönülnek, majd ismét a periféria irányába indulnak. Ott az oxigénnel összekeverednek, és további energiák formájában a központilag-felgyorsult vízzel újraegyesülnek. Azok az anyagi részecskék melyek nem kerültek be a középpontba, a túlsúlyban lévő mechanikai nyomás miatt kinyomódnak a cső falának belső felszínére, és ott egyesülnek az eredeti fa nyers anyagával amelyből a cső eredetileg készült.

Az így megerősített fa rostjai a vasnál is sokkal tartósabbá válnak. Ismét egy természetes folyamatról van szó, melynek működési elvei lényegesek a hajszálerek kialakulásában. A hajszálerek nem csak önmagukat hozzák létre, hanem védik is magukat az ártalmas behatásokkal szemben.

A teljes víztömeg felgyorsulásának eredményeként, ami leginkább a dupla-spirál áramlású csőnek köszönhető, nagyobb víztömeg tud áramlani, mint egy sima falú csőben, és az oxigén hatásának köszönhetően, a víz átfogó öntisztítása és önsterilizálása történik, melynek minősége az energia zavartalan felépülésén keresztül állandóan nő, ahogyan az saját ösvényén halad.

Ez a következők miatt Lehetséges
 
Ahogyan felgyorsulnak, a középpont felé haladó víztömegek egyidejűleg vannak hűtve, és ennek eredménye, hogy a szénből kiszabaduló gázok koncentráltakká válnak az áramlási tengely mentén - ott ahol a legalacsonyabb hőmérséklet uralkodik. Ez a koncentráció a perifériák irányában csökken. Az oxigén a cső perifériája környékén koncentrálódik, eléri legagresszívebb állapotát amikor a melegebb csőfallal érintkezik, és a két alapanyag közötti kölcsönhatás megnövekszik.

Ez következésképpen létrehozza a fent említett kölcsönhatásokat, melyek minőségileg megemelik a vizet és a fát - vagyis a cső anyagát - egyaránt. Az idők folyamán a víz sok központi áramának relatív térbeli eloszlása és a csőfal felszínén történő kölcsönhatások miatt egyensúlyi állapotba kerülnek. Ekkor ezek a folyamatok abbamaradnak - a víz éretté válik, a fa és a víz egyaránt szinte teljesen immunissá válik az ártalmas külső behatásokkal szemben.

Ameddig az oxigén a cső periferiális részében helyezkedik el, az ott uralkodó vízhőmérsékletből kifolyólag, a szabad szénsav részecskéi a víz belső részének határzónájában gyűlnek össze. A víz megkötött formájú szenet tartalmaz, szükségszerűen felhalmozva azt a középső tengelyen, amely így szénnel telítetté válik. A kialakult elrendeződés által, különlegesen kialakított övezetek jönnek létre: az agresszív oxigén részecskék a víz belső részének külső határ rétegén, a legagresszívabb széndioxid részecskék a középső részén - melyek egymás között egy olyan folyamatos és közvetlen kapcsolatban állnak, aminek hatására energiák alakulnak.

Ezek továbbmennek a cső központi tengelyének irányába, a víztömegek központi gyorsulásának és a hőmérséklet csökkenésének köszönhetően.
 
Két keringési Ciklus alakul ki a cső keresztmetszetében
  1. A víz mechanikai keringése;
  2.  
  3. Továbbá azoknak az energiáknak az ellen-cirkulációja, melyek akkor keletkeznek, amikor az oxigén agresszív részecskéi összeütköznek a szabad széndioxiddal.
Az energiának ez a cirkulációja egy elektro-dinamikus folyamat formájában mutatkozik meg. Ez nem a cső falainál történik, hanem a víz belső részének határzónájánál, nem károsítva a csövet magát, de a fizikai, anyagi, energetikai és immateriális tulajdonságok minőségének javításával jár.
 
Megnemesíti az Anyagot
 
A dupla-spirál áramlású cső megnemesíti és finomítja a rajta keresztülhaladó anyagot, ahogyan
például a gyenge minőségű olajakat is tökéletesíti az áramlás során.


Az olvasztást követően ilyen módon szállított vasérc egy magasabb osztályú vasat adott, mivel a szállítási folyamat során, az ércben lévő oxigén új szénvegyületek alakulásával felhasználásra került (ezt hívják redukciós folyamatnak). Ez hozzájárul a szén magasabb rendű elrendeződéséhez - a vassá váláshoz. "
 
 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos

ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK

A Víz fontossága
Milyen Vizet iszunk?
A vízszűrő rendszerek miért nem elegendők?
A megoldás: az Eredeti Víz-Revitalizáló
Miért különleges a Revitalizált Víz?
Hogyan működik az Eredeti Víz-Revitalizáló?
C8ED2C71-CBC4-40C5-A6CF-BDCF1D354220.htmlF884B3A2-A0D2-4ED5-A623-0FA94907714D.html4A01FF6D-1337-43B6-A29C-BE93B25D5E21.html51B9E00A-E931-4E40-849D-8F84C8CF9F87.htmlAA90F114-2BF6-49ED-947E-F43CEA8A166E.htmlshapeimage_12_link_0shapeimage_12_link_1shapeimage_12_link_2shapeimage_12_link_3shapeimage_12_link_4shapeimage_12_link_5