kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Eredeti Víz-Revitalizáló
 
 
Forradalmi Újítás a vízkezelésben
 
Az Eredeti Víz-Revitalizáló alapjául egy forradalmi vízkezelési újítás szolgál. Ennek az új technológiának az alkalmazása távol meghaladja azon képességeket, melyeket bármilyen vízszűrési rendszer, desztilláló berendezés, vagy fordított ozmózis rendszerű víztisztító eszköz nyújtani képes.
 
Ez az eszköz, a rajta keresztülhaladó vizet egy olyan dupla-spirális mozgásban vezeti, ami egy erőteljes örvény-energiamezőt hoz létre. Ezt az eljárást alkalmazza az természet is saját módszereként, hogy a vízben energiát állítson elő. Ennek egyik eredményeként, újra létrejön a víz természetes öntisztító képessége, és a víz molekuláris szinten újrarendeződik.

Az Eredeti Víz-Revitalizáló helyreállítja vizünk egészségét. Élettel fogja feltölteni, és visszaadja eredetileg kitűnő ízét.
 
 
További részletes információk a hagyományos és a szűrt víz közötti különbségekről az ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK című fejezetben találhatók.
 
Az Eredeti Víz-Revitalizáló működésének fő Alapelvei

Az Eredeti Víz-Revitalizáló az erőteljes örvény-energiamező
"ÁRAMLÁSI DINAMIKA"-ján, valamint egy energia-átvitelen keresztül a vizet átalakítja, és helyreállítja annak ösztönös képességeit. Ezen képességek egyike az öntisztulás, fizikai és frekvenciális szinten egyaránt!
A dupla-spirál áramlási forma által teremtett örvényenergia a Természet ősi bölcsességét, valamint egy kis Kvantumfizikai segítséget felhasználva, visszaállítja a víz természetes életenergiáját. Ennek egyik fontos eredménye a víz oldott-oxigén tartalmának megnövekedése annak eredetileg természetes szintjére.
 


A Dupla Spirál áramlási forma képe az Eredeti Víz-Revitalizáló belsejében
 
Az Eredeti Víz-Revitalizáló belsejében a víz egy dupla-spirál áramlási formát vesz fel. Ezzel hozza létre apró örvények sokaságát, ami a vízben egy erőteljes örvény-energiamezőt eredményez. Ebben a folyamatban a víz egyidejűleg energetizálttá is válik azáltal, hogy szupertöltést ad önmagának. Az így létrejött Revitalizált Vizet hívhatnánk akár folyékony Fénynek is! Így tapasztalhatjuk majd, amikor fogyasztjuk.
 
 
Mindez az Eredeti Víz-Revitalizáló belsejében történik. A konyhai és a fürdőszobai modellek könnyedén rácsatlakoztathatók a konyhai-, fürdőszobai és zuhany-csaptelepekre, azoknak mintegy jellegzetességeikként. De vannak még modelljeink az egész ház, valamint ipari méretű felhasználás számára is sok különböző méretben, melyek közvetlenül a fő vízvezetékre csatlakoztathatók. A képek és az adatok a lap alján láthatók.

Ha nem tudja biztosan, hogy melyik modellre is lenne szüksége, küldjön emailt nekünk és segítünk megkeresni az Önnek legjobb megoldást.

A Revitalizált Víz egyáltalán nem gyengíti más víztisztítási technikák pozitív hatásait, valójában tökéletesen együttműködik velük:

 1. Forralás
 2. Desztillálás
 3. Mélyfagyasztás
 4. Szénszűrés
 5. Fordított ozmózis (RO)
 6. Besugárzás
 7. Kémiai tisztítás
 
A normál csapvíz a legtöbb esetben nagyon alacsony frekvenciával rendelkezik, ugyanis megrongálódott, így "beteggé és lustává" vált. A Revitalizációs Folyamaton keresztül, a csapvíz frekvenciája egy olyan szintre emelkedik, ami az eredetileg természetes szint a víz számára. Az a hatalmas különbség, melyet ez az eljárás eredményez, rögtön megtapasztalható már úgy is, hogy a víz lenyelése különlegesen könnyűvé válik.

Mindez azt jelenti, hogy a csapvíz Életereje felemelkedik egy magasabb szintre, és ezzel együtt az ön Életerejét is magasabb szintre juttatja.
 
Az Eredeti Víz-Revitalizálóval előállított Élő Víz előnyei
 
 1. Könnyedén beépül a testedbe és könnyen megemészthető (a csapvízzel, vagy a palackozott vizekkel ellentétben), és nem lötyög a gyomorban;
 2. Hatásosan szállítja a tápanyagokat a sejtekhez;
 3. Hatásosan távolítja el a mérgeket és a testi szennyeződéseket úgy, hogy kiszállítja azokat a sejtekből;
 4. Megfordítja a mérgező anyagok polaritását (negatívról pozitívra), mint pl. a nehézfémek, féregirtó szerek, műtrágya, különféle vegyi anyagok, nitrátok, klór, gyógyszer és hormonmaradványok..., ezáltal kiküszöböli azoknak a szervezetre káros hatásait;
 5. Megújult energiát juttat a véráramba;
 6. Oxigénszintje eredetileg természetes szintre emelkedik;
 7. A PH érték harmonizálódik;
 8. Semlegesíti a negatív energiákat (földsugárzások, vízerek, mikrohullámú sugárzások, adótornyok sugárzásai...)
 9. Könnyebben eltávolíthatók az ásványi és rozsdalerakódások pl. a kávéfőzőkben, a mosogatógépekben, a konyhai eszközökben és a vízvezetékben, mivel természetes módon lágyítja a vizet;
 10. Eltávolítja a klór ízét, szagát - és természetesen megszünteti káros hatását - és más szagokat is eltávolít a csapvízből;
 11. Ezt az Élő Vizet több hónapon - vagy akár éven - keresztül is tárolhatjuk, még akkor is friss és ízletes marad. Így a belőle készült ételek és italok is tartósabbakká válnak!
 12. Házi kedvenceink és növényeink új ÉLET-energiát kapnak;
 13. Magas fénykibocsátással, több méteres aurával (energiamezővel) rendelkezik;
 14. Tökéletesen működik együtt bármilyen más szűrő, vagy vízkezelő rendszerrel;
 15. Az Élő Víz sokáig megtartja hőmérsékletét, így előnyös lehet a fűtési rendszerekben is;
 16. Nem igényel karbantartást és nincsenek fenntartási költségei;
 17. Nem képez mellékanyagot;
 18. A revitalizálón forróvíz is átvezethető.
 
Zuhanyzás és Mosás Élő Vízzel
 
 1. Lecsökken a bőr szárazsága és irritációja;
 2. Tisztább érzés;
 3. Lágy, gyöngéd és energiát adó fürdés, vagy zuhanyzás;
 4. Lágyabb és megújuló bőr;
 5. Lágyabb és fényesebb haj;
 6. Általában nem lesz szükség testápolóra;
 7. Ruháink lágyabbak, tisztábbak és fehérebbek lesznek, már kevesebb mosószerrel is;
 8. Edényeink kevesebb mosószerrel is ragyogni fognak, és ha ezüst, vagy arany gyűrűt hordunk, az is sokkal jobban ragyog majd.
 
A Víz-Revitalizáló használata által Segítő / Gyógyító kezet nyújthatunk minden folyó, tó és óceán, valamint a földalatti vizeink számára, segítve ezzel a Földbolygó gyógyulását, ugyanis a Revitalizált Víz, a használata után is Revitalizált MARAD és tovább alkalmazza újonnan visszakapott képességeit!

Érdemes megfigyelni az alábbiakat Élő Víz használata során
 
 1. Ha kemény a vizünk, átalakul lágyabb vízzé?
 2. Gyengül a fogkőlerakódás?
 3. Milyen így a víz íze, és milyen érzés a szájban, milyen könnyű lenyelni, lötyög-e a gyomrunkban miután már jó pár pohár vizet megittunk?
 4. Lecsökkent a vízkő a kávéfőzőben?
 5. Eltávolítja-e a szennyeződéseket a csempéről, vagy máshonnan?
 6. Könnyebb-e az edények öblítése és kevesebb mosószer kell-e (tipikusan a mosogató mennyiségének fele szükséges, de lágy vízben a mennyiség könnyen csökkenthető)?
 7. Az ezüst és aranygyűrűink elkezdenek-e fényesedni?
 8. A víz szaga és íze a zuhanyzás közben kellemesebbé válik? Energikusabbá válunk-e a zuhany alatt?
 9. Kevesebb sampont kell-e használnunk (felét, vagy még kevesebbet)?
 10. Zuhanyzás után hajunk lágyabb-e és talán nem olyan töredezett?
 11. Bőrünk lágyabbá vált-e?
 12. Pár nap/hét után tűnnek-e el pattanásaink?
 13. Sütésnél: Hogyan változik a kenyér, vagy a sütemény amikor megkel? Jobban felemelkedik? Milyen a szerkezete, alakja? Milyen tartós?
 14. Ha van úszómedencénk, feltölthetjük-e azt élő vízzel? Ez egy csodálatos megtapasztalás és az is lehet, hogy nem kell semmilyen vegyszert beletenni. Ha teszünk is bele még valamit, a vegyszerek sokkal ártalmatlanabbakká válnak!
 15. A mosogatógépek és a mosógépek: Milyen ragyogóan tisztákká válnak és milyen kevés mosószerrel? A mosogatógép esetleg elkezdi megtisztítani a belső csöveit?
 16. Ha az edényt belemerítjük a mosogatóvízbe, mennyi buborék lesz a vízben amikor a megszokott mosószermennyiséget adjuk hozzá szemben azzal, amikor még nem használtuk az Eredeti Víz-Revitalizálót? Milyen tiszta és könnyű az edények öblítése? Megszűnik a konyharuhák szaga?
 17. Hogyan változik az átfolyó víz hőmérséklete a Víz-Revitalizáló használatával és anélkül? Úgyszintén a víz fagypontja és forráspontja miképpen változik?
 
Az állattulajdonosok felfedezhetik, hogy melyik vizet, ételt… szeretik ösztönösen jobban kisállataik. Az emberek általában azt jelzik vissza, hogy megszűnt a klórszag és a klóros íz. Azok az emberek, akiknek a klór bőrirritációt okoz, azt jelzik vissza, hogy az Éltető Luxus Zuhany Revitalizáló telepítése után megszűnt az irritáció.

Megtekintheti az Eredeti Víz-Revitalizálót vásárlók tapasztalatait a VÁSÁRLÓI LEVELEK menüpont alatt.

Az Eredeti Víz-Revitalizáló számos kivitelben áll rendelkezésre. A különböző típusok a következő oldalon, vagy Az Eredeti Víz-Revitalizáló Típusai menüpontra kattintva megtekinthetők.
 
 

ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK


Eredeti Víz-Revitalizáló
Az Eredeti Víz-Revitalizálók típusai
Alternatív Megoldások - Revitalizáló Spirál (Spiráltölcsér)
Kiegészítő Termékek - Energia ÁtalakítókA96BF061-B82C-4A54-A863-9A53C3749E95.html9F3A71A1-04E5-4A53-A17E-7EBDFAB670AC.htmlFE2F28A0-6F3C-426D-97E0-5BC72590B3FA.htmlshapeimage_11_link_0shapeimage_11_link_1shapeimage_11_link_2shapeimage_11_link_3
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos