kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
 
A vízszűrő rendszerek miért nem elegendők?
 
 
Egyre több ember válik tudatossá arról, hogy a víz biztonságos fogyaszthatósága érdekében, a vízellátást biztosító szolgáltatás víztechnológiai módszerein kívül, további vízkezelés is szükséges lehet. Sokan úgy gondolták, hogy erre majd a házi szűrőrendszerek biztosítanak megoldást. Sajnos nem!  A szűrés bizonyos esetekben hasznos lehet, de önmagában nem biztosít jó minőségű és biztonságos, hosszú távon rendszeresen fogyasztható vizet. Szükséges megtanulnunk, hogy miképpen védhetjük meg magunkat azon súlyos betegségek kihívásaival szemben, melyek a természet és a Kozmosz alaptörvényeinek, a mi civilizációnk általi meg-nem-értéséből erednek.

Bármilyen "tiszta" vizet kapunk egy fizikai vagy kémiai tisztítás során, az előzőleg említett stressz-energiák, valamint a szűrés előtt benne lévő méreganyagok frekvenciái továbbra is megmaradnak, a Víz még mindig alacsony oxigénszinttel fog rendelkezni. A szűrés által csökken a PH értéke, és sajnos továbbra is "halott" Víz marad. Éppen ezért feltétlenül szükséges, hogy ezektől a negatív energiáktól mentes vizet fogyasszunk.  

Éppen erre a problémára nyújt megoldást az Eredeti Víz-Revitalizáló, mely megtisztítja a vizet az által, hogy újraéleszti. Így ismét intelligens egészséges Élő Vízzé válik, melyben a PH érték kiegyensúlyozódik, és az oxigén-szint is az eredeti természetes mértékére emelkedik, ami elengedhetetlen szervezetünk tökéletes működéséhez. A revitalizált Élő Víz a "halott" vízzel ellentétben, visszakapja eredeti öntisztító képességeit, melyet szervezetünkre is kifejt. Majd amikor ez a csodálatos víz a csatornába kerül, ott is kifejti revitalizáló tisztító hatásait!

 
Az így kapott Élő Víz, már teljes mértékben mentesült az egészségre káros energiáktól, oxigénnel telítetté válik - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, újra "ÉL", tudatos és intelligens, továbbá visszakapta eredetileg természetes képességeit. Így az élő szervezeteket képessé válik feltölteni energiával, és kitisztítani belőlünk a fizikai és a nem-fizikai frekvenciális szennyeződéseket egyaránt. Mindezek után, visszajutva a csatorna-rendszerekbe - ahol szintén tisztítja a csöveket, mivel a Revitalizált Víz mindig Revitalizált MARAD, és folyamatosan alkalmazza képességeit -, tovább tudja végezni különleges Tisztító és Revitalizáló folyamatát, mely által Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!
 
A fordított ozmózisos víz Felélesztve sokkal jobbá válik
 
"Öt gallon fordított ozmózis vizet vettem az ozmózistartályból az - Éltető Zuhany Eredeti Víz-Revitalizáló - fürdőszobai egységen keresztül, és azt vettem észre, hogy a jégkockák kivételesen tiszták lettek - könnyen át lehetett látni rajtuk - míg azok eddig mindig zavarosak voltak!"

Hogyan lehet az, hogy egy olyan extrém szűrési eljárással, mint a fordított ozmózis rendszer, még mindig zavarosak maradnak a jégkockák? Hogyan lehet az, hogy az Eredeti Víz-Revitalizáló annak ellenére, hogy nem szűr, kristálytiszta jégkockát biztosít? Ugyanúgy, ahogyan a barna szennyvíz az Eredeti Víz-Revitalizálót használva egészen tisztává, átlátszóvá alakul, és mindez bármilyen szűrő használata nélkül történik.

Az alábbi kép jobb oldalán lévő befőttes üvegben normál csapvíz, míg a kép bal oldalán lévő befőttes üvegben revitalizált csapvíz látható. A revitalizált víz szemmel láthatóan átlátszóbbá, tisztábbá és tartósabbá vált annak ellenére, hogy a revitalizáló semmilyen fizikai szűrőrendszerrel nem rendelkezik!
 
 
 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos

ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK

A Víz fontossága
Milyen Vizet iszunk?
A vízszűrő rendszerek miért nem elegendők?
A megoldás: az Eredeti Víz-Revitalizáló
Miért különleges a Revitalizált Víz?
Hogyan működik az Eredeti Víz-Revitalizáló?
C8ED2C71-CBC4-40C5-A6CF-BDCF1D354220.htmlF884B3A2-A0D2-4ED5-A623-0FA94907714D.html51B9E00A-E931-4E40-849D-8F84C8CF9F87.htmlAA90F114-2BF6-49ED-947E-F43CEA8A166E.html320B11BB-A778-4971-BC18-05C8B00B9C40.htmlshapeimage_12_link_0shapeimage_12_link_1shapeimage_12_link_2shapeimage_12_link_3shapeimage_12_link_4shapeimage_12_link_5