ásárlói Levelek V
 
 
 
“Jól válaszd meg az álmod, mert az meghatározza egész életed alakulását, 
a sorsodat, és esetleg be is teljesülhet.” - Goethe
 
 
A képre kattintva tovább léphet az
EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ termékekkel kapcsolatos VÁSÁRLÓI LEVELEKHEZ
 
A különböző típusú és méretű EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház, iroda, üzem, gazdaság, vagy település Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.
 
 
 
A képre kattintva tovább léphet a
REVITALIZÁLÓ SPIRÁL termékekkel kapcsolatos VÁSÁRLÓI LEVELEKHEZ
 
A különböző kialakítású REVITALIZÁLÓ SPIRÁL modellek lelke egy igen apró, különlegesen kalibrált fém spirál, mely rendkívül hatékony módon segíti vizünket, vagy bármilyen italunkat feléleszteni, revitalizálni.
 
 
 
A képre kattintva tovább léphet az
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ termékekkel
kapcsolatos VÁSÁRLÓI LEVELEKHEZ
 
A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben lévő negatív energiák ártalmatlanítására szolgálnak. Egy szoba, lakás, ház, vagy annál jóval nagyobb területek pozitív energiákkal történő ellátására alkalmasak.
 
 
A VÁSÁRLÓI LEVELEK menüpontban a termékeket használóktól kizárólag írásban kapott visszajelzések, ajánlások olvashatók.
 
Bízunk benne, hogy a kapott tapasztalatok közzététele segíteni fog minden kedves érdeklődő számára, hogy választ kapjon a weboldalon fellelt információk tekintetében felmerülő további kérdésekre, a saját személyes felhasználási igényeik tekintetében.
 
Tapasztlataink szerint, egyes vásárlók nagy örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat, hogy segíteni tudják egymást, a szerkezetek megismerését, és elterjedését, egy jobb világ felépítése céljából.
 
Nagy örömmel vesszük vásárlóink visszajelzéseit, és osztjuk meg Önökkel ezen az oldalon keresztül. További egyéni kérdésekkel kapcsolatban is szeretettel állunk rendelkezésükre a nem írásban kapott tapsztalatokkal kapcsolatban, a megadott telefonszámon.