kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Vásárlói visszajelzések
Eredeti Víz-Revitalizálóval kapcsolatban
 
 
Az Élő Vízzel termelt zöldségek sokkal frissebbek és tartósabbak.
 
A Nemes Mátyás biotermelő gazdaságában is használt Eredeti Víz-Revitalizáló áldásos hatása könnyen ellenőrizhető. A biopiacon tőle vett saláták és más leveles zöldségek nagyon sokáig frissek és ropogósak maradnak, főleg akkor, ha azokat mielőtt eltennénk a hűtőszekrénybe, egyszer még leöblítjük az Eredeti Víz-Revitalizáló által kapott Élő Vízzel. Ezt követően le kell csepegtetni, és úgy tenni a hűtőbe. A képeken egy hete vásárolt petrezselyem és fodros levelű saláta látható. A kép magáért beszél. Egy hét után is frissek és ropogósak a levelei, pedig vízbe sem voltak rakva. Csodálatos...
 
***Nemes Mátyás elérhetősége a Hasznos Linkek menüpontban megtalálható
 
Nem csak az életminőségemet tette jobbá a revitalizált víz, de komoly tanítást is közvetített, amit a mindennapi munkámban is tudok hasznosítani.
 
Az egész ház revitalizáló egészen lényeges szerepet játszik az életemben. Nagyon fontos, hogy a víz, amit használok, jó minőségű legyen. Az örvénylő áramláson alapuló eredeti skandináv víz revitalizáló elektromos áram, mágnesesség, vegyszerek, szűrők nélkül tud forrásvíz tisztaságú és minőségű vizet készíteni számomra, és ez megy a fürdőkádba, mosdóba, WC-be, mosógépbe, mosogatóba, ezzel főzök, ezt iszom.
 
A víz sokkal lágyabb, jóízű, szinte édesnek nevezhető, és nagyon megnyugtató a tudat, hogy a lefolyóból a csatornákba revitalizált, újraélesztett víz meg a lakásomból, ezzel a nagyobb környezetemet is segítem. Érdekes megfigyelni, hogy 4 éve egyáltalán nem kellett vízkőteleníteni a vízforralómat, nem jelennek meg 3 naponta kis zöldes kövek, amiket rendszeresen ki kellett régebben űríteni. Pedig az ásványi anyag tartalom, a mész tartalom nem kerül ki a vízből, csak a szerkezete lesz olyan, hogy nem lesz tőle vízköves az edény. Amikor egyszer leszedték a WC csészét, a lefolyóból nem jött fel semmilyen szag. Érdekes.
 
Magára a víz revitalizálóra úgy figyeltem fel, hogy oxigénezett vizet kerestem a google-ban, plusz oxigénhez akartam a szervezetemet hozzájuttatni. Bár angolul írtam be a keresőszót, a google mégis feldobta a porthologos.hu oldalt. Azonnal elhatároztam, hogy nekem ilyen kell, és tanulmányoztam az összes szöveget, ami a témáról olvasható volt. A spirál mozgás a természetben a lehető legáltalánosabb áramlás fajta, minden így működik, az egyetlen kivétel az emberi gondolkodásban van, ahol egyenes, derékszögű vonalakban, mozgásokban gondolkodunk, de ez kizárólag a mesterséges elgondolásban létezik, a világegyetemben sehol nem lehet ilyen jelenségeket felfedezni. Viktor Schauberger volt az első, aki ezeket az áramlási jelenségeket megfigyelte, így az eredeti skandináv revitalizálót akár osztrák revitalizálónak is nevezhetnénk, mert a revitalizáló eszközök gondolata tőle származik, ő maga is készített ilyen eszközöket.
 
Eléggé forradalmi elgondolás, aminek még az én énektanításomban is nagy szerepe van (ld. http://hangdala.hu ), egészen más módon szól a hangunk, ha az áramlás, a spirálmozgás, a hullámmozgás természetes elvei szerint képezzük a hangot. Az ily módon képzett hang, végzett légzés, az ilyen módon áramló mozgások revitalizálják a testünket, légzésünket, szellemünket, ugyanúgy, ahogy a víz revitalizálóban újjáéled a víz, pusztán a természetes mozgásformák által. Így hát elmondhatom, hogy nem csak az életminőségemet tette jobbá a revitalizált víz, de komoly tanítást is közvetített, amit a mindennapi munkámban is tudok hasznosítani.
 
Ezt az eszközt annyira fontosnak érzem, hogy a családomat is ellátom a tölcséres, hordozható revitalizálóval, de nem bírtam ki, hogy magamnak is vegyek egyet. Így akkor is van jó vizem, amikor nem otthon tartózkodok, sőt, itthon duplán revitalizálom a vizet, elmondhatom, hogy ettől még finomabb, lágyabb, természetesebb lesz, mindenki nagyon élvezi, amikor ilyen vízzel kínálom meg. Én még annyit teszek hozzá mindehhez, hogy a vízes korsómba két nagy kristályt helyeztem, rózsakvarcot, és ametisztet, amik átadják a víznek a beléjük programozott információt.
 
A víz az élet szempontjából a legfontosabb elem, és persze az oxigén. Milyen jó nekem, hogy oxigénben dús élő vizet fogyaszthatok, használhatok. Ajánlom mindenkinek!
 
Fekete-Kiss Sándor zeneszerző
 
Nagyon oda kell figyelni rá, hogy milyen víztisztítót vegyünk!
 
Néhány évvel ezelőtt vettünk egy méregdrága víztisztító készüléket, mert akkoriban azt éreztem a legjobban műszakilag alátámasztottnak és sok ismerősömnek is volt hasonló. Vásárlás előtt gondolkodtunk az önök revitalizálóján, az olcsóbb is volt, de egy kicsit fenntartással kezeltük, mert akkor még úgy gondoltuk, hogy a komoly műszaki paraméterekkel és technikai adatokkal alátámasztott vízszűrő csak jobb lehet nála.
 
Hát nem ez a helyzet, és sajnos ezt sokan nem tudják, egyáltalán nincsenek tisztában vele, hogy milyen károkat is okozhat egy drasztikusan megszűrt víz rendszeres fogyasztása a szervezetben. A problémák ráadásul nem azonnal jelentkeznek, és hónapok, vagy évek múltán jelentős kockázatot jelenthetnek, és nem biztos, hogy sikerül rávilágítani az okáram főként a helyreállítására. A szűrt víz használatának első jelei több hónap vízfogyasztás után kezdtek el jelentkezni nálunk, bár ezt akkor még nem ennek tulajdonítottuk. Ez általános közérzetromlásban, kedvtelenségben, majd később több családtagnál látásromlásban és ingerlékenységben mutatkozott. Közben a mosogató krómrészei lemaródtak és rozsdásak lettek. Na ekkor figyeltem fel rá, hogy valami nincs rendben. Először a tisztítószerekre gyanakodtam, mert nemrég cseréltem le orgnaikusakra az összeset, és mérges is voltam rá, hogy ez a nagy környezettudatosság, hogy még tönkre is teszi a mosogatómat - persze később kiderült, hogy semmi gond ezekkel a tisztítószerekkel.
 
Közben úgy alakult, hogy egy kedves ismerősöm beajánlott biorezonanciás vizsgálatra egy ismerősénél, ahova el is mentem. Hát ott aztán lehullott a lepel sok dologról. Elsősorban a látásromlásom okaként a szervezetem rézhiányát állapították meg, és még sok minden más vitamin és ásványi anyag hiányzott, vagy nagyon minimális szinten volt a szervezetemben, és szerintük ez okozhatta az általános fáradságot. Ezek után elküldtem a vizsgálatra a lányomat is, mert kíváncsi voltam, nála is ez-e a helyzet. Természetesen mondanom sem kell, hogy hasonló problémákat diagnosztázáltak rajta is. Hogy milyen a tudatlan ember ugye, itt elkezdtem gyanakodni, hogy vajon jó-e ez a biorezonanciás teszt. Szerencsére volt egy laboros ismerősünk, aki felajánlotta, hogy egy pár vizsgálatot elvégez nekünk, amivel biztos információkat kapunk a rézhiány valósságáról, és más anyagokról is. Mondanom sem kell, hogy valós volt az információ.
 
A vizsgálaton találkoztam egy kedves hölggyel, aki elmondta, hogy az ilyen erős szűrők pl. vesetisztításra nagyon jók, de hosszú távú vízfogyasztás esetén kimosódhatnak általa az ásványok és vitaminok a szervezetből, így csak rövid tisztítókúrára javasolt a használatuk. Megkérdeztem tőle, hogy akkor a mosogató krómozása is lemosódhatott esetleg tőle? Azt válaszolta, hogy igen, sőt még fém vízcsövekből is képes kioldani a fémeket, ezért is műanyag belsejű a hozzá való csap összes alkatrésze. Persze a műanyagból is kimos, csak ez már senkit nem érdekel. Hálát adtam a jóistennek, hogy találkoztam ezzel a kedves hölggyel, aki mint kiderült, már átment ugyanezen, pedig ő az egészségügyben dolgozott. Ő ajánlott egy revitalizálót, ami a megfelelő vitamin és ásványvisszapótlás mellett, elég gyorsan helyreállította a szervezetét, és rendkívül elégedett vele. Ismerős volt a neve, mivel annak idején a két rendszer között hezitáltunk. Mondtam neki, hogy annak idején én is gondolkodtam rajta.
 
Miután hazamentem, újra átolvastam a weboldalon lévő információkat, és közösen a családdal eldöntöttük, hogy veszünk egy konyhai változatot. Hát mondanom sem kell, hogy ég és föld volt a két víz közötti különbség. A frissesség sugárzott belőle, egyszerűen literszámra itta az egész család, mert kívánta a szervezetünk. Amikor elkezdtem vele mosogatni, sokkal szebben habzott a mosogatószer, és a kezemet sem irritálta. Az ételek íze is sokkal finomabb lett, a zöldségek és a húsok pedig sokkal szebbek, tartósabbak, tisztábbak lettek általa. Rég ettünk ilyen jó ízű leveseket és teákat, amiket ezzel a vízzel főztünk. Közben kicseréltük a mosogató rozsdásra mart alkatrészeit és kikötöttük a "csodás" vízsszűrőt, ami végre visszaadta a mosogatószekrény hasznos rakodó helyeit. A víztisztítót rendkívüli drágasága ellenére a család már legfőbb ellenségeként kezelte, így leadtuk egy elektronikai hulladékokat átvevő helyen, mert nem tudtuk volna jó szívvel senkinek elajándékozni. Közben szedtük a különféle étrendkiegészítők sorát, és mára rendben vagyunk, a lányom látása 1 év alatt majdnem teljesen megjavult, és én sem panaszkodhatom.
 
Már az első héten nyugodtabban aludtunk, és tényleg nem vitatkoztunk annyit, mint a szűrt víz fogyasztásakor. Visszatért az életkedvünk, és sok jó esemény történt az életünkben. Úgy döntöttünk, hogy veszünk egy zuhanyhoz valót is, és hát a fürdés azóta egy csodás dolog, már fürdőkbe sem járunk, inkább a fürdővízbe teszünk különféle egészséges fürdősókat és állítom jobb, mint a gyógyfürdőbe járni mondanom sem kell drága pénzekért. Nem azt mondom, hogy minden ez által pótolható, mert ez nem lenne igaz, de az életünket egy sokkal jobb, kellemesebb, egészségesebb, nyugodtabb szintre emelte az önök termékének a használata. Most az energia átalakító vásárlására készülünk, mert szeretnénk több darabot belőle, kétségem sincs afelől, hogy legalább olyan hasznos, mint az élő víz. Ha meglesznek a tapasztalataink, örömmel beszámolok róla. Mondanom sem kell, hogy az új mosogató lefolyó krómozása az élő vízzel már nem kopik és nem rozsdásodik - így ís beigazolódott a kedves hölgy állítása! Ja, azóta már több ismerősöm is lecserélte a vízítisztítóját erre a készülékére és elégedettek mind vele. Ha az emberek tudnák ezeket, nem költenének százezreket agyon reklámozott, és sok rászedett jóhiszemű tudattalan ember által ajánlott felesleges dolgokra.
 
Talán a levelem segít másoknak a megfelelő döntés meghozatalában. Köszönettel és szeretettel, áldás önöknek munkájukért. Saját pédám alapján is tudom milyen nehéz elfogadtatni az emberekkel új és ez ideáig ismeretlen, a jelenlegi tudomány által nem alátámasztható dolgokat. Sok sikert és rengeteg elégedett vásárlót kívánok!
 
A kenyér szép lett, oxigénbuborékok a kancsóban
 
A képeken az élő vizes csodás házi kenyerünk és a buborékokkal teli vizes kancsónk látható.
 
 
A kenyér szépen megemelkedett, ami egyébként élesztő nélkül készült. A kancsóban egy kis idő elteltével rengeteg oxigénbuborék jelent meg a vízben, ami a képen látható is.
 
Pár nap alatt vastag bambusztövek nőttek ki a földből
 
"...A fotókon látható bambuszok Élő Vízzel történő locsolását követően, egy alkalommal kaptak tea komposztot. Egyik napról a másikra vastag bambuszkezdemények nőttek ki a földből, amik fel is túrták a földet...”
 
A cikk teljes terjedelmében a Hírek, Újdonságok fejezetben megtekinthető
 
Oxigénbuborékok az úszógyertya alatt
 
 
Szeretnénk megosztani ezt a különlegesen szép képet a két úszó-gyertyáról, mely élő vízre lett téve. Csodálatosan gyöngyöznek az oxigén-buborékok a gyertyafényben.
 
Oxigénbuborékok a lefolyó körül
 
 
Az itt látható képen a kád lefolyója körüli oxigénbuborékokat sikerült lefényképezni, ami egyébként szabad szemmel az egész kád falán látható volt, csak a fényképezővel nem sikerült jól látható módon megörökíteni. Ez a jelenség mindennapos. Akkor alakul ki, miután a kádat feltöltöttük és rövid ideig hagyjuk a vizet benne állni. - És miért ne hagynánk, ha ilyen szemet gyönyörködtető az eredmény. A kitöltött víz egyébként még több órán át képes meleg maradni,  úgyhogy nem kell sietni a fürdéssel :-)
 
Spirál a szörp tetején
 
 
A konyhai revitalizálón keresztül engedtünk vizet a szörpre, és ahogyan a víz a pohárban forgott, tökéletesen kirajzolódott egy spirál az élő vízzel keveredett szörp tetején. Szeretettel küldjük mindenkinek ezt a fotót. Egyébként a szörpös üveg első kinyitásakor magát a tömény szörpöt is mindig átengedjük a revitalizálón és úgy töltjük vissza az üvegbe. Ugyanezt tesszük pl. az ivólevekkel is, hasonló eredményekkel. Azt vettük észre, hogy az íze selymesebbé válik. Így minden amit iszunk, érezhetően könnyebbé, lágyabbá válik a revitalizálást követően. Az ivólevek, vagy a citromlé, esetleg más dobozos italok is sokkal tartósabbakká válnak. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Ezt bárki megtapasztalhatja.
 
Egy hónap múlva soha nem tapasztalt eredményt kaptam
 
2005-ben rosszindulatú daganatot távolítottak el a szervezetemből. A tumor marker eredményeim mindig határérték alatt, általában 28.00 körüli értékben voltak. Decemberben ehhez képest átlépve a 30-as tartományt, 41-es értéket mutatott. Egy hónap múlva kontrollra előjegyeztek. Ekkor kezdtem el inni a Skandináv Élő Vizet, naponta kb. 2 litert. Egy hónap múlva soha nem tapasztalt eredményt, 16-os vizsgálati eredményt kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve a víz hatásával, különösen fontosnak tartom 4 év után ezt a jó laboreredményt. Ajánlom mindenkinek, mert nagyon jóízű, kitűnő eredményeket lehet a fogyasztásával elérni.” Sz. E., Oroszlány
 
Élő Víz diagnosztika Salvia biorezonanciás mérőműszerrel
 
Az Ön által küldött tisztított vizet a Salvia nevű mérőműszerrel megnéztem. Megállapítottam, hogy a kliensnek ez a tisztított víz 100%-osan jó, míg a viszonyításként megnézett csapvíz csak 60%-ban volt megfelelő. Mindenképpen egészségesebb és a szervezet számára nélkülözhetetlen ez a tisztított víz. Munkájához további sikert kívánok!
 
Sz. Andrea kineziológus, akupresszőr, Egészségnevelő Stúdió
 
Láthatóak az oxigén buborékok
 
 
Örömmel nézegettem az új képeket a weboldalon, és nagy szeretettel küldöm én is ezt a fotót a vízben lévő oxigénbuborékokról, ahogyan egy kis idő elteltével kiülnek az edény falára. Imádom a revitalizálómat.
 
1 hét után még mindig friss a saláta
 
 
Kb. egy hete vettem ezt a salátát, és az élő víznek köszönhetően még mindig ilyen gyönyörű friss maradt. Máskor ezt a hagyományos salátát mindig 1-2 nap alatt meg kellett enni, mert különben elfonnyadt és összeesett.
 
Hát érdemes megnézni, hogy most mit csinál, pedig csak egyszer mostam le, mielőtt betettem a hűtőbe. Az összes zöldségem és a gyümölcsök frissek, és sokkal könnyebb tisztán tartani a lakást is, én pedig jól érzem magam.
 
Egyszer csak magához tért és ontotta a bimbókat
 
Hármas bimbó a török-szegfűn
 
 
Névnapomra, áprilisban kaptam egy aranyos vendégemtől, nagy szeretettel, egy kedves, cserepes török-szegfűt. Bár ugyanúgy, mint a körömvirág fényképét, amit elküldtem, ami 65 cm-re megnőtt, REVITALIZÁLT vízzel locsoltam, de szegényke mégis elkezdett fonnyadni, (teljesen természetes volt, mert nekem még egyetlen vásárolt cserepes virág sem tartott 2 hétnél tovább) de nem sokáig, egyszer csak magához tért és ontotta a bimbókat, első hónapban csak dupla szegfűket hozott, de most már, amint a kép is mutatja, egy száron 3 gyönyörű virág illatozik, pompázik. Csodálatos. Elgondolkodtató, ha ez az egyszerű kis teremtmény is ilyen boldogan éli meg magát a Revitalizált víztől (Őket nem lehet befolyásolni, sem kényszeríteni, sem megtéveszteni)  tele vannak energiával és teremtéssel. A példa előttem jár............ Ezt legalább látom, hogy mire képes.”

Ida, Budapest
 
Az ételek 1 hét után is frissek maradnak
 
Az egyik vásárlói visszajelzésben azt olvastam, hogy érdemes betenni a hűtőszekrénybe egy kis edényt élő vízzel, hogy párologhasson. Én is megcsináltam, be tettem a sarkába, küldök is egy képet róla.
 
Régóta alkalmazok élő vizet, és már többször megtapasztaltam, hogy az ételek sokkal tovább frissek maradnak a hűtőszekrényben, de most sikerült le is fényképeznem - eddig mindig elfelejtettem, csak később jutott eszembe, hogy le lehetett volna fényképezni őket. Most végre sikerült. A küldött képen egy kis maradék tészta van lefényképezve, amit 1 hét után vettem ki a hűtőből. Látható, hogy teljesen jól néz ki, még meg sem barnult, és az illata pedig teljesen olyan volt, mint amikor megfőztem. Természetes élő vízzel lett főzve, a hűtőben pedig ott van a kis párologtató edény is. Készítettem egy másik képet is egy feldarabolt ananászról, amit fogyasztás előtt élő vízzel mostam le, majd a maradékot betettem a hűtőbe, csak ott felejtettem 1 hétig, mint a tésztát is. Nem túl nagy kedvvel vettem ki a hűtőből, mert már jártam úgy az ananásszal, hogy elég kellemetlen szaga lett és kissé nyálkássá vált, miután a hűtőben felejtettem, erjedésnek indult. Amikor ezt a mostanit kivettem, tényleg meglepett, hogy kellemes ananász illata volt és egészen jól nézett ki, csak a teteje kiszáradt egy kicsit. Remélem, hogy ezekkel a képekkel hozzájárulhatok az élő víz képességeinek a népszerűsítéséhez, és ha látjuk, hogy a romlandó ételekkel mire képes, akkor elgondolkodhatunk, hogy a testünkbe felszívódva milyen jótékony hatással is bírhat...
 
Élő Vizes tálka a hűtőben (a jobb hátsó sarokban)
 
 
Tészta és ananász 1 hét után
 
 
Az energiák megtisztulnak körülöttem
 
Kedves Olvasó! Had osszam meg veled is az élményeimet, amelyek a Skandináv Élő Vízhez kapcsolhatók.
 
Életem „Igen, ez az, amire vártam!” felismerései között szerepel ez a különleges vízrendszer is. Amikor legelőször megpillantottam a nevét, teljesen elöntött a bizonyosság, mintha már vártam volna rá. És ez így is van. Vártunk rá mindannyian.
 
Az első nap, amikor beszereltem a vizet és elkezdtem együtt élni vele, azonnal reagált rá a biológiám, átrendezte a menstruációs ciklusaimat. Vele tusolok, főzök, locsolom a virágaimat, mosom meg a gyümölcseimet és zöldségeimet, takarítok, illetve őt iszom. Az egyik legjobb társ. Az energiák megtisztultak általa körülöttem, és én nagyobb biztonságban érzem magam.
 
A barátaimmal sokszor nevetünk, mert ahogyan belépnek az ajtómon, vízivással folytatjuk a találkozásunkat. Selymesebb, lágyabb, ízletesebb, édesebb bármilyen más folyadéknál. Egyszerűen lélekemelő. És kétségem sincs afelől, hogy a Kozmikus Energiaátalakítók ugyanilyen figyelemre méltóak, annak ellenére, hogy személyesen még nem léptem velük kapcsolatba.
 
Dicsérek minden eszközt, amely Isten Szeretetéből született meg, és a Föld valamint az Ő Emberiségének felemelkedését, tisztulását támogatják.
 
Szeretettel:

Ballavári Tímea, Debrecen
 
A világ legjobb méregtelenítő kúrája
 
Amikor egy évvel ezelőtt találkoztam ezzel a vízzel még nem gondoltam, hogy ennyi fantasztikus változást hoz az életünkbe. Már előtte is volt víztisztítónk a konyhában, mert a vízben lévő klórt valahogy csökkenteni akartuk. Annak viszont nagyon örültem, amikor a családom a cola helyett vizet kért.
 
Az ételek ízbeli különbségét mindenki észrevette, a leveseknél és a teáknál lehet a legjobban. A legnagyobb kényeztetést viszont akkor tapasztaljuk meg amikor ebben forrásvízben legalább fél órát méregtelenítjük magunkat. Ezt mi kiegészítjük a bázikus sóval, ami felér a wellness szállodák luxus spa szolgáltatásával, és ez mégis a világ legolcsóbb kúrája. Megszabadulunk a savas méreganyagoktól és a bőrünk bársonyos lesz. Amit most már mindig megtehetünk, mert ez a fantasztikus ebben a vízrendszerben, hogy  életünk végéig kiszolgál.
 
Az akváriumban a halak is imádják és feltűnően megnőttek mióta ebben a vízben élnek.
 
 
Én minden lehetőséget megragadok, hogy minél több embernek megmutassam ezeket a termékeket, de számomra az igazi motiváció az, hogy ezzel sokat tehetünk a Bolygó szépségének megőrzéséért is. Mindenki egy kicsit és az majd összeadódik.

Kordásné Gabi, Jászszentlászló
 
Tele van oxigénnel
 
 
Azt vettük észre, hogy a kád falára kiülnek az apró kis oxigénbuborékok. Ez csodás élmény számunkra, mert eddig ilyet még nem láttunk.
 
A képrészleten a kád fala látható a sok apró kis buborékkal. Egy idő után, egyébként még sűrűbben alakulnak ki a buborékok. Persze ugyanezt tapasztalni a vizespohárban is, de a kádban még szokatlanabb. Amikor fürdünk, nem csak a kád falán látjuk ezeket a kis buborékokat, hanem a bőrünkön is. Igazán különleges látvány a bőrünkön látni az apró buborékokat. Viráglocsoláskor amikor átfolyik a víz a cserépen és megjelenik a kis tálkában, akkor is ugyanezt tapasztaljuk, hogy tele van apró kis buborékokkal. A növények élő vízzel való permetezése során pedig igazi friss esőillatot érzünk. Ezen kívül, a vízivás során azt kezdtük el tapasztalni, hogy a vizeletben is rengeteg buborék jelenik meg.
 
Soha többet nem dagadt be a lábfejem
 
Nem árulok el titkot, amikor elmondom, hogy barátnőm mesélt a „csoda” víztisztítóról. Meghallgattam figyelmesen, tetszett amit mondott, de arra gondoltam, hogy neki biztos jó, ha ennyire hisz benne. Telt-múlt az idő, újra találkoztunk, újra mesélt róla, újra megígértem, hogy elmegyek, megnézem, megkóstolom. Megint nem tudtam időt szakítani, közben állandóan bajlódtam a lábamon a bokám dagadásával, erre hivatkozva újra elutasítottam a szíves invitálást. Végül 2007 júliusában, a hőségtől létezni is alig lehetett, a lábam változatlanul buci méretűre feldagadva a lábfejem, a bokám, újra találkoztunk, amikor rám kiabált, hogy menjek el és kóstoljam meg a vizet. Látva a rémületet az arcán, hogy mi lesz velem, elmentem, ez volt a szerencsém. Azonnal megkóstoltam a vizet, annyira ízletes volt, hogy újra kértem egy nagy pohárral, és éreztem, ahogy nyeltem, hogy erre van szükségem, vittem magammal haza, folyamatosan azt ittam, és másnapra leapadt a lábam, most már kilenc hónapja iszom a vizet, és soha többet nem dagadt be a lábfejem. Természetesen azonnal rendeltem víztisztítót, alig vártam, hogy beszereljék, addig is nap mint nap átjártam a barátnőmhöz, hogy legyen vizem, és azóta a munkahelyemre is viszek és azt fogyasztom. Hihetetlennek tűnik ma is, ez a jótékony hatás, megtapasztaltam a kertben, a főzésnél, az úszómedence vízénél. A kerti slagból beszerelés után alga telepek váltak le, nap mint nap, amíg megtisztult a locsolócső. Főzésnél, rövidebb ideig tart amíg elkészül az étel, energiát lehet megspórolni. Locsolásnál szinte megváltozott a növényzet, mélyebb zöld lett minden növény, a pázsit is. A vízforralómat azóta egyszer vízkőtlenítettem a heti vízkőtlenítés helyett, és ennek már tíz hónapja. A nyári kerti medencében a víz szinte felfrissült, pedig csak utántöltöttem, megváltozott, és nem kellett soha többet vízlágyítót beletenni. Fürdés után szinte lepereg a víz a bőrről, törölközni nem kötelező, a bőr ph-ja teljesen rendben van. És még sorolhatnám a kellemesnél kellemesebb tapasztalatokat. Csak hálával tartozom a barátnőmnek ezért a víztisztítóért és tiszta szívből ajánlom mindenkinek, mert sok felesleges költségtől kíméli meg az embert és csak jótékony hatása van.

H.L., Budapest
 
Finom az íze és tele van oxigénnel
 
A skandináv élő víz rendszer fél éve lett beszerelve nálunk. Azelőtt nem tudtam meginni a csapvizet, de amióta a rendszer működik csak csapvizet iszom, úgy tudnám röviden leírni, hogy a víz szinte itatja magát, finom az íze, és fantasztikusan tele van oxigénnel! Egyéb előnyeit is megtapasztaltam például a takarításban. Kevesebb a vízkő, csak tiszta vízzel vegyszer mentesen takarítok. A főzésnél is előnyös, ízletesebbek a levesek, gyorsabban felforr a víz. Egyszóval nagyon örülök, hogy élvezhetjük a rendszer jótékony hatásait, és jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek!
 
A fogaim már nem érzékenyek és sokat fehéredtek
 
Fél évvel ezelőtt vásároltam egy teljes ház modellt és nagyon elégedett vagyok vele. A fogaim nagyon érzékenyek voltak a hidegre, melegre egyaránt, mióta a vizet fogyasztom, viszont egyáltalán nem tapasztaltam ilyen kellemetlenséget. A fogorvosom pedig megállapította, hogy a fogaim sokat fehéredtek, most A2, ami a második legjobb a fogorvosok által használt színskálán. Rendkívül örülök neki, mert 6 hónappal ezelőtt még B2 volt. Nagyon, nagyon tetszik az Élő-Víz, köszönöm!
 
Élő Víz a 6 lakásos társasházban
 
2007 májusában olvastam először a „Skandináv Élő Víz-Rendszerről”. Annyira megérintett ez a valóban egyedülálló technológia, hogy azonnal elhatároztam a beszerelését. Mivel egy hatlakásos társasházban lakunk már együtt 28 éve – percek alatt meggyőztem a másik öt családot, hogy közösen szereltessük be a közös vízóránk után ezt a mindössze 20 cm-es ¾ Colos rézcsövet. Ezzel nemcsak azt értem el, hogy minden lakásba bekerült ez a csodálatos víz, hanem azt is, hogy költségeinket is hatfelé tudtuk osztani. Mindnyájan el tudjuk mondani, hogy a víz valóban itatja magát, nincs mellékíze, sokkal gyorsabban forr fel, nem romlik meg, a fürdőszobában a csempék és a fajanszok fényesek, nem mattulnak el, a víz szemmelláthatóan fényes, minimális környezetbarát tisztítószert használunk csak, nincs azóta vízkő, a fürdés nagyon kellemes mivel a víz lágy és oxigéndús lett. Végezetül megjegyezném, hogy fentiekben leírt nagyon sok jó tulajdonság mellett – nagyon nagy előny, hogy nem kell tisztítani és az élettartama végtelen. Mindenkinek a legnagyobb szeretettel tudjuk ajánlani."

Cs.P., Budapest
 
Komplett megoldást nyújt a víztisztításra
 
Nagyon örülök, hogy eljuttatták hozzám ezt a különleges, és meg kell mondjam, hogy igen hatékony víztisztítót.
 
Egészen jól érzem magam mióta az élő vizet fogyasztom, és valóban sokkal többet tudok belőle inni, gond nélkül megvan a napi 3 liter, mert könnyűnek érzem az elfogyasztását. Amit ebben a nagy melegben furcsának éreztem az volt, hogy nem izzadtam annyira mint régen, amikor más víztisztítón keresztül fogyasztottam a vizet. Ebből arra következtetek, hogy nagyon jól beépül a szervezetembe és már nincs annyi méreganyag a testemben, ami a bőrömön keresztül távozhatna. Bámulatosan letakarította a vízkövet, és az egész lakásomat sokkal tisztábbnak érzem, mióta ezzel a vízzel takarítok. Ami számomra különösen vonzóvá tette ezt a víztisztítót és az árát az az, hogy komplett megoldást nyújt a víztisztításra. Végre ezt nem csak kizárólag ivásra lehet használni, mint a legtöbb víztisztítót, hanem lehet benne fürödni, mosogatni, mosni és lehet vele kertet locsolni is. Ami számomra fontos, mert szerintem a természetet nem lehet a végtelenségig kihasználni, nekünk embereknek ideje törlesztenünk a Földanya felé. Még egyszer megköszönve, minden jót kívánok!
 
Az álmom elvezetett a tiszta vízhez
 
Köszönöm odaadó tevékenységüket, hogy ezeket a szerkezeteket, már a magyar emberek is használhatják. Jómagam egy zuhany revitalizálót vásároltam Önöktől nemrégiben és nagyon meg vagyok elégedve vele - nem akarom ismételgetni a már leírt jótékony hatásokat, mert minden tényleg úgy igaz ahogyan azt Önök leírták és már több vásárló is leírta előttem. Én inkább azt osztanám meg a többi vásárló jelölttel vagy szkeptikus emberrel, hogy hogyan is találtam rá, amennyiben érdemesnek tartják megosztani a „nagyközönséggel” a visszajelzésemet. Végtelenül egyszerűen csak: megálmodtam. Álmomban láttam a konyhai változat képét és arról beszélgettem valakivel, hogy milyen jó tiszta vizet ad ki magából ez a szerkentyű. Meg hogy ez a víz él. Ez nagyon megérintett és azon is csodálkoztam, hogy egyáltalán meg tudtam jegyezni az álmomat, mert általában nem szoktam álmodni se. Másnap reggel első dolgom az volt, hogy az interneten rákerestem és az álmom elvezetett a tiszta vízhez. Bár a végén mégsem a konyhai hanem a zuhany változatot vettem meg. Úgy érzem, - pedig nem vagyok egy kifejezetten „zöld” - hogy maga a víz választott ki engem, hogy megtisztítsam vele őt, magamat és a környezetemet. Még egyszer köszönöm, és remélem példámmal másoknak is segítségére lehettem.
 
Leszoktam a dohányzásról, és még fogytam is
 
Köszönöm az Univerzumnak és mindenkinek aki által hozzám kerülhetett és használhatom ezeket a szerkezeteket, külön köszönet az Élő Tudatos Víznek, odaadó munkájáért, segítségéért!
 
Nemrégiben olvastam arról, hogy létezik egy különleges hely ahol a víz él és tudatos. Rögtön tudtam, hogy nekem is erre van szükségem. Akkor még egy másfajta rendszerű víztisztítóból ittam a vizet, és dohányoztam, bár már erősen hajlottam az egészséges életmódra - teljesen vegetáriánus lettem, bio tisztító és kozmetikai szereket kezdtem el alkalmazni - számomra az igazi megoldást mégis az Eredeti Víz-Revitalizáló hozta el.
 
Nagyon megörültem, mikor rátaláltam ezekre a szerkezetekre, először egy konyhai, azután egy 1/2" inch-es teljes ház, majd egy ház és autós Kozmikus Energia Átalakítóm lett. Mindegyik varázslatosan működik!
 
Lehet hogy most kinevetnek, de miután beüzemeltem a konyhai változatot, beszéltem is a vízhez. Kértem őt, hogy segítsen nekem, törölje a sejt-memóriámból a dohányzás szokását, és az ilyenkor általában fellépő elhízás helyett még fogyjak is. Nem tudom, hogy ettől az egy mondattól vagy egyszerűen csak eljött az időm, de attól kezdve nem gyújtottam rá ez a szokásom nyomtalanul eltűnt, mintha soha nem is lett volna, számomra ez egy valódi csoda. Ráadásul, ahogyan azt kértem még fogytam is, M-es méretű ruháimat S-es, XS-es méretekre cseréltem, mindezt erőlködés és mindenféle különösebb lemondás nélkül sikerült megtennem. Egyszerűen csak ittam a vizet. Szerintem érdemes hozzá beszélni, felerősíti a szeretettel teli gondolatokat, ami pedig nem oda való azt egyszerűen kitörli, mint a mesében.
 
Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel és hálás vagyok az Univerzumnak, hogy gondolt rám a Föld megtisztításának munkálataiban, boldoggá tesz és kitüntetve érzem magam, hogy részt vehetek ebben. Köszönettel:"

Betti
 
A revitalizált víznek óriási aurája van
 
Csodálatos a víz, ami a beszerelt E.V.R. csövön keresztül jön az egész házban. Tulajdonképpen minden úgy igaz, ahogyan az eddigi tapasztalatokban le van írva. Jobb lett az íze, lágy és selymes, eltűnt belőle az a kemény utóíz, ami addig érezhető volt, vízhajtó hatását mindannyian érezzük. Mivel a kertünkben éppen átalakítást végzünk, óriási földmunkákkal, feltűnt, hogy reggeltől estig bírtam az ásást, lapátolást, ültetést, pedig nem vagyok edzésben, de az energiám több lett, és az izomlázam is gyorsan elmúlt. Elképesztő az a millió apró légbuborék, ami benne van egy üveg vízben. Számomra legdöbbenetesebb az volt, hogy amikor egy másfél literes palackba beletöltött víznek, pálcával megmértem az auráját, kb. 30 cm-t mutatott. Korábban már többször kimértem azt a vizet is, ami még az E.V.R. előtt folyt a csapból. Ez valóban halott volt, hiszen a pálcám nem mért aurát. Azelőtt palackozott ásványvizet ittunk, amit először lappiramisok közé helyeztem, majd kristályokat raktam bele, de ennek a víznek is csak kb. 20 cm-es volt az aurája. A legjobb, hogy nem kell többé ásványvizet vásárolnunk, hazacipelnünk, és végre megszabadultunk a halomba gyűlő műanyag palackoktól.

Az első zuhanyozás ezzel a vízzel, óriási élmény volt, hiszen akkor éreztük igazán a különbséget az E.V.R. előtti és utáni víz között. Fantasztikus, hogy most már mindig ilyen finom, lágy és könnyű a fürdővizünk, és minden zuhanyozás elmondhatatlanul kellemes érzés. A bőrünk sem viszket tusolás után, nem kell testápoló sem. Azt vettem észre, hogy ugyanazt a mosóport használva, a ruhák ebben a vízben mosva tisztábbak lesznek. A mosogatás is könnyebb, kellemesebb, a hab sokáig megmarad és kevesebb mosogatószert használok. A virágaim a lakásban és a munkahelyemen is őrült iramban hozzák az új hajtásokat, amióta a revitalizált vízzel locsolom őket.

Rengeteg embernek kínáltam már, hogy kóstolja meg a vizünket, nagyon sokat mesélek róla, és ajánlom a Weboldalt, másoltam egy csomót az ismertetőkből is, hogy tanulmányozzák és vigyék a hírét tovább. Nagyon sokan kíváncsiak lettek rá, és adok is mindenkinek több palackkal is a vizünkből, hogy tapasztalják meg, milyen, ha pár napon keresztül isszák.

Ez a víz engem már boldoggá tett, és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy még több emberhez jusson el.

K. S. Edit, Érd
 
Ettől a víztől frissek, energikusak, és jóllakottak vagyunk
 
Amióta ezt a vizet isszuk, kevesebbet eszünk és mégis frissek, energikusak és jóllakottak vagyunk. Ha ez a víz már önmagában ilyen jó, akkor mi lesz majd, ha a Kozmikus energia Átalakítókat is megvásároljuk? Hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos eszközökhöz juthattunk hozzá és reméljük, hogy minél többen megtapasztalják majd különleges hatásukat.
 
Ez a víz pontosan ott hat, ahol éppen kell
 
Nyugdíjas (80 év felett) házaspár vagyunk és nyugodt szívvel mindenkinek tudjuk ajánlani, mert ez a víz ott hat, ahol kell. Nem olyan régóta isszuk, de azóta szinte már meg is szűntek az alvásproblémáink, pedig azelőtt csak altatóval sikerült elaludni. Azelőtt néhány pohár bort is megittunk, hogy könnyebben elaludjuk, de már azt sem kívánjuk.

Megfelelő mennyiségű víz ivása mindig gondot jelentett számunkra még a víztisztítóval megszűrt víznél is, de ebből a vízből már az első pohár után éreztük, hogy itatja magát, és szokatlanul sok vizet ittunk meg egyszerre. Most már minden ételt és italt ebből a különleges és finom vízből főzünk. Egyszer kénytelenek voltunk más vizet inni és nagyon nem ízlett nekünk. Alig vártuk, hogy ismét revitalizált vizet ihassunk.

Sokkal jobb a közérzetünk is és boldogok vagyunk, úgy érezzük mintha valamilyen módon védelmezne minket. Szeretnénk majd a többi terméket is megvásárolni, mert biztosak vagyunk jótékony hatásukban. Egyszerűen fiatalabbnak érezzük magunkat.

Nagyon örülünk neki, hogy létezik és hogy mások is érezhetik ezeket. Biztosak vagyunk benne, hogy még sok csodás dolgot fogunk megtapasztalni és majd megírjuk azokat is, hogy mások is tudjanak róluk.”

P. G., Budapest
 
A víztisztítónk feleslegessé vált
 
Miután a csapból közvetlenül a Konyhai E.V.R.-en keresztül kifolyó vizet megkóstoltuk, már az ozmózis-vizet nem is isszuk, mert a Konyhai E.V.R.-en átfolyó víz már sokkal jobban ízlik mindannyiunk számára. Már mindent ebbõl a vízbõl főzünk, és sokkal jobban kihozza az ízeket, teljesen másképpen néz ki amikor felforr - egyébként hamarabb forr fel -, és a belőle főzött tea is édesebb.

Amióta a gyümölcsöket és a zöldségeket megmossuk a revitalizált vízzel, azt vesszük észre, hogy azok tartósabbak lesznek. Észrevettük, hogy amikor hosszabb időre (kb. másfél hétig) a hűtőben felejtettünk egy mártást, az egyáltalán nem romlott meg, még az illata is olyan maradt, mint amikor megfőztük.
 
Mindenkinek ajánlom, aki egy hatásos eszközre vágyik
 
Egy Éltető Zuhany és egy Szuper Luxus Konyha revitalizálót kezdtünk el használni. Csodálatos volt látni, ahogyan azonnal átalakította a víz szerkezetét és ízét. Rögtön az első napon meglocsoltuk vele a növényeket, és másnapra új hajtások nőttek rajtuk. A következő napon azt vettem észre, mintha apró ráncok tűntek volna el az arcomról, amit a környezetemben élők meg is erősítettek. Egyszerűen tökéletes, ahogyan ebben a vízben megtörnek a hullámok. Szinte szikrázik a víz a kádban. Olyan mintha egy kristálytiszta tenger-öbölben fürdenék.

Érdekes ahogyan lepereg a bőrről és csak "száraz" cseppek maradnak, és alig kell megtörölközni. Nem szárítja ki a bőrt, hanem az különleges tapintásúvá válik. A hajat tovább göndöríti és visszaadja természetes göndörségét és se nem lesz száraz, se nem válik zsírossá, ahogyan az a legtöbb korpásodás elleni sampon esetében történik. Egyszerűen tökéletessé vált, és a korpásodás is teljesen megszűnt, pedig már nem korpásodás elleni sampont használok. A víz ivása energikusabbá, éberebbé tesz és tényleg erősíti az intuíciót.

A víz íze és a szaga is megváltozik, édesebbé és könnyebben fogyaszthatóvá válik. A kutyánk amióta ezt az Élő Vizet issza, sokkal többet iszik belőle és a szőre sem hullik annyira (szinte alig). És vajon mi jön még ezután?

Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom az Eredeti Víz-Revitalizálót, ha egy valóban hatásos eszközre vágyik.
 
Új hajtások a növényeken már 1 éjszaka alatt!
 
A zuhany revitalizálóbólkijövő vízzel óriási különbséget jelent a zuhanyozás. Megízlelve pedig valóban édesebb! Zuhanyozás után, érzem, hogy mindig felfrissülök és megfiatalodok. A növényeim is nagyon szeretik ezt a vizet. Bár nekem nem nyílt alkalmam folyamatosan ezt a vizet használni, de minden alkalommal meglocsoltam a növényeimet, és már egyetlen éjszaka leforgása alatt új hajtások jelentek meg a növényeken. Előre örülök a napnak mikor használni tudom, és újjáéleszthetem vele a kertemet. Le vagyok nyűgözve!

A fiamnak előtte allergikus reakciói voltak a Klórtól
 
Tavaly decemberben egy Teljes Ház egységet vásároltam. A fiamnak nagyon érzékeny bőre van és allergiás a klórra. A bőre szinte tűz-vörössé vált és nagyon viszketett minden alkalommal, amikor csak zuhanyozott. A Teljes Ház egység bekötése után, azonban néhány nap alatt teljesen tünetmentes lett, és a bőre innentől kezdve megtisztult, üdébbé vált.

Komolyan azt hiszik, hogy az E.V.R. csak egy a sok víztisztító közül?
 
Kívánom, hogy megismerjék, hogy a 3 inch-es E.V.R. milyen REMEKÜL működik! A Vízkeménység és a PH rendben van, de a víz íze, hát nem tudják meg mennyire megjavul, míg meg nem vesznek egy készletet.
 
 
A vasas vizünk revitalizálás előtt balra, és jobbra a revitalizálás után - látható a különbség!
 
Egy forró kád kristálytiszta víz. Egy kicsit hátborzongató, de az E.V.R. beszerelése előtt, úgy nézett ki, mintha nagyon finom fém lenne a vízben feloldódva, és frissen a beszerelés után, a víz ragyogóan világossá vált. Ez igen! Itt van róla egy kép: előtte és utána. Köszönet a termékért és a segítségért! Ez sokkal jobb a hagyományos városi víznél.
 
Rod & Carol
 
Vonzódást érzek ehhez a vízhez és egy magas fény-frekvenciát érzek
 
Mindenek előtt szeretném megjegyezni, hogy a víznyomás hihetetlen. Nem tudom szavakkal megfogalmazni azt, ahogyan a víz ebből a csőből kiárad. A következőket tapasztaltam meg intuícióim alapján: Először is azt éreztem, hogy vonz ez a víz, aztán éreztem egy nagyon magas fény-frekvenciát is. Ami, a szó szoros értelmében látható! Ámulatba ejtő! Nem tudom pontosan meghatározni. Van, valami nagyon tiszta, nagyon kristályos benne. Minden gyümölcsöt és zöldséget ebben a vízben akarok megmosni. Imádják ezt a vizet. A növényeim sokkal boldogabbak, mint azelőtt. Csak keveset vagy egyáltalán nem használunk már testápolót. A bőrünk nem igényel olyan szintű ápolást, ami az évnek ebben a szakában - fűtött otthonunkban - természetszerű lenne. A gyümölcsök, melyeket reggelire fogyasztunk, sokkal tartósabbak és ízletesebbek, élnek és frissek. El tudja ezt hinni?

A cicánk imád a fürdőszobában lenni, amikor zuhanyzunk. Nem vagyok benne biztos, hogy ez azért van-e, mert alapjában véve szereti a vizet, vagy mert vonzódik a víz mágneses erejéhez. Természetesen a megérzéseim vezérelnek a történtek elmondásában és szavakkal nem lehet megfelelően kifejezni a megtapasztalás élményét. Köszönöm ha megérti az én "normálistól eltérő" beszámolómat! Vagy ez a "normális" valójában? Hah! Természetesen.

C.K.
 
A vágott virágok 21 napig megmaradtak
 
A Teljes Ház E.V.R.-t üzemeltem be, hogy otthonomban minden vizet újjáéleszthessen. Ezt a rendszert augusztus óta telepítettük. Engedtem kevés vizet egy pohárba még beszerelés előtt, majd egy másik pohárba a már revitalizált (újjáélesztett) vizet. Több nap után észrevettem, hogy a revitalizált pohár vízben voltak buborékok, míg a sima csapvízben nem. Három hónappal később, kaptam egy kis vágott virágot születésnapom alkalmából (egy virágkereskedésből). Kitartottak 21 napon át, korábban már rég elhervadtak volna! Azonnal felhívtam a virágárust és megdicsértem, hogy milyen jó minőségűek a virágai. De furcsa módon nem láttam kapcsolatot a virágok pompás állapota és az őszi évszak között. Nem hervadtak el még 28 nap után sem! Ehhez azért az is hozzájárult, hogy lecseréltem a vizet alattuk 3-4 naponként! Buzgó olvasója vagyok a "hogyan fokozhatjuk egészségünk és életünk minőségét" anyagoknak. Ez a tapasztalat vezérel most engem, hogy olvassak a vízről, és higgyék el nekem, hogy magával ragadó élményben lesz részük, és mindenkit arra bátorítok, hogy szakítson időt a víz megismerésére és saját egészségére.

L.T.
 
A növények új erőre kapnak és virágoznak
 
Az elsõ napot követõ eredmények:

1. E.V.R. zuhanyom van, és a hajam visszanyerte természetes göndörségét. Az évek során elveszítették fürtjeim göndörségüket a vízben és a samponokban lévő méreganyagok miatt. Velem született bőrrendellenességet diagnosztizáltak nálam, mikor a pólusaim bázikus nedvességtartalma 25-30 között mozgott. A normális érték 1-től 4-ig terjed. De már az első zuhanyzás után is sok elhalt hámsejttől megtisztított a víz, nem úgy mint eddig. Éreztem a tisztaságot miközben megtörölköztem. Ezelőtt a bőröm összehúzódott és kirepedezett, nem érezte jól magát. De mindez már a múlté.

2. A zuhanyfejen keresztül töltöttem fel néhány kannát vízzel, hogy majd ezt fogom inni, és beraktam a hűtőbe. A víz sokkal hidegebb lett a hűtőben, mint a normális csapvíz az E.V.R. használata előtt. A hűtőt melegebbre kellett állítani. Így a villanyszámlám is kevesebb lesz, he he.

3. Rendszerint zuhanyozás után, az egész testemen krémet alkalmazok, de már egy óra elteltével úgy néz ki, mintha nem kentem volna rá semmit. Az E.V.R.-rel történő zuhanyozás után ugyanazt a krémet, ugyanannyi mennyiségben és módon alkalmazva, a bőröm a nap végén is éppoly üde, mint reggel. Ha már ez történt egyetlen zuhanyozás után, elképzeltem mi fog történni egy hét, egy hónap, vagy egy év után! Semmi nem volt képes ilyen drámaian rendbe tenni a bőrömet, csak ez. Doktorrá avat és mindent meggyógyít, amit a 60 esztendő alatt senki nem volt képes meggyógyítani, és nem érdemel kevesebbet legmagasabb dicséretnél. Hálát adok Istennek, hogy megmutatta nekem azt a kis apróhirdetést az újságban, azután telefonáltam. Az E.V.R. zuhanyt már egy hete használom, és a bőröm hámlása - ami életidőm nagy részében jelen volt - drámaian lelassult. A bőr a kézfejemen feszesebbé vált, és újra sokkal fiatalabbnak nézek ki. Ez nagyon szembetűnő, mivel nekem már rég nézett úgy ki a kezem, mint egy tinédzseré.

PH szintem E.V.R. elõtt: vizelet 6.4 nyál 6.8
PH szintem E.V.R. után: vizelet 6.8 nyál 7.0 - 7.2 között mozog

M. Vanmerlin, Kanada
 
Tojáskísérlet - 45 napos tojás az Élő és a csapvízben
 
Itt egy 45 napos tojás-kísérlet eredményei láthatók. A legfelső kép bal oldalán a Revitalizált Víz látható, jobbra pedig a Hagyományos Csapvíz, mindkettőben egy Tojással.

A második sorban balra a Revitalizált Víz képe látható, benne a tojással, miután 45 nap elteltével eltávolítottuk a fedelét. Jobbra a Hagyományos Csapvíz látható, szintén egy tojással, miután 45 nap elteltével annak is eltávolítottuk a fedelét.

A harmadik sorban balra a Revitalizált Víz képe látható, benne a tojással, miután felkevertük. Jobbra a Hagyományos Csapvíz látható, szintén egy tojással, miután azt is felkevertük.

A Hagyományos Vízben lévő tojásnak nagyon átható (igazi rohadt tojás) és kellemetlen szaga volt, amikor felbontottuk az üveget. A másik üvegben lévő tojásnak, ami a Revitalizált Vízben volt, csak nagyon enyhe szaga volt. Mindkét üveget 45 elteltével nyitottuk ki.

 
Balra az Élő Víz, jobbra pedig a csapvíz látható 1-1 tojással
 
 
Balra az Élő Víz, jobbra pedig a csapvíz látható a tojással 45 nap után
 
 
Balra az Élő Víz, jobbra pedig a csapvíz felkeverve látható a tojással 45 nap után
 
60 éve ez az első dolog ami igazán segített rendbe tenni a bőrömet!
 
Van egy karácsonyi kaktuszunk, amit mikor 2 évvel ezelőtt megvettük virágbimbók borítottak, de másnap arra keltem fel, hogy a bimbók elszáradtak és leestek. A kaktusz nem virágzott azóta, de elkezdtem használni az E.V.R.-t és már az újjáélesztett vízzel locsolom növényeimet. Ez a kaktusz, most újra tele van bimbókkal, melyek száma egyre csak növekszik és minden bizonnyal virágozni is fognak. Miniatűr narancsfánk is kis leveleket és gyümölcsöket is hoz, de soha nem virágzik és a narancsai savanyúbbak, mint a citromok. Az E.V.R. óta kétszer akkorára nőtt, és mára már virágzik is. Alig bírom kivárni, milyen lehet a narancsok íze. A kényes növényekkel volt elég problémám. Soha nem hoztak új hajtásokat és mindig a földre hajlottak le. Most pedig rengeteg, és dupla olyan hosszú új hajtást növesztettek, a humusz pedig valami fehér porrá alakult át. Szükségtelen mondanom, de az összes növényem drámaian tökéletessé vált.

Mivel az E.V.R. vízzel zuhanyzom, és azt is iszom, el tudom képzelni micsoda változások történnek belsőmben és külsőmben egyaránt. A PH-szintem sokkal lúgosabbá vált, ami jó dolog. A bőröm folyamatosan tökéletesedik és kisimul, ahogyan a barna foltjaim kivilágosodnak, és van amelyik azonnal le is hámlik.

M. Vanmerlin, Kanada
 
Nem használok többé desztilláló berendezést
 
Mióta megvásároltuk a 3/4-es Élő Víz-Rendszert, az alábbi eredményeket észleltük használata során:

Sopchoppy Floridában vas problémával küszködik, és mindenki aki a helyi vizet alkalmazza. Mi egy 164 láb mély kúthoz vagyunk bekötve. A fürdés most egy élvezet lett. Nem használunk többé desztilláló készüléket és szűrőket. A víz teljesen tiszta és az íze kitűnő. Mind az öt kutyánk nagyon szereti és sokkal egészségesebbek azóta, mióta ezt a vizet isszák. Most mindennél jobban ez örvendezteti meg az édesanyámat. A kerti tavunkat is folyamatosan tisztítja az algáktól és a habtól, és most a halak is fickándoznak benne.

Ralph M Gray, USA
 
A haj megváltozott az E.V.R. használata során
 
A felső sorban lévő képeken Erin haja még az E.V.R. telepítése előtt látható, akkor még száraz és törékeny volt. Az alsó sorban lévő képeken pedig már Erin haja az E.V.R. telepítése után egy héttel látható, ami sokkal fényesebbé és lágyabbá vált.
 
Erin haja az E.V.R. telepítése előtt
 
 
Erin haja az E.V.R. telepítése után
 
 
Nincs több vasfolt, nincs több barna víz
 
Egy óriási különbséget mosogatáskor fedeztem fel, mikor összekevertem a mosogatószert a vízzel, és nem voltak a vízben vas foltok sem. Most már a fürdőt is tudom élvezni anélkül, hogy a víz barna lenne. Kilépve a kádból, végre frissnek és tisztának érzem magam. Köszönöm mindannyiunk nevében.

Dora Gray, USA
 
Nincs többé undorító szaga a víznek
 
Én egy képesített ápolónő vagyok és egy Kanadai egészségközpontban dolgozom. Erősen hajlok az alternatív gyógymódok alkalmazása felé, és nagyon érdeklődöm minden olyan termék iránt, ami a lehető legjobban szolgálja 76 év körüli gondozásomra szoruló lakók, családom és jómagam egészségét. Kilenc éve cipelek haza palackozott vizet otthoni felhasználásra: a kutyámnak, a madáritatóba, főzéshez és iváshoz.

Ezért nagyon fontosnak tartottam, hogy megismerjem az Élő Víz-Rendszert. Az első este, miután a konyhai csapra felszereltem a Víz Revitalizálót (Újjáélesztőt) - ami hihetetlenül egyszerű - fogtam egy poharat és teleengedtem vízzel, és nem hittem el, hogy az az undorító szag, amit általában produkál, eltűnt! Ittam még két pohárral, ami nagy teljesítmény egy olyan valakitől, aki általában soha nem iszik vizet! Nagyon boldog és elégedett vagyok a rendszerrel. A kutyám, a vendégeim és minden madár mikor esznek és isznak a kertemben, hasonlóképpen boldogok. Nagyon köszönöm!

Shirley Browne, Kanada
 
Bőrünk érezhetően puhább, egészségesebb, és sugárzik
 
A partnerem és én, mindketten használjuk az Élő Víz zuhany változatát idestova 3 hónapja, és az eredmények ámulatba ejtőek. Mióta 6-8 pohár vizet iszunk és ezzel is zuhanyozunk, a víz testünkre gyakorolt hatása elképesztő. A bőrünk észrevehetően puhábbá és egészségesebbé vált, szinte sugárzik amióta az Élő Víz-Rendszert használjuk. Kevesebb szappant és háromszor kevesebb sampont, valamint kondicionálót használok. A hajam és a páromé is puhább, fényesebb lett, és már nem töredezik! Mi úgy isszuk ezt a vizet, hogy a zuhanyból engedünk 3 nagy gallonba és kancsókba, így nyerünk vizet a konyha számára. Főzünk vele, iszunk belőle, locsoljuk a növényeket, és van egy nagy nyitott edény a hűtőnkben a zöldségek frissen tartása véget, és bevált!

Felajánljuk mindenkinek, aki meglátogat minket, hogy ihat az élő vizünkből, mindenki kivétel nélkül megízlelheti és összevetheti az általa fogyasztott vízzel azt. Az íze finom és szinte édes. Amikor reggel éhgyomorra megiszok egyszerre egy liter vizet, nem lötyög a gyomromban. Mindketten energikusabbnak és tisztábbnak érezzük magunkat, és már nem is iszunk más márkájú vizet, mert ennek van a legkellemesebb íze. El sem tudjuk képzelni, hogy többé csap vagy palackozott vizet igyunk, és bárhová is megyünk, most már visszük magunkkal az élő vizünket. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen vizünk lehet, ez egy valódi áldás! Őszintén köszönjük.

Krishna és Shyama, Kanada
 
A Bonsai-fa feléledt
 
Közel tíz éve van meg ez a Bonsai növényem. Sokkal több virágot hozott, mint az előző években. 14 virágot és 31 bimbót találtam rajta!!!
 
 
Ez a növény szinte már meghalt, mikor pár hónapig nem volt locsolva (elvesztette az összes levelét). Most nézze meg! Hogyan tudnék jobb bizonyítékkal szolgálni a revitalizált vízről, amihez hozzáadtam egy kis humus tea-t.

John Evans, Alaska
 
Nem kell többé erőltetni a kisbabánkat, hogy vizet igyon
 
Már pénteken megkaptam az E.V.R.-t, meg kell mondjam nagyon gyors volt, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Szeretjük ahogyan működik, ez egy varázslat. Máskor rendszerint a szűretlen víz fél óra alatt barnává válik, de most viszont az sem lett barna. Soha nem maradt tiszta, inkább átfordult egy homályos, ködös kolloidális állapotba néhány óra alatt. Most egy nap után már kialakult benne egy kevés barna anyag, de leülepedett az aljára. Ben elfelejtett mintát venni az eredeti kútvizünkből, de a következő napon viszont vett az E.V.R. vízbõl. Na ez a víz soha nem vált barnává! Később kiderült, hogy az öntözőcső, ami össze van kötve a pumpával, mindig visszavezet valamennyi vizet a kútba. Mivel minden alkalommal, amikor felpumpálja a szűretlen vizet, kevés E.V.R. víz jut a kútba és ez okozza, hogy még a szűretlen víz is tisztább lesz. A rejtély megoldódott.

Most már élvezettel isszuk a vizet. Ben azonnal megitta a szűretlen vizet, miután az keresztülhaladt az élő víz-rendszeren. Semmi probléma. A víz igazán tisztának nézett ki. A vizünk most kristály tiszta. Az íze igazán teljes és kiadós, nem hiányzik belőle semmi más. A régi vizünket úgy kellett magunkra erőszakolni, nem itatta magát. Az élő víz-rendszer felszerelése után, Ben ivott 3 pohár vizet és érezte, hogy még többet akar belőle! Mindig nekem kellett mondanom neki, hogy igya meg a teáját. Ez nincs többé. Van egy 7 hónapos kisbabánk, és Ben szülei rendszeresen jönnek hozzánk látogatóba. Egyikük sem szereti a csapvizet, szinte rájuk kell tukmálni, hogy igyanak egy kicsit. Megkínálta őket egy-egy pohár vízzel, aztán még kértek is belőle. Alig bírták lerakni a poharat. Nagyon meggyőzte a szüleit, és vittek is haza tőlünk rengeteg vizet magukkal Tiszta és könnyű. Nincs több mosószer és kemény súrolás. Valami szokatlan volt a rizs elkészítésekor is. Két nappal ezelőtt, mikor beszereltük az élő víz-rendszert, volt még egy csésze rizsünk, és gondoltam elkészítem. Legnagyobb meglepetésemre kétszer akkorára nőtt, mint normális esetben, és sokkal fehérebb is lett (pedig barna rizsről van szó) és tele volt energiával. Általában ha nem fogyasztjuk el, csak két napig tartható, mert egy nyálkás massza lesz belőle. De most nem. Ugyanúgy nézett ki, mintha aznap főtt volna. Nem ettem meg persze, de láthatólag nem romlott meg. Mindkettőnknek sokkal több energiája van és nyugodtabbak is vagyunk. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Mi még rendeltünk egy élő víz-revitalizálót, ami pillanatok alatt eljutott hozzánk, és már használjuk is. Biztos elfelejtettük említeni, de a sima kútvizet már soha többé nem lennénk képesek meginni, rá se tudnék gondolni.

Alie, Hollandia
 
A gyártó ajánlása
 
Évekkel ezelőtt minden nap elvégeztem egy méregtelenítő gyakorlatot. Ez alatt minimum 2-3 liter vizet kellett naponta meginnom, hogy kiszállítsa a méreganyagokat a testemből. A víz ivása során és a mindennapi gyakorlat alatt, az elfogyasztott víz mindig összevissza lötyögött a gyomromban, és ez indította meg elmélkedésemet a csapvíz minőségéről. Dániában, ahol akkoriban éltem, jó ízű vizet fogyasztottunk. Ott nem használnak Klórt. A tanulmányaimból és a hírekből azonban megtudtam, hogy 60-70 olyan különböző féregirtó-szert mutattak ki a vizünkben, mely nagy része a mezőgazdasági területekről származott. Ez eléggé nyugtalanította az elmémet és kértem a Teremtőt, hogy világosítson meg engem erről a témáról. Eztán az életem során már kinyilvánított kéréseimre kapott válaszok megnyilvánulásának folyamatát ismerve, valójában 48 órán belül egy olyan nagyon ritka könyvre leltem, mely teljesen hatalmába kerített. Ez a könyv a Living Water (Élő Víz) volt Olaf Alexandersson-tól. Ez a könyv a vizet egy olyan különleges módon írta le, ami annyira kristály tisztán szólt hozzám, hogy mindent teljesen megértettem.

Olvastam a víz valódi természetéről és funkciójáról, valamint arról, hogy civilizációnk infrastruktúrája milyen rosszul bánik a vízzel, hogy az teljesen elveszíti életerejét, és egy kevésbé előnyös anyaggá alakul át. Megkértem a Teremtőt, hogy szolgáltasson számomra valami olyasfajta eszközt, ami ilyen Élő Vizet biztosít számomra. Akkoriban nem volt tudomásom semmiféle hasonló eszközről sem, ami az ebben a könyvben leírt víztípust szolgáltathatta volna számomra. Most nagy boldogsággal tölt el, hogy képes vagyok tanulmányozni és kutatni a vizet, valamint, hogy miképpen lehet azt visszajuttatni természetes, élő állapotába. A víz valójában minden élet alapja, mint azt már tudjuk. Nagyon hálás vagyok, hogy képessé váltam ellátni az embereket az Eredeti Víz-Revitalizálóval és mindazokkal az előnyökkel, melyeket ez a Revitalizáló minden ember, állat, növény, termőföld és végül a Folyók, Tavak és Óceánok számára hordoz magában. Mindig viszek magammal egy palack vizet otthonról, vagy egy Víz-Revitalizálót, ha elhagyom otthonomat. Párszor elfelejtettem és nagyon sajnáltam, mikor más vizet kellett meginnom, beleértve azt éttermekben felszolgált vizeket is. Igen, akárcsak a palackozott vizeket! Nem fogok belebocsátkozni részletekbe egy a kemény-víznek köszönhetően átváltoztatott frizura tapasztalatával kapcsolatban sem, de legközelebb biztosan magammal fogom vinni az Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizálót. Ennek az üzembe helyezése normál esetben mindössze 1-2 percet vesz igénybe és érdemes megtenni. Talán a Teremtő megáld minket annak mélyebb megértésével, amivel az Anyatermészet megajándékoz minket, és talán engedélyezve lesz számunkra, hogy tovább élhessünk ezen a bolygón az elkövetkezendő időkben.
 
 
“Jól válaszd meg az álmod, mert az meghatározza egész életed alakulását, 
a sorsodat, és esetleg be is teljesülhet.” - Goethe

VÁSÁRLÓI LEVELEKAz Eredeti Víz-Revitalizáló termékekkel kapcsolatban
A Revitalizáló Spirál termékekkel kapcsolatban
Az Energia Átalakító termékekkel kapcsolatban
CEF745D9-916D-470C-A080-A5E37FAD3C9F.html70E520C6-303F-43DB-8566-BA8492B9281A.htmlshapeimage_14_link_0shapeimage_14_link_1shapeimage_14_link_2