nergia
talakítók
 
 
ELektroszmog Árnyékolás
 
 
A különböző kivitelű fémezett anyagok a környezetünket érő
negatív sugárzások fizikai árnyékolására szolgálnak.
 
Elektroszmog védelem
 
A környezetünkben lévő elektroszmog élő szervezetekre gyakorolt negatív hatásainak kivédésére kétféle módszer áll rendelkezésre. Ennek alapján, ezen energiák ártalmatlanítására energetikai, valamint fizikai védelemmel szolgáló módszereket tudunk biztosítani. Az alábbiakban minderről részletesebb információval szolgálunk.
 
A fémezett szövetekről
 
A réz és ezüstözött textiliák legnagyobb felhasználása az elektromágneses árnyékolástechnika. Nagyfrekvenciás árnyékoló képességük igényektől függően 40-105 dB közé esik. Az ezüstözött textiliák védőbevonat nélkül vagy nikkel védőbevonattal készülnek. A rezezett textiliák szerves inhibítor, nikkel vagy ónbevonattal kerülnek forgalomba. Fémezett szöveteink szőtt és nemszőtt réz-nikkel, réz-ón és réz-szervesbevonattal védett textiliák, melyek szobák árnyékolására alkalmasak. A rezezett textiliák az egészségügyben is elterjedtek, pozitív hatásait már ősidők ótat ismerik. A réz baktérium és gombaölő hatású, és katalizálja a SOD (superoxide dismutase) enzim működését, ami előnyös az artritis kezelésében.
 
Magas frekvenciás (RF) sugárzások
 
Napjainkban különböző nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzást kibocsátó berendezések sűrűjében élünk. Már tudományosan bizonyított, hogy ezeknek a készülékeknek a sugárzása káros hatással van más készülékek, valamint szervezetünk működésére is. A külső mágneses mezők befolyásolják agyműködésünket. Képesek alvászavart, fejfájást, idegességet, koncentrációhiányt, fülzúgást okozni, és legyengíteni immunrendszerünket. A Texasi Egyetemen kimutatták, hogy a tumorsejtek erős áramforrás közelébe helyezve sokkal gyorsabban osztódnak.
 
Manapság a magasfrekvenciák okozzák a legnagyobb terhelést az élő szervezetek számára, mivel elektronikus eszközeink egyre inkább vezeték nélküli kommunikácóra vannak kiélezve. A kényelem azonban könnyedén az egészség rovására mehet. Annak idején, a mobiltelefonokat tekintették rendkívül erős sugárforrásoknak, manapság pedig már szinte minden kommunikációs eszköz antennán keresztüli jeleket sugároz magából. A házak tetején elhelyezett mikrohullámú antennák besugározzák az egész környezetet, főleg a hozzá közeli lakásokat! Rendkívüli módon megemelkedett a mikrohullám terhelés, és ezt még tovább erősítjük, amikor vezeték nélküli telefonokat, WiFi-s összeköttetéseket használunk.
 
“...A nagyfrekvenciás eszközök szervezetünkre gyakorolt hatásáról rengeteg ellentmondó tanulmányt találhatunk. A jelenleg forgalomban lévő mobiltelefonok, DECT rendszerű vezeték nélküli telefonok, mikrohullámú sütők, adóvevők, bébiőr, radarállomások olyan frekvencián ( pl. 450, 900, 1800, 2100, 2400 MHz ) működnek, ami jól elnyelődik magas víztartalmú közegekben, mint az emberi testben. Különösen veszélyesek ezek a sugárzások a vér és víz-bő szerveinkre (szem, here, stb.) valamint az idegrendszerre. Tartós elektroszmog terhelés hatására a következő tüneteket észlelhetjük: fáradtság, ingerlékenység, alvási zavarok, depresszió, fejfájás, nyaki és vállfájdalom, magas vérnyomás. Extrém magas térerő esetén szemkárosodás, fülzúgás, sterilitás, mozgáskoordinációs zavarok is megfigyelhetők. A kérdés, hogy mi vajon mekkora térerőben élünk, és hogy csökkenthetjük.


A nagyfrekvenciás térerő műszeresen pontosan mérhető. Az épületbiológiailag javasolt határérték 100 mikroW/m2. A törvényi szabályozás ennél sokkal többet megenged. Magyarországon 2-10 millió mikroW/m2...”
 
A mérések azt mutatják, hogy ha a szobánk ablaka olyan távolságban van a mobilátjátszó antennáktól, hogy az antennák kábelezését szabad szemmel látjuk, akkor igencsak magas, de még jóval a törvényi maximum alatti sugárzást mérhetünk.
 
Példának okáért egy szemközti ház tetején, vagy póznán elhelyezett közeli mobiladó a 100 mikroW/m2 egészségügyi határértékhez képest, 5.000 - 10.000 mikroW/m2-el is besugározhatja a lakást. Egy mobiltelefon, beszélgetés közben kb. 40.000 - 600.000 mikroW/m2-el is sugározhat 5 cm-es távolságon belül. Egy DECT rendszerű hagyományos vezeték nélküli telefon 300.000 - 400.000 mikroW/m2-el sugároz 5-10 cm-en belül, és tőle távolabb egy mobiladóhoz hasonló általános sugárzást terjesztenek ki az egész lakásra. Mindazonáltal ezek az eszközök a legtöbb esetben nem csak használat közben, hanem használaton kívüli üzemmódban is sugároznak, mindaddig, míg be vannak dugva a konnektorba. A számítógép, telefon, tablet eszközökön gyárilag bekapcsolt állapotban van a WiFi (ez manuálisan ki is kapcsolható! - de szinte senki sem kapcsolgatja), és bekapcsolt állapotban ha kell, ha nem, folyamatosan besugározza a környezetet. Így sugározzák be az emberek egymást, a szomszédaikat, lakókörnyezetüket. Ez ellen sajnos csak egyénileg tudunk védekezni, az Energia Átalakítók, valamint az elektroszmog árnyékoló e-SzmogSTOP szövetek célzott elhelyezése által.
 
“Különösen érdekes a „szakemberek” azon védekezése, amikor azt mondják, hogy a mobiltelefon kommunikáció és a radarállomások impulzus ütemben működnek és az átlag a lényeges, ami alacsonyabb. Ez olyan gondolat, mintha valakit simogatás helyett időnként pofon ütnénk, közben meg nem csinálnánk vele semmit. És utána azt mondanánk neki, hogy átlagban éppen simogatjuk. A nagyfrekvenciás sugárzás a fényhez hasonlóan terjed, egyenes vonalban. Az elektromosan vezető fémfelületekről visszaverődik és az anyagok egy részében elnyelődik (víz, beton, grafit, emberi test). A térerő az antennától mérve rohamosan csökken. A csökkenés az antenna geometriájától függően, közel négyzetes...”

A lakás árnyékolásakor elsősorban azokra a helységekre kell koncentrálnunk, amelyekben a legtöbbet tartózkodunk. Különösen fontos ez a hálószobák, dolgozószobák esetében. Az árnyékolást az ablakfelülettel célszerű kezdeni, hiszen a legtöbb esetben itt jut be a legtöbb sugárzás (a tégla és betonfalak képesek valamelyest árnyékolni, bár azokon is átjut a sugárzás, viszont a könnyűszerkezetes falak egyáltalán nem tudnak árnyékolni). Az ablakra tehetünk réz vagy ezüst bevonatú elektroszmog árnyékoló függönyt vagy rolót, a falakra, padlóra, mennyezetre elektroszmog árnyékoló szövetet, vagy készíthetünk baldachint is az ágy köré. Mindez az általunk forgalmazott anyagokból költségtakarékosan és könnyedén kivitelezhető. Az ablak árnyékolásával legtöbb esetben már a tizedére, vagy még kisebb értékre csökkenthetjük a térerőt, amennyiben a sugárzás leginkább az ablakon át érkezik. Ez sokszor már elég lehet az alvásproblémák egy részének megszüntetésére. Alvásunk során ugyanis a fény és az elektroszmog gátolja a melatonin termelést. Egy megfelelően árnyékolt szobában ez újból normalizálódik.
 
Hogyan védekezhetünk?
 
A negatív energiák ellen több módon védekezhetünk. Kínálatunkban szerepelnek energetikai, valamint fizikai védelmet biztosító eszközök is.
 
Az Energia Átalakítók energetikai védelemmel szolgálnak nem csak a magas és alacsony frekvenciás sugárzások, hanem a negatív földsugárzások és negatív éterikus mezők ellen is.
 
Az e-Szmog Árnyékoló fémezett textíliák pedig fizikai védelmet nyújtanak a magas frekvenciás sugárzások, valamint bizonyos földsugárzások ellen is. Ezek a szövetek árnyékolják a nagyfrekvenciás sugárzásokat. Táskába, pénztárcába építve védhetik a bankkártyák, pendrive-ok adatait, így nem sérül meg rajtuk az információ, és meggátolják a rajtuk lévő
adatokhoz való távoli hozzáférést is! Ablak elé helyezve, vagy beépítve a tapéta, faliszőnyeg, poszter alá helyezve védi lakásunkat a közeli adótornyok, valamint a szomszédainktól átsugárzó vezeték nélküli elektromos eszközök sugárzásától. Padlószőnyeg, vagy parketta alá téve jelentős mértékben védi lakásunkat káros földsugárzásoktól is. Lehallgatás-védett helységek építhetők, műtők érzékeny berendezései árnyékolhatók általa. Ágy alá, vagy köré helyezve nyugodtabb alvást biztosít, mivel kivédi az ilyen jellegű sugárzásokat.
 
Elektroszmog árnyékoló anyagok tulajdonságai
 
Amennyiben az anyagot a megfelelő helyre tesszük, alacsony anyagköltség mellett, rendkívül jó csillapítást érhetünk el vele a besugárzó jel lecsökkentésének tekintetében. Az elektroszmog árnyékoló anyagok elsődlegesen a magasfrekvenciás rádióhullámok, mikrohullámok visszaverésére alkalmasak.
 
Az anyagok fontos tulajdonsága, hogy mivel fémbevonattal vannak ellátva, mosni, vasalni nem célszerű, mivel a gyűrődések megmaradnak rajtuk, és közvetlen magas hőhatásra gyengülhet a minőségük. Ezért mindamellett, hogy az anyagok  dekoratívak, elsődlegesen védelmi célokat szolgálnak. Az anyagok ragaszthatók, varrhatók, feltekercselhetők.
 
Célszerű és praktikus megoldás az árnyékoló függönyt a már meglévő függöny mögé helyzeni (akár a meglévő függönyráncolóhoz is lehet rögzíteni), így nem igazán észrevehető, és a normál függöny továbbra is mosható marad. A falakon történő elhelyezés lehet pl. tapétaszerűen gipszkarton, vagy fali panel mögött, vagy egyszerűen faliszőnyeg, poszter mögé, és szekrények hátuljára is rögzíthető. A padlón elhelyezhetjük laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg alatt, vagy ágyneműtartóban, matrac alatt, illetve egyszerűen az ágy alatt. Plafonon álmennyezet mögé is tehető. Az antisztatikusság fenntartása érdekében (leginkább padlón a szőnyeg alatt történő alkalmazáskor), leföldelhetjük az árnyékoló anyagot úgy, hogy vezetékkel egy közeli konnektor földeléséhez csatlakoztatjuk - természetesen villanyszerelésben jártas szakember segítségével!
 
Amennyiben egy egész szobát teljes mértékben beborítunk az árnyékolóval, a fizikai jel teljes mértékben megszűnik. Mindez azonban rendkívül költséges, valamint nagy felfordulást igényel, ha nem épp most épül ingatlanunk, vagy épp most akarunk újra kifesteni. Ráadásul nem mindenki számára létfontosságú a jel teljes mértékű megszüntetése ilyen magas költségek mellett. Éppen ezért jóval alacsonyabb költségekkel, célzottan is elhelyezhetjük az árnyékoló anyagokat, hogy a legerősebb és leginkább zavaró frekvenciák árnyékolva legyenek. Ugyanis egy teljesen leárnyékolt szobában, ha véletlenül egy kis rés szabadon marad, már majdnem olyan térerő maradhat, mintha csak részlegesen árnyékoltuk volna le a szobát.
 
Ebből eredően, célunk egy élhető, és viszonylag alacsony költségek mellett a legoptimálisabb védelmi megoldásokkal ellátni vásárlóinkat, és szívesen segítünk az egyéni igényeiknek legmegfelelőbb megoldás megtalálásában is.
 
 
“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat,
vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.” - Albert EinsteinENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Az Energia Átalakítók
Az Energia Átalakítók típusai
Elektroszmog Árnyékolás
Energia Átalakító és Elektroszmog Árnyékoló Rendelés és Árak
FE2F28A0-6F3C-426D-97E0-5BC72590B3FA.htmlD18682EA-8C73-426A-9C20-993199194484.html1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2shapeimage_8_link_3