RENDELÉS ÉS ÁRAK - Élő Víz-Rendszerek
 
 
 
 
kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Eredeti Víz-Revitalizáló Rendelés és Árak
 
 
Az alábbiakban a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizáló, valamint a Revitalizáló Spirál termékek, és a hozzájuk tartozó árak megtekinthetők, illetve a termékek megrendelhetők.
 
***Az Energia Átalakító és Elektroszmog Árnyékoló termékek az Energia Átalakító és Elektroszmog Árnyékoló RENDELÉS ÉS ÁRAK fejezetben elhelyezett űrlap kitöltésével, vagy IDE kattintva rendelhetők!
 
A megrendelés nagyon egyszerű, mindössze a termék ára melletti kis téglalapba kell beírni azt a mennyiséget, amennyit a termékből vásárolni szeretne, majd az űrlap végén ki kell töltenie a megrendeléshez tartozó személyes adatokat, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot. Az Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló modellekre külön árajánlatot biztosítunk. Ezt is kérheti az alábbi űrlap kitöltésével. A megrendelés részletes menetét, IDE kattintva tudja megtekinteni. Termékeinkkel kapcsolatos érdeklődését, vagy megrendelését leadhatja e-mailen, faxon, vagy telefonon keresztül is. Kellemes vásárlást kívánunk!
 
Garantált 1 MUNKANAPOS MEGBÍZHATÓ értékbiztosított SZÁLLÍTÁS! 19.990 Ft felett INGYENESEN!
 
A kézbesítést most MOL POSTAPONTRA, valamint POSTÁN MARADÓ csomagként is kérheti, így személyesen tud a csomagjáért menni a kiválasztott kézbesítési helyre.
 
Az MOL POSTAPONTOK, valamint a POSTÁK bejelölésvel a POSTAHIVATALOK címeit ITT MEGTEKINTHETI!
 
120.000 Ft feletti vásárlásnál MOST 18.290 Ft értékben 1 db Energia Átalakító Mini-t adunk AJÁNDÉKBA!
 
*Jelen kedvezmény a termékek listaárából kerül levonásra! Kedvezményes termékárakra további kedvezmény nem vonatkozik! Az Együttes Vásárlás kedvezmény a megrendelés visszaigazolást követően megküldött számlán kerül levonásra!
 
Eredeti Víz-Revitalizáló
 
A különböző típusú és méretű Eredeti Víz-Revitalizáló modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház Revitalizált Vízzel történő ellátására alkalmasak.
 
 
 
 
Szuper Luxus Konyha Víz-Revitalizáló
 
Konyhai, fürdőszobai, vagy akár a mosdócsap végére házilag is könnyedén felszerelhető esztétikus kivitelű rozsdamentes acél változat. A végén egy kiváló minőségű, kétállású szűrőfej található, mely igény esetén akár könnyedén el is távolítható.
 
A szerkezet befoglaló mérete: 9 x 12 cm
 
*A szűrőfejjel együtt összesen 9 cm-el hosszabbítja meg a csapot,
mely igény esetén más, rövidebb szűrőfejjel is felváltható.
 
A termékez most 1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 122.500 + Áfa = 155.575 Ft - 21% = 122.905 Ft db
 
 
 
 
Éltető Luxus Zuhany Víz-Revitalizáló
 
A zuhanycsaptelep és a zuhanycső, vagy a zuhanycső és a zuhanyfej közé házilag is könnyedén felszerelhető esztétikus kivitelű rozsdamentes acél változat. Zuhanyfej nem tartozéka!
 
A szerkezet befoglaló mérete: 9 x 9 cm
 
A termékez most 1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 122.500 + Áfa = 155.575 Ft - 21% = 122.905 Ft db
 
 
 
 
Víz-Revitalizáló Vízszűrőhöz
 
Bármely vízszűrő berendezéshez egyszerűen csatlakoztatható változat. Két különböző méretű műanyag csatlakozót (3/8 col és 1/4 col) tartalmaz, hogy a forgalomban lévő mindkét csőmérethez alkalmazható legyen.
 
A szerkezet befoglaló mérete: 9 x 8 cm
 
A termékez most 1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 122.500 + Áfa = 155.575 Ft - 21% = 122.905 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház 1/2 col (Vörösréz) Víz-Revitalizáló
 
1/2 col keresztmetszetű, első sorban réz vízvezetékre csatlakoztatható (forrasztható/rászorítható) változat vörösrézből az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával bármilyen anyagú vízvezetékre csatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember szükséges.
 
A szerkezet  mérete: 1/2 col x 14 cm
 
A termékez most  1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 162.000 + Áfa = 205.740 Ft - 12% = 181.050 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház 3/4 col (Vörösréz) Víz-Revitalizáló
 
3/4 col keresztmetszetű, első sorban réz vízvezetékre csatlakoztatható (forrasztható/rászorítható) változat vörösrézből az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával bármilyen anyagú vízvezetékre csatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember szükséges.
 
A szerkezet mérete: 3/4 col x 22 cm
 
A termékez most  1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 202.500 + Áfa = 257.175 Ft - 12% = 226.315 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház 1 col (Vörösréz) Víz-Revitalizáló
 
1 col keresztmetszetű, első sorban réz vízvezetékre csatlakoztatható (forrasztható/rászorítható) változat vörösrézből az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával bármilyen anyagú vízvezetékre csatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember szükséges.
 
A szerkezet mérete: 1 col x 40 cm
 
A termékez most  1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 306.000 + Áfa = 388.620 Ft - 12% = 341.985 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház 3/4 col (Acél) Víz-Revitalizáló
 
3/4 col keresztmetszetű, első sorban vas vízvezetékre csatlakoztatható (anyával rögzíthető) menetes végű változat rozsdamentes acélból az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával bármilyen anyagú vízvezetékre rácsatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember szükséges.
 
A szerkezet mérete: 3/4 col x 40 cm
 
A termékez most 1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 369.000 Ft + Áfa = 468.630 Ft - 12% = 412.395 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház 1 col (Acél) Víz-Revitalizáló
 
1 col keresztmetszetű, első sorban vas vízvezetékre csatlakoztatható (anyával rögzíthető) menetes végű változat rozsdamentes acélból az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával bármilyen anyagú vízvezetékre rácsatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember szükséges.
 
A szerkezet mérete: 1 col x 40 cm
 
A termékez most 1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 441.000 + Áfa = 560.070 Ft - 12% = 492.860 Ft db
 
 
 
 
Ipari 1,5 col (Vörösréz, vagy Acél) Víz-Revitalizáló
 
1,5 col keresztmetszetű vízvezetékre csatlakoztatható változat igény szerint vörösrézből (forrasztható), vagy acélból (menetes) az egész üzem, vagy még nagyobb területek vízellátásához. Telepítéséhez vízszerelő szakember szükséges.
 
A vörösréz változat mérete: 1,5 col x 70 cm
Az acél változat mérete: 1,5 col x 90 cm
 
Árajánlat kérése db
 
 
 
 
Ipari 2 col (Vörösréz, vagy Acél) Víz-Revitalizáló
 
2 col keresztmetszetű vízvezetékre csatlakoztatható változat igény szerint vörösrézből (forrasztható), vagy acélból (menetes) az egész üzem, vagy még nagyobb területek vízellátásához. Telepítéséhez vízszerelő szakember szükséges.
 
A vörösréz változat mérete: 2 col x 90 cm
Az acél változat mérete: 2 col x 172 cm
 
Árajánlat Kérése db
 
 
 
 
Ipari 3 col (Vörösréz) Víz-Revitalizáló
 
3 col keresztmetszetű vízvezetékre csatlakoztatható változat igény szerint vörösrézből (forrasztható), vagy acélból (menetes) az egész üzem, vagy még nagyobb területek vízellátásához. Telepítéséhez vízszerelő szakember szükséges.
 
A szerkezet mérete: 3 col x 170 cm
 
Árajánlat Kérése   db
 
 
 
 
Ipari 4-5-6-7 col (Vörösréz) Víz-Revitalizáló
 
4, 5, 6, vagy 7 col keresztmetszetű vízvezetékre csatlakoztatható változat igény szerint vörösrézből (forrasztható), vagy acélból (menetes) az egész üzem, vagy még nagyobb területek vízellátásához. Telepítéséhez vízszerelő szakember szükséges.
 
A 4 colos szerkezet mérete: 4 col x 240 cm
 
Árajánlat Kérése   db
 
 
 
 
További Eszközök
 
Revitalizáló Spirál - Tölcsér, Konyha, Zuhany
 
Az alábbiakban nem a Skandináv Élő Víz-Rendszerekhez tartozó, mindazonáltal hasonló hatékonyan működő folyadék-revitalizáló eszköz található, melyek az Eredeti Víz-Revitalizáló modellek egyszerűbb alternatívái lehetnek.
 
 
 
 
Revitalizáló Spiráltölcsér
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér egy kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk vizünket és italainkat.
 
A műanyag tölcsérbe helyezhető különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon bármilyen folyadék átfolyatható, és azonnal el is fogyasztható, mindazonáltal nagyjából 3-5 perc pihentetés kiteljesíti a revitalizált folyadék energetikáját. Az átáramoltatott folyadék nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
*Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz, vagy bármilyen folyadék felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A tölcsér befoglaló mérete: 12 x 13 cm
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
*mosogatógépben is elmosható.
 
***Anyaga: rozsdamentes acél, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE
 
Ára: 14.400 + Áfa = 18.290 Ft - 12% = 16.095 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spiráltölcsér Extra
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér Extra egy kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz ARANYOZOTT spirállal (24 karátos)  mely segítségével, az arany kiegyensúlyozott rezgésével kombinálva, még magasabb szinten energetizálhatjuk vizünket és italainkat.
 
A műanyag tölcsérbe helyezhető különlegesen kalibrált aranyozott energetikai acélspirálon bármilyen folyadék átfolyatható, és azonnal el is fogyasztható, mindazonáltal nagyjából 3-5 perc pihentetés kiteljesíti a revitalizált folyadék energetikáját. Az átáramoltatott folyadék nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A vékony aranyréteggel ellátott energetikai spirál egy magasabb, harmonikusabb rezgést biztosít, még jobban felerősíti az éterikus energiákat, és kiegyensúlyozó hatással rendelkezik. Még magasabb szintre juttathatjuk általa az átáramoltatott folyadék energetikáját.
 
*Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz, vagy bármilyen folyadék felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A tölcsér befoglaló mérete: 12 x 13 cm
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 3,5 cm
 
*a tölcsér mosogatógépben is elmosható, a spirálhoz az aranyozás végett a kézi mosogatást ajánljuk.
 
***Anyaga: aranyozott rozsdamentes acél, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE
 
Ára: 33.300 + Áfa = 42.290 Ft - 12% = 37.215 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál KONYHA változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér CSAPRA SZERELHETŐ változata, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk csapvizünket.
 
A csapokra illeszthető adapterben lévő különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon átfolyatott víz azonnal fogyasztható, mindazonáltal nagyjából 3-5 perc pihentetés kiteljesíti a revitalizált víz energetikáját. Az átáramoltatott víz nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A szerkezeten forró víz is átfolyatható!
 
Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A Konyha adapter befoglaló mérete: 6,5 x 3 cm
*Bármilyen szabványos hagyományos csapra illeszthető.
 
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
*a spirál mosogatógépben is elmosható.
 
***Anyaga:
rozsdamentes acél, környezetbarát krómozású sárgaréz, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE
 
Ára: 31.500 + Áfa = 40.005 Ft - 12% = 35.205 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál ZUHANY változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér ZUHANYRA szerelhető változata, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk fürdővizünket.
 
A zuhanycsőre illeszthető adapterben lévő különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon átfolyatott víz azonnal használható. Az átáramoltatott víz nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A szerkezeten forró víz is átfolyatható!
 
*Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A Zuhany adapter befoglaló mérete: 5,5 x 3 cm
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
*a spirál mosogatógépben is elmosható.
 
***Anyaga:
rozsdamentes acél, környezetbarát krómozású sárgaréz, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE
 
Ára: 31.500 + Áfa = 40.005 Ft - 12% = 35.205 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál KONYHA EXTRA változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér CSAPRA SZERELHETŐ változata ARANYOZOTT (24 karátos) spirállal, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mellyel az arany kiegyensúlyozott rezgésével kombinálva, még magasabb szinten energetizálhatjuk vizünket.
 
A csapokra illeszthető adapterben lévő különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon átfolyatott víz azonnal fogyasztható, mindazonáltal nagyjából 3-5 perc pihentetés kiteljesíti a revitalizált víz energetikáját. Az átáramoltatott víz nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A szerkezeten forró víz is átfolyatható!
 
Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A Konyha adapter befoglaló mérete: 6,5 x 3 cm
*Bármilyen szabványos hagyományos csapra illeszthető.
 
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
*a spirálhoz a kézi tisztítást ajánljuk.
 
***Anyaga:
rozsdamentes acél, környezetbarát krómozású sárgaréz, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE
 
Ára: 54.000 + Áfa = 68.580 Ft - 12% = 60.350 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál ZUHANY EXTRA változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér ZUHANYRA SZERELHETŐ változata ARANYOZOTT (24 karátos) spirállal, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mellyel az arany kiegyensúlyozott rezgésével kombinálva, még magasabb szinten energetizálhatjuk vizünket.
 
A zuhanycsőre illeszthető adapterben lévő különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon átfolyatott víz azonnal használható. Az átáramoltatott víz nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A szerkezeten forró víz is átfolyatható!
 
*Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A Zuhany adapter befoglaló mérete: 5,5 x 3 cm
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
*a spirálhoz a kézi tisztítást ajánljuk.
 
***Anyaga:
rozsdamentes acél, környezetbarát krómozású sárgaréz, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE
 
Ára: 54.000 + Áfa = 68.580 Ft - 12% = 60.350 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál DUPLA CSOMAG
KONYHA+ZUHANY változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
1 db CSAPRA és 1 db ZUHANYRA szerelhető változat, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk ivóvizünket és fürdővizünket is.
 
A csomag tartalma:
1 db Revitalizáló Spirál Konyha
1 db Revitalizáló Spirál Zuhany
 
Ára: 63.000 + Áfa = 80.010 Ft - 18% = 65.610 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál TRIPLA CSOMAG
KONYHA+ZUHANY+TÖLCSÉR változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
1 db Spiráltölcsér, valamint 1 db CSAPRA és 1 db ZUHANYRA szerelhető változat, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk ivóvizünket és fürdővizünket is.
 
A csomag tartalma:
1 db Revitalizáló Spiráltölcsér
1 db Revitalizáló Spirál Konyha
1 db Revitalizáló Spirál Zuhany
 
Ára: 77.400 + Áfa = 98.300 Ft - 18% = 80.605 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál 2+1 CSOMAG
2KONYHA+ 1ZUHANY változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
2 db CSAPRA és 1 db ZUHANYRA szerelhető változat, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk ivóvizünket, a mosdó vizét, és fürdővizünket is.
 
A csomag tartalma:
2 db Revitalizáló Spirál Konyha
1 db Revitalizáló Spirál Zuhany
 
A termékez most 1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 94.500 + Áfa = 120.015 Ft - 18% = 98.410 Ft db
 
 
 
 
 
Revitalizáló Konyha PLUSZ ENERGIA
EVR KONYHA+SPIRÁL változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
1 db Eredeti Víz-Revitalizáló Szuper Luxus KONYHA, és 1 db Revitalizáló Spirál CSAPRA szerelhető változat, mely összecsatlakoztatható, vagy akár külön is használható. Összecsatlakoztatása esetén, mindkét rendszer egyedi energetikai tulajdonságai összeadódnak, a víz duplán energetizálódik, valamint még selymesebb és kifinomultabb Élő Vizet vizet kapunk.
 
A csomag tartalma:
1 db Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló
1 db Revitalizáló Spirál Konyha
 
A termékez most 1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 154.000 + Áfa = 195.580 Ft - 21% = 154.510 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Konyha EXTRA ENERGIA
EVR KONYHA+SPIRÁL EXTRA változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
1 db Eredeti Víz-Revitalizáló Szuper Luxus KONYHA, és 1 db Revitalizáló Spirál EXTRA ARANYOZOTT CSAPRA szerelhető változat, mely összecsatlakoztatható, vagy akár külön is használható. Összecsatlakoztatása esetén, mindkét rendszer egyedi energetikai tulajdonságai összeadódnak, a víz duplán energetizálódik a 24 karátos arany rezgésével kombinálódva, valamint még selymesebb és kifinomultabb Élő Vizet vizet kapunk.
 
A csomag tartalma:
1 db Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló
1 db Revitalizáló Spirál Konyha EXTRA
 
A termékez most 1 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 18.290 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 176.500 + Áfa = 224.155 Ft - 24% = 177.080 Ft db
 
 
 
 
Megrendelő Adatai
 
Itt annak a személynek az adatait kell megadni, aki a terméket megrendeli, akivel a kapcsolatot fogjuk tartani.
 
            Megrendelő Neve:
            
 
            Megrendelő Címe:
           
 
            Megrendelő E-mail Címe:
            
 
            Megrendelő Telefonszáma:
            
 
Számlázási Adatok
 
Itt a számla kiállításához szükséges adatokat kell megadni, hogy milyen névre és címre kell a számlát kiállítani.
 
            Számlázási Név:
            
 
            Számlázási Cím:
            
 
            Adószám (vállalkozás esetén):
            
 
            EU Közösségi Adószám (külföldi vállalkozás esetén):
            
          
Szállítási Cím
 
Itt azt a címet kell megadni, ahova a megvásárolt termék kiszállítását kéri. Amennyiben MOL POSTAPONTRA, vagy POSTÁN MARADÓ csomagként kéri a szállítást, kérjük ide írja be annak címét is.
 
            Név:
            
 
            CÍM, vagy a POSTAPONT címe:
            
 
            Címzett Telefonszáma (a kézbesítési értesítőhöz):
            
 
            Címzett Email címe (a kézbesítési értesítőhöz):
            
 
A termékek értékesítése NEM hagyományos BOLTI KERESKEDELEM útján, hanem kizárólag ELEKTRONIKUS (email, telefon) úton történő MEGRENDELÉS ALAPJÁN, postai KISZÁLLÍTÁSSAL történik. SZEMÉLYES VÁSÁRLÁSI IGÉNY esetén, raktáron lévő termék esetében, a megrendelést követően lehetőséget biztosítunk előre jelzett személyes helyszíni átvételre az alábbiak szerint.
 
19.990 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES postai kiszállítást biztosítunk! 19.990 Ft alatti vásárlás esetén 675 Ft postázási költséget számítunk fel. Külföldi cím megadása esetén, a szállítás díjának nemzetközi szállításra vonatkozó részét a vásárló fizeti a Magyar Posta aktuális Nemzetközi csomag díjszabásai szerint. Nemzetközi szállítás esetén kérjük kérjen kedvezményes ajánlatot! Európai Unión belül, a Magyar Posta - Európa Csomag szolgáltatás vásárlóra eső díja 49.990 Ft feletti vásárlás esetén 5.400 Ft.
 
A megrendelt áru SZEMÉLYES helyszíni ÁTVÉTELÉRE és készpénzben történő kifizetésére kizárólag a MEGRENDELÉS LEADÁSÁT követően előre egyeztetett időpontban és helyszínen (Gyógynövény és Biobolt - 1119 BUDAPEST, Etele út 32/C.) tudunk lehetőséget biztosítani. Ez esetben személyesen el tud menni a termékekért, és készpénzben tudja megrendelése ellenértékét kiegyenlíteni.
 
Fizetési módok
 
Jelölje be az Ön által választott opciót az alábbi lehetőségek közül:
 
 1. Fizetési lehetőségek (INGYENES)
 2.  
 3. Az alábbi fizetési lehetőségeket raktáron lévő, valamint raktáron nem lévő termékek esetén választhatja:
 4.  
 5. - Banki ELŐREUTALÁS, vagy a BANK PÉNZTÁRÁBAN történő befizetés, és ezt követően a rendelés a Magyar Posta Zrt-vel történő történő kiszállítása.
 6.  
 7. - Banki ELŐREUTALÁS, és ezt követően a rendelés SZEMÉLYES átvétele a bioboltban. ***Az időpont egyeztetése végett, fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.
 8.  
 9. - Megrendelés előzetes KÉSZPÉNZES kifizetése, és ezt követően SZEMÉLYES átvétele a bioboltban. ***Az időpont egyeztetése végett, fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.
 10.  
 11. EGYÉB Fizetési lehetőségek (FELÁRAS)
 12.  
 13. Az alábbi fizetési lehetőségeket CSAK RAKTÁRON lévő termékek esetén tudjuk biztosítani. Amennyiben a termék nem lenne raktáron, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és az előző menüben lévő INGYENES fizetési lehetőségeket tudjuk felajánlani.
 14.  
 15. - UTÁNVÉTES fizetés készpénzzel vagy bankkártyával, Postai kiszállítással. Ezt a fizetési módot MOST KEDVEZMÉNYESEN, az aktuális szállítási díjon felül, 495 Ft felárért tudjuk biztosítani!
 16.  
 17. ***FONTOS! Amennyiben az UTÁNVÉT opciót választotta, jelölje be a négyzetet, mellyel elfogadja, hogy 10 napon belüli sikertelen kézbesítés, illetve a csomag át nem vétele esetén, vállalja a teljes oda és visszaszállítási költség 15 napon belüli megfizetését: ELFOGADOM
 18.  
Amennyiben jelen rendelésével együtt további termékeket is rendelt a másik termékmegrendelő lapon keresztül, a szállítási díj természetes módon csak egyszer kerül felszámításra.
 
Hírlevél
 
Jelölje ki az alábbi négyzetet, amennyiben nem szeretne információt kapni alkalmankénti törzsvásárói kedvezményekről, illetve új termékekről:
 
 1. - Szeretnék törzsvásárlói kedvezményekről és új temékekről információt kapni a továbbiakban.
 2.  
  Egyéb Megjegyzés
   
  Ide az esetleges kérdéseit, kéréseit, és megjegyzéseit írhatja, melyet el szeretne juttatni hozzánk.
   
              
   
  Kuponkód, ha rendelkezik ilyennel.
   
              
   
   
   
   
  Ha valamilyen okból kifolyólag esetleg nem sikerülne elküldenie a weboldalunkon kitöltött űrlapot, egy hagyományos E-mail üzenetben is megküldheti részünkre a szükséges adatokat a rendeles@porthologos.hu címre, vagy Fax-on keresztül is leadhatja megrendelését a 06 1 630 0175 Faxszámra, vagy hívhat minket telefonon a 06 30 9647333 számon. Készséggel állunk minden kedves érdeklődő rendelkezésére.
   
  *Amennyiben elektronikus megrendelésének elküldését követő 2 munkanapon belül nem kapna választ megrendelésével kapcsolatban, az csak az elektronikus adatkommunikáció esetleges hibájából eredhet, ilyen esetben kérjük feltétlen hívjon minket telefonon.
   
  Garancia
   
  Az Eredeti Víz-Revitalizáló termékek 6 év, a Revitalizáló Spirál termékek 1 év általános garanciát tartalmaznak.
   
   
 

RENDELÉS ÉS ÁRAK


Eredeti Víz-Revitalizáló Rendelés és Árak
Energia Átalakító és Elektroszmog Árnyékoló Rendelés és Árak
Extra-halk Mobil Klíma és Párátlanító Rendelés és Árak
Megrendelés menete
Ingyenes Tájékoztató kérése
1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.html5E391E10-3DA1-499B-88B0-F4F0777B3364.htmlA0A97677-AD6D-4FCD-BE75-52A216B0E2D2.html47282955-4EB9-4B81-B8D7-511E82F9B347.htmlshapeimage_19_link_0shapeimage_19_link_1shapeimage_19_link_2shapeimage_19_link_3shapeimage_19_link_4
“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry