Rendelés és Árak
 
 
 
 
kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Eredeti Víz-Revitalizáló Rendelés és Árak
 
 
Az alábbiakban az Eredeti Víz-Revitalizálók, valamint a hozzájuk tartozó árak megtekinthetők, és egyúttal a termékek meg is rendelhetők.
 
***Az Energia Átalakító és Elektroszmog Árnyékoló termékek az Energia Átalakító és e-SzmogSTOP Árnyékoló RENDELÉS ÉS ÁRAK fejezetben elhelyezett űrlap kitöltésével, vagy IDE kattintva rendelhetők!
 
A megrendelés nagyon egyszerű, mindössze a termék ára melletti kis téglalapba kell beírni azt a mennyiséget, amennyit a termékből vásárolni szeretne, majd az űrlap végén ki kell töltenie a megrendeléshez tartozó személyes adatokat, hogy fel tudjuk önnel venni a kapcsolatot. Az Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló modellekre külön árajánlatot biztosítunk. Ezt is kérheti az alábbi űrlap kitöltésével. A megrendelés részletes menetét, IDE kattintva tudja megtekinteni. Termékeinkkel kapcsolatos érdeklődését, vagy megrendelését leadhatja e-mailen, faxon, vagy telefonon keresztül is. Kellemes vásárlást kívánunk!
 
1 ÉVRE szóló ZÖLD ÚJSÁG ELŐFIZETÉST adunk AJÁNDÉKBA!
 
 
***A kedvezmény igénybevételéhez a megrendelési űrlap alján lehet kitölteni az újság megrendelésével kapcsolatos adatokat. Amenyiben nem szeretne élni a kedvezménnyel, egyszerűen hagyja üresen ezeket az adatokat.
 
Kedvezmények és Energia Átalakítók Ajándékba
 
Most korlátozott ideig egyes Revitalizálókra 9%-15% kedvezményt biztosítunk, és az Eredeti Víz-Revitalizálók mellé MOST 2 db Energia Átalakító-t adunk ajándékba. Egyes Energia Átalakítókra 9%-15% kedvezményt, és 120.000 Ft feletti Energia Átalakító vásárlásnál MOST 2 db Energia Átalakító Mini-t adunk ajándékba!
 
Az Energia Átalakítókat egy külön megrendelés alapján, IDE kattintva tudja megvásárolni. *Jelen kedvezmény a termékek listaárából kerül levonásra! Kedvezményes termékárakra további kedvezmény nem vonatkozik! Az Együttes Vásárlás kedvezmény a megrendelés visszaigazolást követően megküldött számlán kerül levonásra!
 
Eredeti Víz-Revitalizáló
 
A különböző típusú és méretű Eredeti Víz-Revitalizáló modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház Revitalizált Vízzel történő ellátására alkalmasak.
 
 
 
 
Szuper Luxus Konyha Revitalizáló
 
Konyhai, fürdőszobai, vagy akár a mosdó csap végére házilag is könnyedén felszerelhető esztétikus kivitelű rozsdamentes acél változat. A végén egy kiváló minőségű, kétállású szűrőfej található, mely igény esetén akár könnyedén el is távolítható.
 
A szerkezet befoglaló mérete: 9 x 12 cm
 
*A szűrőfejjel együtt összesen 9 cm-el hosszabbítja meg a csapot,
mely igény esetén természetesen más, egyszerűbb szűrőfejjel is felváltható.
 
A termékez most 2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 122.500 + Áfa = 155.575 Ft - 15% = 132.240 Ft db
 
 
 
 
Éltető Luxus Zuhany Revitalizáló
 
A zuhanycsaptelep és a zuhanycső, vagy a zuhanycső és a zuhanyfej közé házilag is könnyedén felszerelhető esztétikus kivitelű rozsdamentes acél változat. Zuhanyfej nem tartozéka!
 
A szerkezet befoglaló mérete: 9 x 9 cm
 
A termékez most 2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 122.500 + Áfa = 155.575 Ft - 15% = 132.240 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Víztisztítóhoz
 
Bármely típusú vízszűrő berendezéshez egyszerűen csatlakoztatható változat. Két különböző méretű műanyag csatlakozót (3/8 col és 1/4 col) tartalmaz, hogy a forgalomban lévő mindkét csőmérethez alkalmazható legyen.
 
A szerkezet befoglaló mérete: 9 x 8 cm
 
A termékez most 2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 122.500 + Áfa = 155.575 Ft - 12% = 136.905 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház Revitalizáló 1/2 col (Vörösréz)
 
1/2 col keresztmetszetű, első sorban réz fő-vízvezetékre csatlakoztatható (forrasztható/rászorítható) változat vörösrézből az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával azonban bármilyen anyagú vízvezetékre rácsatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Szakszerű telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember közreműködése szükséges.
 
A szerkezet  mérete: 1/2 col x 14 cm
 
A termékez most  2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 162.000 + Áfa = 205.740 Ft - 9% = 187.225 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház Revitalizáló 3/4 col (Vörösréz)
 
3/4 col keresztmetszetű, első sorban réz fő-vízvezetékre csatlakoztatható (forrasztható/rászorítható) változat vörösrézből az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával azonban bármilyen anyagú vízvezetékre rácsatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Szakszerű telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember közreműködése szükséges.
 
A szerkezet mérete: 3/4 col x 22 cm
 
A termékez most  2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 202.500 + Áfa = 257.175 Ft - 9% = 234.030 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház Revitalizáló 1 col (Vörösréz)
 
1 col keresztmetszetű, első sorban réz fő-vízvezetékre csatlakoztatható (forrasztható/rászorítható) változat vörösrézből az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával azonban bármilyen anyagú vízvezetékre rácsatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak, társasházak...  esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Szakszerű telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember közreműködése szükséges.
 
A szerkezet mérete: 1 col x 40 cm
 
 
A termékez most  2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 306.000 + Áfa = 388.620 Ft - 9% = 353.645 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház Revitalizáló 3/4 col (Acél)
 
3/4 col keresztmetszetű, első sorban vas fő-vízvezetékre csatlakoztatható (anyával rögzíthető) menetes végű változat rozsdamentes acélból az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával azonban bármilyen anyagú vízvezetékre rácsatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Szakszerű telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember közreműködése szükséges.
 
A szerkezet mérete: 3/4 col x 40 cm
 
A termékez most 2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 369.000 Ft + Áfa = 468.630 Ft - 9% = 426.455 Ft db
 
 
 
 
Teljes Ház Revitalizáló 1 col (Acél)
 
1 col keresztmetszetű, első sorban vas fő-vízvezetékre csatlakoztatható (anyával rögzíthető) menetes végű változat rozsdamentes acélból az egész ház vízellátásához. Műanyag cső szakszerű közbeiktatásával azonban bármilyen anyagú vízvezetékre rácsatlakoztatható! Nagyobb lakások, házak, társasházak... esetében a leginkább költségtakarékos megoldás. Szakszerű telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember közreműködése szükséges.
 
A szerkezet mérete: 1 col x 40 cm
 
A termékez most 2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 441.000 + Áfa = 560.070 Ft - 9% = 509.665 Ft db
 
 
 
 
Ipari Revitalizáló 1,5 col (Vörösréz, vagy Acél)
 
1,5 col keresztmetszetű fő-vízvezetékre (általában ipari méretű vízvezetékekhez) csatlakoztatható változat igény szerint vörösrézből (forrasztható), vagy acélból (menetes) az egész üzem, vagy még nagyobb területek vízellátásához. Szakszerű telepítéséhez vízszerelő szakember szükséges.
 
A vörösréz változat mérete: 1,5 col x 70 cm
Az acél változat mérete: 1,5 col x 90 cm
 
Árajánlat kérése db
 
 
 
 
Ipari Revitalizáló 2 col (Vörösréz, vagy Acél)
 
2 col keresztmetszetű fő-vízvezetékre (általában ipari méretű vízvezetékekhez) csatlakoztatható változat igény szerint vörösrézből (forrasztható), vagy acélból (menetes) az egész üzem, vagy még nagyobb területek vízellátásához. Szakszerű telepítéséhez vízszerelő szakember szükséges.
 
A vörösréz változat mérete: 2 col x 90 cm
Az acél változat mérete: 2 col x 172 cm
 
Árajánlat Kérése db
 
 
 
 
Ipari Revitalizáló 3 col (Vörösréz)
 
3 col keresztmetszetű fő-vízvezetékre (általában ipari méretű vízvezetékekhez) csatlakoztatható változat igény szerint vörösrézből (forrasztható) az egész üzem, vagy még nagyobb területek vízellátásához. Szakszerű telepítéséhez vízszerelő szakember szükséges.
 
A szerkezet mérete: 3 col x 170 cm
 
Árajánlat Kérése   db
 
 
 
 
Ipari Revitalizáló 4-5-6-7 col (Vörösréz)
 
4, 5, 6, vagy 7 col keresztmetszetű fő-vízvezetékre (általában ipari méretű vízvezetékekhez) csatlakoztatható változat igény szerint vörösrézből (forrasztható) az egész üzem, vagy még nagyobb területek vízellátásához. Szakszerű telepítéséhez vízszerelő szakember szükséges.
 
A 4 colos szerkezet mérete: 4 col x 240 cm
 
Árajánlat Kérése   db
 
 
 
 
További Termékek
 
Revitalizáló Spirál - Tölcsér, Konyha, Zuhany
 
Az alábbiakban nem a Skandináv Élő Víz-Rendszerekhez tartozó, mindazonáltal hasonló hatékonyan működő folyadék-revitalizáló eszköz található, melyek az Eredeti Víz-Revitalizáló modellek egyszerűbb alternatívái lehetnek.
 
 
 
 
Revitalizáló Spiráltölcsér
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér egy kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk vizünket és italainkat.
 
A műanyag tölcsérbe helyezhető különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon bármilyen folyadék átfolyatható, és azonnal el is fogyasztható, mindazonáltal nagyjából 3-5 perc pihentetés kiteljesíti a revitalizált folyadék energetikáját. Az átáramoltatott folyadék nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
*Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz, vagy bármilyen folyadék felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A tölcsér befoglaló mérete: 12 x 13 cm
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
*mosogatógépben is elmosható.
 
***Anyaga: rozsdamentes acél, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE
 
Ára: 14.400 + Áfa = 18.290 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spiráltölcsér Extra
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér Extra egy kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz ARANYOZOTT spirállal (24 karátos)  mely segítségével, az arany kiegyensúlyozott rezgésével kombinálva, még magasabb szinten energetizálhatjuk vizünket és italainkat.
 
A műanyag tölcsérbe helyezhető különlegesen kalibrált aranyozott energetikai acélspirálon bármilyen folyadék átfolyatható, és azonnal el is fogyasztható, mindazonáltal nagyjából 3-5 perc pihentetés kiteljesíti a revitalizált folyadék energetikáját. Az átáramoltatott folyadék nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A vékony aranyréteggel ellátott energetikai spirál egy magasabb, harmonikusabb rezgést biztosít, még jobban felerősíti az éterikus energiákat, és kiegyensúlyozó hatással rendelkezik. Még magasabb szintre juttathatjuk általa az átáramoltatott folyadék energetikáját.
 
*Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz, vagy bármilyen folyadék felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A tölcsér befoglaló mérete: 12 x 13 cm
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 3,5 cm
 
*mosogatógépben is elmosható, mindazonáltal az aranyozás végett a kézi mosogatást ajánljuk.
 
***Anyaga: aranyozott rozsdamentes acél, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE
 
Ára: 33.300 + Áfa = 42.290 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál KONYHA változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér CSAPRA SZERELHETŐ változata, mely   kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk csapvizünket.
 
A csapokra illeszthető házban lévő különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon átfolyatott víz azonnal fogyasztható, mindazonáltal nagyjából 3-5 perc pihentetés kiteljesíti a revitalizált víz energetikáját. Az átáramoltatott víz nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A szerkezeten forró víz is átfolyatható!
 
Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A Konyha adapter befoglaló mérete: 6,5 x 3 cm
*Bármilyen szabványos hagyományos csapra illeszthető.
 
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
*mosogatógépben is elmosható.
 
***Anyaga:
rozsdamentes acél, környezetbarát krómozású sárgaréz, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE(HD)
 
Ára: 31.500 + Áfa = 40.005 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál ZUHANY változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér ZUHANYRA szerelhető változata, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk fürdővizünket.
 
A zuhanycsőre illeszthető házban lévő különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon átfolyatott víz azonnal használható. Az átáramoltatott víz nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A szerkezeten forró víz is átfolyatható!
 
*Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A Zuhany adapter befoglaló mérete: 5,5 x 3 cm
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
*mosogatógépben is elmosható.
 
***Anyaga:
rozsdamentes acél, környezetbarát krómozású sárgaréz, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE(HD)
 
Ára: 31.500 + Áfa = 40.005 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál KONYHA EXTRA változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér CSAPRA SZERELHETŐ változata ARANYOZOTT (24 karátos) spirállal, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mellyel az arany kiegyensúlyozott rezgésével kombinálva, még magasabb szinten energetizálhatjuk vizünket.
 
A csapokra illeszthető házban lévő különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon átfolyatott víz azonnal fogyasztható, mindazonáltal nagyjából 3-5 perc pihentetés kiteljesíti a revitalizált víz energetikáját. Az átáramoltatott víz nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A szerkezeten forró víz is átfolyatható!
 
Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A Konyha adapter befoglaló mérete: 6,5 x 3 cm
*Bármilyen szabványos hagyományos csapra illeszthető.
 
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
***Ennél a változatnál a spirál folyamatosan vízben ázik, és ennek következtében az aranyozás egyes csapvizek esetében idővel elszíneződhet, vagy akár minimálisan kophat is. A tölcsérbe helyezett aranyozott spirállal ilyen nem történik, mivel az nem áll folyamatosan vízben. Ezt a jelenséget úgy lehet lassítani, vagy akár kiküszöbölni, ha időnként, pl. esténként a szerkezetet letekerjük a csapról. A SPIRÁL ARANYRÉTEGÉNEK ELSZÍNEZŐDÉSE önmagában viszont NEM JELENTI ANNAK KOPÁSÁT, ÉS NEM BEFOLYÁSOLJA annak ENERGETIKAI ÉRTÉKÉT!
 
***Anyaga:
aranyozott rozsdamentes acél, környezetbarát krómozású sárgaréz, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE(HD)
 
Ára: 54.000 + Áfa = 68.580 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál ZUHANY EXTRA változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
A Revitalizáló Spiráltölcsér ZUHANYRA SZERELHETŐ változata ARANYOZOTT (24 karátos) spirállal, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mellyel az arany kiegyensúlyozott rezgésével kombinálva, még magasabb szinten energetizálhatjuk vizünket.
 
A zuhanycsőre illeszthető házban lévő különlegesen kalibrált energetikai acélspirálon átfolyatott víz azonnal használható. Az átáramoltatott víz nagyjából 3 napig őrzi meg energetikai szintjét.
 
A szerkezeten forró víz is átfolyatható!
 
*Egyszerű, gyors, bárhol, bármikor könnyedén használható eszköz, mely méltó, és egyben költségkímélő alternatívája az Eredeti Víz-Revitalizálónak. Természetesen az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz magasabb energetikát képvisel, magasabb oxigénszinttel rendelkezik, és jóval tovább eltartható, de ez a kis eszköz is nagy segítség lehet azok számára, akik egy költségkímélő, és egyben megfelelően működő, nagyszerű eredményekkel szolgáló alternatívát keresnek a víz felélesztésére, energetizálására, minőségének jelentős mértékű feljavítására.
 
A Zuhany adapter befoglaló mérete: 5,5 x 3 cm
A spirál befoglaló mérete: kb. 1,5 x 2,5 cm
 
***Ennél a változatnál a spirál folyamatosan vízben ázik, és ennek következtében az aranyozás egyes csapvizek esetében idővel elszíneződhet, vagy akár minimálisan kophat is. A tölcsérbe helyezett aranyozott spirállal ilyen nem történik, mivel az nem áll folyamatosan vízben. Ezt a jelenséget úgy lehet lassítani, vagy akár kiküszöbölni, ha időnként, pl. esténként a szerkezetet letekerjük a zuhanyról, vagy kifolyatjuk a zuhanycsőből a felesleges vizet. A SPIRÁL ARANYRÉTEGÉNEK ELSZÍNEZŐDÉSE önmagában viszont NEM JELENTI ANNAK KOPÁSÁT, ÉS NEM BEFOLYÁSOLJA annak ENERGETIKAI ÉRTÉKÉT!
 
***Anyaga:
aranyozott rozsdamentes acél, környezetbarát krómozású sárgaréz, nagy tisztaságú BPA- és FTALÁT-MENTES PE(HD)
 
Ára: 54.000 + Áfa = 68.580 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál DUPLA CSOMAG
KONYHA+ZUHANY változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
1 db CSAPRA és 1 db ZUHANYRA szerelhető változat, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk ivóvizünket és fürdővizünket is.
 
A csomag tartalma:
1 db Revitalizáló Spirál Konyha
1 db Revitalizáló Spirál Zuhany
 
Ára: 63.000 + Áfa = 80.010 Ft - 9% = 72.900 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál TRIPLA CSOMAG
KONYHA+ZUHANY+TÖLCSÉR változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
1 db CSAPRA és 1 db ZUHANYRA szerelhető változat, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk ivóvizünket és fürdővizünket is.
 
A csomag tartalma:
1 db Revitalizáló Spiráltölcsér
1 db Revitalizáló Spirál Konyha
1 db Revitalizáló Spirál Zuhany
 
Ára: 77.400 + Áfa = 98.300 Ft - 9% = 89.455 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Spirál 2+1 CSOMAG
2KONYHA+ 1ZUHANY változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
2 db CSAPRA és 1 db ZUHANYRA szerelhető változat, mely kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz, mely segítségével könnyedén energetizálhatjuk ivóvizünket, a mosdó vizét, és fürdővizünket is.
 
A csomag tartalma:
2 db Revitalizáló Spirál Konyha
1 db Revitalizáló Spirál Zuhany
 
Ára: 94.500 + Áfa = 120.015 Ft - 9% = 109.215 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Konyha PLUSZ ENERGIA
EVR KONYHA+SPIRÁL változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
1 db Eredeti Víz-Revitalizáló Szuper Luxus KONYHA, és 1 db Revitalizáló Spirál CSAPRA szerelhető változat, mely összecsatlakoztatható, vagy akár külön is használható. Összecsatlakoztatása esetén, mindkét rendszer egyedi energetikai tulajdonságai összeadódnak, a víz duplán energetizálódik, valamint még selymesebb és kifinomultabb Élő Vizet vizet kapunk.
 
A csomag tartalma:
1 db Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló
1 db Revitalizáló Spirál Konyha
 
A termékez most 2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 154.000 + Áfa = 195.580 Ft - 15% = 166.245 Ft db
 
 
 
 
Revitalizáló Konyha EXTRA ENERGIA
EVR KONYHA+SPIRÁL EXTRA változat
*a termék képére, vagy IDE kattintva bővebb tájékoztatást olvashat róla.
 
1 db Eredeti Víz-Revitalizáló Szuper Luxus KONYHA, és 1 db Revitalizáló Spirál EXTRA ARANYOZOTT CSAPRA szerelhető változat, mely összecsatlakoztatható, vagy akár külön is használható. Összecsatlakoztatása esetén, mindkét rendszer egyedi energetikai tulajdonságai összeadódnak, a víz duplán energetizálódik a 24 karátos arany rezgésével kombinálódva, valamint még selymesebb és kifinomultabb Élő Vizet vizet kapunk.
 
A csomag tartalma:
1 db Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló
1 db Revitalizáló Spirál Konyha EXTRA
 
A termékez most 2 db ENERGIA ÁTALAKÍTÓ MINI-t (Listára 36.580 Ft) adunk AJÁNDÉKBA!
 
Ára: 176.500 + Áfa = 224.155 Ft - 15% = 190.530 Ft db
 
 
 
 
Plusz Tölcsér - Revitalizáló Spirálhoz
 
Amennyiben szükség lenne további, a kalibrált spirálhoz 100%-ban illeszkedő műanyag tölcsérekre, vagy a hozzá adott régi tölcsér esetleg már nem esztétikus, vagy elhasználódott, az utánpótlás itt megrendelhető.
 
A tölcsér befoglaló mérete: 12 x 13 cm
 
*mosogatógépben is elmosható.
 
Ára: 1.800 + Áfa = 2.285 Ft db
 
 
 
 
Megrendelő Adatai
 
Itt annak a személynek az adatait kell megadni, aki a terméket megrendeli, akivel a kapcsolatot fogjuk tartani.
 
            Megrendelő Neve:
            
 
            Megrendelő Címe:
           
 
            Megrendelő E-mail Címe:
            
 
            Megrendelő Mobil Telefonszáma:
            
 
            Megrendelő Vezetékes Telefonszáma:
            
 
            Megrendelő Faxszáma:
            
 
Számlázási Adatok
 
Itt a számla kiállításához szükséges adatokat kell megadni, hogy milyen névre és címre kell a számlát kiállítani.
 
            Számlázási Név :
            
 
            Számlázási Cím :
            
 
            Adószám - cég esetén :
            
 
            EU Közösségi Adószám - külföldi cég esetén:
            
            ***Külföldi vállakozás EU-s adószám megadása esetén ÁFA-mentes vásárlásra jogosult.
          
Szállítási Cím
 
Itt azt a címet kell megadni, ahova a megvásárolt termék kiszállítását kéri.
 
            Név:
            
 
            Cím:
            
 
*Ajándék ZÖLD ÚJSÁG Postázási Cím
 
Itt azt a címet kell megadni, ahova a Zöld Újságot kézbesítését kéri.
** Amenyiben nem szeretne élni a kedvezménnyel, egyszerűen hagyja üresen ezeket az adatokat.
 
            Újság postázási Név:
            
 
            Újság postázási Cím:
            
 
A termékek értékesítése NEM hagyományos BOLTI KERESKEDELEM útján, hanem kizárólag ELEKTRONIKUS (email, telefon) úton történő MEGRENDELÉS ALAPJÁN, postai KISZÁLLÍTÁSSAL történik. Személyes vásárlási igény esetén, raktáron lévő termék esetében, a megrendelést követően lehetőséget biztosítunk előre jelzett személyes helyszíni átvételre is az alábbiak szerint.
 
Amennyiben jelen rendelésével együtt további termékeket is rendelt a másik termékmegrendelő lapon keresztül, a szállítási díj természetes módon csak egyszer kerül felszámításra.
 
99.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES postai kiszállítást biztosítunk! 99.000 Ft alatti vásárlás esetén, mostantól 1.980 Ft postázási költséget számítunk fel. Külföldi cím megadása esetén, a szállítás díjának nemzetközi szállításra vonatkozó részét a vásárló fizeti a Magyar Posta aktuális Nemzetközi csomag díjszabásai szerint. Európai Unión belül, a Magyar Posta - Európa Csomag szolgáltatás vásárlóra eső díja 99.000 Ft feletti vásárlás esetén 5.400 Ft.
 
A megrendelt áru SZEMÉLYES helyszíni ÁTVÉTELÉRE és készpénzben történő kifizetésére kizárólag a MEGRENDELÉS LEADÁSÁT követően előre egyeztetett időpontban és helyszínen (Gyógynövény és Biobolt - 1119 BUDAPEST, Etele út 32/C.) tudunk lehetőséget biztosítani. Ez esetben személyesen el tud menni a termékekért, és készpénzben tudja megrendelése ellenértékét kiegyenlíteni. Amennyiben ezt a lehetőséget szeretné választani, kérjük jelen megrendelés leadásakor az alább található Egyéb Megjegyzés rovatban jelezze azt nekünk. Ilyen esetben 99.000 Ft alatti vásárlás esetén sem számítunk fel további költséget.
 
Egyéb Megjegyzés
 
Ide az esetleges kérdéseit, kéréseit, és megjegyzéseit írhatja, melyet el szeretne juttatni hozzánk. SZEMÉLYES úton történő VÁSÁRLÁSI IGÉNYÉT is kérjük, hogy itt jelezze nekünk.
 
            
 
 
 
 
Ha valamilyen okból kifolyólag esetleg nem sikerülne elküldenie a weboldalunkon kitöltött űrlapot, egy hagyományos E-mail üzenetben is megküldheti részünkre a szükséges adatokat a rendeles@porthologos.hu címre, vagy Fax-on keresztül is leadhatja megrendelését a 06 1 630 0175 Faxszámra, vagy hívhat minket telefonon a 06 30 9647333 számon. Készséggel állunk minden kedves érdeklődő rendelkezésére.
 
*Amennyiben elektronikus megrendelésének elküldését követő 2 munkanapon belül nem kapna választ megrendelésével kapcsolatban, az csak az elektronikus adatkommunikáció esetleges hibájából eredhet, ilyen esetben kérjük feltétlen hívjon minket telefonon.
 
Garancia
 
Az Eredeti Víz-Revitalizáló termékek 6 év általános garanciát, a Revitalizáló Spirál 1 év általános garanciát tartalmaz.
 
 
 
 

RENDELÉS ÉS ÁRAK


Eredeti Víz-Revitalizáló Rendelés és Árak
Megrendelés Menete
Energia Átalakító és e-SzmogSTOP Árnyékoló Rendelés és Árak
Megrendelés Menete
Ingyenes Tájékoztató Kérése
A0A97677-AD6D-4FCD-BE75-52A216B0E2D2.html1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.html2702076D-757E-4CB2-B527-2618FF820345.html47282955-4EB9-4B81-B8D7-511E82F9B347.htmlshapeimage_19_link_0shapeimage_19_link_1shapeimage_19_link_2shapeimage_19_link_3shapeimage_19_link_4
“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry