kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Megrendelés menete
 
 
A listán haladva, amikor a megvásárolni kívánt termékekhez ér, a hozzá tartozó ár melletti téglalapba (db rovatba) írja be azt a mennyiséget, ahány darabot a termékből  vásárolni szeretne. Ezt követően nyugodtan nézze végig a listát, hogy van-e még valami, amit meg szeretne vásárolni. Amennyiben olyan termék iránt érdeklődik, melynek ára helyett az Árajánlat alapján felirat található, válassza ki a termékhez tartozó MENNYISÉG rovat lenyíló menüjéből az Ajánlatkérés menüpontot, és a darabszámnál pedig jelölje meg, hogy a termékből előreláthatólag mekkora mennyiségre lenne szüksége. A termékek neve melletti képre kattintva, megtekintheti a termékről készült kép nagyobb változatát.

Amennyiben minden megvásárolni kívánt terméknél megjelölte, hogy hány darabot szeretne belőle venni, kérjük töltse ki a lista alján lévő személyes adatok űrlapot, hogy fel tudjuk venni megrendelését, - vagy ajánlatkérését az Ipari modellekre - és kapcsolatba tudjunk lépni Önnel.

Amikor az űrlapot is kitöltötte, a lap alján lévő MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombot kell megnyomnia, ami megrendelését egy automatikus e-mailben fogja részünkre továbbítani.

Amikor megrendelését elküldi nekünk, egy automatikus email-ben visszajelzünk Önnek a megadott elérhetőségére, hogy fogadtuk rendelését. Nyugodtan írja meg nekünk a termékkel kapcsolatos kérdéseit az Egyéb Megjegyzés rovatba. Amennyiben olyan terméket rendelt meg, mely további pontosítást igényel, segítünk véglegesen kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb modellt.
 
A megrendelés beérkezését követően, elkészítjük a hozzá tartozó számlát, melyet e-mailben juttatunk el Önhöz. - Ez azért szükséges, hogy hivatalos dokumentációja legyen rendeléséről, míg a terméket át nem veszi. - A számla kézhezvételét követően, a számlán szereplő adatok alapján, már el tudja küldeni nekünk a megrendelt termék(ek) árát.
 
A számla kiegyenlítése banki úton előre-utalással történik. Amennyiben nincs bankszámlája ahonnan az összeget át tudná utalni, csak be kell fáradnia a számlánkon feltüntetett Önhöz legközelebb eső bankfiókba, és a bank pénztárán keresztül, teljesen ingyenesen lehet az összeget befizetni az általunk megadott számlaszámra, mely ebben ez esetben azonnal bankszámlánkra is kerül.
 
Amikor az összeg a számlánkra megérkezett, rendelését a megadott határidőn belül, a végszámlával együtt, a leegyeztetett módon szállítjuk ki Önnek.
 
Amennyiben az Ön által megrendelt áru van raktáron, az áru ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezését követően, postázzuk azt megadott elérhetőségére – A Magyar Posta Rt. MPL időgarantált üzleti csomag szolgáltatásával, amelyre a posta 1 munkanapos szállítási határidőt garantál. A csomagátvételben történő akadályoztatása esetén, a csomagot 10 munkanapig felveheti az illetékes postai kirendeltségen.
 
Amennyiben az Ön által megrendelt áru nincs készleten - erről a megrendelésének beérkezését követően természetesen előre tájékoztatjuk -, az áru ellenértékének kifizetésétől számított 1, maximum 2 héten belül juttatjuk el azt a megadott elérhetőségére. Jelen szállítási vagy gyártási határidők nem vonatkoznak a nagy méretű vagy egyedi modellekre, ezek feltételeiről külön árajánlatunkban nyújtunk pontos információt.
 
A megrendelt áru személyes átvételére, vagy készpénzben történő kifizetésére, illetve raktáron lévő termék esetén utánvétes vásárlásra kizárólag a MEGRENDELÉS elektronikus úton történő LEADÁSÁT követően, egyeztetett paraméterekkel, illetve előre egyeztetett időpontban és helyszínen tudunk lehetőséget biztosítani. Amennyiben ezt a lehetőséget szeretné választani, kérjük megrendelése leadásakor jelezze azt nekünk.
 
Termékeink nagy része önállóan beüzemelhető, míg az eredeti Víz-Revitalizáló Teljes Ház és Ipari modellekhez vízvezeték szerelő szakember segítsége szükséges. Minden termékünkhöz telepítési útmutatót biztosítunk, mely alapján a beüzemelés könnyedén elvégezhető̋. Helytelen vagy nem megfelelő beüzemelésért és a rendeltetésszerű használattól való eltérésért, valamint az ebből eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
 
A fő vízvezetékre szerelhető modelljeink kiválasztásnál minden esetben győződjön meg róla, hogy a vízvezetékének belső keresztmetszetéhez megfelelő méretű modellt válasszon. Ennek megállapításához kérje vízszerelésben jártas szakember segítségét.

Megrendelését, vagy ajánlatkérését email-ben is elküldheti, csak akkor önnek kell kézzel beírnia levelébe azokat az adatokat, melyeket oldalunkon keresztül könnyedén ki lehet tölteni. Amennyiben email-címmel nem rendelkezik, akkor faxon, vagy telefonon keresztül tudjuk rendelését fogadni. Az eddigi tapasztalataink alapján biztosak vagyunk benne, hogy örömet szereznek majd termékeink Önnek és kedves Családjának, és elégedetten használják majd azokat.
 
A Skandináv Élő Víz-Rendszerek és az Energia Átalakító termékekre 6 év, a Revitalizáló Spirál termékekere 1 év általános garanciát biztosítunk.

Kellemes Vásárlást Kívánunk!
 
 
“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry

RENDELÉS ÉS ÁRAK


Eredeti Víz-Revitalizáló Rendelés és Árak
Energia Átalakító és Elektroszmog Árnyékoló Rendelés és Árak
Megrendelés menete
Ingyenes Tájékoztató kérése
73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.html1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.html47282955-4EB9-4B81-B8D7-511E82F9B347.htmlshapeimage_20_link_0shapeimage_20_link_1shapeimage_20_link_2shapeimage_20_link_3