kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
Az Eredeti Víz-Revitalizálók típusai
 
 
A különböző típusú és méretű Eredeti Víz-Revitalizáló modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház, iroda, üzem, gazdaság, vagy település Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.
 
Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló
A Csapra szerelhető változat
 
A Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizálón keresztül, a csapból kifolyó Víz teljes mértékben mentesül az egészségre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!
 
A Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló teljesen ugyanaz, mint a zuhany modell. A különbség mindössze a csatlakozásoknál és a kitűnő minőségű olasz kétállású szórófejben van, mely ennek viszont alaptartozéka.
 
Miután az Eredeti Víz-Revitalizálón keresztül iszunk vizet, már mindig csak ezt a vizet akarjuk fogyasztani.
 
 
Szintén könnyedén telepíthető akár a fürdőszobai, vagy más csaptelepre is - tiszta, friss, Élő Vizet ihatunk, azzal mosogathatunk, vagy fogat és kezet is moshatunk vele!

 
A Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló rozsdamentes acélból (316) készült, a végén pedig egy magas minőségű kétállású szórófej található a víz irányítása céljából. Egy vízáramlás szabályzó van a revitalizáló belsejébe építve, mely a vizet örvénymozgásra készteti. A víz két folyamra osztva, dupla spirál formában áramlik keresztül az eszközön. Ez egy olyan erős örvény-energia mezőt képez, mely Revitalizálja és Tisztítja a vizet.
 
Az összes modell könnyen követhető telepítési segédlettel rendelkezik. Külső és belső menetes csapokra egyaránt esztétikusan felszerelhető a mellékelt műanyag menet-átalakító tartozék segítségével.

Amennyiben a Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.
 
Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizáló
A Fürdőszobai változat
 
Az Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizálón keresztül, a zuhanyból kifolyó Víz teljes mértékben mentesül az egészségünkre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!
 
Az Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizálót a zuhanyfej nélkül szállítjuk. Mindössze a meglévő zuhanyfejet kell leszerelni, majd az  Eredeti Víz-Revitalizálót feltekerni a cső menetére, aztán a revitalizáló másik végére rátekerni a meglévő zuhanyfejet. Másik lehetőség, hogy a zuhany-csaptelepről a zuhany csövét le kell tekerni, és a helyére rátekerni az Eredeti Víz-Revitalizálót, majd annak másik végére pedig a letekert zuhanycsövet kell csatlakoztatni. Az így beüzemelt eszköz segítségével, már bármikor a nap során részesülhet egy új energiát adó zuhanyzásban, vagy fürdőzésben.
 
 
Az Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizáló rozsdamentes acélból (316) készült, és rendkívül könnyű telepíteni. Mindössze a már meglévő zuhanyfejhez, vagy a zuhany-csaptelephez kell hozzáerősíteni. A képen látható zuhanyfej a terméknek nem tartozéka. Mi NEM értékesítünk zuhanyfejeket, mivel azzal már a saját igényei szerint, mindenki rendelkezik.

 
Ennek a szerkezetnek is egy vízáramlás szabályzó van a közepében, mely a vizet örvénymozgásra készteti. A víz két folyamra osztva, dupla spirál formában áramlik keresztül az egységen. Ez egy olyan erős örvény-energiamezőt képez, amely a vizet Revitalizálja és Tisztítja.
 
Amennyiben az Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizáló termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.
 
Revitalizáló Víztisztítóhoz Eredeti Víz-Revitalizáló
Vízszűrők bármely típusához
 
Előzetesen már utaltunk arra, hogy miért nem elegendő a fizikai vízszűrő berendezések - és itt az összes szűrési eljárásról van szó - által nyújtott víz minősége.
 
Bármilyen "tiszta" vizet is kapunk egy fizikai vagy kémiai szűrési eljárás által, a víz akkor is még sajnos "halott" marad, alacsony oxigénszinttel fog rendelkezni, és külön kezelés nélkül, általában savas hatású marad. Nem is beszélve arról, hogy mivel a városaink alatti hosszú csőrendszereken keresztül érkezett el hozzánk, magával hozott mindenféle negatív sugárzásokat és stressz-energiákat, amikkel útja során találkozott, ezek pedig fizikai, vagy kémiai eljárás útján sajnos nem ártalmatlaníthatók. Éppen ezért feltétlenül szükséges, hogy ezektől a negatív sugárzásoktól és stressz-energiáktól mentes Élő Vizet fogyasszunk.
 
Amikor a víztisztító készülékünkkel megszűrt vizet még átvezetjük egy Eredeti Víz-Revitalizálón, a vízszűrőből kifolyó Víz teljes mértékben mentesül az egészségünkre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!
 
Ez a revitalizáló típus azoknak lett megalkotva, akik bármilyen típusú víztisztító berendezéssel már rendelkeznek otthonukban és azzal együtt szeretnék élvezni a Revitalizált Víz csodálatos hatásait, meg szeretnék óvni egészségüket, valamint környezetünk egészségét.

Az eddigi tapasztalatok szerint, a legkomolyabb fordított ozmózis készülékhez csatlakoztatott Víz-Revitalizálón keresztül kapott víz is még tisztábbá és még ízletesebbé válik, nem beszélve az így kapott Élő Víz testünkre, lelkünkre és szellemünkre kifejtett pozitív hatásáról.

A Revitalizáló Víztisztítóhoz modell a víztisztító műanyag csövére egyszerűen rácsatlakoztatható. Két 3/8 Col és két 1/4 Col méretű műanyag csatlakozóval rendelkezik, így a vastagabb és a vékonyabb csővel rendelkező vízszűrőkhöz is kiválóan illeszkedik.

Ez a termék is könnyen követhető telepítési segédlettel rendelkezik.

Amennyiben a vízszűrőkhöz csatlakoztatható Eredeti Víz-Revitalizáló Víztisztítóhoz termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.
 
Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló - Vörösréz és Acél Változat
Az Egész Ház vízellátásához
 
 
A Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló Vörösréz, ill. Rozsdamentes Acél változatban létezik, 1/2 col, 3/4 col és 1 col keresztmetszetben,col és az egész lakás, ház, vagy egy kisebb társasház Revitalizált Vízzel való ellátására alkalmas.
 
A Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizálón keresztülhaladva, a vízvezetékben folyó a Víz teljes mértékben mentesül az egészségünkre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!
 
A Teljes Ház Revitalizálót a bejövő vízvezetékre lehet telepíteni. A vízcsőből egy revitalizáló méretű darabot kell kivágni, és a revitalizálót annak helyére lehet beilleszteni. A Teljes Ház Revitalizálót mindig a méretének megfelelő belső keresztmetszetű csővezetéken lehet alkalmazni (pl. a Teljes Ház Revitalizáló 3/4 col modellt 3/4 col belső keresztmetszetű víz fővezetékre lehet telepíteni).
 
 
Ez az eszköz gondját viseli a víznek az egész házban, és természetesen a kertben is. Alkalmazása által az összes vízkifolyásból Élő Víz jöhet, így eljuthat a beépített háztartási gépekbe (mosógép, mosogatógép...) és a mellékhelyiségbe is. Az Eredeti Víz-Revitalizáló megrendelésekor, igény esetén természetesen segítünk lepontosítani a cső beépíthetőségének lehetőségeit.

Az alábbi képen a cső egy részét eltávolítottuk, hogy látható legyen a Teljes Ház Revitalizáló belső része.

A Rozsdamentes Acél változat menetes végződésű, vas csövekhez való, míg a Vörösréz változat forrasztható végződésű, réz és műanyag csövekhez való. Mindkét változatot telepíthetjük bármilyen anyagú vízvezetékre, amennyiben betartjuk az előírásokat: ha fő-vízvezetékünk anyaga eltér az Eredeti Víz-Revitalizáló anyagától, a vízvezetékből kivágott rész mindkét végződésébe létre kell hozni egy toldást műanyag csőből, és a közé kell telepíteni a Réz, vagy az Acél revitalizáló modellt. Ez azért szükséges, hogy megakadályozzuk az eltérő fémek közötti elektrolízis kialakulását.
 
A Vörösréz revitalizáló szerelése történhet forrasztással, vagy az alábbi képen látható szorítógyűrűs rögzítéssel is.
 
 
A nagyobb (Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló) modellek elsősorban ipari, nagyüzemi célra lettek kifejlesztve, de bármilyen felhasználásra alkalmasak lehetnek.
 
A Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizálók 1/2”, 3/4”, és 1” változatai az alábbi képen láthatók.
 
 
Amennyiben a Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.
 
Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló Modellek
Nagyméretű csövekhez, vagy Üzemi felhasználásra
 
Az Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló a Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló nagyméretű változatai, így az 1,5 col, 2 col, 3 col, és 4 col, vagy igény szerint akár még nagyobb keresztmetszetben  is létezik, és egy nagyobb társasház, üzem, szálloda, fürdő, termőföld, kórház, település stb. Revitalizált Vízzel történő ellátására alkalmas.
 
Az Ipari Eredeti Víz-Revitalizálón keresztülhaladva, a vízvezetékben folyó Víz teljes mértékben mentesül az egészségünkre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!
 
Ezek a különböző nagyméretű modellek, elsősorban ipari használatra lettek kifejlesztve, de nagyobb házak, esetleg társasházak vízvezeték-rendszerére is tökéletesen felszerelhetők.

 
Létezik rozsdamentes acélból és vörösrézből is. Amennyiben kisebb méretű revitalizálóra van szükségünk, akkor a Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizálót tudjuk alkalmazni. Hogy melyik revitalizálót alkalmazzuk, azt a vízvezeték anyaga és mérete határozza meg. Hogy réz, vagy acél csövet kell-e használunk, azt pedig a meglévő vízvezeték anyaga és szerelhetősége határozza meg. A rézből készült revitalizálókat forrasztással, míg az acélból készült revitalizálókat menetes rögzítéssel lehet a meglévő fő-vezetékhez csatlakoztatni. A rozsdamentes acél kivitelű revitalizálók elsősorban olyan létesítmények (pl. tejüzemek) számára lettek kifejlesztve, ahol előírás a rozsdamentes csővezeték alkalmazása.

Az alábbi felsorolásban olyan ipari lehetőségeket gyűjtöttünk össze, melyek jelentős előnyöket élvezhetnek Eredeti Víz-Revitalizálók alkalmazása során:

 1. Szupermarketek és bárki, aki friss termékekkel dolgozik (alkalmazhat revitalizálóval felszerelt párásítórendszert);
 2. Üvegházak és Kertészetek;
 3. Termőföldek Öntözése;
 4. Gazdaságok, beleértve a tanyagazdaságokat is;
 5. Arany- és Ezüstfeldolgozó ipar;
 6. Kórházak és Gondozó Otthonok;
 7. Vízpalackozó Üzemek;
 8. Víz és Szennyvíztisztító Telepek;
 9. Tejüzemi Vállalatok;
 10. Pékségek és Cukrászüzemek;
 11. Bio- és Hagyományos Élelmiszer-gyártók;
 12. Bio-Zöldség és Gyümölcslevek gyártói;
 13. Konzerváló üzemek;
 14. Vegetáriánus és Hagyományos Éttermek;
 15. Szállodák és Apartmanok;
 16. Fitnessz és Wellnessz-központok;
 17. Fürdőhelyek és Uszodák;
 18. Természetgyógyász Központok;
 19. Természetes alapú BIO Tisztító- és Illatszer-gyártók;
 20. Újrahasznosító telepek.
 21.  
Az ipari falhasználás előnyei részletesebben az IPARI FELHASZNÁLÁS menüpontban olvashatók.
 
Amennyiben az Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.

További információkkal kapcsolatban, várjuk szíves érdeklődését a
KAPCSOLAT menüpont alatt megadott elérhetőségeinken.
 
 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos

ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK


Eredeti Víz-Revitalizáló
Az Eredeti Víz-Revitalizálók típusai
Alternatív Megoldások - Revitalizáló Spirál (Spiráltölcsér)
Kiegészítő Termékek - Energia Átalakítók3A24340E-FDE1-4451-85BB-10CE7ED39679.html9F3A71A1-04E5-4A53-A17E-7EBDFAB670AC.htmlFE2F28A0-6F3C-426D-97E0-5BC72590B3FA.htmlshapeimage_12_link_0shapeimage_12_link_1shapeimage_12_link_2shapeimage_12_link_3