kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
 
 
 
Miért különleges a Revitalizált Víz?
 
 
 1. A víz a revitalizálást követően lágyabbá válik, használata által elkerülhető bőrünk fürdés utáni kiszáradása és a klórozott víz általi irritációja is;
 2. A ruhák tisztára mosása kevesebb mosószert igényel és jobb eredményt képes nyújtani;
 3. Minimalizálja, vagy kiküszöböli a kalciumot és a rozsdát. A csövek így kevesebb karbantartást igényelnek és lényegesen megnő élettartamuk. Ez pénzmegtakarításhoz is vezet;
 4. A víz íze és illata kellemessé válik, ezért élvezetesebb lesz fogyasztani;
 5. Megfordítja a vegyi anyagok, nehézfémek és más élő szervezetre káros anyagok polaritását, így nem tudnak hozzátapadni a sejtekhez, a szervezetben már bent lévőket pedig segít eltávolítani;
 6. Eltünteti a vízben letárolódott negatív frekvenciákat, és helyette pozitív életenergiát juttat a szervezetbe;
 7. Természetes oxigénnel dúsítja a szervezetet és PH értékét egy harmonikus szintre juttatja;
 8. Az általa készült ételek és italok jobb ízűek, illatúak és tartósabbak lesznek;
 9. Rendkívül gyorsan megszűnik a klór íze és szaga, ami a gyorsabb kioldásnak köszönhető;
 10. Megszűnik az iszap a csatornarendszerben az újjáélesztett víz természetes erejének következtében;
 11. Használat után a Revitalizált Víz pozitív rezgése, vagy frekvenciája visszakerül a felszínre, a tavakba, folyókba, és az óceánok mélységeibe;
 12. Az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett víz rendkívül sokáig nem veszti el hatását. Több hónapig tárolható, ami pl. vitorlázáskor, vagy egy lakóautós nyaraláskor nagyon előnyös lehet.
 
Az Élő Víz egyenlő velünk
 
Remélhetőleg senki sem vár teljes megoldást problémáira mindössze azáltal, hogy egy Víz-Revitalizálót vásárol - mely segítségével Élő Vízzel rendelkezik mindennapjaiban - anélkül, hogy emellett még mást is tenne problémái magoldása érdekében. Mindazonáltal az az energia, mely ebben a vízben létezik, képes segíteni személyes problémáink terén, de még így is kizárólag mi magunk vagyunk képesek problémáink megoldására.

Mi emberek, mindig arra voltunk késztetve, hogy csodákat várjunk és csodálkozzunk, különösen, amikor valami olyan történik, amit nem értünk meg racionális elménkkel. Ezek azok az úgynevezett csodák és meglepetések, melyekre minden személy képes ráébredni, pl. a bennünk rejtőző ösztönös erőkre, és mindannyian képesek vagyunk rá, hogy használjuk is azokat. Vannak akik elveszítették a gyógyulásba vetett hitet, mikor egy betegségben szenvedtek, míg mások képesek legyőzni az ugyanilyen betegségeket mindössze azáltal, hogy fenn tudják tartani ezt a hitet önmagukban. A sok-sok erőfeszítés felkészíti a személyt arra, hogy tegyen valamit önmagáért, és ez a sokkal intenzívebb Élő Víz segíteni fog mindenki számára a benne rejlő erők hasznosításában. Amikor bármilyen vizet bármire is alkalmazunk, de különösen a Revitalizált Víz használatakor, hatalmas előnyt jelent számunkra, ha tudunk a Víz Élő Tudatosságáról.


***Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink visszajelzéseit, és bátorítunk mindenkit, hogy kövessék figyelemmel személyes tapasztalataikat. Nagyra becsüljük a visszajelzéseket Önöktől. Amennyiben úgy érzi, hogy szeretné másokkal is megosztani tapasztalatait a termékekkel kapcsolatban, nagy örömmel fogadjuk.
 
A személyes Tapasztalat Jelentősége
 
Sok ember manapság még saját érzései és tapasztalati ellenére is tudományos bizonyítékokra vágyik és annak eredményeit fogadja csak el intellektusa által. Ezt az egyoldalú lineáris gondolkodást, a "racionális" elmének (bal agyfélteke) az "elfogadott" tudás feletti monopóliuma okozza. Ez teszi velünk, hogy képtelenek legyünk bízni saját képességeinkben, hogy megérezzük az igazságot, hogy bízzunk hitünkben, és mindabban amit legbelül érzünk, amikor valami olyat tapasztalunk meg, ami még nincs tudományosan alátámasztva.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy a tudományos közösség már sok olyan gyógyszert hagyott jóvá, melyről később bebizonyosodott, hogy káros és akár halálos is lehet az emberek, állatok és növények számára. Csak remélni tudjuk, hogy a tegnap tudománya előre lép a jelenbe. A tudomány egyébként azt is felfedezte (1998-ban), hogy vérünk is spirálban áramlik ereinkben.

A legjobb Próba
 
A lehető legjobb próba saját személyes tapasztalatunk, érzékelésünk és megfigyelésünk. Mérőeszközeink a saját érzékszerveink, melyek képesek kifejlődni úgy, hogy tudatosságunkat felhasználva tudatos megfigyeléseket vigyenek véghez. A józan ész és az intuíció nagyon hasznos.
 
Nyújtsunk gyógyító kezet a Földnek
 
A víz eredendően képes a természet segítségével, saját információit és memóriáját felhasználva megtisztítani önmagát. Manapság a legtöbb esetben, a víznek ez a csodálatos képessége teljesen kimerült, ugyanis a szennyezettség már túlzott mértékben ellenállhatatlanná vált a víz számára. Az Eredeti Víz-Revitalizáló által felélesztett Élő Víz használatával, képesek vagyunk minden létező vizet támogatni abban, hogy fel tudja ébreszteni ezt a csodálatos képességét önmagában, és képessé válik önmaga megtisztítására is. Miután az Élő Vizet leöblítjük a csatornába, ezt az életteliségét és magas vibrációit tovább szállítja folyóinkba, tavainkba és óceánjainkba.

Az Élő Víz című könyvben azt mondják a vízről, hogy bárhol, ahol élő víz áramlik, egy olyan energia-áramlás generálódik, ami a víz áramlási irányával árral szemben folyik. Ez történik akkor is, amikor vizünk az Eredeti Víz-Revitalizálón keresztül átáramlik. Ez a víz egész testét befolyásolja, mindkét irányban összekapcsolódva. Ez csodálatos információ mindenki számára, aki törődik környezetével.

Amennyiben többet szeretne megtudni erről, nézze meg a Dr. Wolfgang Ludwig-al folytatott interjút a KUTATÁSOK oldalon.
 
 
 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos

ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK

A Víz fontossága
Milyen Vizet iszunk?
A vízszűrő rendszerek miért nem elegendők?
A megoldás: az Eredeti Víz-Revitalizáló
Miért különleges a Revitalizált Víz?
Hogyan működik az Eredeti Víz-Revitalizáló?
C8ED2C71-CBC4-40C5-A6CF-BDCF1D354220.htmlF884B3A2-A0D2-4ED5-A623-0FA94907714D.html4A01FF6D-1337-43B6-A29C-BE93B25D5E21.html51B9E00A-E931-4E40-849D-8F84C8CF9F87.html320B11BB-A778-4971-BC18-05C8B00B9C40.htmlshapeimage_12_link_0shapeimage_12_link_1shapeimage_12_link_2shapeimage_12_link_3shapeimage_12_link_4shapeimage_12_link_5