és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 
 

A vízszűrő rendszerek miért nem elegendők?
Egyre több emberben tudatosul, hogy egészséges víz fogyasztása érdekében, a vízellátást biztosító szolgáltatás víztechnológiai módszerein kívül, további vízkezelés is szükséges lehet. Sokan úgy gondolták, hogy erre majd a házi szűrőrendszerek biztosítanak megoldást. Sajnos nem!  A szűrés bizonyos esetekben hasznos lehet, de önmagában nem biztosít jó minőségű és biztonságos, hosszú távon rendszeresen fogyasztható vizet.

Bármilyen "tiszta" vizet kapunk egy fizikai vagy kémiai tisztítás során, az előzőleg említett stressz-energiák, valamint a szűrés előtt benne lévő méreganyagok frekvenciái továbbra is megmaradnak, a Víz még mindig alacsony oxigénszinttel fog rendelkezni. A szűrés által csökken a PH értéke, és sajnos továbbra is "halott" Víz marad. Éppen ezért feltétlenül szükséges, hogy ezektől a negatív energiáktól mentes és egyben Élő Vizet fogyasszunk. 

Éppen erre a problémára nyújtanak megoldást az Élő Víz-Rendszer eszközök. Ezek  a vizet az által tisztítják, hogy újraélesztik. Így ismét intelligens egészséges Élő Vízzé válik, melyben a PH érték kiegyensúlyozódik, és az oxigén-szint is emelkedik, ami elengedhetetlen szervezetünk tökéletes működéséhez. A revitalizált Élő Víz a "halott" vízzel ellentétben, visszakapja eredeti öntisztító képességeit, melyet szervezetünkre is kifejt. Majd amikor ez a csodálatos víz a csatornába kerül, ott is kifejti revitalizáló tisztító hatásait!Az így kapott Élő Víz mentesül az egészségre káros energiáktól, oxigénnel telítetté válik - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, újra "ÉL", tudatos és intelligens, továbbá visszakapta eredetileg természetes képességeit. Így az élő szervezeteket képessé válik feltölteni energiával, és kitisztítani a fizikai és a nem-fizikai frekvenciális szennyeződéseket egyaránt. Mindezek után, visszajutva a csatornarendszerekbe környezetünk is egyre tisztábbá és energetizáltabbá válik!

 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos