kandináv 
lő
íz-
endszerek
 
 
 
 
A Víz fontossága
 
 
"A Víz képes rá, hogy emberek nélkül létezzen,
de az emberek víz nélkül, csak pár napig tudnak életben maradni."
 
Ez az idézet a teljes igazságot tárja fel előttünk a víz jelentőségéről, mint fő táplálékforrásunk fontosságáról. A víz értéke felbecsülhetetlen. A víz minden élet alapja ezen a bolygón. Az emberi test kb. 75%-ban vizet tartalmaz, az agynak 85%-a víz. Testünkben minden sejtünk funkcionálása a víztől függ. Számos rendellenességet a nem elegendő mennyiségű, ráadásul egészségtelen víz fogyasztása okoz. Különböző testfunkcióink fenntartása céljából, szükségünk van rá, hogy minden egyes nap 2-3 liter vizet fogyasszunk. Szükségünk van napi vízszállításra, mivel azt csupán táplálékbevitellel nem tudjuk testünkben fenntartani. Víz nélkül három - hét nap alatt meghalhatunk.
 
Az emberiség, már évezredek óta tud a víz fontosságáról. Néhány ezer évvel ezelőtt Rómában, a víz beszennyezése a legnagyobb bűncselekmények közé tartozott. Ma, a mi előrehaladott és modern társadalmunkban abban hiszünk, hogy fel kell áldoznunk mindent - beleértve annak a bolygónak a vizét is, melyen lakunk - azzal a céllal, hogy az úgy-nevezett "előrehaladásunkat" és "jólétünket" folytathassuk. Nagy iramban romboljuk le a víz életet-adó kapacitását. A megnövekedett lakosság, az ipari hulladékok, és a mezőgazdasági vegyszerek, mind szennyezik vízforrásainkat. A mi "pazarló fogyasztó" társadalmunk polgárai, sajnálatos módon elveszítették minden tiszteletüket és alázatukat a víz, és az Anyatermészet iránt.
 
Úgy használjuk a vizet civilizációnkban, mintha határtalan mennyiség állna  rendelkezésünkre. Az ivóvíz mára olyan ritkasággá vált, amiért drágán kell fizetnünk. A bolygó vizeinek mindössze csupán 2-3%-a friss víz. Ráadásul ennek a kicsiny mennyiségnek a többsége a pólusoknál jégként, vagy egyéb más hozzáférhetetlen formában létezik. Bolygónk vizének Mindössze 0,2%-a iható!
 
 
Iszik Ön elegendő Vizet?
 
Nem csak a minősége fontos annak a víznek melyet elfogyasztunk, hanem az is, hogy iszunk-e belőle elegendő mennyiséget. Az emberek 75%-a krónikusan dehidratált, vagyis vízhiányos. Az emberek 37%-ának a szomjúság mechanizmusa - amit gyakran összetévesztenek az éhséggel - igen gyenge.
 
Néhány további tény:
  1. Még az ENYHE dehidratáció is 3%-al lelassítja egyesek anyagcseréjét;
  2. Egy egyetemi tanulmány szerint, egy pohár víz lefekvés előtti elfogyasztása, majdnem 100%-ban képes megszüntetni a diétázók éjszakai éhségérzetét;
  3. A vízhiány a nappali fáradtság első számú okozója;
  4. Előzetes kutatások szerint, napi 8-10 pohár víz elfogyasztása, képes jelentősen, vagy akár 80%-ban is enyhíteni a hátfájást és az ízületi fájdalmakat az azokban szenvedőknél;
  5. A testvíz mindössze akár 2%-ának csökkenése is képes zavaros, gyenge emlékezőképességet előidézni, képes zavart kelteni a matematikai képességben, valamint az is előfordulhat, hogy nehezebben tudunk fókuszálni a számítógép képernyőjére;
  6. Napi öt pohár víz elfogyasztása, már csökkenti komoly betegségek kockázatát!
Elegendő mennyiségű vizet iszik Ön minden nap? Ha nem, akkor igyon Revitalizált Vizet, hogy élvezetessé tegye a víz elfogyasztását.
 
A Víz Információtároló képessége
 
A víz igen fontos lehetőségeinek egyike az, hogy képes tárolni és szétosztani információt, különösképpen fotonokat. A biofotonok olyan gyenge elektromágneses hullámok, melyek a színskála látható tartományába esnek - más szóval: a fény alkotórészecskéi (energia/információ). A növények, az állatok, valamint az emberi lények összes élő sejtje biofotonokat sugároz ki magából, ami puszta szemmel nem, csak egy különleges felszerelés segítségével látható. A beteg és az egészséges sejtek teljesen ugyanolyanok, de nagyon eltérő biofoton-kibocsátással rendelkeznek.
 
A mi sejtjeink 75-90%-a víz. Így sejtjeink szintén bocsátanak ki magukból olyan biofotonokat, melyek az élethez szükséges folyamatokat irányítják. A DNS, minden élő sejt közepében, vízzel körülvéve rejtőzik. A DNS instrukciókat tartalmaz arról, ahogyan a sejt fény/energia formában képes működni, és másolatot készíteni a körülötte lévő vízen keresztül, ugyanis a víz tárolja és osztja szét az ÖSSZES emberi-kéz-által létrehozott, vagy természetes energiaforrástól érkező információt. Az energia, a mi sejtközpontunkból, a DNS-ünkből, a testünkben lévő vízen keresztül terjed ki fokozatosan az egész testre, még a fizikai testünkön is túlra, az Aura és a Biofizikai mezőnkbe, majd a körülöttünk lévő levegő vízmolekuláiba. Így lép kölcsönhatásba és kommunikál energiamezőnk mindennel körülöttünk.
 
Amikor a belső testvizünk olyan dolgokból tárol el magában energiát, mint a kémiailag előállított toxikus (mérgező) vegyszerek, adalékanyagok, féregirtó szerek, vagy különféle frekvenciális források, mint elektromágneses mezők, a mobiltelefonok és azok mikrohullámú adótornyai, vagy más emberek energiái stb., akkor ez a kiegyensúlyozatlan energia megkezdi eltorzítani, módosítani, vagy összezavarni a DNS-ünk által kibocsátott kiegyensúlyozott fényt (vagy információt), valamint azt az információt, hogy a sejtjeink hogyan viselkedjenek, hogyan készítsenek másolatot magukról stb. Amikor energiamezőink hátrányos módon megváltozott, az fizikai rendellenességek, betegségek formájában mutatkozik. A víz tárolja és osztja meg az egészséges, ÉS az egészségtelen energiákat - információt/memóriát - MINDEN életformával. Számos kultúra, akárcsak az Észak-Amerikai Bennszülöttek, mindig is tudták, hogy a víz Élő Tudatossággal rendelkezik, és egy szent része Isten teremtésének: az Anyaföldnek.
 
Jól látható, hogy a testünkben lévő víz minősége jelentős szerepet játszik fizikai egészségünkben és szellemi tökéletességünkben.
 
A víz memóriájáról Dr. Wolfgang Ludwig számol be bővebben a KUTATÁSOK menüpont alatt.
 
 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos

ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK

A Víz fontossága
Milyen Vizet iszunk?
A vízszűrő rendszerek miért nem elegendők?
A megoldás: az Eredeti Víz-Revitalizáló
Miért különleges a Revitalizált Víz?
Hogyan működik az Eredeti Víz-Revitalizáló?
F884B3A2-A0D2-4ED5-A623-0FA94907714D.html4A01FF6D-1337-43B6-A29C-BE93B25D5E21.html51B9E00A-E931-4E40-849D-8F84C8CF9F87.htmlAA90F114-2BF6-49ED-947E-F43CEA8A166E.html320B11BB-A778-4971-BC18-05C8B00B9C40.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1shapeimage_9_link_2shapeimage_9_link_3shapeimage_9_link_4shapeimage_9_link_5