endelés és Árak R
 
 
 
“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry
Rendelés és Árak
 
 
Az Eredeti Víz-Revitalizálók és további alternatív revitalizáló termékek, valamint az Energia Átalakítók és Elektroszomg Árnyékolók, és további kiegészítő termékek típusai és árai a kiválasztott termékkategória képére kattintva megtekinthetők, és egyúttal a termékek meg is rendelhetők.
 
Válassza ki a megtekinteni, vagy megrendelni kívánt termék kategóriáját az alábbi felsorolásból:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A képre kattintva tovább léphet az
EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ és REVITALIZÁLÓ SPIRÁL
termékek ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA
 
A különböző típusú és méretű EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház, iroda, üzem, gazdaság, vagy település Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.
 
A különböző kialakítású REVITALIZÁLÓ SPIRÁL modellek lelke egy igen apró, különlegesen kalibrált fém spirál, mely rendkívül hatékony módon segíti vizünket, vagy bármilyen italunkat feléleszteni, revitalizálni.
 
 
 
A képre kattintva tovább léphet az
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ és ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ
termékek ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA
 
A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben lévő negatív energiák ártalmatlanítására szolgálnak. Egy szoba, lakás, ház, vagy annál jóval nagyobb területek pozitív energiákkal történő ellátására alkalmasak.
 
Az ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ anyagok fémezett textíliák, melyek fizikai védelmet nyújtanak a magas frekvenciás sugárzások, iletve részben bizonyos földsugárzások ellen is. Függönyként, vagy faliszőnyeg mögé, esetleg padlóra  helyezve, megvédik lakásunkat a közeli adótornyok, vagy a szomszédok vezeték nélküli  eszközeinek átsugárzásától.
 
 
 
 
A képre kattintva tovább léphet az
 EXTRA-HALK MOBIL KÍLMA és PÁRÁTLANÍTÓ termékek
ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA
 
Számos esetben, a mobilklíma az egyetlen alternatíva a forróság enyhítésére, ha nem szeretnénk nagyobb átalakításokat végezni, klímaengedélyeztetést kérni, a ház falát áttörni, csővezetékeket szerelni a belső térbe,  és nem utolsó sorban a szomszédok nyugalmát a kültéri egységek zajával megzavarni. A mobil klíma viszont hangos. Mindazonáltal kínálatunkban olyan EXTRA-HALK MOBIL KLÍMÁKAT tudunk az érdeklődők számára biztosítani, melyek egy újabb, továbbfejlesztett technológiát alkalmazva, Környezetbarátabb, és jóval CSENDESEBB módon képesek működni. A termékek viszonylag kicsik, helytakarékos kialakításúak, kellemes kinézetűek, és jól illeszkednek bármilyen környezetbe, és hálószobában is kényelmesen használhatók, valamint 5 ÉV GARANCIÁT tartalmaznak.
 
Ezen termékeken felül, pedig azok számára, akik otthonuk páratartalmának csökkentését szeretnék elérni, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ és szép kivitelű, helytakarékos, és HALK működésű PÁRAMENTESÍTŐ készülékeket is forgalmazunk, melyek rövid idő alatt képesek a páratartalom igény szerinti lecsökkentésére, szintén 5 ÉV GARANCIÁVAL.