nergia
talakítók
 

“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat,

vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.” - Albert Einstein

 

Energia Átalakítók és Elektroszmog Árnyékolók
A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben

előforduló negatív energiák és elektroszmog ártalmatlanítására szolgálnak.


Energia Átalakítók és Elektroszmog Árnyékolók


Az Energia Átalakítók egy energetikai védelemmel szolgálnak a negatív energiák minden fajtájával szemben, mint földsugárzások, vízerek, elektroszmog alacsony és magasfrekvenciák,  elektromágnesesség, éterikus, asztrális, és pszichés negatívumok ellen is. Használatuk során, a negatív energiák semlegesítésre kerülnek, vagyis nem tudnak negatívan hatni a szervezetre. A mobiltelefon, vagy más vezeték nélküli jelek térereje továbbra is megmarad, mivel csak a szervezetre gyakorolt negatív energiájuk szűnik meg.


Ezzel ellentétben, az Elektroszmog Árnyékólók nem energetikai, hanem fizikai védelemmel szolgálnak, vagyis fizikailag lecsökkentik, vagy megszüntetik a térerőt. Az árnyékolók azonban csak elektroszmog  magasfrekvenciákat, valamint minimális szinten alacsonyfrekvenciákat, és 30%-ban a vízereket, 90%-ban pedig a hartmann sugárzásokat képesek leárnyékolni. Mindkét változat nagyon hasznos lehet, egymás kiegészítőiként is alakalmazhatjuk őket. A továbbiakban bővebb információk olvashatók mindkét változatról. Az Elektroszmog Árnyékolókról bővebb tájékoztatás az Elektroszmog Árnyékolás fejezetben olvasható.


Energia Átalakítók a környezetünkben


Az Energia Átalakítók, az élettelen vagy sérült életenergiát, vagy más néven kozmikus energiát pozitívvá és élővé alakítják, visszaállítják a negatív és pozitív energiák természetes egyensúlyát, és semlegesítik az összes negatív interferenciát, ezért kozmikus Energia Átalakítóknak is nevezhetjük őket.

 

A szerkezetek önmagukban, és az Élő Víz-Rendszerek kiegészítőiként is kitűnően alkalmazhatók. Egy külső energiaburkot képezve, rendkívül erős védelemmel szolgálnak a környezetünkben előforduló negatív energiákkal (földsugárzások, vízerek, elektromágneses frekvenciák, különféle sugárzások, stb...) szemben.

 

Tovább olvasva, többet megtudhat a szerkezetekről, és az ENERGIA ÁTALAKÍTÓ RENDELÉS ÉS ÁRAK oldalon található űrlap segítségével, akár egyszerűen meg is rendelheti az igényeinek legmegfelelőbb eszközt, vagy összeállítást.


Elektromágneses (EMF) sugárzások


Különféle tanulmányok szerint, jelentős mértékű terhelés éri manapság a lakosságot elektromágneses sugárzás formájában. Ilyenek a mikrohullámú antennák, mobiltelefonok, és olyan otthoni eszközök, mint a vezeték nélküli telefonok és a vezeték nélküli internet. Többlakásos házakban, irodákban használt vezeték nélküli eszközök, számítógép kiegészítők, valamint a több irányból körülöttünk lévő szomszédaink eszközeinek a kisugárzása gyakran a legerősebb, ami akkor is hatással van ránk, ha mi magunk nem használunk ilyeneket.


Újonnan felmerült problémát jelentenek az okos izzók és egyéb “okos” (smart), és egyben kényelmes, de egészségügyileg kockázatot jelentő eszközök. Ha például alsó szomszédunk ilyen távolról vezérelhető izzókat használ, a padlónk felől WiFi sugárzás teríti be a lakást, mivel ezek az izzók leginkább plafonhoz közel, azaz közvetlen a padlónk alatt vannak. Akkor is sugároznak, ha nincsenek használatban, mivel a működtetésükhöz folyamatos áramellátásra van szükség, egyébként nem tudnák távolról irányítani. Az is kockázatot jelent, ha az alsó szomszéd halogén lámpákat, vagy 12V-os világítást üzemeltet, és azok tápegysége a plafon közelében van, illetve a neon csöveknek és CFL energiatakarékos izzóknak is nagy a kisugárzásuk. Ilyenkor az alacsony frekvenciák felsugároznak a padlónkon keresztül. A szomszéd mikrohullámú sütője, indukciós sütője, vagy WiFi-s kábeltévé / internet modeme, vagy egy WiFi router is hatalmas elektroszmogot sugároz át, ha a közös falunk közelében van. Felsőbb lakások ki vannak téve a tetőn, vagy közeli épületeken elhelyezett rádiótornyok (TV, rádió, mikrohullám…) erőteljes sugárzásának. Alacsonyabban lévő lakások, vagy családi házak esetén pedig a közterületi mobilsugárzás lefedettségét biztosító utcai mikrohullám adók, valamint a földben húzódó elektromos kábelek, közeli transzformátorok jelentenek még veszélyt, illetve a vonat, troli, villamos, vagy metró elektromos áramellátó vezetékeinek erős kisugárzása. Egy katonai létesítmény, repülőtér, elektromos létesítmények, kórházak, lakótelepek stb. közelében jelentős mértékű sugárzás tapasztalható.Sajnos mindenütt ki vagyunk téve sugárforrásoknak. Utazás során a vonat, villamos, metró, vagy akár saját elektromos autónk, de a benzin, vagy dízel üzemű autónk is bocsát ki negatív alacsony frekvenciás sugárzást és elektromágneses teret magából, de egy bevásárlóközpontban, vagy étteremben is jelentős mértékű sugárterhelésnek lehetünk kitéve az ottani világítótestekből, elektromos eszközökből, illetve ingyenes WiFi és mobiltelefon lefedettséget biztosító szolgáltatásból eredően.


Minden életfolyamat a növényekben, állatokban és emberekben, elektromágneses rezgéseken alapszik. Minden sejt és minden szerv küld és fogad elektromágneses rezgéseket, így állandóan válaszol a természetes és a mesterséges elektromágneses mezőkre egyaránt. A bioelektromagnetikus folyamatok a test sejtjeiben nagyon érzékenyen reagálnak a folyamatos sugárterhelésre, ez megzavarja a sejtek normális működését, ami előbb-utóbb egészségi problémákhoz vezethet. Sajnos az ilyen jellegű terhelést még mindig jelentős mértékben alábecsülik. A villanyvezetékek, rádiórendszerek, monitorok, a különféle háztartási készülékek, energiatakarékos kompakt izzók, és neoncsövek is egy elektromágneses hullámokból és mezőkből álló láthatatlan ködöt (elektroszmogot) bocsátanak ki magukból.


Magas Frekvenciás sugárzások


Számos ellentmondásos tanulmány van a magas frekvenciák testünkre gyakorolt hatásáról. A mobiltelefonok, DECT vezeték nélkül telefonok, mikrohullámú sütők, adó-vevő készülékek, bébiőr, radarállomások, mind különféle frekvenciákon (2G, 3G, 4G 450MHz - 3,6GHz, illetve az új 5G technológia 700MHz - 100GHz között működnek. Ezek a frekvenciák, a magasságukkal arányosan egyre jobban felszívódnak a vízbázisú közegekben, mint pl. növények, állatok, vagy az emberi test. Ezek a sugárzások különösen veszélyesek a vér és víztartalmú szervekre, és az idegrendszerre. A tartós elektroszmog kitettség tünetei megfigyelhetők: fáradtság, kimerültség, ingerlékenység, alvászavar, depresszió, fejfájás, nyaki és vállfájdalom, magas vérnyomás…, illetve rendkívül magas jelereősség esetén szemkárosodás, fülzúgás, mentális problémák, sterilitás, mozgáskoordinációs zavarok, és akár allergiához hasonló tünetek is megfigyelhetők. A magas frekvenciás mező műszeresen mérhető. Az épületbiológiailag ajánlott határértéke 100 mikroW/m2. A jogszabályok 2 millió – 10 millió mikroW/m2 közötti sugárzási határértéket tesznek lehetővé országoktól függően.


Alacsony Frekvenciás sugárzások


Sajnos az elektromos háztartási, vagy konyhai eszközeink is negatív energiát sugároznak működésük során. Úgyhogy nem csak a magas frekvenciák jelentenek problémát. Az indukciós elektromos tűzhely kifejezetten magas, de a kerámia főzőlap, hűtő, mosógép, mosogatógép, hajszárító, televízió, számítógép, monitor, tápegység, transzformátor is… elektroszmogot gerjeszt. Ezek alacsony frekvenciák és elektromágneses mezők. Sajnos nagyon bonyolult és költséges az ilyen típusú elektroszmog elleni fizikai védekezés. A konyhai gépeknek erős a kisugárzásuk, és egy szakács, vagy háziasszony legalább napi 2-3 órát tölt az ilyen eszközök közvetlen közelében. Ha meg akarjuk védeni magunkat az ilyen jellegű sugárzásoktól, van erre is megoldásunk. A kristályalapú Energia Átalakító elnevezésű térharmonizálók képesek semlegesíteni az alacsony frekvenciák és a hozzájuk társuló mágneses mezők káros mellékhatásait, és képesek egy harmonikus energetikai tér létrehozására is.


Geopatikus sugárzások (Földsugárzások)


A földben húzódó energiavonalak magukban tartalmazzák a Hartmann rácsot, a Curry hálózatot, és a földalatti vízereket is. Ezek lehetnek pozitív, és negatív hatásúak is. Bizonyos statisztikák szerint, ezen sugárzások negatív energiái is rendkívüli módon megnövekedtek, és ez is egyik oka lehet egészségi problémáink megszaporodásának.


A Curry vonalak egy természetes eredetű elektromosan töltött rácshálózat. Átlósan futnak át a pólusokon. A vonalak önmagukban nem jelentenek problémát, csak azok a pontok, ahol metszik egymást. Dr. Curry tanulmánya szerint, az ezen pontokon kialakult töltés egészségileg legyengült sejtek megnövekedésének lehetőségéhez, vagy gyulladásokhoz vezethet. Másik ilyen hálózat a Hartmann Rács, ami Észak-Dél és Kelet-Nyugat irányban futó, töltéssel rendelkező vonalakból áll, és ezek kereszteződései is lehetséges egészségi problémák forrásai. Egy másik Geomagnetikus folyam a földkéregből sugárzik, ami bolygónk belső Geomagnetikus áramlataival van kapcsolatban. Amikor kettő, vagy több ilyen folyam kereszteződik, a sugárzás képes egy igen veszélyes szintet is elérni. Amikor mindez még egy Curry, vagy egy Hartmann hálózattal is keveredik, krónikus egészségromlás történhet. Az emberek feszültek ezektől a sugárzásoktól, és folyamatosan az egyensúlyból kibillenve élnek, ami a sav/bázis (PH, vagy Bázikus) egyensúly felborulását is eredményezheti. Ilyenkor az ásványok és a vitaminok, de különösképpen a nyomelemek beépülése a szervezetbe, rendkívül gyengén működik.


A Negatív Energiák csökkentésének fontossága


Amikor bármilyen élő szervezetet folyamatos negatív impulzusok érik, legyen az földsugárzás, elektroszmog, vagy akár negatív gondolatok is, az nehezen képes megfelelő módon ellátni feladatait, az egyensúly felborul, és egészségromlás következik, ami előbb utóbb fizikai és mentális szinten is megmutatkozik elváltozások és betegségek formájában. Ezek helyreállítása pedig ilyenkor már sokkal több időt, energiát, és türelmet vesz igénybe, mint az, hogy már jó előre kiküszöböljük az ilyen jellegű elváltozások kialakulásához hozzájáruló negatív tényezők jelentős részét.


A negatív energiák, interferenciák kiküszöbölése, vagy legalább viszonylag alacsony szintre szorítása, mindennapi életünk jobbá tételét segítheti elő, és ebben nyújthatnak segítséget az Energia Átalakító, és a Víz-Revitalizáló eszközeink, melyek alkalmazása a bolygó teljes élővilágára jótékony hatással bír.


Az Energia Átalakító működése


Az Energia Átalakító egy olyan pozitív töltésű energiamezőt generál, mely hatáskörén belül megszünteti a negatív interferenciákat, vagyis pozitív életenergiává alakítja a geopatikus törészónák (pl. Hartmann, Curry), vízerek, rádióantennák, mobil és vezeték nélküli telefonok,  smart eszközök, elektromos szerkezetek, villanyvezetékek, vezeték nélküli hálózatok (WiFI Bluetooth, stb.), mikrohullámok, elektromágneses sugárzások, ELF hullámok, radar, nukleáris, és hagyományos erőművek, transzformátorok, negatív töltetű gondolatok, éterikus, asztrális, mentális mezők stb... negatív kisugárzását.

 

Az ilyen helyeken a természetes folyamatok és az életenergia áramlása kibillent az egyensúlyból, és ennek helyreállításra alkalmas az Energia Átalakító, ami mindig pozitív energiát sugárzik ki magából. Az összes negatív töltésű energiát pozitív életenergiává alakítja. Mindezt a benne lévő fémek, nemesfémek és ásványok speciális kombinációján és különleges geometriai elrendezésén keresztül éri el.

 

Az életenergia pozitív hatással van minden élő szervezetre, és elősegíti az életfolyamatok egyensúlyának helyreállítását. Az életenergia megnövekedése által, a
mentális és fizikai tényezők rendellenességeinek javulása tapasztalható. Egy pozitív közegben, az élő szervezetek energikusabbá válhatnak, és így sokkal inkább képesek egyensúlyban tartani és semlegesíteni a kívülről érkező negatív interferenciákat.

 

Az Energia Átalakítók hatásköre, méretük és kialakításuk függvényében változik.  Az Energia Átalakítók padlón való elhelyezésre vannak kifejlesztve, egy félgömb alakú mezőt hoznak létre maguk körül oldalra és felfelé mutató irányban.  

 

Amennyiben több Energia Átalakítót helyezünk el egymás hatókörén belül, azok összekapcsolódnak, és egy energiaörvényt képezve, többszörös szintű energiamátrixot hoznak létre. Ez az energiamátrix így az Energia Átalakítók erősségét tovább fokozza, és egy többszörös energiaburokkal ellátott védelmi rendszert képez minden Energia Átalakító, valamint az azok terén belül tartózkodók felett is.

  

A megnövekedett pozitív energiák egyik hatása lehet, hogy az Energia Átalakító elhelyezését követő első napokban feldobottnak, vagy akár álmosnak is érezhetjük magunkat. Különösképpen ha a szerkezet az ágyunk mellett, vagy az ágyunk alatt lett elhelyezve. Mindazonáltal ez 3-7 napon belül le is csendesedik, ahogy testünk hozzászokik a megnövekedett pozitív energiákhoz. Ezt követően pedig, a korábbinál általában sokkal nyugodtabb és kellemesebb alvás tapasztalható.


Az Energia Átalakító és a Víz kapcsolata


Energia Átalakító vízbe helyezése esetén, a víz nagymértékben felerősíti az Energia Átalakító hatását. Ennek alapján, tehetünk Energia Átalakítókat pl. egy kerti tóba, vagy medencébe is. A vele érintkező víz, mennyiségének függvényében, sokszorosára fogja növelni ezt a pozitív energiát.

 

Amikor az Energia Átalakító kisugárzása eléri a talajban lévő vizeket is, vagy akár folyókat, patakokat, azok tovább szállítják útjuk során ezt a pozitív energiát, és élénkítik a természet működését. Ez pedig rendkívüli módon hozzájárul környezetünk fenntartásához, tisztításához és energetizálásához.

 

Az Energia Átalakítók pozitív környezetében a növények is erősebbek, dúsabbak, és szebbek, valamint megnő termőképességük is. Az Energia Átalakítók Élő Vízzel együtt történő alkalmazása pedig még magasabb szintre emeli a felhasználás lehetőségeit.


Környezetünk energiáinak Negatívról Pozitívra fordítása


Amennyiben pl. egy adótorony közelében Energia Átalakítókat alkalmazunk, az átfordítja pozitívra az adótorony negatív energiáit. A házak tetején már nagyon gyakori, hogy mikrohullámú antennák sokasága található, így rendkívül sokat tehetünk környezetünk érdekében, akár egy darab Energia Átalakító alkalmazásával is.


Az Energia Átalakítók telepítése

Az Energia Átalakító elsődlegesen padlón történő elhelyezésre lett kifejlesztve. Elhelyezhetjük a lakás közepe táján, ágy alatt, vagy a fal mellett, és sarokban is. Energia Átalakító vízbe helyezése esetén, a víz nagymértékben felerősíti az Energia Átalakító hatását. Ennek alapján, tehetünk Energia Átalakítókat pl. egy kerti tóba, vagy medencébe is. A házak tetején már nagyon gyakori, hogy mikrohullámú antennák sokasága található, így rendkívül sokat tehetünk környezetünk érdekében, akár egy darab Energia Átalakító alkalmazásával is. A mikrohullámú sugárzás legkönnyebben az ablakokon keresztül tud behatolni egy helyiségbe, így tehetünk egy Energia Átalakítót az ablakok alá.


Az Energia Átalakítók félgömb alakú mezőt hoznak létre maguk körül oldalra és felfelé mutató irányban. Amennyiben több Energia Átalakítót helyezünk el egymás hatókörén belül, azok összekapcsolódnak, és egy energiaörvényt képezve, többszörös szintű energiamátrixot hoznak létre. Ez az energiamátrix így az Energia Átalakítók erősségét tovább fokozza, és egy többszörös energiaburokkal ellátott védelmi rendszert képez. Több egymás hatókörébe érő Energia Átalakító elhelyezésével, bármekkora terület lefedhető, és minden egyes összekapcsolódott Energia Átalakító tovább erősíti az így kialakult semleges mezőt. Elhelyezésüket követően, bármikor nyugodtan meg lehet változtatni helyüket. Vihetjük magunkkal táskában, járműveken, munkahelyünkre, vagy az autónkban is elhelyezhető. Az Energia Átalakító áthatja a teret védelmező energiájával, hatása akadálytalanul hatol át falakon és aljzatbetonon is, mindazonáltal fém felületek lassíthatják az energia átáramlását. A kis méretűeket hordhatjuk zsebünkben, kulcstartón, táskadíszként, nyakláncon, esetleg kutyák nyakörvére, vagy kiskutyák hordozó táskájára is tehető.


Többszörös védelem

Több egymás hatókörébe érő Energia Átalakító elhelyezésével, bármekkora terület lefedhető, és minden egyes összekapcsolódott Energia Átalakító csak tovább erősíti az így kialakult semleges mező erősségét.

 

Az Energia Átalakítók önmagukban is rendkívül hatásosak minden típusú negatív energia ellen, mindazonáltal az erősségük további fokozása, tökéletes többszörös szintű védelem elérése érdekében, több szerkezet együttes elhelyezése javasolt.

 

Az olyan helyeken, ahol rendkívül erős negatív interferenciák vannak, (pl. trafóház, antennabázis, mikrohullámú tetőantennák, erőmű, stb. környéke) több eszköz együttes elhelyezése által biztosítható a mindenre kiterjedő védelem. A vezeték nélküli adatközlési technológiák elterjedésének korában, sajnos már szinte mindenhol különféle antennajelek haladnak keresztül az éteren, így egyre fokozottabb védelemre van szükség a teljes körű lefedettség elérése érdekében.

 

Az alábbi ábrákon felsoroltunk néhány szemléltető példát egy lakásban, vagy házban való több Energia Átalakító együttes elhelyezését illetően 

Ha szeretné jobban megismerni az Energia Átalakító termékeket, a következő oldalon a szerkezetek típusainak részletesebb leírása olvasható.