nergia
talakítók
 
 

Energia Átalakítók
Az Energia Átalakítók megszüntetik a környezetükben lévő negatív energiákat (földugárzások, vízerek, elektroszmog, negatív éterikus tényezők..stb.), továbbá helyreállítják az energiák természetes egyensúlyát, és egy pozitív töltésű energiamezőt generálnak, mely jótékony hatással van minden élő szervezet számára.


Az Energia Átalakítók alap típusai


Az Energia Átalakítók kézzel készülnek, minden egyes darab egyedi kialakítású, eltérő színárnyalatokat és elrendezést képvisel. A szerkezetek elkészítése szeretettel és nagy szakértelemmel történik. Az Energia Átalakítók a kristályok és fémek speciális kombinációján keresztül, képesek ételeink és italaink természetes rezgését is harmonizálni és a bennük felhalmozódott negatív energiákat semlegesíteni.


Energia Átalakítók Jellemzői


Hatékony védelem az egész házban, a negatív energiák hatástalanítására. Környezetében található negatív energiákat pozitív energiává alakítja, a kristályok és fémek speciális kombinációján keresztül.


Rendkívül sokoldalú, erős védelmet nyújt a mentális, pszichés és érzelmi jellegű, valamint asztrális és éterikus jellegű negatív energiákkal, negatív sugárzásokkal, és minden más negatív energiával szemben. Számos ebből a célból speciális ásványt, fémet, és drágakövet tartalmaz, melyek egy rendkívül erős védelmet biztosító finom energiamezőt generálnak. A szerkezet fémek, nemesfémek, és ásványok speciális kombinációjából áll, műgyantába foglalva.

 

Tökéletes védelmet nyújt bármilyen fajta negatív energiával szemben.


Felépít egy harmonikus energiamezőt

Energetizálja a környezetet és segíti a növények növekedését

Harmonizálja az embereket, állatokat, és a természetet

Pozitív kisugárzása tisztítja a levegőt

SEMLEGESÍTI A Negatív interferenciákAT

Kiküszöböli a geopatikus törészónák, VÍZEREK NEGATÍV HATÁSÁT

MEGSZÜNTETI aZ elektroSZMOG sugárzások ÉS MÁGNESES MEZŐK KÁROS HATÁSAIT

Tisztítja az összes negatív töltésű érzelmi és mentális mezőt és feszültséget

HARMONIZÁLJA A TESTET KÖRÜLVEVŐ AURÁT


Semmilyen karbantartási igénye nincs. A lakás középpontján, fal mellett, sarkokban, vagy ágy alatt is elhelyezhető. Kertben akár föld alá is helyezhető. A szerkezet hatótávolságának és erősségének további bővítésére további Energia Átalakítók is elhelyezhetők, melyek egymással összekapcsolódva egy többszörös védelmet biztosító energiaburkot alkotnak.

 

Az Energia Átalakítók Változatai


A kínálatunkban lévő Energia Átalakítók többféle változatban és kivitelben állnak rendelkezésre.


Vannak hagyományos megjelenésű STANDARD változatok, gondosan összeválogatott, nagy tisztaságú, magas minőségű alapanyagokból, 24 karátos arany felhasználásával, szakszerűen összeállítva. Jól bevált, hatékony szerkezetek, igényes kidolgozásban. Mindent tudnak, ami a negatív energiák semlegesítéséhez kell.


Továbbá vannak különféle speciális technológiákat kombináló EXTRA változatok. Ezek a modellek mindaz mellett, hogy szépek, hatékonyak és olcsóbbak is a másik két kategóriához képest.

Az EXTRA változatok különleges odafigyeléssel készülnek, minőségi energetizált összetevők felhasználásával, ezüsttel, arannyal, illetve több különféle speciális hatáserősítő megoldást ötvözve. Ezen EXTRA változatok elsődlegesen a kedvező árkategóriára és a hatékonyságra vannak kiélezve, dekorációs élcsiszolást nem tartalmaznak - mindazonáltal szép és igényes kialakításúak.


Az általunk forgalmazott Energia Átalakítók mindegyike a legnagyobb odafigyeléssel és  szakértelemmel, kézzel készül, minden igény kielégítése és a lehető legjobb hatásfok biztosítása érdekében.


A különféle változatok sokféle méretben vásárolhatók. Vannak kulcstartóként használhatók, medál formák, zsebben hordozható modellek, valamint ezeknél nagyobb, illetve jóval nagyobb méretű 15 - 20 kg-os változatok is, melyek képesek a légkör tisztítására, a természeti elemek összehangolására is.


Általánosságban elmondható, hogy az Energia Átalakító minél nagyobb, vagy minél több van belőle, annál nagyobb teret képes lefedni.


Vannak általános célú, illetve különféle szempontok szerint erősített verziók, így mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő modelleket. Minél több Energia Átalakítóval vesszük körbe magunkat, annál erősebb és kiterjedtebb védelmet tudunk biztosítani magunk, illetve környezetünk számára a különféle negatívumokkal szemben.


Összességében azonban elmondható, hogy bármelyik Energia Átalakítót választjuk is, az általunk képviselt modellek bármelyike hatékonyan használható a negatív energiák összes fajtájával szemben.


*** Az itt feltüntetett címszavak vásárlóinktól kapott információk alapján lettek közzétéve. Mindazonáltal, nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink visszajelzéseit, és bátorítunk mindenkit arra, hogy kövessék figyelemmel személyes tapasztalataikat. Amennyiben úgy érzik, hogy szeretnék másokkal is megosztani tapasztalatait a termékekkel kapcsolatban, nagy örömmel fogadjuk.


Hogyan Vásárolható?


Amennyiben az Energia Átalakító termékeink elnyerték tetszését, az ENERGIA ÁTALAKÍTÓ RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpontban található űrlapon közzétett instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.

További információkkal kapcsolatban, várjuk szíves érdeklődését a
KAPCSOLAT menüpont alatt megadott elérhetőségeinken.

 

“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat,

vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.” - Albert Einstein