kandináv
lő
íz-
endszerek
 
 

Skandináv Élő Víz-Rendszerek - Eredeti Víz-Revitalizáló
Forradalmi Újítás a vízkezelésben


Az Eredeti Víz-Revitalizáló alapja egy technológia, melynek alkalmazása távol meghaladja azon képességeket, melyeket vízszűrési rendszer, desztilláló berendezés, vagy fordított ozmózis rendszerű víztisztító eszköz nyújtani képes.


Ez az eszköz, a rajta keresztülhaladó vizet egy dupla-spirális mozgásban vezeti, ami egy erőteljes örvény-energiamezőt hoz létre. Ezt az eljárást alkalmazza az természet is saját módszereként, hogy a vízben energiát állítson elő. Ennek eredményeként, újra létrejön a víz természetes öntisztító képessége, és a víz molekuláris szinten újrarendeződik. Az Eredeti Víz-Revitalizáló helyreállítja vizünk egészségét, élettel fogja feltölteni, és visszaadja eredetileg kitűnő ízét.
Az Eredeti Víz-Revitalizáló működésének fő Alapelvei

Az Eredeti Víz-Revitalizáló az erőteljes örvény-energiamező
"ÁRAMLÁSI DINAMIKA"-ján, valamint egy energia-átvitelen keresztül a vizet átalakítja, és helyreállítja annak ösztönös képességeit. Ezen képességek egyike az öntisztulás, fizikai és frekvenciális szinten egyaránt!
A dupla-spirál áramlási forma által teremtett örvényenergia a természet ősi bölcsességét, valamint kvantumfizikát felhasználva, visszaállítja a víz természetes életenergiáját. Ennek egyik fontos eredménye a víz oldott-oxigén tartalmának növekedése.
A Dupla Spirál áramlási forma képe az Eredeti Víz-Revitalizáló belsejében


Az Eredeti Víz-Revitalizáló belsejében a víz egy dupla-spirál áramlási formát vesz fel. Ezzel hozza létre apró örvények sokaságát, ami a vízben egy erőteljes örvény-energiamezőt eredményez. Ebben a folyamatban a víz egyidejűleg energetizálttá is válik azáltal, hogy szupertöltést ad önmagának. Az így létrejött Élő Vizet hívhatnánk akár folyékony Fénynek is! Így tapasztalhatjuk majd, amikor fogyasztjuk.
Mindez az Eredeti Víz-Revitalizáló belsejében történik. A konyhai és a fürdőszobai modellek könnyedén rácsatlakoztathatók a konyhai-, fürdőszobai és zuhany-csaptelepekre, azoknak mintegy jellegzetességeikként. De vannak még modellek az egész ház, valamint ipari méretű felhasználás számára is sok különböző méretben, melyek közvetlenül a fő vízvezetékre csatlakoztathatók.

A Revitalizált Víz egyáltalán nem gyengíti más víztisztítási technikák pozitív hatásait, valójában tökéletesen együttműködik velük:

 1. BulletForralás

 2. BulletDesztillálás

 3. BulletMélyfagyasztás

 4. BulletSzénszűrés

 5. BulletFordított ozmózis (RO)

 6. BulletBesugárzás

 7. BulletKémiai tisztítás


A normál csapvíz a legtöbb esetben nagyon alacsony frekvenciával rendelkezik, ugyanis megrongálódott, így "beteggé és lustává" vált. A Revitalizációs Folyamaton keresztül, a csapvíz frekvenciája egy olyan szintre emelkedik, ami az eredetileg természetes szint a víz számára. Az a hatalmas különbség, melyet ez az eljárás eredményez, rögtön megtapasztalható már úgy is, hogy a víz lenyelése különlegesen könnyűvé válik. Mindez azt jelenti, hogy a csapvíz Életereje felemelkedik egy magasabb szintre, és ezzel együtt az ön Életerejét is magasabb szintre juttatja.


Az Eredeti Víz-Revitalizálóval előállított Élő Víz előnyei


 1. BulletKönnyedén beépül a testedbe és könnyen megemészthető (a csapvízzel, vagy a palackozott vizekkel ellentétben), és nem lötyög a gyomorban;

 2. BulletHatásosan szállítja a tápanyagokat a sejtekhez;

 3. BulletHatásosan távolítja el a mérgeket és a testi szennyeződéseket úgy, hogy kiszállítja azokat a sejtekből;

 4. BulletMegfordítja a mérgező anyagok polaritását (negatívról pozitívra), mint pl. a nehézfémek, féregirtó szerek, műtrágya, különféle vegyi anyagok, nitrátok, klór, gyógyszer és hormonmaradványok..., ezáltal kiküszöböli azoknak a szervezetre káros hatásait;

 5. BulletMegújult energiát juttat a véráramba;

 6. BulletOxigénszintje eredetileg természetes szintre emelkedik;

 7. BulletA PH érték harmonizálódik;

 8. BulletSemlegesíti a negatív energiákat (földsugárzások, vízerek, mikrohullámú sugárzások, adótornyok sugárzásai...)

 9. BulletKönnyebben eltávolíthatók az ásványi és rozsdalerakódások pl. a kávéfőzőkben, a mosogatógépekben, a konyhai eszközökben és a vízvezetékben, mivel természetes módon lágyítja a vizet;

 10. BulletEltávolítja a klór ízét, szagát - és természetesen megszünteti káros hatását - és más szagokat is eltávolít a csapvízből;

 11. BulletEzt az Élő Vizet több hónapon - vagy akár éven - keresztül is tárolhatjuk, még akkor is friss és ízletes marad. Így a belőle készült ételek és italok is tartósabbakká válnak!

 12. BulletHázi kedvenceink és növényeink új ÉLET-energiát kapnak;

 13. BulletMagas fénykibocsátással, több méteres aurával (energiamezővel) rendelkezik;

 14. BulletTökéletesen működik együtt bármilyen más szűrő, vagy vízkezelő rendszerrel;

 15. BulletAz Élő Víz sokáig megtartja hőmérsékletét, így előnyös lehet a fűtési rendszerekben is;

 16. BulletNem igényel karbantartást és nincsenek fenntartási költségei;

 17. BulletNem képez mellékanyagot;

 18. BulletA revitalizálón forróvíz is átvezethető.


Zuhanyzás és Mosás Élő Vízzel


 1. BulletLecsökken a bőr szárazsága és irritációja;

 2. BulletTisztább érzés;

 3. BulletLágy, gyöngéd és energiát adó fürdés, vagy zuhanyzás;

 4. BulletLágyabb és megújuló bőr;

 5. BulletLágyabb és fényesebb haj;

 6. BulletÁltalában nem lesz szükség testápolóra;

 7. BulletRuháink lágyabbak, tisztábbak és fehérebbek lesznek, már kevesebb mosószerrel is;

 8. BulletEdényeink kevesebb mosószerrel is ragyogni fognak, és ha ezüst, vagy arany gyűrűt hordunk, az is sokkal jobban ragyog majd.


A Víz-Revitalizáló használata által Segítő / Gyógyító kezet nyújthatunk természetes vizeink számára, segítve ezzel a Földbolygó gyógyulását, ugyanis a Revitalizált Víz, a használata után is Revitalizált MARAD és tovább alkalmazza újonnan visszakapott képességeit!

Érdemes megfigyelni az alábbiakat Élő Víz használata során


 1. BulletHa kemény a vizünk, átalakul lágyabb vízzé?

 2. BulletGyengül a fogkőlerakódás?

 3. BulletMilyen így a víz íze, és milyen érzés a szájban, milyen könnyű lenyelni, lötyög-e a gyomrunkban miután már jó pár pohár vizet megittunk?

 4. BulletLecsökkent a vízkő a kávéfőzőben?

 5. BulletEltávolítja-e a szennyeződéseket a csempéről, vagy máshonnan?

 6. BulletKönnyebb-e az edények öblítése és kevesebb mosószer kell-e (tipikusan a mosogató mennyiségének fele szükséges, de lágy vízben a mennyiség könnyen csökkenthető)?

 7. BulletAz ezüst és aranygyűrűink elkezdenek-e fényesedni?

 8. BulletA víz szaga és íze a zuhanyzás közben kellemesebbé válik? Energikusabbá válunk-e a zuhany alatt?

 9. BulletKevesebb sampont kell-e használnunk (felét, vagy még kevesebbet)?

 10. BulletZuhanyzás után hajunk lágyabb-e és talán nem olyan töredezett?

 11. BulletBőrünk lágyabbá vált-e?

 12. BulletPár nap/hét után tűnnek-e el pattanásaink?

 13. BulletSütésnél: Hogyan változik a kenyér, vagy a sütemény amikor megkel? Jobban felemelkedik? Milyen a szerkezete, alakja? Milyen tartós?

 14. BulletHa van úszómedencénk, feltölthetjük-e azt élő vízzel? Ez egy csodálatos megtapasztalás és az is lehet, hogy nem kell semmilyen vegyszert beletenni. Ha teszünk is bele még valamit, a vegyszerek sokkal ártalmatlanabbakká válnak!

 15. BulletA mosogatógépek és a mosógépek: Milyen ragyogóan tisztákká válnak és milyen kevés mosószerrel? A mosogatógép esetleg elkezdi megtisztítani a belső csöveit?

 16. BulletHa az edényt belemerítjük a mosogatóvízbe, mennyi buborék lesz a vízben amikor a megszokott mosószermennyiséget adjuk hozzá szemben azzal, amikor még nem használtuk az Eredeti Víz-Revitalizálót? Milyen tiszta és könnyű az edények öblítése? Megszűnik a konyharuhák szaga?

 17. BulletHogyan változik az átfolyó víz hőmérséklete a Víz-Revitalizáló használatával és anélkül? Úgyszintén a víz fagypontja és forráspontja miképpen változik?


Az állattulajdonosok felfedezhetik, hogy melyik vizet, ételt… szeretik ösztönösen jobban kisállataik. Az emberek általában azt jelzik vissza, hogy megszűnt a kellemetlen szag és íz. Azok az emberek, akiknek a klór bőrirritációt okoz, azt jelzik vissza, hogy az Éltető Luxus Zuhany Revitalizáló telepítése után megszűnt az irritáció. Az Eredeti Víz-Revitalizáló számos kivitelben áll rendelkezésre. A különböző típusok a következő oldalon, vagy Az Eredeti Víz-Revitalizáló Típusai menüpontra kattintva megtekinthetők.


...Vissza az Előző Oldalra                Tovább az Eredeti Víz-Revitalizálók Típusaira...

 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos