nergia
talakítók
 
 
Energia Átalakítók és Elektroszmog Árnyékolók
 
 
A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben
előforduló negatív energiák ártalmatlanítására szolgálnak.
 
Energia Átalakítók és Elektroszmog Árnyékolók
 
Az Energia Átalakítók egy energetikai védelemmel szolgálnak a negatív energiák minden fajtájával szemben, mint földsugárzások, vízerek, elektroszmog alacsony és magasfrekvenciák,  elektromágnesesség, éterikus, asztrális, és pszichés negatívumok ellen is. Használatuk során, a negatív energiák semlegesítésre kerülnek, vagyis nem tudnak negatívan hatni a szervezetre. A mobiltelefon, vagy más vezeték nélküli jelek térereje továbbra is megmarad, mivel csak a szervezetre gyakorolt negatív energiájuk szűnik meg.
 
Ezzel ellentétben, az Elektroszmog Árnyékólók nem energetikai, hanem fizikai védelemmel szolgálnak, vagyis fizikailag lecsökkentik, vagy megszüntetik a térerőt. Az árnyékolók azonban csak elektroszmog  magasfrekvenciákat, valamint minimális szinten alacsonyfrekvenciákat, és 30%-ban a vízereket, 90%-ban pedig a hartmann sugárzásokat képesek leárnyékolni. Mindkét változat nagyon hasznos lehet, egymás kiegészítőiként is alakalmazhatjuk őket. A továbbiakban bővebb információk olvashatók mindkét változatról. Az Elektroszmog Árnyékolókról bővebb tájékoztatás az Elektroszmog Árnyékolás fejezetben olvasható.
 
Energia Átalakítók a környezetünkben
 
Az Energia Átalakítók, az élettelen vagy sérült életenergiát, vagy más néven kozmikus energiát pozitívvá és élővé alakítják, visszaállítják a negatív és pozitív energiák természetes egyensúlyát, és semlegesítik az összes negatív interferenciát, ezért kozmikus Energia Átalakítóknak is nevezhetjük őket.
 
A szerkezetek önmagukban, és a Skandináv Élő Víz-Rendszerek kiegészítőiként is kitűnően alkalmazhatók. Egy külső energiaburkot képezve, rendkívül erős védelemmel szolgálnak a környezetünkben előforduló negatív energiákkal (földsugárzások, vízerek, elektromágneses frekvenciák, különféle sugárzások, stb...) szemben.
 
Tovább olvasva, többet megtudhat a szerkezetekről, és az ENERGIA ÁTALAKÍTÓ RENDELÉS ÉS ÁRAK oldalon található űrlap segítségével, akár egyszerűen meg is rendelheti az igényeinek legmegfelelőbb eszközt, vagy összeállítást.
 
Elektromágneses (EMF) sugárzások
 
Különféle tanulmányok szerint, jelentős mértékű terhelés éri manapság a lakosságot elektromágneses sugárzás formájában. Ilyenek a mikrohullámú antennák, mobiltelefonok, és olyan otthoni eszközök, mint a vezeték nélküli telefonok és a vezeték nélküli internet.
 
A többlakásos házakban, vagy irodákban használt saját DECT telefon és vezeték nélküli (WiFi, Bluetooth...) összeköttetésű elektronikai rendszereink, vezeték nélküli számítógép kiegészítőink, valamint a több irányból is körülöttünk lévő szomszédaink eszközeinek a kisugárzása gyakran a legerősebb, ami akkor is hatással van ránk, ha mi egyáltalán nem használunk ilyeneket. Ráadásul a felső szinti lakások még inkább ki vannak téve a tetőn, vagy közeli épületen elhelyezett rádiótornyok (TV, rádió, mikrohullám...) erőteljes sugárzásának. Egy katonai létesítmény, repülőtér, elektromos létesítmények, kórházak, stb. közelében is jelentős mértékű sugárzás tapasztalható. Sajnos mindenütt ki vagyunk téve sugárforrásoknak. Utazás során a vonat, villamos, metró, vagy akár saját autónk is bocsát ki negatív sugárzást magából, de egy bevásárlóközpontban, vagy étteremben is jelentős mértékű sugárterhelésnek lehetünk kitéve az ottani világítótestekből, és az ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatásból eredően.
 
Minden életfolyamat a növényekben, állatokban és emberekben, elektromágneses rezgéseken alapszik. Minden sejt és minden szerv küld és fogad elektromágneses rezgéseket, így állandóan válaszol a természetes és a mesterséges elektromágneses mezőkre egyaránt. A bioelektromagnetikus folyamatok a test sejtjeiben nagyon érzékenyen reagálnak a folyamatos sugárterhelésre, ez megzavarja a sejtek normális működését, ami előbb-utóbb egészségi problémákhoz vezethet. Sajnos az ilyen jellegű terhelést még mindig jelentős mértékben alábecsülik. A villanyvezetékek, rádiórendszerek, monitorok, a különféle háztartási készülékek, energiatakarékos kompakt izzók, és neoncsövek is egy elektromágneses hullámokból és mezőkből álló láthatatlan ködöt (elektroszmogot)  bocsátanak ki magukból.
 
Geopatikus sugárzások (Földsugárzások)
 
A földben húzódó energiavonalak magukban tartalmazzák a Hartmann rácsot, a Curry hálózatot, és a földalatti vízereket is. Ezek lehetnek pozitív, és negatív hatásúak is. Bizonyos statisztikák szerint, ezen sugárzások negatív energiái is rendkívüli módon megnövekedtek, és ez is egyik oka lehet egészségi problémáink megszaporodásának.
 
A Curry vonalak egy természetes eredetű elektromosan töltött rácshálózat. Átlósan futnak át a pólusokon. A vonalak önmagukban nem jelentenek problémát, csak azok a pontok, ahol metszik egymást. Dr. Curry tanulmánya szerint, az ezen pontokon kialakult töltés egészségileg legyengült sejtek megnövekedésének lehetőségéhez, vagy gyulladásokhoz vezethet. Másik ilyen hálózat a Hartmann Rács, ami Észak-Dél és Kelet-Nyugat irányban futó, töltéssel rendelkező vonalakból áll, és ezek kereszteződései is lehetséges egészségi problémák forrásai. Egy másik Geomagnetikus folyam a földkéregből sugárzik, ami bolygónk belső Geomagnetikus áramlataival van kapcsolatban. Amikor kettő, vagy több ilyen folyam kereszteződik, a sugárzás képes egy igen veszélyes szintet is elérni. Amikor mindez még egy Curry, vagy egy Hartmann hálózattal is keveredik, krónikus egészségromlás történhet.
 
Az emberek feszültek ezektől a sugárzásoktól, és folyamatosan az egyensúlyból kibillenve élnek, ami a sav/bázis (PH, vagy Bázikus) egyensúly felborulását is eredményezheti. Ilyenkor az ásványok és a vitaminok, de különösképpen a nyomelemek beépülése a szervezetbe, rendkívül gyengén működik.
 
A Negatív Energiák csökkentésének fontossága
 
Amikor bármilyen élő szervezetet folyamatos negatív impulzusok érik, legyen az földsugárzás, elektroszmog, vagy akár negatív gondolatok is, az nehezen képes megfelelő módon ellátni feladatait, az egyensúly felborul, és egészségromlás következik, ami előbb utóbb fizikai és mentális szinten is megmutatkozik elváltozások és betegségek formájában. Ezek helyreállítása pedig ilyenkor már sokkal több időt, energiát, és türelmet vesz igénybe, mint az, hogy már jó előre kiküszöböljük az ilyen jellegű elváltozások kialakulásához hozzájáruló negatív tényezők jelentős részét.
 
A negatív energiák, interferenciák kiküszöbölése, vagy legalább viszonylag alacsony szintre szorítása, mindennapi életünk jobbá tételét segítheti elő, és ebben nyújthatnak segítséget az Energia Átalakító, és a Víz-Revitalizáló eszközeink, melyek alkalmazása a bolygó teljes élővilágára jótékony hatással bír.
 
Az Energia Átalakító működése
 
Az Energia Átalakító egy olyan pozitív töltésű energiamezőt generál, mely hatáskörén belül megszünteti a negatív interferenciákat, vagyis pozitív életenergiává alakítja a geopatikus törészónák (pl. Hartmann, Curry), vízerek, rádióantennák, mobil és vezeték nélküli telefonok, elektromos szerkezetek, villanyvezetékek, vezeték nélküli hálózatok (WiFI Bluetooth, stb.), mikrohullámok, elektromágneses sugárzások, ELF hullámok, radar, nukleáris, és hagyományos erőművek, transzformátorok, negatív töltetű gondolatok, éterikus, asztrális, mentális mezők stb... negatív kisugárzását.
 
Az ilyen helyeken a természetes folyamatok és az életenergia áramlása kibillent az egyensúlyból, és ennek helyreállításra alkalmas az Energia Átalakító, ami mindig pozitív energiát sugárzik ki magából. Az összes negatív töltésű energiát pozitív életenergiává alakítja. Mindezt a benne lévő fémek, nemesfémek és ásványok speciális kombinációján és különleges geometriai elrendezésén keresztül éri el.
 
Az életenergia pozitív hatással van minden élő szervezetre, és elősegíti az életfolyamatok egyensúlyának helyreállítását. Az életenergia megnövekedése által, a
mentális és fizikai tényezők rendellenességeinek javulása tapasztalható. Egy pozitív közegben, az élő szervezetek energikusabbá válhatnak, és így sokkal inkább képesek egyensúlyban tartani és semlegesíteni a kívülről érkező negatív interferenciákat.
 
Az Energia Átalakítók hatásköre, méretük és kialakításuk függvényében változik.  Az Energia Átalakítók padlón való elhelyezésre vannak kifejlesztve, egy félgömb alakú mezőt hoznak létre maguk körül oldalra és felfelé mutató irányban.  
 
Amennyiben több Energia Átalakítót helyezünk el egymás hatókörén belül, azok összekapcsolódnak, és egy energiaörvényt képezve, többszörös szintű energiamátrixot hoznak létre. Ez az energiamátrix így az Energia Átalakítók erősségét tovább fokozza, és egy többszörös energiaburokkal ellátott védelmi rendszert képez minden Energia Átalakító, valamint az azok terén belül tartózkodók felett is.
  
A megnövekedett pozitív energiák egyik hatása lehet, hogy az Energia Átalakító elhelyezését követő első napokban feldobottnak, vagy akár álmosnak is érezhetjük magunkat. Különösképpen ha a szerkezet az ágyunk mellett, vagy az ágyunk alatt lett elhelyezve. Mindazonáltal ez 3-7 napon belül le is csendesedik, ahogy testünk hozzászokik a megnövekedett pozitív energiákhoz. Ezt követően pedig, a korábbinál általában sokkal nyugodtabb és kellemesebb alvás tapasztalható.
 
Az Energia Átalakító és a Víz kapcsolata
 
Energia Átalakító vízbe helyezése esetén, a víz nagymértékben felerősíti az Energia Átalakító hatását. Ennek alapján, tehetünk Energia Átalakítókat pl. egy kerti tóba, vagy medencébe is. A vele érintkező víz, mennyiségének függvényében, sokszorosára fogja növelni ezt a pozitív energiát.
 
Amikor az Energia Átalakító kisugárzása eléri a talajban lévő vizeket is, vagy akár folyókat, patakokat, azok tovább szállítják útjuk során ezt a pozitív energiát, és élénkítik a természet működését. Ez pedig rendkívüli módon hozzájárul környezetünk fenntartásához, tisztításához és energetizálásához.
 
Az Energia Átalakítók pozitív környezetében a növények is erősebbek, dúsabbak, és szebbek, valamint megnő termőképességük is. Az Energia Átalakítók Élő Vízzel együtt történő alkalmazása pedig még magasabb szintre emeli a felhasználás lehetőségeit.
 
Környezetünk energiáinak Negatívról Pozitívra fordítása
 
Amennyiben pl. egy adótorony közelében Energia Átalakítókat alkalmazunk, az átfordítja pozitívra az adótorony negatív energiáit. A házak tetején már nagyon gyakori, hogy mikrohullámú antennák sokasága található, így rendkívül sokat tehetünk környezetünk érdekében, akár egy darab Energia Átalakító alkalmazásával is.
 
Az Energia Átalakítók telepítése

Az Energia Átalakító elsődlegesen padlón történő elhelyezésre lett kifejlesztve. Elhelyezhetjük a lakás közepe táján, ágy alatt, vagy a fal mellett, és sarokban is. Energia Átalakító vízbe helyezése esetén, a víz nagymértékben felerősíti az Energia Átalakító hatását. Ennek alapján, tehetünk Energia Átalakítókat pl. egy kerti tóba, vagy medencébe is. A házak tetején már nagyon gyakori, hogy mikrohullámú antennák sokasága található, így rendkívül sokat tehetünk környezetünk érdekében, akár egy darab Energia Átalakító alkalmazásával is. A mikrohullámú sugárzás legkönnyebben az ablakokon keresztül tud behatolni egy helyiségbe, így tehetünk egy Energia Átalakítót az ablakok alá.
 
Az Energia Átalakítók félgömb alakú mezőt hoznak létre maguk körül oldalra és felfelé mutató irányban. Amennyiben több Energia Átalakítót helyezünk el egymás hatókörén belül, azok összekapcsolódnak, és egy energiaörvényt képezve, többszörös szintű energiamátrixot hoznak létre. Ez az energiamátrix így az Energia Átalakítók erősségét tovább fokozza, és egy többszörös energiaburokkal ellátott védelmi rendszert képez. Több egymás hatókörébe érő Energia Átalakító elhelyezésével, bármekkora terület lefedhető, és minden egyes összekapcsolódott Energia Átalakító tovább erősíti az így kialakult semleges mezőt. Elhelyezésüket követően, bármikor nyugodtan meg lehet változtatni helyüket. Vihetjük magunkkal táskában, járműveken, munkahelyünkre, vagy az autónkban is elhelyezhető. Az Energia Átalakító áthatja a teret védelmező energiájával, hatása akadálytalanul hatol át falakon és aljzatbetonon is, mindazonáltal fém felületek lassíthatják az energia átáramlását. A kis méretűeket hordhatjuk zsebünkben, kulcstartón, táskadíszként, nyakláncon, esetleg kutyák nyakörvére, vagy kiskutyák hordozó táskájára is tehető.
 
Többszörös védelem

Több egymás hatókörébe érő Energia Átalakító elhelyezésével, bármekkora terület lefedhető, és minden egyes összekapcsolódott Energia Átalakító csak tovább erősíti az így kialakult semleges mező erősségét.
 
Az Energia Átalakítók önmagukban is rendkívül hatásosak minden típusú negatív energia ellen, mindazonáltal az erősségük további fokozása, tökéletes többszörös szintű védelem elérése érdekében, több szerkezet együttes elhelyezése javasolt.
 
Az olyan helyeken, ahol rendkívül erős negatív interferenciák vannak, (pl. trafóház, antennabázis, mikrohullámú tetőantennák, erőmű, stb. környéke) több eszköz együttes elhelyezése által biztosítható a mindenre kiterjedő védelem. A vezeték nélküli adatközlési technológiák elterjedésének korában, sajnos már szinte mindenhol különféle antennajelek haladnak keresztül az éteren, így egyre fokozottabb védelemre van szükség a teljes körű lefedettség elérése érdekében.
 
Az alábbi ábrákon felsoroltunk néhány szemléltető példát egy lakásban, vagy házban való több Energia Átalakító együttes elhelyezését illetően
 
 
Ha szeretné jobban megismerni az Energia Átalakító termékeket, a következő oldalon a szerkezetek típusainak részletesebb leírása olvasható.
 
 
“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat,
vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.” - Albert EinsteinENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Az Energia Átalakítók
Az Energia Átalakítók típusai
Elektroszmog Árnyékolás
Energia Átalakító és Elektroszmog Árnyékoló Rendelés és Árak
D18682EA-8C73-426A-9C20-993199194484.html70A37F71-1993-41D5-9FB9-B22116311564.html1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2shapeimage_8_link_3