és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 

Az Élő Víz alkalmazásának előnyei
Élő Víz a Fűtésrendszerben


Nagy elégedettséggel alkalmazzák a Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizálót a padlófűtési rendszerekben is. Az Élő Víz gyorsabban felmelegíthető és tovább tartja a hőt, valamint életenergiájának és tiszta frekvenciájának kedvező hatása így az egész padlózatból is sugározhat.
Élő Víz Desztillálás után


Sokan alkalmazzák a desztillálási eljárást az ivóvizük tisztítására. Ilyenkor a desztilláló aljára a vízben lévő szennyeződések kicsapódnak, ami egy sötét elszíneződött réteget képez. Amennyiben az Élő Vizet még desztillálásnak is alávetjük, jelentős mértékben lecsökken a kicsapódott anyagok mennyisége, vagy az is lehet, hogy a képen látható módon, szinte semmilyen lecsapódott szennyeződés nem marad az edény alján.
Élő Víz a Szupermarketben


Ebben a szupermarketben egy Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló van a zöldséges pult párásító rendszerébe kötve. A tulajdonos elmondása szerint, a beszerelése óta mindenki nagy örömére szemmel láthatóan sokkal tovább frissek és szebbek a zöldségek, és a vásárlók is sokkal elégedettebbek lettek.
Élő Vízzel öntözött Gyep


Ez a fű is csodás üde-zöld színben pompázik a kertben.
Oxigénbuborékok a Vázában


A képen egy Élő Vízzel töltött váza látható, és kitűnően látszanak benne a megjelent oxigén buborékok.
Élő Víz spirálban áramlik ki a revitalizálóból


A képen jól látható, ahogyan az Élő Víz egy spirált formálva folyik ki az Eredeti Víz-Revitalizálóból.
Élő Víz a Medencében


Ebben az Élő Vízzel feltöltött medencében is csodálatosan csillog a víz. Egyesek elmondása szerint, még úszni is könnyebb benne.
Élő Víz a Fűtésrendszerben


Nagy elégedettséggel alkalmazzák a Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizálót a padlófűtési rendszerekben is. Az Élő Víz gyorsabban felmelegíthető és tovább tartja a hőt, valamint életenergiájának és tiszta frekvenciájának kedvező hatása így az egész padlózatból is sugározhat.


Revitalizáló a Locsolótömlőn


Az alábbi megoldással egy Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló 1/2 Inch Vörösréz modellt sikerült a locsolótömlőre illeszteni oly módon, hogy az bármikor le ill. felcsatlakoztatható legyen. Tulajdonképpen egy gumitömlőbe kell betolni az Eredeti Víz-Revitalizáló végeit, majd meg kell szorítani a bilincsekkel. Az Eredeti Víz-Revitalizáló épségének védelme érdekében, célszerű a locsolófej közelébe helyezni. Ezt a megoldást, kitűnően alkalmazhatják azok, akik több olyan helyen kertészkednek, ahol még nincs Eredeti Víz-Revitalizáló beszerelve a házban.
A képen látható GARDENA gyártmányú csatlakozót Víztolvaj néven lehet kapni Magyarországon. Amikor az Eredeti Víz-Revitalizálón átfolyatott vizet locsolásra használjuk, az a tapasztalat, hogy a kertet nagyon kellemes “esőillat” hatja át. Igazán varázslatos élmény a Revitalizált vízzel való locsolás és kertészkedés. Az eddigi tapasztalatok alapján kimondhatjuk, hogy a növények valóban meghálálják nekünk.


...Vissza az Előző Oldalra                Tovább a Következő Oldalra...

 
“Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, 
és a mélyre kell leásni érte!” - Seneca