és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 

Élő Víz Hatása a Bambuszra
Az alábbi képeken az Élő Vízzel locsolt bambuszokon végbemenő gyors változás látható. Pár nap alatt vastag bambusztövek nőttek ki a földből

 

A fotókon látható bambuszok Élő Vízzel történő locsolását követően, egy alkalommal kaptak tea komposztot. Egyik napról a másikra vastag bambuszkezdemények nőttek ki a földből, amik fel is túrták a földet.

 


 

A növény pár nap alatt a következő képen látható méretre nőtt.

 


 

Az itt látható kép egy hét múlva készült, a hátul (jobb-közép felül) látható újonnan nőtt bambusztő 10 cm-esről kb. 2,5 m magas lett mindössze 1 hét alatt. A kisebbek pedig, amelyeket kevés napfény ért, az egy hét alatt kb. 1 méteresre nőttek.

 A fotók önmagukért beszélnek és csodálatosan szemléltetik az Élő Víz hatását a növények fejlődésére és a tápanyagok megfelelő beépülésére. Mindössze egy hét alatt nagyobb szálak nőttek, mint amekkorák eredetileg a már kifejlődött bambusztövek voltak. Ráadásul az új tövek sokkal vastagabbak lettek még a régi legvastagabb töveknél is. Ez az alábbi fotón is jól látható. A jobb oldalon látható újonnan kinőtt tőből is feltehetőleg 10-12 nap alatt ilyen szép vastag bambusztő várható.
Nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Önökkel ezt a tapasztalatot, és reméljük, hogy sok örömben lesz részük másoknak is, akik Élő Vízzel locsolják növényeiket. A növények is láthatóan jól érzik magukat tőle.


...Vissza az Előző Oldalra                Tovább a Következő Oldalra...

 
“Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, 
és a mélyre kell leásni érte!” - Seneca