és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 

Az Élő Víz jó hatással van a Szennyvízre és a Növényzetre is

Az Élő Víz hatásos a Szennyvíz felett és jó a Növényzetnek is


"Minden szennyvízkezelő üzemben szerte a világon, használnak fertőtlenítő készüléket (levegőpumpa) azzal a céllal, hogy táplálják vele a levegőigényes baktériumokat. Ennek az oka az, hogy a levegőigényes baktériumnak oxigénre van szüksége az életben maradáshoz, és így sokkal hatékonyabban tud tevékenykedni a szennyvízben lévő szennyeződés lebontásában (emésztés). Minél több oxigén van a vízben, a lebomlás annál gyorsabbá válik."

"Pár hónappal ezelőtt a szomszédjaim vizével (közönséges víz) összevetve teszteltem a Revitalizált Vizet. Az eredmények azt mutatták, hogy a Revitalizált Vízben 24%-al több oxigén volt. A tesztet egy mérnök végezte el az Alaska State Department of Natural Resources-tól (Természeti Források Alaszkai Tanszéke) egy "Oldott Oxigén-mérő" segítségével, hogy pontos eredményeket kapjon.  A mérés során mindkét esetben ugyanarról a helyről származó azonos hőmérsékletű és kitűnő minőségű vizet használtunk. Következésképpen, a 24%-os oxigénszint emelkedés egy olyan jelentős növekedés, mely nem csak rendkívüli előnyöket biztosít az testünk számára, hanem nagyon hatásos lehet egy szennyvíztisztító rendszer tökéletesítéséhez is."

"Amíg a szomszédok vize 65%-os oxigéntartalmú volt, a Revitalizált Víz 89%-os lett."

Bármely alkalmazás keretein belül is használjuk az eredeti Víz-Revitalizálót, jelentősen hozzá fog járulni egy jobb és tisztább környezet, valamint a víz egy sokkal átfogóbb felhasználási területének kialakulásához. Alul látható, ahogyan a barnás színű kellemetlen szagú szennyvíz szinte kristály tiszta vízzé alakul. A szaga is drámaian lecsökken. Mindössze 5 perces öntözés után, ennek a szennyezett vízzel locsolt fűnek a szaga teljesen megszűnt. Ez nagyon jó a környezet számára. Ha minden háztartásban az Eredeti Víz-Revitalizálót használnák, akkor növényeink, folyóink, tavaink és óceánjaink szennyezettsége drasztikusan lecsökkenne. Ha nem lenne szennyezés, képessé válnának ezek a víztömegek helyreállítani magukat.
Élő Vízzel öntözött gyep


“A múlt évben eldöntöttem, hogy kibővítem a garázs mögötti füves területet. Termőföldet tettem a sóderes parkoló-területre (a kép 1/3 része) és bevetettem fűmaggal. Hatalmas csodálatomra, amint a fényképen is láthatod, a fű felülmúlta minden elvárásomat, mely részben az Eredeti Víz-Revitalizálónak köszönhető. Mivel közel négy hónapon keresztül szárazság volt, úgy gondolhatnánk, hogy a fű teljesen kiszáradt, különösképpen a sóder alapon, de tulajdonképpen mindenféle extra locsolás (2 hetente) nélkül is csak folyamatosan növekszik.""Évszakonként alkalmaztam tea komposztot a Revitalizált Vízzel együtt (nem a műtrágyával), és csak az utóbbi időben locsoltam "szürke vizet" a szennyvíztisztítómból (nincs szaga) egy Eredeti Víz-Revitalizálón keresztül. Egy elvégzett teszt során, a Revitalizált víz oxigénszintje 24%-al magasabb volt, mint a közönséges vízé. Ez vezetett engem el oda, hogy elhiggyem, hogy nemcsak lágyabbá és oxigéndúsabbá vált a víz a házban, hanem még a szennyvíztisztító rendszerem is sokkal hatásosabban működik, és a talaj minden öntözés alkalmával oly mértékben felfrissül, melyet talán csak egy felhőszakadás lehetne képes előállítani!"

Még az Eredeti Víz-Revitalizáló használata elõtt John azt mondta, hogy a szennyvíztisztító vize barna, aztán 6 hónap múlva, mikor már az Eredeti Víz-Revitalizálót használta, a szennyvíztisztító vize szinte teljesen megtisztult, és azt állítja, hogy még a szaga is megszűnt. Ez természetesen szorosan összefügg az oldott oxigén mennyiségének jelentős megnövekedésével, melyet az Eredeti Víz-Revitalizáló belsejében történő robbanás okoz.

Pozitív tapasztalat beltéri növényekkel


"Én egy belső épület-kertész vagyok, és 18 éve foglalkozom beltéri növényzettel. Bevezettem a Skandináv Víz-Rendszert egy bérlőtársammal együtt az irodaházunkban. Azóta a víz lett az üzleti életem. Úgy gondoltam, elvégzek egy próbát. Én mindennel szemben szkeptikus vagyok, de hiszek a többéves tapasztalataimban. Akkoriban, mikor elkezdtem használni ezt a berendezést, még egy fodros fémdarabot kellett belerakni a locsolótömlőim egyikébe locsoláskor. Meg is tettem azt az akkori legnagyobb kliensemnél: Prow Étterem Kanadában. Azóta, a parti terjeszkedésnek köszönhetően bezártak, de van néhány tapasztalatom azokból az időkből.

Rendszeresen műtrágyázom klienseim növényeit, de amíg ezt a rendszert alkalmaztam a Prow-nál, akkor nem. Létezik egy bizonyos növénytípus, a Dracena Warneckeis, ami nagyon kényes a túl-klórozott, túl-fluorizált vízre, ami miatt levélhullásba kezd. Igen, ez a növényeknél egyre gyakoribb, mint tudjuk. Ontario-ban, mivel a víz erősen tele van vegyszerekkel, a beltéri kertészet nem tudja alkalmazni a Dracena Warneckeist. Ezek a növények nem bírják tovább egy hónapnál. Ez aztán gyönyörű! Mindenesetre az Élő Víz-Rendszer használata során, a hat nagy D. Wernickeis, valamint a drága Rhaphis és Bambuszpálmák, NEM mutatták levélhullásnak semmilyen jelét. Úgy vettem észre, hogy kb. 10%-al kevesebb vízzel kellett öntöznöm a rendszer használatakor, mint a szokásos esetekben. Úgy találtam, hogy az összes növény, kb. 50 nagy edényben, 4' - 15' magas és friss volt, természetes új hajtásokkal, mintha egy "halom fényt és rengeteg műtrágyát" kapott volna.

A Prow Étterem teli volt ablakokkal, de a felső szintje, ami észak, észak-nyugat felé nézett, sötét volt, ott jutott legkevesebb fény a növényeknek. A 4'-15'-os Ficus Nitida nőtt a legnehezebben, de ezzel a módszerrel sikerült teljesen jól tartani azokat is. Az Élő Víz-Rendszer alkalmazása során úgy találtam, hogy folyamatos új hajtások nőttek, és mindezek fölött nem voltak ablakok, csak mesterséges halogén fény világított. A Prow Étterem már egy éve bezárt, de ezek a növények még mindig egészségesek és folyamatosan növekednek. Szinte fény nélkül éltek az elmúlt nyolc hónap alatt, mivel sötét függöny borította az összes ablakot mindaddig, míg a "parti terjeszkedés megbeszélései" le nem zárultak. Csak két héttel ezelőtt kerültek le a függönyök, és a növények újra azt a természetes fényt élvezhetik, mint azelőtt. Egészen két héttel ezelőttig ezt a vízrendszert használtuk, mígnem egy teherszállító kamion áthajtott a locsolótömlőn, amikor az a földön hevert. Azt szeretném csak mondani, hogy a kezdeti szkeptikusságom óta, ez a rendszer valóban hatalmasat nőtt a szememben, és a növények teljes élettartama alatt ezt alkalmaztuk.

Köszönöm szépen, Shannon Rae"

 
“A megtisztulás fölöttébb ragályos, önmagunk megtisztítása okvetlenül elvezet 
környezetünk megtisztulásához.” - Gandhi