és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 

Élő Víz-Rendszerek a Mezőgazdaságban
Az emberek, növények és állatok, beleértve a haszonállatokat is, nagy hasznát fogják venni a Revitalizált Víznek. Az állatok számára előnyös lesz a víz könnyebb lenyelhetősége, és ez segíteni fog nekik az emésztési folyamatban is, és szintúgy nagyban segíti a sejtekhez való tápanyagok eljuttatásának folyamatát, valamint kivonja a pusztító és méreganyagokat a sejtekből. Mindez jobb egészséget és nagyobb növekedést fog biztosítani számukra csakúgy, mint a növények számára.

Az energia, melyet a Revitalizált Víz szállít, nagy fontossággal bír minden biológiai organizmus számára.

Alaszkában egy John Evans nevű boldog kertész hasznosult az Eredeti Víz-Revitalizáló és a különleges Alaskabountea nevű növénykezelő főzetének a tök, cukkini és paradicsom ültetvényei számára történő együttes alkalmazásából.


"Ez a svájci fehérrépa (mángold) igazán látványos! Már a legnagyobbakat (1,2 - 1,5 méter magas) összeszedtük, sajnálom. Ezek csak kb. 90 cm magasak. John Evans. Alaska, USA."


"Ez egy 70 literes kád, ami tele van egy 17 méter hosszú sorról leszedett babbal, mely összesen 36 kg fölött termett! Soha sem kaptam ilyen alkotást az előző években még Humus teával sem. Csak azt akarom mondani, hogy a Revitalizálód sokkal többet tett a kertért, mint amit valaha lehetségesnek tartottam. Még eddig sosem volt több 10 kilónál a teljes 17 méteres soron! A kísérlet a fotón látható!"
"Itt egy fotó ezekről az üvegház végében lévő paradicsompalántákról. Amint láthatod, leszedtem az összes levelet róla. Ez egy olyan technika, melyet abból kifolyólag alkalmazok, hogy minden egyes darab megérjen a mi rövid szezonunk ideje alatt. Mindez a gyümölcs ízét, édességét, nem befolyásolja ahogyan azt a szőlőnél mondják. A fenébe is, csak számoltam a paradicsomokat a palántán, és hiszed vagy sem, 105 db-ot találtam rajta!!!!


Ha ez a szüret nem győz meg a Revitalizáló - amely csodákat tett nálam és más kertekben is (a szomszédaim is használnak Revitalizált Vizet humus tea-val együtt, hasonló eredményekkel) - és a Humus tea hatása közötti különbségről, AKKOR SEMMI!"


Több mint 36 kg érett paradicsomot arattunk közel 11 palántáról, és van még legalább 30 darab, ami még zöld, vagy éppen most válik pirossá. A legjobbakat kívánom: John 2004. augusztus 29."

 
“A megtisztulás fölöttébb ragályos, önmagunk megtisztítása okvetlenül elvezet 
környezetünk megtisztulásához.” - Gandhi