és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 

Hasznos Linkek
Organikus Növénytermesztés Skandináv Élő Víz-Rendszerekkel

Nemes Ökögazdaság - Nemes Mátyás Biogazda

6116 Fülöpjakab, Tanya 630.


Nemes Mátyás ökogazdasága az öntözéshez a Skanadináv Élő Víz-Rendszereket alkalmazza. A gazdaságban fóliás és szabadföldi biogazdálkodás egyaránt folyik, évente 50 féle zöldséget termel. A helyszínen időpont egyeztetéssel vásárolni is lehet, illetve a kert bármikor megtekinthető. A Nemes Ökogazdaság bio-terményei a Magyar Biokultúra Szövetség, MOM Kulturális Központnál üzemeltetett, Budapest XII. kerület, Csörsz utcai BioPiacán is megtekinthetők és megvásárolhatók.


Telefon: 06 70 586-0667, 06 76 714-866, 06 76 714-872
E-mail:
nemesmatyas@biodinamikus.hu
GEBE Vízvezetékszerelő Gyorsszolgálat


http://www.gebeviz.hu/


Az Eredeti Víz-Revitalizáló vízvezetékre szerelhető változatainak a telepítéséhez vízszerelésben jártas szakember szükséges. Mivel cégünk nem nem vállal vízszerelési munkálatot, jó tapasztalataink alapján ajánljuk szeretettel  minden kedves érdeklődő
számára a több mint 30 éves múltra visszatekintő Gebe Kft. szakembereit. A Gebe Kft. szolgáltatásai közé vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, lakásfelújítás, és fűtésrendszer javítás is beletartozik, melyet rövid határidővel, szakértelemmel és garanciával vállalnak minden kedves megrendelő számára.


Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064


Földsugárzásmérés Baja és környékén térítésmentesen


“Időmhöz mérten minden kért földsugárzásmérést szívesen elvégzek térítésmentesen.”

Dr. Francsovics István - 06 30 9955212


Földi Mennyország


http://www.foldimennyorszag.hu/


“A Földbolygó és a rajta élő Emberiség, jelenleg óriási változásokon megy át. Ezek a változások sokak számára fizikai és lelki szinten egyaránt érezhetők. Az emberiség megteremtette magának azt a lehetőséget, hogy végleg leszámolhasson a szenvedéssel, boldogtalansággal, elnyomással és erőszakkal, mely jelenleg uralkodik a bolygón. Lehetőséget kaptunk egy Új Világ megteremtésére, melyben csak a Tiszta és Feltétel Nélküli Szeretet, Boldogság, Együttérzés, Bőség, Egészség, Biztonság és Jólét érvényesül, és ezt hívják Aranykornak, vagy más néven Földi Mennyországnak. Az emberek úgy döntöttek, hogy a Mennyországot itt a Földön kívánják megtapasztalni, és ez most sokkal lehetségesebb, mint valaha az emberiség történelmében. Az oldal célja az, hogy információt adjon a jelenleg is zajló folyamatok hátteréről, és segítsen megteremteni a Boldog Aranykort, a Mennyországot itt a Földön, mindannyiunk számára."

 
“Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, 
és a mélyre kell leásni érte!” - Seneca