és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 

Krilian fotók és Dr. David Schweitzer kutatásai
Dr. David Schweitzer professzor kutatásai


Minden élő organizmus ultra-finom fényt bocsát ki magából, melyet biofoton fénykibocsátásnak nevezünk. Dr. David Schweitzer kutatása az Eredeti Víz-Revitalizálóval kapcsolatban egy drámai növekedést mutat a revitalizált víz biofoton fénykibocsátása tekintetében, és szintúgy egy mély változást a víz szerkezetében. Ez a kutatás dokumentálja az Eredeti Víz-Revitalizáló csodálatos képességeit az újra-strukturált és energetizált vízben.


Dr. David Schweitzer professzor orvos, az Albert Schweizter Intézet igazgatója, ENSZ nagykövet, és egyben Dr. Albert Schweitzer (1875 - 1965) unokája, akinek elsőként sikerült folyadékban gondolatformákat lefényképeznie. Schweitzer professzor több évtizeden át folytatott vizsgálatokat a vér megfigyelésével kapcsolatosan is, így a véranalízis területén a legismertebb szaktekintélyként tartják számon. Felfedezései utat nyitottak a frekvenciák és a gondolatok folyadékokra való hatásainak a fényképezhetőségének.


Az alábbiakban Dr. Schweitzernek az Eredeti Víz-Revitalizálóval végzett megfigyelése látható és olvasható:

A Revitalizált Víz Biofoton fénykibocsátásának mikroszkóp-képe (1200x)


Ezen a képen látható a Hagyományos Csapvíz Mikroszkopikus Képe Londonból:Ezen a képen pedig ugyanannak a Hagyományos Csapvíznek a Mikroszkopikus Képe látható, miután ÁTMENT az Eredeti Víz-Revitalizálón:
A képhez tartozó rövid levél Dr. Schweitzertől az alábbiakban olvasható:

Amikor ránéz erre a vízre, láthatja ahogyan a fraktál-holografikus részek egyik ágból egy újabb és megint egy újabb ágba mennek egy igazi geometriai mintázat alapján.

Ez azt mutatja, hogy nem számít mennyire van a kép felnagyítva, a fény lineáris terjedése három irányban folytatódik. Így ez a víz London hagyományos csapvizéhez képest fénykibocsátás szikráival rendelkezik.

Szeretet és Fény, Dr. David Schweitzer


*“Dr. Albert Schweitzer világnézete az élet tiszteletén alapult. Véleménye szerint az élet és a szeretet ugyanazon az alapelven nyugszik: tisztelet az élet minden megnyilvánulása iránt és személyes szellemi kapcsolat a világmindenséggel. Ennek megfelelően, minden egyes élőlénynek az élni akarását ugyanolyan tisztelettel kell fogadni, mint a sajátunkat. Az élet tisztelete, amely a saját élni akarásának megismeréséből származik, oda vezeti az egyes egyént, hogy életét más emberek és minden élő teremtmény szolgálatának szentelje. Dr. Albert Schweitzer azzal vívta ki magának a tiszteletet, hogy ezt az elméletét a gyakorlatba is átültette.”


Cassandra Belisle Kirlian-fotói a Vízről


A Kirlian fotózás egy eszköz arra, hogy megmérhessük, vagy felbecsülhessük a vitális erőt (vagy energiamezőt) az élő rendszerekben.

Kirlian-fotók a Víz energiamezejéről Dániából


Ez a Kirlian fénykép nagy különbséget mutat a hagyományos csapvíz körüli és a Revitalizált csapvíz körüli vitális energiamező között.


Ezen a képen a Hagyományos "Halott" Víz Kirlian-fotója látható.

Jól látszik a halott csapvíz eltorzult energiamezeje, még mielőtt azt keresztülvezetnénk az Eredeti Víz-Revitalizálón. A cseppet körülvevő energiamező töredezett és nem teljes, ami a mi vizünknek azt a károsodását illusztrálja, melynek ki van téve.
Ezen a képen pedig a Revitalizált Víz Kirlian-fotója látható.

Ez a Revitalizált vízcsepp helyreállított energiamezeje, miután a "Halott" Víz keresztülhaladt az Eredeti Víz-Revitalizálón.

A cseppet körülvevő energiamező teljesnek és egészségesnek látszik, mely világosan mutatja az Eredeti Víz-Revitalizáló helyreállító hatását.Kirlian-fotók a Víz energiamezejéről KanadábólEzen a képen a Hagyományos Csapvíz egy másik típusú Kirlian-fotója látható.
Ezen a képen pedig a Hagyományos Csapvíz Revitalizálva van egy Skandináv Élõ Víz-Rendszerek típusú Víz-Revitalizálóval.

Tisztán látható, hogy a megjavított energia a revitalizált vízben drámaian megnöveli a víz minőségét. Természetesen mindkét víz ugyanonnan származik.
A Fotós Magyarázata: Amit az eredeti Víz-Revitalizáló határozottan létrehoz, az egy magasabb oxigén felszabadítás, valamint aktiválja a nyomelemeket a vízben, és ad nekik egy pozitív töltést, hogy könnyen beépülhessenek a véráramba.

A víz a következőknek volt kitéve a fotózás alatt: nagy frekvenciát használtam, magas elektromos kisülést (40kv). Mivel a víz nem földelt, egy drótot kellett a földbe vezetnem, majd a vízbe. Egy másodperces exponálást használtam. Minden képen csak egy csepp vizet fényképeztem. A vizet szobahőmérsékleten tároltam, mielőtt a képeket készítettem volna.

Remélem ez majd segít,

Legmelegebb Üdvözlettel, Cassandra Belisle (Kirlian fotós, Belisle Management Group)

 
“Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, 
és a mélyre kell leásni érte!” - Seneca