PHITALIZER 
Élő Víz-Rendszer
 
 

A Phitalizer Víz-Revitalizáló Működése
A Phitalizer működése

A Phitalizer egyedülálló működésének kulcsa különféle, és rendkívül távoli időkbe visszanyúló vízkezelő alapelvek és energetikák együttes alkalmazása. A rendszer egy különleges geometriájú mozgásban áramoltatja a vizet, továbbá a szerkezetbe ágyazott természetes tiszta EZÜST és a finom-energiák alkalmazása többszörösére emeli az így felélesztett víz életerejét, minőségét, kifinomultságát, és természetességét.
A Phitalizer belsejében apró vízörvények generálódnak, melyek az alkalmazott EZÜST által tovább erősítve, illetve további különleges NEMESFÉMEK (pl. 24 karátos, illetve egyatomos tiszta ARANY...)  energiamátrixa által, megnemesítve adják vissza a víznek saját természetes tulajdonságait, mint az öntisztító képességet, emelkedett oxigénszintet, valamint a kiegyensúlyozott és rendezett kristályszerkezetet, illetve a harmonikus PH érték elérésének lehetőségeit.


A víz ez által az élő szervezetek számára jótékony és magas szinttű életenergiát, valamint kifinomult jótékony pozitív rezgéseket tud biztosítani. Segít eltávolítani a lerakódott mérgeket, káros anyagokat, és támogatja a jótékony anyagok, ásványok, vitaminok hasznosulását és beépülését.


Segít eltakarítani a káros frekvenciákat, és egy harmonikus, magas rezgésű pozitív vibrációt biztosít. Emelve ezzel a sejtek rezgésszintjét, mely segítségével az intuíció szintje nő, a rendezetlenség kiegyensúlyozódik, ami fokozott harmóniát biztosít. A harmónia elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez. A harmónia által beindulhat a regenerálódás, mely rendkívül előnyös hatással bír az egész szervezet számára, akár beteg, akár egészséges szervezetről is legyen szó. A szervezet megerősödése segít a meglévő problémák helyreállításában, és az új problémák kiküszöbölésében is.


A Phitalizer kalibrált Spirál elvének alapjai


A víz a természetéből adódóan, haladáskor egy különleges spirál mintázatban áramlik. Amint ezt a spirál formát valamilyen akadályozó tényező (pl. szivattyú, vízszűrő, hagyományos vízcső, egy gát...) hatására kényszerül elveszíteni, hosszú távon már nem tudja fenntartani megfelelően saját képességeit, így legyengül, és akár teljesen elveszítheti energiáját és eredetileg természetes képességeit. A folyókban, tavakban, forrásokban lévő víz szabadon mozoghat, és pontosan ezen spirálmozgás által képes fenntartani tisztaságát, frissességét, életenergiáját, valamint önmagára, illetve környezetére gyakorolt jótékony, tápláló hatásait.
Amikor azonban egy nagy víztömeg, pl. folyó, a víz számára természetellenes módon szabályzásra kerül, a víz természetellenes mozgásra kényszerül, és ebből eredően rendkívüli károkat képes önmagában és a környezetében is előidézni. A szabályzás természetesen szükséges lehet, de a problémák elkerülése érdekében nem modern elvek szerint, hanem ősi természetes geometriák kialakítása által. A víz tulajdonságainak és működésének, illetve a természet saját geometriai alapú mechanizmusának megértésével, egyrészt sok kellemetlenségtől tudnánk magunkat megóvni, másrészt egy sokkal egészségesebb, összehangoltabb, kényelmesebb, és biztonságos természetközeli világot lenne lehetőségünk felépíteni.


A Phitalizer Víz-Revitalizálóban alkalmazott spirál geometria és energetizáltság segít csökkenteni a káros baktériumok számát, a vízkőlerakódást, a korróziós vas-oxid (vörös rozsda) mennyiségét. A spirálgeometrián való áthaladáskor a víz sebessége jelentősen felgyorsul, ezzel egy időben centrifugális és centripetális hatások alakulnak ki, és a víz kristályszerkezete teljes egészében átalakul, rendezetté válik. Ezen ellentétes forgómozgások által a csőben generálódott különleges örvények jelentősen megnövelik a víz életenergiáját, melyhez a már említett különleges anyagok és energetikák hozzáadódnak. Az így felélesztett víz erőteljes öntisztító és antibakteriális képességekkel rendelkező, harmonikus PH értékű természetes vízzé válik. Ennek a közel 100 éve újra fellelt ősi elvnek a következtében, a káros baktériumok és egyéb vegyi anyagok száma csökken, polaritása megfordul, és ebből eredően az élő szervezetek már nem vonzani, hanem mágnesesen taszítani fogják azokat, így a már betapadtak is képesek kiürülni a szervezetből.


Az általunk forgalmazott és egyben rendkívül hatékony módon működő Phitalizer Víz-Revitalizáló a víz természetes mozgását veszi technológiájuk alapjául.


A Víz Tisztaságának kérdése


A víz a természetben rengeteg hordalékot, ásványi anyagot hordoz magával, így kémiai tekintetben egyáltalán nem tekinthető tisztának. Mindazonáltal ez a víz természetes közege, vagyis egy kémiailag tiszta (pl. szűrt) víz egyáltalán nem tekinthető természetesnek. Tiszta ugyan, de nem természetes. A természetes gyógyhatású források vize nincs megszűrve, fizikailag rengeteg oldott anyagot tartalmaz, mégis különlegesen jó hatással van az élő szervezetekre.


Az élő szervezetek számára ugyanis a kémiai tisztaságnál sokkal fontosabb a víz energetikája és természetessége. Ezért fontos a revitalizálás, akár kezeletlen, akár szűrt vízről beszélünk. A víz revitalizálása visszaállítja a víz természetességét, és máris a szervezet számára sokkal jobban befogadható és hasznosuló vízzé válik. Még a szomjúságot is sokkal jobban oltja, nem beszélve a sejtek vízigényéről, a DNS megfelelő működéséről. Egy természetes állapotába visszajuttatott víz sokkal jobban képes pozitív módon hatni minden élő szervezetre, mert ez a természetes, így lett megalkotva a szervezet.


Általánosítható tehát, hogy egy hordalékokkal teli, de természetes formájában létező víz sokkal előnyösebb minden élő szervezet számára egy kémiailag tisztának tekinthető, modern fizikai, de a víz számára természetellenes és megterhelő módszerekkel kezelt vízhez képest. A víz megszűrése persze egyes esetekben nélkülözhetetlen lehet, pl. tengervízből, vagy mocsárból ivóvíz nyerése, de revitalizálás nélkül hosszú távon nem biztosít a szervezet számára megfelelő és tápláló közeget, és a szervezettől további energiát von a víz megfelelő beépíthetősége. Az ivóvíz hálózaton keresztül kapott víz ilyen tekintetben már egy előkezelésen átesett, így bőven elegendő annak a Phitalizer Víz-Revitalizálón történő átengedése.


Aki műszeres méréssel bizonyított kémiailag is “tiszta” vízre vágyik, nyugodtan hozzákötheti  a Phitalizert bármilyen más vízkezelő rendszerhez is, így az visszaállítja a kezelt víz természetességét, ami számos előnyt, és érezhetően sokkal kellemesebb ízű, állagú, és tartósabb rendezett kristályszerkezetű Élő Vizet biztosít.

 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos