PHITALIZER 
Élő Víz-Rendszer
 
 

A Phitalizer Víz-Revitalizáló Típusai
A Phitalizer Víz-Revitalizáló - Élő Víz-Rendszer csövek alap változatai vörösrézből készülnek. A vörösréz változatok belsejében megtalálható antibakteriális réz és természetes tiszta EZÜST - az ECO változatok kivételével -, valamint további nemesfémek (pl. 24 karátos tiszta ARANY és EGYATOMOS nemesfémek) lenyomatai. Mindezek segítenek egy kiemelkedően magas energetika és rezgésszint elérésében, és sok más jótékony tulajdonsággal ruházzák fel a vizet, vagy más folyadékokat is.
Első sorban vízvezetékekre való felszerelésre, komplett lakások, vagy akár nagy ipari létesítmények teljes körű ellátására lettek kifejlesztve, mindazonáltal az ettől eltérő igényeket is figyelembe véve, létezik egyszerű TÖLCSÉR változatban, CSAPOKRA, ZUHANYCSŐRE könnyedén feltekerhető formában, igény esetén más VÍZSZŰRŐ szerkezetek csövére is felszerelhető kivitelben, illetve a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ alá, a csap fali flexibilis bekötőcsövére könnyen felszerelhető változatban is, ami nem foglal helyet kívül a csapon.


Típustól függően különböző hosszúságú KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR van bennük. Így típusának megfelelően rövidített mini, egyszeres, másfélszeres, illetve kétszeres revitalizálási hosszt biztosít. A revitalizálás energetikai és oxigénszintje a revitalizálási hossz függvényében fokozható. A csapok végére, vagy zuhanycsőre csatlakoztatható változatok alap típusai - a DIREKT változatok kivételével -, általában tartalmaznak egy TURBO örvény fejet is, mely egy elő-energetizáló, ami még erőteljesebbé teszi a folyadék számára a kvantumörvény generátoron keresztüli átjutását. Az alap változattól eltérő további modellek nem minden esetben tartalmaznak TURBO örvény fejet. Ez a termék leírásában részletesen megtalálható.


A Phitalizer minden egyes normál réz változatának belsejében lévő KANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR részét képezi vörösréz, természetes tiszta EZÜST, továbbá 24 karátos tiszta ARANY és EGYATOMOS NEMESFÉMEK lenyomatai. Az ECO változatok KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORAI azonban nem tartalmaznak ezüstöt.


Mivel többféle KAVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORRÓL van szó, a következő információval szeretnénk a választásban segíteni a rendszer iránt érdeklődők számára:


  1. -A Phitalizer WIRBEL típusában található rövidített hosszúságú MINI örvénygenerátor mind energetika, mind oxigén tekintetében is kiemelkedően hatékony és erőteljes revitalizálást visz végbe.

  2. -A Phitalizer QUELLE változatban található EGYSZERES hosszúságú örvénygenerátor rendkívül kiemelkedő eredményeket biztosít, mely eleve felülmúlja az általánosságban Élő Vízként elfogadott vízminőségeket.

  3. -A Phitalizer DIREKT 15 / 22 / 28 és ALPEN típusokban található MÁSFÉLSZERES hosszúságú örvénygenerátor egy kicsivel még magasabb energetikai és oxigénszintet, még kifinomultabb ízvilágot biztosít.

  4. -A WASSERHORN változat a DUPLA hosszúságú generátorával, a kivitel csúcskategóriáját képviseli. Két egymás után kötött revitalizálónak felel meg, így a lehető legjobban ki tudja az Élő Víz képességeit teljesíteni, mely mindegyik változatnál emelkedettebb aktív oxigén és energiaszintben, illetve a legkifinomultabb ízvilágban mutatkozik.


Phitalizer WIRBEL - TÖLCSÉR

A rendszer egyszerűen bárhol és bármikor, bármilyen folyadékra alkalmazható legkisebb változata. Ez a változat a Phitalizer termékek kiemelkedő sikeréből kiindulva került megalkotásra.


BÁRMILYEN FOLYADÉK könnyedén áttölthető és revitalizálható rajta. Utazáskor is nagy segítség lehet, mivel egyszerűen kézben tartva is könnyen használható és rövidített revitalizáló ciklusa ellenére, illetve árkategóriájához képest is kimagasló revitalizálási szintet biztosít.


A belsejében egy rövidített MINI KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található. Tartozéka egy gumigyűrű, mely a tölcsér szárában való megfelelő illeszkedést segíti.Phitalizer DIREKT 15 / 22 / 28

A rendszer elsőként megalkotott, az egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló változata, mely közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon.


Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)


A belsejében egy MÁSFÉLSZERES KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található. Prémium minőségű menetes vörösöntvény, illetve további forrasztható vörösréz csatlakozók a részét képezik. A végén lévő csatlakozók elfordíthatók, így egyenes, vagy L alakú, illetve U alakú bekötés is kialakítható.


Az átfolyási keresztmetszet osztásos rendszerben tovább bővíthető, így két DIREKT párhuzamos bekötésével dupla átfolyásméret is kialakítható.


Az alábbiakban részletezett csapra szerelhető változatok KÉTFÁZISOS revitalizálást végeznek.


Phitalizer KONYHA


A CSAPOKRA szerelhető modell, mely több kivitelben és felületkezeléssel létezik. Minden KONYHA változat bármely hagyományos CSAP végére könnyedén felszerelhető, szakember igénybevétele nélkül. A csöve 360 fokban elforgatható, így a kívánt irányba állítható.
A KONYHA változat normál verziói tartalmaznak egy TURBO örvény fejet is, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot. Egyes további változatok nem minden esetben tartalmaznak TURBO örvény fejet. A NATUR változat belül szintén ezüstözött.


A QUELLE változat csak 12 cm-el hosszabbítja meg lefelé a csapot. Egy kitűnő eredményekkel szolgáló EGYSZERES KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz, mely típustól függően TURBO fejjel együtt KÉTFÁZISÚ, néküle pedig EGYFÁZISÚ revitalizálást hajt végre.


Az ALPEN változat 14 cm-el hosszabbítja meg lefelé a csapot, így elsődlegesen magas csapokhoz ajánlott. Az ALPEN változatban egy MÁSFÉLSZERES hosszúságú, a DIREKT változattal megegyező felépítésű KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található, mely típustól függően TURBO fejjel együtt KÉTFÁZISÚ, néküle pedig EGYFÁZISÚ revitalizálást hajt végre.


A csúcskategóriát képviselő WASSERHORN a legerőteljesebb revitalizálást végzi DUPLA HOSSZON és KÉT FÁZISBAN. Ez a szerkezet 12 cm-el hosszabbítja meg lefelé a csapot. KÉT KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található benne, mely a TURBO fejjel együtt KÉT FÁZISBAN történő EXTRA revitalizálást végez. TURBO fej nélküli változata pedig EGYFÁZISÚ, de EXTRA revitalizálást hajt végre. Ez a változat is a végén egy vízszűrő perlátort tartalmaz.


Phitalizer ZUHANY


A ZUHANYCSŐRE szerelhető modell, mely szintén több kivitelben létezik. Minden ZUHANY változat bármely fali, vagy csaptelepen lévő ZUHANYCSATLAKOZÁSRA könnyedén felszerelhető, szakember igénybevétele nélkül. A csöve 360 fokban elforgatható, így a kívánt irányba állítható.
A ZUHANY normál verziói szintén tartalmaznak egy TURBO örvény fejet is, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot. Egyes további változatok nem minden esetben tartalmaznak TURBO örvény fejet. A NATUR változat belül szintén ezüstözött.


KÁDCSAPTELEP ZUHANYCSATLAKOZÓJÁRA szerelve bármely ZUHANY változat esetén, a zuhanytömlő letekerésével a KÁD FELTÖLTÉSÉRE is használható, így A QUELLE változattal megegyező FORRÁSKUTAKHOZ hasonló TERMÉSZETES ÖRVÉNYLŐ vízkifolyást biztosít.


A QUELLE változat csak 12 cm-el hosszabbítja meg a zuhanycsatlakozót. Egy kitűnő eredményekkel szolgáló EGYSZERES KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz, mely típustól függően TURBO fejjel együtt KÉTFÁZISÚ, néküle pedig EGYFÁZISÚ revitalizálást hajt végre.


Az ALPEN változat 14 cm-el hosszabbítja meg a zuhanycsatlakozót, így elsődlegesen magas csapokhoz ajánlott. Az ALPEN változatban egy MÁSFÉLSZERES hosszúságú, a DIREKT változattal megegyező felépítésű KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található, mely típustól függően TURBO fejjel együtt KÉTFÁZISÚ, néküle pedig EGYFÁZISÚ revitalizálást hajt végre.


A csúcskategóriát képviselő WASSERHORN a legerőteljesebb revitalizálást végzi DUPLA HOSSZON és KÉT FÁZISBAN. Ez a szerkezet 12 cm-el hosszabbítja meg a zuhanycsatlakozót. KÉT KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található benne, mely a TURBO fejjel együtt KÉT FÁZISBAN történő EXTRA revitalizálást végez. TURBO fej nélküli változata pedig EGYFÁZISÚ, de EXTRA revitalizálást hajt végre.


Phitalizer SZŰRŐVITALIZÁLÓ


VÍZSZŰRŐK csövére, vagy DESZTILLÁLÓ készülékez csatlakoztatható változat. Szintén több kivitelben létezik. Tartozéka a 3/8 colos csatlakozó, de más csatlakozókkal is bővíthető. Ezen változatok nem tartalmaznak TURBO örvény fejet.

A QUELLE változat kitűnő eredményekkel szolgáló EGYSZERES KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz.


Az ALPEN változat egy KÉTSZERES hosszúságú, a DIREKT 15/22/28 változatokkal megegyező felépítésű KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz.


A csúcskategóriát képviselő WASSERHORN a legerőteljesebb revitalizálást végzi, mivel DUPLA HOSSZÚSÁGÚ, vagyis KÉT KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található benne.


Phitalizer MOSOGATÓ / MOSDÓ ALÁ SZERELHETŐ változatok


A Phitalizer QUELLE DIREKT, ALPEN DIREKT, és WASSEEHORN DIREKT a MOSDÓ, vagy a MOSOGATÓ ALÁ szerelhető modell. 


Típustól függően egy, vagy két revitalizálót tartalmaz, a hideg és a meleg vízhez külön. Közvetlenül a falból kijövő csapbekötő csatlakozókra szerelhető. Előnye, hogy a pult alatt nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON. Tartozéka a 3/8 colos csatlakozó, mely a szabványos csapbekötő csatlakozóhoz illeszkedik, de igény esetén, más csatlakozókkal is bővíthető. Ezen változatok nem tartalmaznak TURBO örvény fejet.


A QUELLE változat a legrövidebb, ez foglal legkisebb helyet a fali csatlakozó és a mosdó, vagy konyhapult munkalapja között. Kitűnő eredményekkel szolgáló EGYSZERES KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz.


Az ALPEN változat egy MÁSFÉLSZERES hosszúságú, a DIREKT 15/22/28 változatokkal megegyező felépítésű KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz, kicsit nagyobb helyet foglal, ami elsősorban mosdóknál jelenthet problémát, ha közel van a fali csatlakozás a mosdó aljához - bár kiegészítőkkel ez is korrigálható. Igény esetén egy kiegészítő elforduló ívvel a cső 90 fokban elfordítható, így a helyprobléma kiküszöbölhető, vagy helyette a QUELLE, illetve a WASSERHORN változat választható.


A csúcskategóriát képviselő WASSERHORN DIREKT a legerőteljesebb revitalizálást végzi ez esetben DUPLA HOSSZON, mivel KÉT KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található benne. Ez a modell egy köztes méretet képvisel, de igény esetén ez is elfordítható a kiegészítő ívvel, mindazonáltal ez a típus adja a legerőteljesebb EXTRA REVITALIZÁCIÓT.


NATUR RÉZ, BIOPLAST, POLIBLACK, POLINOX bevonatok, csatlakozók


A Phitalizer KONYHA és ZUHANY változatok különféle csatlakozókkal és külső bevonatokkal vásárolhatók. Az alábbiakban részletezzük az elnevezésre vonatkozó tulajdonságokat.


A NATUR RÉZ csatlakozó teljes egészében tömör rézből készült fém csatlakozó, mely hideg és akár forró vízzel is alkalmazható.


A BIOPLAST csatlakozó élelmiszeripari minősítéssel rendelkező növényi alapú műanyagból készült. Hideg és meleg vízre is alkalmas komposztálható lebomló műanyag, mely alacsonyabb termékárat biztosít. A Phitalizer esetében használt BIOPLAST anyag jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, de igény esetén a csatlakozó utánpótlása megoldható.


A POLIBLACK bevonat az alkatrész kizárólag külső natur réz felületeit borítja, egy egységes fekete műanyag burkolat képében, mely víztaszító, és könnyen tisztítható.


A POLINOX elnevezés a csatlakozókat fedő kizárólag külső POLIBLACK bevonatra és a revitalizáló csövet kívülről fedő INOX gégecsőre utal, mely elegáns, fekete-inox megjelenést biztosít.


Bízunk benne, hogy választ tudunk adni sok felmerült kérdésre, és az általunk forgalmazott Phitalizer Élő Víz-Rendszer termékek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot, és megtapasztalja életében az igazi Élő Víz élményét. Mindezzel nem csak saját életére, hanem a környezetére, és magára a Föld bolygóra is jótékony hatást biztosít.


A Phitalizerrel kapcsolatos visszajelzések a Vásárlói Levelek menüpontban megtekinthetők.

 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos