R
endelés és Árak

Rendelés és Árak
A Víz-Revitalizálók, valamint az Energia Átalakítók és Elektroszomg Árnyékolók, illetve további kiegészítő termékek típusai és árai a kiválasztott termékkategória képére kattintva megtekinthetők, és egyúttal a termékek meg is rendelhetők.


Válassza ki a megtekinteni, vagy megrendelni kívánt termék kategóriáját az alábbi felsorolásból:

 

RENDELES_ES_ARAK_-_Elo_Viz-Rendszerek.htmlRENDELES_ES_ARAK_-_Elo_Viz-Rendszerek.html

A képre kattintva tovább léphet az

PHITALIZER ÉLŐ VÍZ-RENDSZER, EDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ, REVITALIZÁLÓ SPIRÁL

termékek ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA


A PHITALIZER VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek az Élő Víz-Rendszerek teljesen új generációját képviselik rendkívüli hatékonyságuk végett. Csapra, zuhanyra, szűrőkhöz, csap alatti fali bekötőcsőre, tölcsérrel használható,  illetve fő vízvezetékre szerelhető változatokban elérhetők, és akár az egész ingatlan Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.


A különböző típusú és méretű EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház, iroda, üzem, gazdaság, vagy település Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.


A különböző kialakítású REVITALIZÁLÓ SPIRÁL modellek lelke egy igen apró, különlegesen kalibrált fém spirál, mely rendkívül hatékony módon segíti vizünket, vagy bármilyen italunkat feléleszteni, revitalizálni. Tölcsér, valamint csapra és zuhanyra szerelhető változatban létezik.


Tovább az PHITALIZER Víz-Revitalizáló, Revitalizáló Spirál, és Eredeti Víz-Revitalizáló termékek ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA

A képre kattintva tovább léphet az

ENERGIA ÁTALAKÍTÓ és ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ

termékek ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA


A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben lévő negatív energiák és minden elektroszmog sugárzás ártalmatlanítására szolgálnak. Egy szoba, lakás, ház, vagy annál jóval nagyobb területek pozitív energiákkal történő ellátására alkalmasak.


Az Elektroszmog Árnyékoló fémezett textíliák pedig fizikai védelmet nyújtanak, de csak  magas frekvenciás (rádió, vagy mikrohullám) elektroszmog sugárzások ellen, illetve részben bizonyos földsugárzások ellen is. Függönyként, vagy faliszőnyeg mögé, esetleg padlóra helyezve, megvédik lakásunkat a közeli adótornyok, vagy a szomszédok vezeték nélküli  eszközeinek átsugárzásától.


Tovább az Energia Átalakítók és Elektroszmog Árnyékolók Árjegyzékére

“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry