Revitalizáló Spirál
 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos

A Revitalizáló Spirál

Revitalizáló Spiráltölcsér, Konyha, és Zuhany változat
A Kalibrált Spirál


Az Élő Vízről szóló fejezetben már megismerhettük, hogy a valódi egészséges forrásvíz eredetileg egy élő organizmus, melynek pozitív és frissítő hatása van az élő szervezetekre. Ezt a tulajdonságát a víz elvezetése, palackozása, és hosszas raktározása során képes teljesen elveszíteni. Eredeti egészséges állapotát visszaállítva azonban bármikor hasonló előnyös tulajdonságokkal rendelkező vizet fogyaszthatunk. Erre képes a Skandináv Élő Víz-Rendszerek, a Phitalizer, valamint az alábbi fejezetben bemutatásra kerülő Revitalizáló Spirál is.


A három eszköz felhasználhatóságában, kialakításában, és árában is eltér egymástól. Mindazonáltal az alkalmazott technológia közel áll egymáshoz. Mind a víz ősi áramlási geometriáját használja fel a víz élénkítésére, felélesztésére, csak teljesen más formában. Most bemutatjuk ennek az egyszerűnek tűnő, mégis komoly műszaki és tudományos háttérrel és kutatásokkal kifejlesztett apró szerkezetet. Alapvető részletes információk az Élő Vízről az ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK című fejezetben találhatók.


A Revitalizáló Spiráltölcsér Működése

A Revitalizáló Spiráltölcsér több mint 22 éve létezik és feltalálása mintegy 30 évvel ez előttre nyúlik vissza. A szerkezet lelke egy apró, különlegesen kalibrált fém spirál, mely egy rendkívül hatékony eszköz, ami segít vizünket, vagy bármilyen italunkat újra-éleszteni, revitalizálni. Minderre a természet ősi törvényein, geometriai mintázatain alapuló precíz geometrikus kialakítása végett képes.


Ez a tölcsérbe helyezhető speciálisan kalibrált rozsdamentes acél Spirál, egy különleges, pontosan a természet geometriáival megegyező energetizáló örvénymozgásra és kvantumszinten pozitív változásra készteti a rajta átáramló folyadékokat. Csak be kell helyezni a tölcsér szárába a kis spirált, és máris átfolyathatunk rajta bármilyen folyadékot, melyet energetizálni kívánunk. Az Eredeti Revitalizálóhoz hasonlóan, az átfolyatott víz, vagy más folyadék azonnal energetizálódik, így az átfolyatást követően már fogyaszthatjuk is.


Elegendő egyszer átfolyatni. Mindazonáltal a két rendszer között az egyik különbség abban
rejlik, hogy a Spiráltölcsérrel revitalizált folyadékok 3 napig képesek megtartani töltöttségüket (tárolásuktól függően). Töltöttségét a revitalizált folyadék hűvös és napfénynek nem kitett esetben képes legtovább megőrizni.


A Revitalizáló Spiráltölcsér nem
szűr, hanem energetizálja a vizet, vagy bármilyen más folyadékot.


Már régóta felfedezték a különbséget a sima “sérült víz” és az “élő víz” között. Az a víz, melynek alacsony a rezgése és az energiája, valójában kimerült, és nem táplálja megfelelően a szervezetet. Az alacsony “Zéta potenciállal” rendelkező víz nem képes könnyedén szállítani tápanyagokat a sejtekhez, ami a szervezet eltömődését, bedugulását okozhatja. Az Élő Víz magas “Zéta potenciállal” rendelkezik, és egy sokkal egészségesebb és hatékonyabb anyagcserére késztet.


Az Revitalizáló Spiráltölcsér kétféle kivitelben áll rendelkezésre. Maga a tölcsér BPA- és FTALÁT-MENTES PE műanyagból készült. Az alap változathoz egy rozsdamentes acélból készült kalibrált spirál tartozik, az EXTRA változatnak pedig egy 24 karátos aranyozott felületű rozsdamentes kalibrált acél spirál a tartozéka. A spirál a lelke a szerkezetnek. Átfolyva rajta a folyadék azonnal energetizálódik!


A Revitalizáló Spirál KONYHA bármely szabványos kivitelű hagyományos csapra, a Revitalizáló Spirál ZUHANY változat pedig bármely zuhanycsaptelepre, zuhanycsőre, illetve akár közvetlen a zuhanyfejre is könnyedén rácsatlakoztatható. Az eredmény egy kedvező árú víz-revitalizáló, melynek használata során kellemes ízű revitalizált vizet kapunk közvetlen a csapból költségmentesen, melyet forró vízre is használhatunk!


A Tiszta Energetizált Víz


Amikor megízleljük az energetizált Élő Vizet, érezhetjük a különbséget más vizekhez képest. Energiát ad és lehetőséget biztosít a szervezet méregtelenítésének beindulására. A szervezet kívánja az Élő Vizet. A gyerekek is jobban szeretik az Élő Vizet, mert ösztönösen érzik, hogy jó nekik.


A Revitalizáló Spiráltölcsérrel átalakíthatjuk a csapvizet, a palackozott vizet, gyümölcsleveket, üdítőt, teát, növényi és állati tejet, vagy akár alkoholos italokat is egy biológiailag aktív élő itallá, mely energiát biztosít és jótékonyan hat az anyagcsere folyamatokra.


Meddig Tart az Energiája?


A polarizáció az áttöltést, átáramoltatást követően nagyjából 3 perc múlva éri el a csúcspontját, tehát érdemes az áttöltést követően néhány percig pihentetni a folyadékot, hogy még jobban kiteljesedhessenek képességei. Ezt követően a folyadék optimális tárolási körülmények esetén, nagyjából 3 napig tartja meg magában az energiát.


Milyen a Kristályszerkezete?


Német tudósok demonstrálták a különbséget az élő és a halott vízcsepp szerkezete között. A kristályrészecskék az élő vízben ritmikus spirális, vagy örvénylő mintázatot (implóziót) mutattak, ami kapcsolatban áll az élettel és a növekedéssel. A halott vízcsepp mintázata vonalas konfigurációt mutatott, ami élettelen körülményekre utal.


Ilyen egy élő vízcsepp rendezett geometrikus mintázatának illusztrációja:
Ilyen pedig a halott vízcsepp töredezett vonalas mintázatának illusztrációja:
A Revitalizáló Spiráltölcsér hatása Italokra


A Revitalizáló Spiráltölcsér minden vízbázisú folyadékra alkalmazható. Tea, kávé, tej, növényi tej, ásványvíz, gyümölcslé, kókuszvíz, szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok... minősége feljavítható általa. Minden vízbázisú folyadék előnyös tulajdonságokhoz jut.


Sör, bor, pálinka... Az alkoholos italok revitalizálása során az ízek úgyszintén kifinomulnak, selymesebbé válnak, és teltebb ízvilágot kapnak, savasságuk pedig érezhetően csökken. A revitalizálási folyamat ezért előnyös tulajdonságokkal ruházza fel nem csak a vizet, és az ivóleveket, hanem az alkoholos italokat is.


Csökkenti a Vízkőlerakódást


A Revitalizáló Spiráltölcséren való átfolyatás csökkenti a vízkőfoltok meszes lerakósását, így lágyabb vizet kapunk általa.


Jó a Virágoknak és az Állatoknak is


A Revitalizáló Spirálon átfolyatott vízzel való öntözés a növények számára is előnyös. Jó hatással van növekedésükre, virágzásukra, és terméseikre. Ugyanígy a vágott virágok is tovább frissek maradnak - természetesen ha folyamatosan cseréljük a vizüket.


Megfigyelhető, hogy az állatok is inkább a revitalizált vizet választják maguknak, ha a sima víz mellé azt is letesszük nekik.


Nincs fenntartási Költsége


A Revitalizáló Spiráltölcsér nem igényel semmilyen fenntartási költséget. Alkalmazása nagyon egyszerű, mindössze mosogatásra, elmosásra van szükség használat után a normál higiénia fenntartása érdekében. A tölcsér és a spirál is elmosható mosogatógépben. Az aranyozott EXTRA változat esetében, az aranyozás végett elsődlegesen kímélő kézi mosogatás ajánlott. Amennyiben szükséges, sterilizálás rövid időn át forró vízzel végezhető. Az esetleges lerakódások a natur acél spirál felületéről ecetben való néhány órás áztatással eltávolíthatók. ***Az aranyozott változat ecetbe nem rakható.


Visszajelzések Revitalizáló Spirál felhasználóktól


- Amikor átöntöttük rajta vizünket és megkóstoltuk, tényleg valamit éreztem, hogy jobb lett mint egyébként, úgyhogy azóta ezt használjuk. Nekem a szűrős víz nem ízlik, de ez igen. Tényleg működik, úgyhogy nem bántuk meg. Adtunk ajándékba a gyerekeknek is, ők is szeretik. Jó egészséget!...


- Különleges volt látni, ahogy a víz leörvénylik rajta, rögtön tudtam, hogy ez biztosan csinál valamit, úgyhogy nem baj, hogy megvettem. Aztán megkóstolva a vizet tényleg selymesebb, kellemesebb ízű lett. A teát is ebből főzzük, a tölcséren át töltjük fel a kannát és úgy forraljuk. Jobban kiemeli a tea ízét, kellemesebb az ivása. Én nem szeretem a bort, de megkóstoltam átfolyatva és ég és föld a különbség. Alig érezhető az a kellemetlen szúrós alkoholos íz, amit nem szeretek, végül is így már teljesen iható. Azért nem szerettem meg, de tényleg átalakul a tölcsérrel. Mindenkinek ajánlom, aki a szűrők helyett egy különleges energetizálót keres ami bármire használható és olcsó is...


- Az ivóvíz ízének javulása drámai, ami könnyűvé teszi sok víz elfogyasztását. Voltaképpen többet kívánok inni, ami meglehetősen jó érzés...


- Nagyon örülünk a ZUHANY változatnak! Sokkal kellemesebb a fürdés vele. A férjem ezzel borotválkozik is, és elmondása szerint az arcbőrének is jobb ez. Egyébként sokkal jobb a bőrünknek, mert a víz ehhez képest előtte olyan fura olajos állagú volt, most meg igazán nagyon kellemes. Mi ezen keresztül iszunk is, de hamarosan veszünk egy konyhai-t is belőle, vagy legalábbis egy tölcsért. Nagyon tudjuk ajánlani, tényleg érezhető a különbség és nem kell palackokat elpakolgatni ezen a kis helyen. És úgy tudom a palackok sem egészségesek.


A további Vásárlói Visszajelzések IDE kattintva olvashatók


...Vissza az Előző Oldalra                Tovább a Rendelés és Árak menüpontba...