T
ermékek
 
 
 


A képre kattintva tovább léphet az

PHITALIZER VÍZ-REVITALIZÁLÓ termékekre


A PHITALIZER VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek a lakás, a ház, egy iroda, vagy üzem fővízvezetékére szerelhetők. Léteznek csapokra szerelhető konyhai, zuhany verzióban is. Oxigénnel teli Élő Víz korlátlan mennyiségben.


Az Élő Víz jótékonyan hat minden élő szervezetre. Képes megfordítani a káros anyagok polaritását, semlegesíteni a káros rezgéseket, segíteni a jótékony anyagok, ásványok, vitaminok megfelelő beépülését, a PH egyensúly felállítását, és természetes oxigént áramoltat az élő szervezetekbe.


Tovább az PHITALIZER Víz-Revitalizálóhoz

 

A képre kattintva tovább léphet az

ENERGIA ÁTALAKÍTÓ termékekre


A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben lévő negatív energiák ártalmatlanítására szolgálnak. Egy szoba, lakás, ház, vagy annál jóval nagyobb területek pozitív energiákkal történő ellátására alkalmasak.


Az ENERGIA ÁTALAKÍTÓ egy olyan pozitív energiamezőt generál, mely megszünteti a negatív interferenciákat, vagyis pozitív életenergiává alakítja át a negatív földsugárzások, vízerek, elektroszmog, és más negatív mezők szervezetre káros kisugárzását.


Tovább az Energia Átalakítókhoz

 


A képre kattintva tovább léphet az

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ termékekre


Az ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ anyagok fémezett textíliák, melyek fizikai védelmet nyújtanak a magas frekvenciás sugárzások, iletve részben bizonyos földsugárzások ellen is. Függönyként, vagy faliszőnyeg mögé, esetleg padlóra  helyezve, megvédik lakásunkat a közeli adótornyok, vagy a szomszédok vezeték nélküli  eszközeinek átsugárzásától.


Tovább az Elektroszmog Árnyékolókhoz

 
“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry