és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 

Vásárlói visszajelzések

Elektroszmog Árnyékolókkal kapcsolatban
  1. Bullet5 évvel ez előtt egy új lakásba költöztünk. Nagyon kellemes helynek tűnt. Arra lettünk figyelmesek, hogy rendszeresen elég kellemetlenül fáj a fejünk. Nem tudtuk mire vélni a dolgot. A fájdalomcsillapítók rendszeres vásárlói lettünk. Időközben a szomszéd ház tetejét átalakították, lebontottak róla valamilyen szerkezetet. Na akkor történt a felfedezés, ugyanis megláttuk mi volt mögötte. Hát egy komplett mikrohullámú antenna rendszer, aminek az egyik fele tulajdonképpen pont ránk irányul. Utána olvastunk az elektroszmog hatásainak, és egyből arra gondoltunk, hogy érdemes lenne valahogyan megvédeni magunkat ettől, mivel elköltözni, ha nem szükséges, akkor nem akarunk innen. Keresgélés közepette találtunk rá az önök oldalára. Részletes beszélgetésünket követően első lépésben vettünk az egész antenna felöli falat beborító méretben az egyik szobára organza függöny elektroszmog árnyékolót. Az önök ajánlásával vettünk hozzá műanyag plafonra szerelhető karnis sínt, így faltól falig tudtuk tenni az árnyékolót, és el is tudjuk húzni, ha akarjuk. Hát a sejtésünk beigazolódott, amint felszereltük, egy csapásra megszűnt a kínzó rendszeres esti fejfájásunk. Ez hihetetlen, de tényleg rengeteget segít. Ez követően megvettük a nappalira is az anyagot, már ott is van faltól falig. Szerintem ez kihagyhatatlan. Köszönjük, vége a fájdalomcsillapítók folyamatos szedésének.


  1. BulletÜdvözöljük! Ahogyan azt megígértük, összeírtuk a tapasztalatainkat a tapéta és a függöny árnyékolókkal kapcsolatban: Családi házban lakunk, a szomszédunkban egy nagy antennatoronnyal, ami szerencsétlenségünkre minket is ér. Alvásproblémáink voltak, és feltehetőleg ebből eredően is, stresszesek voltunk nagyon. A családból kettőnknek a szeme mindig égett, a lányom pedig fejfájásra panaszkodott. Ráadásul elkezdtünk allergiásak is lenni. Hála istennek, megvettünk kétféle anyagot, amiből a tapétát a padlástérbe felszögeltünk az egyik tetősíkra. Nekem nem nagyon tetszett így, később lambériát tettünk rá. Jó tapasztalatainkból eredően a biztonság kedvéért később a másik oldalra is tettünk, ezt is beborítottuk a lambériával. Persze mielőtt feltettük a lambériát, egy két hónapig teszteltük az anyagot, de azt kell mondanom nagyon is bevált. A szemszárazságunk elég hamar megszűnt, a fejfájás pedig másnaptól el is múlt a lányomnál. Ő volt leginkább kitéve a sugárzásnak, mert a tetőtérben lakik. Sokkal jobban alszik az egész család, egyszerűen érezzük, hogy jobb lett a közeg is. Az ablakokra az organza függönyárnyékolót tettük fel. Mi nem bántuk meg annak ellenére, hogy 200.000 Ft-ot költöttünk rá, de megérte. Mit kaptunk ezért a pénzért? Nyugalmat, pihentető alvást, egészséget... Mindenkinek ajánlom. Köszönet érte.


  1. BulletSzuper az anyag, jobban alszom én is és mások is, még venni fogok belőle. A padlóra tettem padlószőnyeg alá, és az ablakokra is. A gyerek nyugodtabb, nem sír annyit. Én is sokkal kipihentebb vagyok, megérte.


  1. BulletEz a réz nagyon különleges atmoszférát teremt. Szerintem már a jelenléte is segít. Tettünk belőle a matrac alá és az ablakokra is. Végre át tudjuk aludni az éjszakát és kipihentebben ébredünk. Első naptól kezdve ez megváltozott, úgyhogy ennek tulajdonítjuk a jó hatást. A feleségem éjszakai végtagfájdalmai megszűntek és nem érzi hidegnek sem.

 
“Jól válaszd meg az álmod, mert az meghatározza egész életed alakulását, 
a sorsodat, és esetleg be is teljesülhet.” - Goethe