és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 
 


A képre kattintva tovább léphet a

VÍZ-REVITALIZÁLÓ termékekkel kapcsolatos VÁSÁRLÓI LEVELEKHEZ


A VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek a lakás, a ház, egy iroda, vagy üzem fővízvezetékére szerelhetők. Léteznek csapokra szerelhető konyhai, zuhany verzióban is. Természetes Oxigénnel teli Élő Víz korlátlan mennyiségben.


Tovább a VÍZ-REVITALIZÁLÓK vásárlói VISSZAJELZÉSEIRE

 

A képre kattintva tovább léphet az

ENERGIA ÁTALAKÍTÓ termékekkel kapcsolatos VÁSÁRLÓI LEVELEKHEZ


A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben lévő negatív energiák ártalmatlanítására szolgálnak. Egy szoba, lakás, ház, vagy annál jóval nagyobb területek pozitív energiákkal történő ellátására alkalmasak.


Tovább az ENERGIA ÁTALAKTÓK vásárlói VISSZAJELZÉSEIRE

 


A képre kattintva tovább léphet az

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ termékekkel kapcsolatos VÁSÁRLÓI LEVELEKHEZ


Az ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ anyagok fémezett textíliák, melyek fizikai védelmet nyújtanak a magas frekvenciás sugárzások, iletve részben bizonyos földsugárzások ellen is. Függönyként, vagy faliszőnyeg mögé, esetleg padlóra  helyezve, megvédik lakásunkat a közeli adótornyok, vagy a szomszédok vezeték nélküli  eszközeinek átsugárzásától.


Tovább az ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓK vásárlói VISSZAJELZÉSEIRE

 

A VÁSÁRLÓI LEVELEK menüpontban a termékeket használóktól kizárólag írásban kapott visszajelzések, ajánlások olvashatók.

Bízunk benne, hogy a kapott tapasztalatok közzététele segíteni fog minden kedves érdeklődő számára, hogy választ kapjon a weboldalon fellelt információk tekintetében felmerülő további kérdésekre, a saját személyes felhasználási igényeik tekintetében.

Tapasztalataink szerint, egyes vásárlók nagy örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat, hogy segíteni tudják egymást, a szerkezetek megismerését, és elterjedését, egy jobb világ felépítése céljából.

Nagy örömmel vesszük vásárlóink visszajelzéseit, és osztjuk meg Önökkel ezen az oldalon keresztül. További egyéni kérdésekkel kapcsolatban is szeretettel állunk rendelkezésükre a nem írásban kapott tapasztalatokkal kapcsolatban, a megadott telefonszámon

 
“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry