és Energia Átalakítók
és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 

Tesztek és Vásárlói visszajelzések

Phitalizer Víz-Revitalizálóval kapcsolatban
 1. BulletA Phitalizer WASSERHORN változatát alkalmazzuk. Minden nap elcsodálkozunk, amikor a pulton hagyott pohárban egy idő után meglátjuk azt a rengeteg oxigénbuborékot. A fotók különféle napokon lettek fotózva, ez is azt bizonyítja, hogy ez a jelenség mindennapos, nem csak alkalmi.


  
  
        


 1. BulletAz alábbi képek a sima csapvíz (balra) és a Phitalizer ALPEN DIREKT revitalizáón átfolyatott (jobbra) csapvizet mutatják. Míg a csapvíz zavaros fehér színű jó ideig, ez valószínűleg a klór lehet, a Phitalizeren átfolyatva azonnal gyönyörű átlátszó és szagtalan is.
 1. BulletA Phitalizer Alpen zuhany típusát használom és igazán meglepett a víz gyönyörű kristálytiszta látványa a kádban. Olyan, mint a tenger a görög szigeteknél a Kefalóniai részen. A hajók szinte lebegni látszanak a vízen, olyan kristály tiszta. Egészen más ez a látvány a normál megszokott csapvízhez képest. Az is tiszta, de így összevetve ez kristályosan csillogó és egyben olyan más az állaga is, tükörfényes és csillogó.


 1. BulletA Phitalizeren keresztül átfolyatott víznél tapasztaltuk, hogy nem csípi a szemünket, ha belemegy. Eddig minden víz csípte a szememet, azt hittem ez a természetes.  Gondolom ez a klór megváltozása miatt lehet, ami írva van a polaritásváltásról, de ez csak feltevés. Ez az első, hogy a víz nem csípi a szememet, nagyon kellemes érzés vele arcot mosni, az állaga is olyan selymes, nagyon jó. Az állatok fürdetésénél is jól jöhet, mert ott elkerülhetetlen, hogy ne érje a szemüket a víz. Egyébként nagyon finom lett az ivóvíz és a fürdővizünk is nagyon kellemes. Mi és a kutyák is sokkal többet iszunk belőle, mint előtte. És a kutyák nem vakaróznak annyit, nekünk sem száraz a bőrünk fürdés után. A hajam pedig sokkal jobb, sokkal lágyabb, természetesebb lett. Minden tekintetben szuper!


 1. BulletA Phitalizer használata nagy előnyt jelent számunkra egész családunk tekintetében! A gyerekeknek is ízlik, ami egy igazán nagy dolog. Az iskolába ebből a vízből visznek magukkal, ezt isszák ott is. Fürdeni is imádnak, mert már nem szárad ki a bőrük, nem korpásodik a hajuk, és nekünk ugyanez a tapasztalatunk. A virágaink imádják az öntözést, ezzel a vízzel szebben, dúsabban nőnek. A párásító készülégünkbe is ezt tesszük, hogy az élő vízpára járja be a szobát, és könnyebb a párásító tisztán tartása is. Idővel így is van benne lerakódás, mivel ugye nem szűr, de sokkal könnyebben eltávolítható, szinte lepotyog a fűtőszálról. Az ételeink finomabbak és tartósabbak lettek. Jobban érvényesül a zöldségek, illetve a tea eredeti íze is. Leöblítve a saláta, rukkola, spenót stb. tovább frissek és ropogósak maradnak a hűtőben, egy vegetáriánus számára pedig ez nagyon fontos, mivel a zöldségek általában nem hosszú ideig eltarthatók. Mi mindannyian vegetáriánusok vagyunk, már a gyerekek is. Hát elég nehéz jó minőségű alapanyagokhoz jutni. A szomszéd barátunk is a mi vizünket issza egyenlőre, de abban már biztos, hogy hamarosan fog venni magának Phitalizer revitalizálót.


 1. BulletHihetetlen, köszönöm. Régóta nem láttam ilyen gyönyörűséges tiszta vizet tele buborékokkal. Forrásvizet hurcolásztunk ez idáig. Már az sem tetszett, hogy nehéz, és kicsit kanna íze van egy idő után. Egy külön program a beszerzése. Ez a kis "cső" pedig mindezt teljes mértékben helyettesíti. Ennyi buborékot egyáltalán nem tapasztaltam az említett forrásvízben, és egy idő után elég állott lett az íze. Most egyszerűen kinyitom a csapot és jobb víz jön belőle, mint amiért eddig oda voltunk. Friss, oxigéndús és imádja a testünk. A vízvezetékre szereltük, így fürdeni is tudunk ebben a szuper természetes vízben. A fürdés a másik csoda számunkra, kellemes, lágy, selymes, és tényleg sokkal tükröződőbb mint bármilyen víz eddig. Imádjuk csak nézni miközben a kádba merülünk. Egészen más közeg a megszokottnál. Tiszta és friss, csak ismételni tudom. Ajánlom mindenkinek, teljesen megéri az árát, ez hihetetlen.


 1. BulletKöszönettel megkaptuk a rendelt terméket önöktől. Ajánlásra vettem meg egy ismerősöm által. Hát a várakozásokon felüli. Egy hete üzemeltük be és már a lábam vizesedése alább hagyott. Ha ez így megy tovább, teljesen meg leszek elégedve. Nem hittem volna, hogy ilyen megtörténik egy víztől. Az íze nagyon finom és frissítő hatású, sokat iszunk azóta belőle, mert kívánja a testünk. A mosogató alá betekerhető változat nagyon praktikus, mert nem is látszik. Ajánlani fogjuk a terméküket mindenkinek.


 1. BulletRöviden összefoglalva vízszűrő modellt rendeltünk, mert ozmózis rendszerű vízszűrű van a konyhapultba beépítve. A telepítési ajánlat szerint be is iktattuk a rendszerbe. Kicsit féltem a beüzemelés bonyolultságától és, hogy valóban jobb lesz-e a vizünk. Hát megérte a fáradtságot - ez csak vicc volt, mert könnyű volt betenni. De tényleg jobb lett a vizünk. Eddig olyan natúr semmilyen ízű volt - én csak így hívom. Most meg, mintha ízt kapott volna, már sokkal jobban hasonlít az igazi vízhez, amire még emlékszem. A fiam is megissza. Neki mindig külön ásványvizet vettünk, mert csak azt volt hajlandó inni, ha vízről van szó. Szerencsére ez most így neki is ízlik. A tea sokkal aromásabb lett, a főttkrumpli ízletesebb, a friss élelmiszerek eltarthatósága pedig drámaian javult. A fürdővel folytatjuk, hamarosan, egy Wasserhorn típuson gondolkozunk, biztosan az is szuper lesz.


 1. BulletA haj általában rugalmasabb és göndörebb lett, a bőrviszketés megszűnt. A víz íze egyszerűen finom és tényleg van benne buborék. Főtt ételek ízletesek, tovább elállnak, így nem megy pocsékba belőle. Tészták rugalmasabbak, sokáig nem romlanak. Csak azt mondhatom sok a pozitív változás, érdemes volt megvenni.


 1. BulletTörzsvásárlójukként már mindent kipróbáltunk. Az összes termékkel elégedettek vagyunk. A nyaralóba szereltettük be a DIREKT fő vezetékes változatot. Ez az új rendszer minden eddiginél még jobb. A növényzet láthatóan meghálálja, minden csak úgy zöldell, burjánzik. Az öntözőrendszerre is rá lett kötve és csodálatos azt az esőillatot érezni, amikor megindul az öntözés. A friss eső illata mindig magával ragadott. Visszatérve a személyes tapasztalatokra, a Phitalizer víz íze számomra a világon a legjobb azok közül, amiket megtapasztaltam. Egy igazi íz, nincs benne kompromisszum. Nem érzek mellékízt, egyszerűen csak a tiszta, üdítően friss, kis buborékokkal teli szép tiszta csillogó vizet. - az ember úgy érzi, mintha tényleg egy forrásból merítette volna. Öröm vele arcot mosni. Az állaga igazán kellemes, már csak egy dézsa kellene a természetesség fokozásához. Különös látvány a kádban, valami más, mint amit eddig láttam. Olyan különleges a felülete és a hullámzása, minden olyan rendezett, kristályos, csillogó, de nem tudom megfogalmazni. Hamarosan a jakuzziba is bekerül, és ahogy én látom, szerintem egy gyógyfürdőnk lesz a nyaralónkba… A kis veteményes kertemben is alkalmazom, és látni, hogy ropogósabbak és tartósabbak lettek a zöldségek. Tapasztalataim szerint tényleg ez a revitalizálók csúcsa, mert mindegyik termékük nagyon jó, de ez valami külön extrával bír.


 1. BulletA Phitalizer egy nagyon különleges termékük. Jóval olcsóbb, mint a Skandináv Élő Víz-Rendszerek típusú revitalizálójuk, és mindez mellett még finomabb vizet állít elő véleményem szerint. Ráadásul úgy látom már nagyon sokféle változat létezik, így senki sem szenvedhet hiányt belőle. Én az elsők között teszteltem, és mivel már van tapasztalatom a másik termékkel, jobban össze tudom hasonlítani a kettőt. Véleményem szerint, - és ezt mások is osztják velem - a Phitalizer víz íze még finomodott a másik rendszerhez képest. Még jobban hasonlít a forrásvízre. Szerintem nem olyan extra lágy, hanem épp amilyen kell, hogy legyen. Frissítően kellemes állagú és több benne a szemmel látható oxigénbuborékok száma. Ez mindenképpen előrelépés a régebbi rendszerükhöz képest, ami eleve nagyon jó volt. Ha most venném meg mindenhová, egyértelműen a Phitalizert választanám, és nem az ára miatt. Szerintem nagy sikere lesz, kívánom, hogy az legyen és minél több családba eljusson, és élvezzék annak rendkívüli előnyeit egészségük terén is…


 1. BulletEnergetikailag megmértem a Phitalizer Víz-Revitalizáló képességeit és azt tapasztaltam, hogy ilyen magas energiaszintet még egy víznél sem mértem! Van valami rendkívüli ebben a termékben. Látványra is jól megfigyelhető a rendezett és csillogó kristályos állaga, és mindenképpen erőteljesen tükröződik, ami nagyon jó paramétereket, erőteljes fénykibocsátást jelez. Ízlelése abszolút kellemes, jó ízű, friss. A szervezetnek pont ilyen vízre van szüksége, és sajnos nagy hiány van az ilyen vízminőségből. Aki csak teheti, érdemes egy Phitalizert beszereznie, akár a legolcsóbbat is, mert már az is rendkívüli módon feljavítja az átfolyatott vizet. Jó egészséget kívánok!


 1. Bullet1 hét után még mindig friss a saláta. Kb. egy hete vettem ezt a salátát, és az élő víznek köszönhetően még mindig ilyen gyönyörű friss maradt. Máskor ezt a hagyományos salátát mindig 1-2 nap alatt meg kellett enni, mert különben elfonnyadt és összeesett. Hát érdemes megnézni, hogy most mit csinál, pedig csak egyszer mostam le, mielőtt betettem a hűtőbe. Az összes zöldségem és a gyümölcsök frissek, és sokkal könnyebb tisztán tartani a lakást is, én pedig jól érzem magam. 1. BulletAz ételek 1 hét után is frissek maradnak. Az egyik vásárlói visszajelzésben azt olvastam, hogy érdemes betenni a hűtőszekrénybe egy kis edényt élő vízzel, hogy párologhasson. Én is megcsináltam, be tettem a sarkába, küldök is egy képet róla. Régóta alkalmazok élő vizet, és már többször megtapasztaltam, hogy az ételek sokkal tovább frissek maradnak a hűtőszekrényben, de most sikerült le is fényképeznem - eddig mindig elfelejtettem, csak később jutott eszembe, hogy le lehetett volna fényképezni őket. Most végre sikerült. A küldött képen egy kis maradék tészta van lefényképezve, amit 1 hét után vettem ki a hűtőből. Látható, hogy teljesen jól néz ki, még meg sem barnult, és az illata pedig teljesen olyan volt, mint amikor megfőztem. Természetes élő vízzel lett főzve, a hűtőben pedig ott van a kis párologtató edény is. Készítettem egy másik képet is egy feldarabolt ananászról, amit fogyasztás előtt élő vízzel mostam le, majd a maradékot betettem a hűtőbe, csak ott felejtettem 1 hétig, mint a tésztát is. Nem túl nagy kedvvel vettem ki a hűtőből, mert már jártam úgy az ananásszal, hogy elég kellemetlen szaga lett és kissé nyálkássá vált, miután a hűtőben felejtettem, erjedésnek indult. Amikor ezt a mostanit kivettem, tényleg meglepett, hogy kellemes ananász illata volt és egészen jól nézett ki, csak a teteje kiszáradt egy kicsit. Remélem, hogy ezekkel a képekkel hozzájárulhatok az élő víz képességeinek a népszerűsítéséhez, és ha látjuk, hogy a romlandó ételekkel mire képes, akkor elgondolkodhatunk, hogy a testünkbe felszívódva milyen jótékony hatással is bírhat... 1. BulletAzt vettük észre, hogy a kád falára kiülnek az apró kis oxigénbuborékok. Ez csodás élmény számunkra, mert eddig ilyet még nem láttunk. A képrészleten a kád fala látható a sok apró kis buborékkal. Egy idő után, egyébként még sűrűbben alakulnak ki a buborékok. Persze ugyanezt tapasztalni a vizespohárban is, de a kádban még szokatlanabb. Amikor fürdünk, nem csak a kád falán látjuk ezeket a kis buborékokat, hanem a bőrünkön is. Igazán különleges látvány a bőrünkön látni az apró buborékokat. Viráglocsoláskor amikor átfolyik a víz a cserépen és megjelenik a kis tálkában, akkor is ugyanezt tapasztaljuk, hogy tele van apró kis buborékokkal. A növények élő vízzel való permetezése során pedig igazi friss esőillatot érzünk. Ezen kívül, a vízivás során azt kezdtük el tapasztalni, hogy a vizeletben is rengeteg buborék jelenik meg. 1. BulletKomplett megoldást nyújt a víztisztításra. Nagyon örülök, hogy eljuttatták hozzám ezt a különleges, és meg kell mondjam, hogy igen hatékony víztisztítót. Egészen jól érzem magam mióta az élő vizet fogyasztom, és valóban sokkal többet tudok belőle inni, gond nélkül megvan a napi 3 liter, mert könnyűnek érzem az elfogyasztását. Amit ebben a nagy melegben furcsának éreztem az volt, hogy nem izzadtam annyira mint régen, amikor más víztisztítón keresztül fogyasztottam a vizet. Ebből arra következtetek, hogy nagyon jól beépül a szervezetembe és már nincs annyi méreganyag a testemben, ami a bőrömön keresztül távozhatna. Bámulatosan letakarította a vízkövet, és az egész lakásomat sokkal tisztábbnak érzem, mióta ezzel a vízzel takarítok. Ami számomra különösen vonzóvá tette ezt a víztisztítót és az árát az az, hogy komplett megoldást nyújt a víztisztításra. Végre ezt nem csak kizárólag ivásra lehet használni, mint a legtöbb víztisztítót, hanem lehet benne fürödni, mosogatni, mosni és lehet vele kertet locsolni is. Ami számomra fontos, mert szerintem a természetet nem lehet a végtelenségig kihasználni, nekünk embereknek ideje törlesztenünk a Földanya felé. Még egyszer megköszönve, minden jót kívánok!


 1. BulletA küldemény megérkezett, pár napja be is üzemeltük. A tavak vizét pótoljuk és a berendezésen keresztül folyik beléjük. Pár nap után úgy tűnik, hogy a víz sokkal csillogóbb mint volt. Halak tekintetében még nem látok változást, de az úszó tó teljesen tiszta lett, a halastó pedig csillogósabb.
Az alábbiakban olyan további visszajelzések olvashatók a 2006 óta általunk forgalmazott régebbi Élő Víz rendszer termékeinkkel kapcsolatban. A közzétett visszajelzések mind érvényesek a Phitalizer rendszerre is, mivel a Phitalizer egy újabb, és még összetetteb technológia, és korábbi rendszereknél még hatékonyabb, kifinomultabb végeredményt nyújt, és mindezek mellett jóval alacsonyabb áron hozzáférhető.


 1. BulletIgazán lenyűgöző a Spiráltölcséren átfolyatott víz íze. Több vizet akarok inni, bárcsak korábban vettem volna....


 1. BulletAmikor átöntöttük rajta vizünket és megkóstoltuk, tényleg valamit éreztem, hogy jobb lett mint egyébként, úgyhogy azóta ezt használjuk. Nekem a szűrős víz nem ízlik, de ez igen. Tényleg működik, úgyhogy nem bántuk meg. Adtunk ajándékba a gyerekeknek is, ők is szeretik. Jó egészséget!...


 1. BulletNem csak úgy érzem, vagy hiszem, hogy feljavítja a vizet. Tudom, hogy ezt teszi.  Használom arcmosásra is....


 1. BulletKülönleges volt látni, ahogy a víz leörvénylik rajta, rögtön tudtam, hogy ez biztosan csinál valamit, úgyhogy nem baj, hogy megvettem. Aztán megkóstolva a vizet tényleg selymesebb, kellemesebb ízű lett. A teát is ebből főzzük, a tölcséren át töltjük fel a kannát és úgy forraljuk. Jobban kiemeli a tea ízét, kellemesebb az ivása. Én nem szeretem a bort, de megkóstoltam átfolyatva és ég és föld a különbség. Alig érezhető az a kellemetlen szúrós alkoholos íz, amit nem szeretek, végül is így már teljesen iható. Azért nem szerettem meg, de tényleg átalakul a tölcsérrel. Mindenkinek ajánlom, aki a szűrők helyett egy különleges energetizálót keres ami bármire használható és olcsó is...


 1. BulletAmikor rendszeresen iszom, jobban érzem magam, és mások is szokták mondani, hogy jól nézek ki...


 1. BulletAz ivóvíz ízének javulása drámai, ami könnyűvé teszi sok víz elfogyasztását. Voltaképpen többet kívánok inni, ami meglehetősen jó érzés...


 1. BulletSzámomra a víz élőbbnek tűnik és harmonikusan megy át az arany spirálon...


 1. BulletHárom hónap múlva elkezdtem fogyni, és az azt követő hat hétben további kilók mentek le rólam, és elértem a normális súlyomat. Most két litert iszom naponta, de teát és kávét nem...


 1. BulletImádom a spirálon átmenő vizemet. Elsőre megtapasztaltam, hogy a víz ízletesebb és energetikusabb, tisztább, és többet iszom belőle, hogy hidratálja a testem. Teszteltem barátaimon, és még az ügyfelem kutyáján is, és a kutya is a spirálon átfolyatott vizet választotta. És nem is az arany verzión. Köszönöm ezt a kitűnő és hasznos eszközt...


 1. BulletA kórházban használtam a Spiráltölcsért. Sokkal kellemesebbé tette a víz ízét, és segített gyorsabban felépülni. Köszönöm ezt az egyszerű, elérhető árú, hatékony terméket...


 1. BulletTermészetgyógyászattal és biorezonanciával foglalkozunk. Kellemes lágy lett a vizünk a Spiráltölcsér által, nagyon örülök neki. Finom az íze és jó érzés aranyon átfolyatott vizet inni nap mint nap. Boldog vagyok, hogy létezik. Az arany nagyon jó tulajdonságokkal bír. Egészen jól érezhető ez a kifinomult vibráció. Pácienseinknek is adok minden kezelés előtt és után egy-egy pohárral. Ajánlani fogom másoknak is....


 1. BulletÚgy vélem előnyös hatással van az egészségemre és a közérzetemre. Ingával is ellenőriztem a vízre történő hatását, és mindig azt mutatta, hogy energetizálja azt...


 1. BulletElőször csak ásványvizet mertünk áttölteni rajta, de már simán megisszuk a csapvizet is. Teljesen jó lett az íze. Kicsit tartottunk tőle, de az állataink is már ezt isszák, és szeretik. Végre nem kell palackokat cipelni. Hatalmas megkönnyebbülés. Végül is azt is töltögetni kellett, így nem nagy gond, hogy át kell folyatni a vizet ezen a tölcséren is. Mindannyian imádjuk, jó hogy forgalmazzák, köszönjük a lehetőséget...


 1. BulletMár régóta nézegetjük az Eredeti Víz-Revitalizálót, de még mindig gyűjtögetünk egy teljes ház változatra. ez tölcsér azonban hatalmas segítség, míg a teljes ház eszközt meg nem vesszük. Utána meg simán tudjuk majd a tölcsért tovább használni ha elutazunk, vagy ha a vizen kívül mást is szeretnénk feléleszteni. Nem bántuk meg, biztosan a teljes ház vízrevitalizálóval is jó tapasztalataink lesznek...


 1. BulletMár az első benyomásom nagyon pozitív volt: volt valami szénsavhoz hasonló, de nem annyira fizikai bizsergés a nyelvemen, és nagyon ízletes is volt a víz. Általában gyenge vízivó vagyok, de ez kéreti magát, hogy igyak belőle. A vízszűrőmmel együtt használva teljesen ihatóvá teszi a csapvizünket. Nagyon köszönöm...


 1. BulletImádjuk ezt a kis szerkezetet, tényleg sokkal kellemesebbé teszi a vizet. Nem isszuk nélküle. Szeretjük a bort, azt is átfolyatjuk rajta. Hát nem akármi. Sokkal finomabbá válik. Nem annyira alkoholos, és kellemesebb ízű, mintha valami extra minőségű drága bort innánk. Csúcs szuper! Mások is ezt mondják, akiket megkínálunk. A sörrel is ez a helyzet, pedig eleve minőségi söröket iszunk. Sokkal selymesebb, kellemesebb lesz tőle. Még akik a sört nem kedvelik, azoknál is sikert arat. Ha megismernék a borászok és a sörfőzők, sokkal jobb minőségű termékeik lennének. A pálinkát  és más szeszes italokat még nem próbáltuk, mert nem igazán vagyunk oda érte. Köszönjük, nagyon szeretjük a kis spirált. Már az arany változatot használjuk az energetikája végett, de az acél is tökéletes. Azt a telekre vittük le, hogy ott is legyen, ne kelljen hurcolászni...


 1. BulletMindent átfolyatunk rajta. Legyen az víz, olaj (ez után természetesen jól elmossuk), gyümölcslé, vagy akár alkohol. Az egész család kedveli és végre több vizet is iszunk. Fogmosáshoz is ezt a vizet használjuk, valamint a virágaink öntözéséhez. Tényleg szebben nőnek, és eleve jobb érzés bármit így fogyasztani. A hűtőbe is teszünk, hogy az párologjon és három naponta cseréljük. Szerintem hatásos. A kenyeret és a sütiket is ezzel a vízzel készítjük, mert magunknak sütjük. Sokkal szebb és rugalmasabb, mint más sima vizekkel. Végre egy olyan eszköz, ami olcsó és jó. Nagyon szimpatikus, csak ajánlani tudjuk...


 1. BulletNekünk van Eredeti Víz-Revitalizálónk is, most szereztük be az elsők között a Spiráltölcsért. Nagyon megörültünk neki, mert nem kell többé a revitalizálót le-fel tekergetni, ha nem csak vizet akarunk átfolyatni rajta. Azt azért féltjük, nehogy eltömődjön. Ráadásul ez rostos levekhez és a növényi tejhez is jó, mert nem tömítik el a rostok a csövet, mivel egyszerűen elmosható. El tudom mondani, hogy az Eredeti Víz-Revitalizálóhoz képest így pár hete milyen különbségeket tapasztalunk. A víz íze nagyon kellemes, hasonló. Az oxigénszint a tölcsérnél nem emelkedik meg annyira, de szintén nagyon kellemes lesz az állaga. Kicsit lassabban folyik át rajta bármi a másikhoz képest, de ez nem számottevő. Ezt tartani kell töltés közben, de hát ilyen egy tölcsér. Hasonló kellemes lesz a gyümölcslevünk, a borok mesteriek, bár azok az Eredeti Víz-Revitalizálóval is csodásak, csak bele kell találni a csőbe. A tölcsérnél ez nem jelent gondot. A gyümölcsöket még nem ezzel mossuk és még nem főztünk vele, mert egy kicsit lassabban telik meg a fazék általa, de ha ezt is kipróbáljuk megírjuk majd. Ja, teljesen jó, mert könnyű elmosni is, bár nem is kell gyakran. Inkább csak ha nem vizet töltünk át rajta. Szerintünk ha egyszer megtapasztalja valaki, biztosan úgy érzi, hogy mindkét eszköz megéri az árát. Mindenesetre minimum egy Spiráltölcsér szerintem minden tudatos háztartásba kötelező lenne. Ezt bárki ki tudja gazdálkodni, hiszen jóval nagyobb összegeket költünk el minden másra, vagy akár a vitaminokra is. Ez nem kér enni, ott van mindig, használatra kész...


 1. BulletNemrég vásároltam meg a tölcsér spirált, a családomnak és magamnak. Mindenki elégedett vele. Nagyon finom lett a vizünk és nincs rossz szaga sem már. Most fogok rendelni egy csapra és egy zuhanyra szerelhetőt is, biztos az is jó lesz, mindenesetre kényelmesebb a használata. Köszönöm, sok elégedett vásárlót kívánok!


 1. BulletNagyon örülünk a ZUHANY változatnak! Sokkal kellemesebb a fürdés vele. A férjem ezzel borotválkozik is, és elmondása szerint az arcbőrének is jobb ez. Egyébként sokkal jobb a bőrünknek, mert a víz ehhez képest előtte olyan fura olajos állagú volt, most meg igazán nagyon kellemes. Mi ezen keresztül iszunk is, de hamarosan veszünk egy konyhai-t is belőle, vagy legalábbis egy tölcsért. Nagyon tudjuk ajánlani, tényleg érezhető a különbség és nem kell palackokat elpakolgatni ezen a kis helyen. És úgy tudom a palackok sem egészségesek.


 1. BulletKöszönjük, mi már rendelkezünk az önök drágábbik revitaizálójával, és évek óta nagyon szeretjük. Most a tölcsérrel is jók a tapasztalatok. Ígértem, hogy írok erről. A két revitalizáló között azt tapasztaltuk különbségként, hogy a drágábbik “eredeti víz-revitalizáló” még “sterilebb”-sajnos nem tudom jobban kifejezni- ízt ad, de már ez is nagyon kellemes.   Szerintem a Spirál Tölcsérrel is frissebbek a zöldségek, lehet, hogy a másikkal még tovább elállnak, de mi hamar megesszük őket, mert egyszerre keveset veszünk. Mindenesetre jó, hogy mást is átönthetünk a tölcséresen. Az eredetit a csapvízre használjuk, a tölcsért pedig minden másra, illetve a nyaralónkba azt visszük magunkkal és mindet azon keresztül iszunk. Ott más a víz az itthonihoz képes amúgy is. De ötösre vizsgázott nekünk a kis tölcsér is.


 1. BulletFolytatom a család revitalizált vízzel való ellátását. Folytatás várható továbbra is! Bevált! Én otthon duplán revitalizált vizet iszom, először a teljes lakás revitalizáló, + a tölcsér. Még finomabb, lágyabb, olyan, mint egy forrás vize.


 1. BulletA Nemes Mátyás biotermelő gazdaságában is használt Eredeti Víz-Revitalizáló áldásos hatása könnyen ellenőrizhető. A biopiacon tőle vett saláták és más leveles zöldségek nagyon sokáig frissek és ropogósak maradnak, főleg akkor, ha azokat mielőtt eltennénk a hűtőszekrénybe, egyszer még leöblítjük az Eredeti Víz-Revitalizáló által kapott Élő Vízzel. Ezt követően le kell csepegtetni, és úgy tenni a hűtőbe. A képeken egy hete vásárolt petrezselyem és fodros levelű saláta látható. A kép magáért beszél. Egy hét után is frissek és ropogósak a levelei, pedig vízbe sem voltak rakva. Csodálatos... - Nemes Mátyás elérhetősége a HASZNOS LINKEK menüpontban megtalálható 1. BulletNem csak az életminőségemet tette jobbá a revitalizált víz, de komoly tanítást is közvetített, amit a mindennapi munkámban is tudok hasznosítani. Az egész ház revitalizáló egészen lényeges szerepet játszik az életemben. Nagyon fontos, hogy a víz, amit használok, jó minőségű legyen. Az örvénylő áramláson alapuló eredeti skandináv víz revitalizáló elektromos áram, mágnesesség, vegyszerek, szűrők nélkül tud forrásvíz tisztaságú és minőségű vizet készíteni számomra, és ez megy a fürdőkádba, mosdóba, WC-be, mosógépbe, mosogatóba, ezzel főzök, ezt iszom.A víz sokkal lágyabb, jóízű, szinte édesnek nevezhető, és nagyon megnyugtató a tudat, hogy a lefolyóból a csatornákba revitalizált, újraélesztett víz meg a lakásomból, ezzel a nagyobb környezetemet is segítem. Érdekes megfigyelni, hogy 4 éve egyáltalán nem kellett vízkőteleníteni a vízforralómat, nem jelennek meg 3 naponta kis zöldes kövek, amiket rendszeresen ki kellett régebben űríteni. Pedig az ásványi anyag tartalom, a mész tartalom nem kerül ki a vízből, csak a szerkezete lesz olyan, hogy nem lesz tőle vízköves az edény. Amikor egyszer leszedték a WC csészét, a lefolyóból nem jött fel semmilyen szag. Érdekes. Magára a víz revitalizálóra úgy figyeltem fel, hogy oxigénezett vizet kerestem a google-ban, plusz oxigénhez akartam a szervezetemet hozzájuttatni. Bár angolul írtam be a keresőszót, a google mégis feldobta a porthologos.hu oldalt. Azonnal elhatároztam, hogy nekem ilyen kell, és tanulmányoztam az összes szöveget, ami a témáról olvasható volt. A spirál mozgás a természetben a lehető legáltalánosabb áramlás fajta, minden így működik, az egyetlen kivétel az emberi gondolkodásban van, ahol egyenes, derékszögű vonalakban, mozgásokban gondolkodunk, de ez kizárólag a mesterséges elgondolásban létezik, a világegyetemben sehol nem lehet ilyen jelenségeket felfedezni. Viktor Schauberger volt az első, aki ezeket az áramlási jelenségeket megfigyelte, így az eredeti skandináv revitalizálót akár osztrák revitalizálónak is nevezhetnénk, mert a revitalizáló eszközök gondolata tőle származik, ő maga is készített ilyen eszközöket. Eléggé forradalmi elgondolás, aminek még az én énektanításomban is nagy szerepe van (ld. http://hangdala.hu ), egészen más módon szól a hangunk, ha az áramlás, a spirálmozgás, a hullámmozgás természetes elvei szerint képezzük a hangot. Az ily módon képzett hang, végzett légzés, az ilyen módon áramló mozgások revitalizálják a testünket, légzésünket, szellemünket, ugyanúgy, ahogy a víz revitalizálóban újjáéled a víz, pusztán a természetes mozgásformák által. Így hát elmondhatom, hogy nem csak az életminőségemet tette jobbá a revitalizált víz, de komoly tanítást is közvetített, amit a mindennapi munkámban is tudok hasznosítani. Ezt az eszközt annyira fontosnak érzem, hogy a családomat is ellátom a tölcséres, hordozható revitalizálóval, de nem bírtam ki, hogy magamnak is vegyek egyet. Így akkor is van jó vizem, amikor nem otthon tartózkodok, sőt, itthon duplán revitalizálom a vizet, elmondhatom, hogy ettől még finomabb, lágyabb, természetesebb lesz, mindenki nagyon élvezi, amikor ilyen vízzel kínálom meg. Én még annyit teszek hozzá mindehhez, hogy a vízes korsómba két nagy kristályt helyeztem, rózsakvarcot, és ametisztet, amik átadják a víznek a beléjük programozott információt. A víz az élet szempontjából a legfontosabb elem, és persze az oxigén. Milyen jó nekem, hogy oxigénben dús élő vizet fogyaszthatok, használhatok. Ajánlom mindenkinek! - Fekete-Kiss Sándor zeneszerző


 1. BulletNagyon oda kell figyelni rá, hogy milyen víztisztítót vegyünk! Néhány évvel ezelőtt vettünk egy méregdrága víztisztító készüléket, mert akkoriban azt éreztem a legjobban műszakilag alátámasztottnak és sok ismerősömnek is volt hasonló. Vásárlás előtt gondolkodtunk az önök revitalizálóján, az olcsóbb is volt, de egy kicsit fenntartással kezeltük, mert akkor még úgy gondoltuk, hogy a komoly műszaki paraméterekkel és technikai adatokkal alátámasztott vízszűrő csak jobb lehet nála. Hát nem ez a helyzet, és sajnos ezt sokan nem tudják, egyáltalán nincsenek tisztában vele, hogy milyen károkat is okozhat egy drasztikusan megszűrt víz rendszeres fogyasztása a szervezetben. A problémák ráadásul nem azonnal jelentkeznek, és hónapok, vagy évek múltán jelentős kockázatot jelenthetnek, és nem biztos, hogy sikerül rávilágítani az okáram főként a helyreállítására. A szűrt víz használatának első jelei több hónap vízfogyasztás után kezdtek el jelentkezni nálunk, bár ezt akkor még nem ennek tulajdonítottuk. Ez általános közérzetromlásban, kedvtelenségben, majd később több családtagnál látásromlásban és ingerlékenységben mutatkozott. Közben a mosogató krómrészei lemaródtak és rozsdásak lettek. Na ekkor figyeltem fel rá, hogy valami nincs rendben. Először a tisztítószerekre gyanakodtam, mert nemrég cseréltem le orgnaikusakra az összeset, és mérges is voltam rá, hogy ez a nagy környezettudatosság, hogy még tönkre is teszi a mosogatómat - persze később kiderült, hogy semmi gond ezekkel a tisztítószerekkel. Közben úgy alakult, hogy egy kedves ismerősöm beajánlott biorezonanciás vizsgálatra egy ismerősénél, ahova el is mentem. Hát ott aztán lehullott a lepel sok dologról. Elsősorban a látásromlásom okaként a szervezetem rézhiányát állapították meg, és még sok minden más vitamin és ásványi anyag hiányzott, vagy nagyon minimális szinten volt a szervezetemben, és szerintük ez okozhatta az általános fáradságot. Ezek után elküldtem a vizsgálatra a lányomat is, mert kíváncsi voltam, nála is ez-e a helyzet. Természetesen mondanom sem kell, hogy hasonló problémákat diagnosztázáltak rajta is. Hogy milyen a tudatlan ember ugye, itt elkezdtem gyanakodni, hogy vajon jó-e ez a biorezonanciás teszt. Szerencsére volt egy laboros ismerősünk, aki felajánlotta, hogy egy pár vizsgálatot elvégez nekünk, amivel biztos információkat kapunk a rézhiány valósságáról, és más anyagokról is. Mondanom sem kell, hogy valós volt az információ. A vizsgálaton találkoztam egy kedves hölggyel, aki elmondta, hogy az ilyen erős szűrők pl. vesetisztításra nagyon jók, de hosszú távú vízfogyasztás esetén kimosódhatnak általa az ásványok és vitaminok a szervezetből, így csak rövid tisztítókúrára javasolt a használatuk. Megkérdeztem tőle, hogy akkor a mosogató krómozása is lemosódhatott esetleg tőle? Azt válaszolta, hogy igen, sőt még fém vízcsövekből is képes kioldani a fémeket, ezért is műanyag belsejű a hozzá való csap összes alkatrésze. Persze a műanyagból is kimos, csak ez már senkit nem érdekel. Hálát adtam a jóistennek, hogy találkoztam ezzel a kedves hölggyel, aki mint kiderült, már átment ugyanezen, pedig ő az egészségügyben dolgozott. Ő ajánlott egy revitalizálót, ami a megfelelő vitamin és ásványvisszapótlás mellett, elég gyorsan helyreállította a szervezetét, és rendkívül elégedett vele. Ismerős volt a neve, mivel annak idején a két rendszer között hezitáltunk. Mondtam neki, hogy annak idején én is gondolkodtam rajta. Miután hazamentem, újra átolvastam a weboldalon lévő információkat, és közösen a családdal eldöntöttük, hogy veszünk egy konyhai változatot. Hát mondanom sem kell, hogy ég és föld volt a két víz közötti különbség. A frissesség sugárzott belőle, egyszerűen literszámra itta az egész család, mert kívánta a szervezetünk. Amikor elkezdtem vele mosogatni, sokkal szebben habzott a mosogatószer, és a kezemet sem irritálta. Az ételek íze is sokkal finomabb lett, a zöldségek és a húsok pedig sokkal szebbek, tartósabbak, tisztábbak lettek általa. Rég ettünk ilyen jó ízű leveseket és teákat, amiket ezzel a vízzel főztünk. Közben kicseréltük a mosogató rozsdásra mart alkatrészeit és kikötöttük a csodás vízsszűrőt, ami végre visszaadta a mosogatószekrény hasznos rakodó helyeit. A víztisztítót rendkívüli drágasága ellenére a család már legfőbb ellenségeként kezelte, így leadtuk egy elektronikai hulladékokat átvevő helyen, mert nem tudtuk volna jó szívvel senkinek elajándékozni. Közben szedtük a különféle étrendkiegészítők sorát, és mára rendben vagyunk, a lányom látása 1 év alatt majdnem teljesen megjavult, és én sem panaszkodhatom. Már az első héten nyugodtabban aludtunk, és tényleg nem vitatkoztunk annyit, mint a szűrt víz fogyasztásakor. Visszatért az életkedvünk, és sok jó esemény történt az életünkben. Úgy döntöttünk, hogy veszünk egy zuhanyhoz valót is, és hát a fürdés azóta egy csodás dolog, már fürdőkbe sem járunk, inkább a fürdővízbe teszünk különféle egészséges fürdősókat és állítom jobb, mint a gyógyfürdőbe járni mondanom sem kell drága pénzekért. Nem azt mondom, hogy minden ez által pótolható, mert ez nem lenne igaz, de az életünket egy sokkal jobb, kellemesebb, egészségesebb, nyugodtabb szintre emelte az önök termékének a használata. Most az energia átalakító vásárlására készülünk, mert szeretnénk több darabot belőle, kétségem sincs afelől, hogy legalább olyan hasznos, mint az élő víz. Ha meglesznek a tapasztalataink, örömmel beszámolok róla. Mondanom sem kell, hogy az új mosogató lefolyó krómozása az élő vízzel már nem kopik és nem rozsdásodik - így ís beigazolódott a kedves hölgy állítása! Ja, azóta már több ismerősöm is lecserélte a vízítisztítóját erre a készülékére és elégedettek mind vele. Ha az emberek tudnák ezeket, nem költenének százezreket agyon reklámozott, és sok rászedett jóhiszemű tudattalan ember által ajánlott felesleges dolgokra. Talán a levelem segít másoknak a megfelelő döntés meghozatalában. Köszönettel és szeretettel, áldás önöknek munkájukért. Saját pédám alapján is tudom milyen nehéz elfogadtatni az emberekkel új és ez ideáig ismeretlen, a jelenlegi tudomány által nem alátámasztható dolgokat. Sok sikert és rengeteg elégedett vásárlót kívánok!


 1. BulletA kenyér szép lett, oxigénbuborékok a kancsóban. A képeken az élő vizes csodás házi kenyerünk és a buborékokkal teli vizes kancsónk látható. A kenyér szépen megemelkedett, ami egyébként élesztő nélkül készült. A kancsóban egy kis idő elteltével rengeteg oxigénbuborék jelent meg a vízben, ami a képen látható is. 1. BulletOxigénbuborékok a lefolyó körül. Az itt látható képen a kád lefolyója körüli oxigénbuborékokat sikerült lefényképezni, ami egyébként szabad szemmel az egész kád falán látható volt, csak a fényképezővel nem sikerült jól látható módon megörökíteni. Ez a jelenség mindennapos. Akkor alakul ki, miután a kádat feltöltöttük és rövid ideig hagyjuk a vizet benne állni. - És miért ne hagynánk, ha ilyen szemet gyönyörködtető az eredmény. A kitöltött víz egyébként még több órán át képes meleg maradni, úgyhogy nem kell sietni a fürdéssel :-) 1. BulletA konyhai revitalizálón keresztül engedtünk vizet a szörpre, és ahogyan a víz a pohárban forgott, tökéletesen kirajzolódott egy spirál az élő vízzel keveredett szörp tetején. Szeretettel küldjük mindenkinek ezt a fotót. Egyébként a szörpös üveg első kinyitásakor magát a tömény szörpöt is mindig átengedjük a revitalizálón és úgy töltjük vissza az üvegbe. Ugyanezt tesszük pl. az ivólevekkel is, hasonló eredményekkel. Azt vettük észre, hogy az íze selymesebbé válik. Így minden amit iszunk, érezhetően könnyebbé, lágyabbá válik a revitalizálást követően. Az ivólevek, vagy a citromlé, esetleg más dobozos italok is sokkal tartósabbakká válnak. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Ezt bárki megtapasztalhatja. 1. BulletEgy hónap múlva soha nem tapasztalt eredményt kaptam. 2005-ben rosszindulatú daganatot távolítottak el a szervezetemből. A tumor marker eredményeim mindig határérték alatt, általában 28.00 körüli értékben voltak. Decemberben ehhez képest átlépve a 30-as tartományt, 41-es értéket mutatott. Egy hónap múlva kontrollra előjegyeztek. Ekkor kezdtem el inni a Skandináv Élő Vizet, naponta kb. 2 litert. Egy hónap múlva soha nem tapasztalt eredményt, 16-os vizsgálati eredményt kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve a víz hatásával, különösen fontosnak tartom 4 év után ezt a jó laboreredményt. Ajánlom mindenkinek, mert nagyon jóízű, kitűnő eredményeket lehet a fogyasztásával elérni. - Sz. E., Oroszlány


 1. BulletÉlő Víz diagnosztika Salvia biorezonanciás mérőműszerrel. Az Ön által küldött tisztított vizet a Salvia nevű mérőműszerrel megnéztem. Megállapítottam, hogy a kliensnek ez a tisztított víz 100%-osan jó, míg a viszonyításként megnézett csapvíz csak 60%-ban volt megfelelő. Mindenképpen egészségesebb és a szervezet számára nélkülözhetetlen ez a tisztított víz. Munkájához további sikert kívánok! - Sz. Andrea kineziológus, akupresszőr, Egészségnevelő Stúdió


 1. BulletAz energiák megtisztulnak körülöttem. Kedves Olvasó! Had osszam meg veled is az élményeimet, amelyek a Skandináv Élő Vízhez kapcsolhatók. Életem „Igen, ez az, amire vártam!” felismerései között szerepel ez a különleges vízrendszer is. Amikor legelőször megpillantottam a nevét, teljesen elöntött a bizonyosság, mintha már vártam volna rá. És ez így is van. Vártunk rá mindannyian. Az első nap, amikor beszereltem a vizet és elkezdtem együtt élni vele, azonnal reagált rá a biológiám, átrendezte a menstruációs ciklusaimat. Vele tusolok, főzök, locsolom a virágaimat, mosom meg a gyümölcseimet és zöldségeimet, takarítok, illetve őt iszom. Az egyik legjobb társ. Az energiák megtisztultak általa körülöttem, és én nagyobb biztonságban érzem magam. A barátaimmal sokszor nevetünk, mert ahogyan belépnek az ajtómon, vízivással folytatjuk a találkozásunkat. Selymesebb, lágyabb, ízletesebb, édesebb bármilyen más folyadéknál. Egyszerűen lélekemelő. És kétségem sincs afelől, hogy a Kozmikus Energiaátalakítók ugyanilyen figyelemre méltóak, annak ellenére, hogy személyesen még nem léptem velük kapcsolatba. Dicsérek minden eszközt, amely Isten Szeretetéből született meg, és a Föld valamint az Ő Emberiségének felemelkedését, tisztulását támogatják. - Szeretettel: Ballavári Tímea, Debrecen


 1. BulletHármas bimbó a török-szegfűn. Egyszer csak magához tért és ontotta a bimbókat. Névnapomra, áprilisban kaptam egy aranyos vendégemtől, nagy szeretettel, egy kedves, cserepes török-szegfűt. Bár ugyanúgy, mint a körömvirág fényképét, amit elküldtem, ami 65 cm-re megnőtt, REVITALIZÁLT vízzel locsoltam, de szegényke mégis elkezdett fonnyadni, (teljesen természetes volt, mert nekem még egyetlen vásárolt cserepes virág sem tartott 2 hétnél tovább) de nem sokáig, egyszer csak magához tért és ontotta a bimbókat, első hónapban csak dupla szegfűket hozott, de most már, amint a kép is mutatja, egy száron 3 gyönyörű virág illatozik, pompázik. Csodálatos. Elgondolkodtató, ha ez az egyszerű kis teremtmény is ilyen boldogan éli meg magát a Revitalizált víztől (Őket nem lehet befolyásolni, sem kényszeríteni, sem megtéveszteni) tele vannak energiával és teremtéssel. A példa előttem jár............ Ezt legalább látom, hogy mire képes. - Ida, Budapest 1. BulletSzeretnénk megosztani veletek egy csodálatos tapasztalásunkat! Már régóta szerettük volna megtalálni azt a víz tisztító, -harmonizáló és -revitalizáló rendszert, amivel a szervezetünkbe bejuttatott vizet, folyadékot olyan rezgésminőségre emelhetnénk, amit a szellemi munkánk és persze az egészségünk is megkívánna. Bizonyára mindannyian ismeritek Masaru Emoto professzor gyönyörű könyvét (A víz üzenetei, Víztérítő Kiadó, 2004), amelyben közzé teszi a világ számtalan pontján megvizsgált természetes és mesterséges vizek vizsgálatával kapcsolatos eredményeit, illetve azt az immár bizonyítható és vizualizálható tényt, hogy a víz, mint őselem milyen rendkívüli érzékenységgel reagál a környezet hatásaira. Megmutatja, hogyan alakul át és válik kódolhatóvá a víz egy-egy szókép, hangalak és a különböző zenék rezgései által. Hosszú ideje kódoljuk mi is a fogyasztásra szánt vizünket különböző pozitív megerősítésekkel, hogy ezáltal a víz, mint a legközvetlenebb vivőanyag és kommunikációs közeg egyfajta szinte homeopátiás eszenciává alakulva átadja rezgéseit a testünk vizeinek és az életünknek. Azonban tudhatjuk, hogy az a különböző fertőtlenítő anyagoktól, olykor nehézfémektől és egyéb szennyező anyagoktól terhelt ivóvíz, amely a vízellátórendszereinkben kering már súlyosan sérült, vízkristály szerkezete szétesett, torzult és diszharmonikus frekvenciákat tartalmaz, és ezt közvetíti a testünk felé is. Másrészt a palackozott ásványvizek minősége, tényleges ásványi anyag tartalma, illetve annak megőrzött harmonikus vízszerkezete éppúgy nagyon kétséges. Ezért volt csodálatos és nagyon lelkesítő élmény számunkra, amikor nemrég találkoztunk a Skandináv Élő Víz-rendszerek technológiájával. A termékek és a mögöttük húzódó idea részletes leírását megtalálhatjátok alább, de szeretnénk elmesélni azt a közvetlen tapasztalásunkat, amelyet e módszer alkalmazásával szinte azonnal érzékeltünk. Tudni kell mindehhez, hogy egy óbudai, négy emeletes panelház csapjaira szereltük fel - a mosogató és a kád csapjaira - ezt a revitalizáló készüléket, ahol a csapvizet korábban forralás nélkül ihatatlannak éreztük, kellemetlen és igen erős vegyszer íze miatt. Szinte mi magunk is megdöbbentünk és alig akartuk elhinni, hogy a készülék felszerelése után egyrészt olyan friss és hideg vizet tudtunk nyerni a csapból, amelyet korábban sohasem, másrészt varázslatos módon a vegyszeríz teljesen eltűnt és a csapvizünk olyan tiszta, ízes és könnyű lett, mintha igazi élő forrásvizet innánk! Sőt láthatóak voltak a benne finoman emelkedő oxigén buborékok is. A belőle készült teát pedig úgy tudnánk jellemezni, hogy puha, selymes és könnyű lett. Azonnali volt a változás, pláne azzal az érzékenységgel figyelve, ahogy mi szoktunk figyelni, különösen az öt évvel ezelőtt átélt prána táplálkozás beavatása után. Ugyanis azóta a testünk hiperérzékenyen reagál a negatív rezgéseket tartalmazó italokra, élelmiszerekre és helyzetekre. Rendkívül érdekes és meglepő érzés volt a tusoló csapjára helyezett revitalizáló készülék használata is, ugyanis még tusolás közben is olthatatlan szomjúságvágy tört ránk, mintha a testünk azt a sugallatot küldené felénk, hogy szeretnénk szinte az egész csobogó, élő, külső vizet beemelni, befogadni, hogy ezzel cserélhessük ki a sok helyen pangó, elnehezült belső vizeinket. Ez a szomjúság érzés egyébként általános lett az újra élővé tett víz használatával, és a korábbi kb. 4 literes folyadékfogyasztásunk már 6 liter lett, mert valószínűleg első lépésként egy olyan belső, finom áthangolási folyamat zajlik bennünk, mely által valóban kicseréljük a vízmolekulákat a testünk közel 70-75%-át alkotó belső vizeinkben. Illetve az élő víz homeopátiásan is átadja az egészséges és élő kódokat a sejtjeinknek. Azt is tapasztaltuk, hogy ezt a vizet sokkal hatékonyabban lehet a pozitív megerősítésekkel kódolni, mert stabil és élő vízkristály szerkezete sokkal tartósabban képes megőrizni a neki átadott szellemi energia kódját, hiszen arra sokkal könnyebben rezonál maga is. Érdemes a pohárba töltött vizet kicsit a kezünkbe venni és magunkban vagy akár hangosan kimondani azt a megerősítést, aminek a magvalósításában kérjük a víz segítségét is - pl. „tökéletes testi és lelki egészség és harmónia, vagy anyagi és egzisztenciális biztonság és bőség, szeretet és béke a kapcsolatokban stb. - és még ivás közben is gondoljunk, koncentráljunk erre a posztulátumra! Így a tiszta és élő víz kódjai magukba fogadva ezen idea kódjait átrezegnek majd az egész testünkön és fokozatosan olyan áthangolást történtetnek meg bennünk, ami az érzéseink és gondolataink egészét, a fizikai valóságunkat és az életünket is ennek a kívánt ideának a megvalósulása irányába terelik. Így válik a felébresztett és meggyógyított víz a mi gyógyítónkká is! Mindezen tapasztalásaink alapján úgy éreztük, hogy szeretnénk mi is hozzájárulni ezen csodálatos rendszer ismertté tételéhez és elterjedéséhez, hiszen azon túl, hogy ez az élő víz bennünket embereket is gyógyít, a kutatások azt is igazolják, hogy a Földanya számára is egy óriási megkönnyebbülést és gyógyító hatást jelent ezen víz használata és áramoltatása a vízellátó, sőt a csatorna rendszereinkben. Ráadásul számtalan bizonyíték van arra is, hogy az ezzel a vízzel locsolt kiskertek szinte élő oázissá, csodálatosan termővé válnak e víz életet adó hatására. Váljék ez a víz áldássá, életerővé mindannyiunkban és segítsen szeretetet, harmóniát és békét teremteni az életünkben! Namasté - Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó - Lélekhíd Szellemi Központ


 1. BulletFinom az íze és tele van oxigénnel. A skandináv élő víz rendszer fél éve lett beszerelve nálunk. Azelőtt nem tudtam meginni a csapvizet, de amióta a rendszer működik csak csapvizet iszom, úgy tudnám röviden leírni, hogy a víz szinte itatja magát, finom az íze, és fantasztikusan tele van oxigénnel! Egyéb előnyeit is megtapasztaltam például a takarításban. Kevesebb a vízkő, csak tiszta vízzel vegyszer mentesen takarítok. A főzésnél is előnyös, ízletesebbek a levesek, gyorsabban felforr a víz. Egyszóval nagyon örülök, hogy élvezhetjük a rendszer jótékony hatásait, és jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek!


 1. BulletA fogaim már nem érzékenyek és sokat fehéredtek. Fél évvel ezelőtt vásároltam egy teljes ház modellt és nagyon elégedett vagyok vele. A fogaim nagyon érzékenyek voltak a hidegre, melegre egyaránt, mióta a vizet fogyasztom, viszont egyáltalán nem tapasztaltam ilyen kellemetlenséget. A fogorvosom pedig megállapította, hogy a fogaim sokat fehéredtek, most A2, ami a második legjobb a fogorvosok által használt színskálán. Rendkívül örülök neki, mert 6 hónappal ezelőtt még B2 volt. Nagyon, nagyon tetszik az Élő-Víz, köszönöm!


 1. BulletÉlő Víz a 6 lakásos társasházban. 2007 májusában olvastam először a Skandináv Élő Víz-Rendszerről. Annyira megérintett ez a valóban egyedülálló technológia, hogy azonnal elhatároztam a beszerelését. Mivel egy hatlakásos társasházban lakunk már együtt 28 éve – percek alatt meggyőztem a másik öt családot, hogy közösen szereltessük be a közös vízóránk után ezt a mindössze 20 cm-es ¾ Colos rézcsövet. Ezzel nemcsak azt értem el, hogy minden lakásba bekerült ez a csodálatos víz, hanem azt is, hogy költségeinket is hatfelé tudtuk osztani. Mindnyájan el tudjuk mondani, hogy a víz valóban itatja magát, nincs mellékíze, sokkal gyorsabban forr fel, nem romlik meg, a fürdőszobában a csempék és a fajanszok fényesek, nem mattulnak el, a víz szemmelláthatóan fényes, minimális környezetbarát tisztítószert használunk csak, nincs azóta vízkő, a fürdés nagyon kellemes mivel a víz lágy és oxigéndús lett. Végezetül megjegyezném, hogy fentiekben leírt nagyon sok jó tulajdonság mellett – nagyon nagy előny, hogy nem kell tisztítani és az élettartama végtelen. Mindenkinek a legnagyobb szeretettel tudjuk ajánlani. - Cs.P., Budapest


 1. BulletKöszönöm odaadó tevékenységüket, hogy ezeket a szerkezeteket, már a magyar emberek is használhatják. Jómagam egy zuhany revitalizálót vásároltam Önöktől nemrégiben és nagyon meg vagyok elégedve vele - nem akarom ismételgetni a már leírt jótékony hatásokat, mert minden tényleg úgy igaz ahogyan azt Önök leírták és már több vásárló is leírta előttem. Én inkább azt osztanám meg a többi vásárló jelölttel vagy szkeptikus emberrel, hogy hogyan is találtam rá, amennyiben érdemesnek tartják megosztani a nagyközönséggel a visszajelzésemet. Végtelenül egyszerűen csak: megálmodtam. Álmomban láttam a konyhai változat képét és arról beszélgettem valakivel, hogy milyen jó tiszta vizet ad ki magából ez a szerkentyű. Meg hogy ez a víz él. Ez nagyon megérintett és azon is csodálkoztam, hogy egyáltalán meg tudtam jegyezni az álmomat, mert általában nem szoktam álmodni se. Másnap reggel első dolgom az volt, hogy az interneten rákerestem és az álmom elvezetett a tiszta vízhez. Bár a végén mégsem a konyhai hanem a zuhany változatot vettem meg. Úgy érzem, - pedig nem vagyok egy kifejezetten zöld - hogy maga a víz választott ki engem, hogy megtisztítsam vele őt, magamat és a környezetemet. Még egyszer köszönöm, és remélem példámmal másoknak is segítségére lehettem.


 1. BulletKöszönöm az Univerzumnak és mindenkinek aki által hozzám kerülhetett és használhatom ezeket a szerkezeteket, külön köszönet az Élő Tudatos Víznek, odaadó munkájáért, segítségéért! Nemrégiben olvastam arról, hogy létezik egy különleges hely ahol a víz él és tudatos. Rögtön tudtam, hogy nekem is erre van szükségem. Akkor még egy másfajta rendszerű víztisztítóból ittam a vizet, és dohányoztam, bár már erősen hajlottam az egészséges életmódra - teljesen vegetáriánus lettem, bio tisztító és kozmetikai szereket kezdtem el alkalmazni - számomra az igazi megoldást mégis az Eredeti Víz-Revitalizáló hozta el. Nagyon megörültem, mikor rátaláltam ezekre a szerkezetekre, először egy konyhai, azután egy 1/2 inch-es teljes ház, majd egy ház és autós Kozmikus Energia Átalakítóm lett. Mindegyik varázslatosan működik! Lehet hogy most kinevetnek, de miután beüzemeltem a konyhai változatot, beszéltem is a vízhez. Kértem őt, hogy segítsen nekem, törölje a sejt-memóriámból a dohányzás szokását, és az ilyenkor általában fellépő elhízás helyett még fogyjak is. Nem tudom, hogy ettől az egy mondattól vagy egyszerűen csak eljött az időm, de attól kezdve nem gyújtottam rá ez a szokásom nyomtalanul eltűnt, mintha soha nem is lett volna, számomra ez egy valódi csoda. Ráadásul, ahogyan azt kértem még fogytam is, M-es méretű ruháimat S-es, XS-es méretekre cseréltem, mindezt erőlködés és mindenféle különösebb lemondás nélkül sikerült megtennem. Egyszerűen csak ittam a vizet. Szerintem érdemes hozzá beszélni, felerősíti a szeretettel teli gondolatokat, ami pedig nem oda való azt egyszerűen kitörli, mint a mesében. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel és hálás vagyok az Univerzumnak, hogy gondolt rám a Föld megtisztításának munkálataiban, boldoggá tesz és kitüntetve érzem magam, hogy részt vehetek ebben.


 1. BulletA revitalizált víznek óriási aurája van. Csodálatos a víz, ami a beszerelt E.V.R. csövön keresztül jön az egész házban. Tulajdonképpen minden úgy igaz, ahogyan az eddigi tapasztalatokban le van írva. Jobb lett az íze, lágy és selymes, eltűnt belőle az a kemény utóíz, ami addig érezhető volt, vízhajtó hatását mindannyian érezzük. Mivel a kertünkben éppen átalakítást végzünk, óriási földmunkákkal, feltűnt, hogy reggeltől estig bírtam az ásást, lapátolást, ültetést, pedig nem vagyok edzésben, de az energiám több lett, és az izomlázam is gyorsan elmúlt. Elképesztő az a millió apró légbuborék, ami benne van egy üveg vízben. Számomra legdöbbenetesebb az volt, hogy amikor egy másfél literes palackba beletöltött víznek, pálcával megmértem az auráját, kb. 30 cm-t mutatott. Korábban már többször kimértem azt a vizet is, ami még az E.V.R. előtt folyt a csapból. Ez valóban halott volt, hiszen a pálcám nem mért aurát. Azelőtt palackozott ásványvizet ittunk, amit először lappiramisok közé helyeztem, majd kristályokat raktam bele, de ennek a víznek is csak kb. 20 cm-es volt az aurája. A legjobb, hogy nem kell többé ásványvizet vásárolnunk, hazacipelnünk, és végre megszabadultunk a halomba gyűlő műanyag palackoktól. Az első zuhanyozás ezzel a vízzel, óriási élmény volt, hiszen akkor éreztük igazán a különbséget az E.V.R. előtti és utáni víz között. Fantasztikus, hogy most már mindig ilyen finom, lágy és könnyű a fürdővizünk, és minden zuhanyozás elmondhatatlanul kellemes érzés. A bőrünk sem viszket tusolás után, nem kell testápoló sem. Azt vettem észre, hogy ugyanazt a mosóport használva, a ruhák ebben a vízben mosva tisztábbak lesznek. A mosogatás is könnyebb, kellemesebb, a hab sokáig megmarad és kevesebb mosogatószert használok. A virágaim a lakásban és a munkahelyemen is őrült iramban hozzák az új hajtásokat, amióta a revitalizált vízzel locsolom őket. Rengeteg embernek kínáltam már, hogy kóstolja meg a vizünket, nagyon sokat mesélek róla, és ajánlom a Weboldalt, másoltam egy csomót az ismertetőkből is, hogy tanulmányozzák és vigyék a hírét tovább. Nagyon sokan kíváncsiak lettek rá, és adok is mindenkinek több palackkal is a vizünkből, hogy tapasztalják meg, milyen, ha pár napon keresztül isszák. Ez a víz engem már boldoggá tett, és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy még több emberhez jusson el. - K. S. Edit, Érd


 1. BulletEttől a víztől frissek, energikusak, és jóllakottak vagyunk. Amióta ezt a vizet isszuk, kevesebbet eszünk és mégis frissek, energikusak és jóllakottak vagyunk. Ha ez a víz már önmagában ilyen jó, akkor mi lesz majd, ha az energia átalakítókat is megvásároljuk? Hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos eszközökhöz juthattunk hozzá és reméljük, hogy minél többen megtapasztalják majd különleges hatásukat.


 1. BulletEz a víz pontosan ott hat, ahol éppen kell. Nyugdíjas (80 év felett) házaspár vagyunk és nyugodt szívvel mindenkinek tudjuk ajánlani, mert ez a víz ott hat, ahol kell. Nem olyan régóta isszuk, de azóta szinte már meg is szűntek az alvásproblémáink, pedig azelőtt csak altatóval sikerült elaludni. Azelőtt néhány pohár bort is megittunk, hogy könnyebben elaludjuk, de már azt sem kívánjuk. Megfelelő mennyiségű víz ivása mindig gondot jelentett számunkra még a víztisztítóval megszűrt víznél is, de ebből a vízből már az első pohár után éreztük, hogy itatja magát, és szokatlanul sok vizet ittunk meg egyszerre. Most már minden ételt és italt ebből a különleges és finom vízből főzünk. Egyszer kénytelenek voltunk más vizet inni és nagyon nem ízlett nekünk. Alig vártuk, hogy ismét revitalizált vizet ihassunk. Sokkal jobb a közérzetünk is és boldogok vagyunk, úgy érezzük mintha valamilyen módon védelmezne minket. Szeretnénk majd a többi terméket is megvásárolni, mert biztosak vagyunk jótékony hatásukban. Egyszerűen fiatalabbnak érezzük magunkat. Nagyon örülünk neki, hogy létezik és hogy mások is érezhetik ezeket. Biztosak vagyunk benne, hogy még sok csodás dolgot fogunk megtapasztalni és majd megírjuk azokat is, hogy mások is tudjanak róluk. - P. G., Budapest


 1. BulletA víztisztítónk feleslegessé vált. Miután a csapból közvetlenül a Konyhai E.V.R.-en keresztül kifolyó vizet megkóstoltuk, már az ozmózis-vizet nem is isszuk, mert a Konyhai E.V.R.-en átfolyó víz már sokkal jobban ízlik mindannyiunk számára. Már mindent ebbõl a vízbõl főzünk, és sokkal jobban kihozza az ízeket, teljesen másképpen néz ki amikor felforr - egyébként hamarabb forr fel -, és a belőle főzött tea is édesebb. Amióta a gyümölcsöket és a zöldségeket megmossuk a revitalizált vízzel, azt vesszük észre, hogy azok tartósabbak lesznek. Észrevettük, hogy amikor hosszabb időre (kb. másfél hétig) a hűtőben felejtettünk egy mártást, az egyáltalán nem romlott meg, még az illata is olyan maradt, mint amikor megfőztük.


 1. BulletEgy Éltető Zuhany és egy Szuper Luxus Konyha revitalizálót kezdtünk el használni. Csodálatos volt látni, ahogyan azonnal átalakította a víz szerkezetét és ízét. Rögtön az első napon meglocsoltuk vele a növényeket, és másnapra új hajtások nőttek rajtuk. A következő napon azt vettem észre, mintha apró ráncok tűntek volna el az arcomról, amit a környezetemben élők meg is erősítettek. Egyszerűen tökéletes, ahogyan ebben a vízben megtörnek a hullámok. Szinte szikrázik a víz a kádban. Olyan mintha egy kristálytiszta tenger-öbölben fürdenék. Érdekes ahogyan lepereg a bőrről és csak száraz cseppek maradnak, és alig kell megtörölközni. Nem szárítja ki a bőrt, hanem az különleges tapintásúvá válik. A hajat tovább göndöríti és visszaadja természetes göndörségét és se nem lesz száraz, se nem válik zsírossá, ahogyan az a legtöbb korpásodás elleni sampon esetében történik. Egyszerűen tökéletessé vált, és a korpásodás is teljesen megszűnt, pedig már nem korpásodás elleni sampont használok. A víz ivása energikusabbá, éberebbé tesz és tényleg erősíti az intuíciót. A víz íze és a szaga is megváltozik, édesebbé és könnyebben fogyaszthatóvá válik. A kutyánk amióta ezt az Élő Vizet issza, sokkal többet iszik belőle és a szőre sem hullik annyira (szinte alig). És vajon mi jön még ezután? Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom az Eredeti Víz-Revitalizálót, ha egy valóban hatásos eszközre vágyik.


 1. BulletÚj hajtások a növényeken már 1 éjszaka alatt! A zuhany revitalizálóbólkijövő vízzel óriási különbséget jelent a zuhanyozás. Megízlelve pedig valóban édesebb! Zuhanyozás után, érzem, hogy mindig felfrissülök és megfiatalodok. A növényeim is nagyon szeretik ezt a vizet. Bár nekem nem nyílt alkalmam folyamatosan ezt a vizet használni, de minden alkalommal meglocsoltam a növényeimet, és már egyetlen éjszaka leforgása alatt új hajtások jelentek meg a növényeken. Előre örülök a napnak mikor használni tudom, és újjáéleszthetem vele a kertemet. Le vagyok nyűgözve!


 1. BulletA fiamnak előtte allergikus reakciói voltak a Klórtól. Tavaly decemberben egy Teljes Ház egységet vásároltam. A fiamnak nagyon érzékeny bőre van és allergiás a klórra. A bőre szinte tűz-vörössé vált és nagyon viszketett minden alkalommal, amikor csak zuhanyozott. A Teljes Ház egység bekötése után, azonban néhány nap alatt teljesen tünetmentes lett, és a bőre innentől kezdve megtisztult, üdébbé vált.

 
“Jól válaszd meg az álmod, mert az meghatározza egész életed alakulását, 
a sorsodat, és esetleg be is teljesülhet.” - Goethe